Politika

EU o najavi ukidanja sankcija Rusiji: Ne bavimo se spekulacijama

Evropska unija ne želi da komentariše najave pojedinih političara u Crnoj Gori da će buduća Vlada ukinuti sankcije Rusiji, saopštio je novinarima u Briselu portparol evropskog komesara za vanjsku politiku Peter Stano, upitan šta će se dogoditi sa pregovaračkim putem Crne Gore ukoliko naša zemlja odluči da ukine sankcije Rusiji.

“To pitanje sadrži element ‘šta ako’ a mi se ne bavimo spekulacijama. Usklađenost sa vanjskim politikama EU jedna je od obaveza u procesu pristupanja i države koje pristupaju to znaju. Kada je riječ o Crnoj Gori ne bih komentarisao izjave jednog političara, naročito ukoliko nijesu praćene konkretnim postupcima”, kazao je Stano.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sasapg
Gost
sasapg

Ovi nasi strucnjaci bi da kolju vola zbog kilo mesa. Sobzirom da smo dekintirani, a pare su na zapadu, bas bih volio da vidim kako ce da ispune samo jedno predizborni obecanje. Od zastave, himne, sankcija Rusiji, priznanje Kosova. Da ne pominjemo ekonomsko blagostanje koje su svi u svojim programima pomenuli. Ni jednu stavku iz obecanja nece moci da ispune.… Više »

Plana_brda
Gost
Plana_brda

Zabranjen lelek.. Oli da ti komunalnu pošaljem..? 😂 😂 😂

Send this to a friend