Politika

Evropski tim za Nikšić: U nedjelju odlučujemo da li ćemo zajedno mijenjati Nikšić nabolje, ili ćemo se vratiti u prošlosti

Evropski tim za Nikšić ostvariće pobjedu na lokalnim izborima 14. marta. Nakon toga,  ipak pružićemo ruku i onima kojima trenutno dominira politička netrpeljivost i isključivost, kako bismo zajedno mijenjali grad nabolje. Ipak su prosperitet i razvoj Nikšića ono što je zajednička želja svih njenih građana, ocijenjeno je na sinoć održanoj tribini na kojoj su govorili kandidati za odbornike.

Čuveni planinar i kandidat za odbornika liste Evropski tim za Nikšić Marko Blečić saopštio je da uvijek nosio Nikšić i Crnu Goru u srcu, jer nema drugu domovinu i drugi rodni grad.

“Osvajanje najvećeg svjetskog vrha Mont Everesta je jedan od najljepših događaja i osjećaja u mom životu, a poseban je bio i doček na nikšićkom trgu kada nas je dočekao čitav grad. Kada je čitav grad izašao da slavi sa nama uspjeh. Drago mi je da smo tada učinili da se svi Nikšićani i Crnogorci osjećaju ponosni zato što smo najljepšu crvenu crnogorsku zastavu sa zlatnim dvoglavim orlom iznijeli na najveću tačku na svijetu, na 8850 metara”, rekao je Blečić.

On je dodao da je u posljednje vrijeme bio meta napada od prosrpskih tabloida samo zato jer je Crnogorac i što voli Crnu Goru.

“Mi smo 2006. godine odabrali svoj kurs. To je kurs ka Evropi, ka civilizaciji, ka razvijenim društvima. Iskreno se nadam da ćemo i poslije 14. marta ostati na tom kursu. Pogledajte da li je vrijedno da uništimo sve ono što smo pravili od 2006. godine”, poruka je Blečića građanima Nikšića.

Kandidat za odbornika Evropskog tima za Nikšić Petar Šundić rekao je da dok druge države u 21. vijeku razmišljaju kako da unaprijede svoj standard i život svojih građana učine boljim, u Crnoj Gori se polemiše elementarnim stvarima, što je apsurd.

“Nastavljamo da mijenjamo grad nabolje i uvjeren sam da ćemo u naredne četiri godine raditi sjajne stvari. Ovo je veliko iskušenje, pozivam ljude da zanemare lične koristi, treba li država nekom nešto da daje?! Tu sam da dajem svoje srce, da ostavim budućim generacijama koje će biti nadahnute i inspirisane našim radom. Pobijedićemo i pružićemo ruku svima onima koji su puni ironije, mržnje i sarkazma”,  naveo je Šundić.

Nama, kaže kandidat za odbornika džudista Nikola Gardašević, ne trebaju mržnje i podjele, koje su izuzetno izražene u posljednje vrijeme.

“Nama treba napredak budućnost, treba nam veći životni standard Nikšićana”, zaključio je on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dula
Gost
Dula

Samo naprijed. 👋🇲🇪👍

free samples
Gost
free samples

ovi strucnjaci kao da se bore da prvi put dodju na vlast pa kao da mijenjaju nesto na bolje!?Dajte da im neko da na znanje da su oni bili 30 godina i da su trenutno na vlasti

Fiona
Gost
Fiona

Nijesmo mi ti koji žele podjele! 1! 🇲🇪

Brsno
Gost
Brsno

Na čelu sa divnom Sanjom mislim da je Nikšić na pravom putu!

Stubica
Gost
Stubica

Mislim da su državu uništili za 100 dana, ako im damo još 100 i dozvolimo da se oni pitaju u NK, tu bi nam bio kraj! Zato 14. marta moja podrška ide Evropskom timu!

Morakovo
Gost
Morakovo

Izbor je jednostavan! 1! 🇲🇪

Dragova_luka
Gost
Dragova_luka

Mislim da ne gradjanim Nikšića jasno šta treba da rade 14.tog marta!

saki
Gost
saki

Za evropski Niksic🇲🇪🇲🇪

Onogost
Gost
Onogost

Pobjedice budućnost Nikšića.

Deni
Gost
Deni

Naravno da želimo u budućnost, zato ćemo i glasati Za budućnost Nikšića.

malica
Gost
malica

Nece Crna Gora biti obala srpskog mora

Ljubicica
Gost
Ljubicica

Naravno da cemo da idem u buducnost zajedno sa DPS na celu sa Milom Djukanovicem,a ne da se sa tretnutnom vladom vracamo u prosli vijek.

LSCG
Gost
LSCG

Ovi kao da su bili u opoziciji 30 godina 😂😂😂😂

Lazar
Gost
Lazar

U nedjelju idete u prošlost!

Dukalica
Gost
Dukalica

Svima je jasno ko treba da bude nas izbor … za svijetlu buducnost Niksica… Evropski tim za Niksic!!

Knez
Gost
Knez

Nijeste se ni do sad dobro pokazali, a dps nakon 14og ide u prošlost a Nikšić za budućnost

Gero
Gost
Gero

Put do vrha poznat je vrhunskim naučnicima, privrednicima, ljudima od časti koji su dio Evropskog tima za Nikšić. Naše je da ih podržimo!

Jordan
Gost
Jordan

Evropski tim za Nikšić i jeste put Nikšića ka vrhu! Već smo vidjeli da sadašnja Vlada vodi ne samo u podnožje, već na samo dno!

Dragan
Gost
Dragan

Mozda niksicani vole premijerku srbije nego svoju drzavu crnu goru nek odluce

Zverka
Gost
Zverka

Od 30.avgusta pa do dan danas CG se vratila u daleku prošlost,nova Vlada nije nista uradila osim sto na svakom zasijedanju i na svakoj press konferenciji traži mane i ogovara prethodnu vlast koja je radila na jačanju evropske Crne Gore!!

Mirkiša2
Gost
Mirkiša2

Vi odlazite u prošlost to je sigurno, a nabolje će grad ići sigurno jer je od ovoga ne može gore. Da se ne ljubimo 😁

Sjevernjak
Gost
Sjevernjak

DPS je sad opozicija, ne zaboravite to, i hoćemo li narednih godina umjesto rezultata da se pozivamo na njihovu vladavinu i trulu priču što nijesu trideset godina i kakvi su oni bili. Dajte rezultate ‘družino od promjena’. Nemate ih još uvijek pa vam je najlakše uz nacionalističke i demagoške diple i gajde.

mirjam
Gost
mirjam

Mi smo bili u proslosti do 30. avgusta..ovo je neka pobjeda ZA BUDUCNOST!!!

Koko
Gost
Koko

Pa jako je ružno to što moram ovo reći ali od 2006. godine upravo elementarne stvari nisu ostvarene na nivou našeg grada, tako da doista ne znam o kakvim to evropskim vrijednostima i vraćanju prošlosti se ovdje priča?!

MirkoL.
Gost
MirkoL.

Ne mijenjaj teze. Ocigledan si. Eto, ti nastavi dalje pod tudjom zastavom. Sretno ti bilo. A mi znamo koja je nasa zastava i koji nam je put.

Никшићанин
Gost
Никшићанин

Šundiću imali ste priliku da mijenjate Nikšić na bolje zadnjih 30 godina , a za taj period ste otvorili novih radnih mjesta 0 , a u propast ste poslali brojne indudtrijske gigante kao što si Rudnik Boksita , Željezara Metalac , Koni i poslali na rub egzistencije brojne Nikšićkr porodice

Mitar
Gost
Mitar

A sto ce vise Milo ? Malo mu je vlasti ?

Jokana
Gost
Jokana

Вама из дпс је тридесет година било мало, па би и даље да тероришете и угњетавате народ.

Vekana
Gost
Vekana

Европски се ви полако пакујте на пут без повратка.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Za pobjedu suverenista, za našu Crnu Goru dragi gradjani Nikšića molim vas iz dijaspore otvorite oči i ne dajte našu državu i naš Nikšić.

Dan Noc Zora
Gost
Dan Noc Zora

Tesko nsma sa politicarima
Mozemo.li ksko sve u karantin i da niko ne izlazi narednih godina
Da pocinemo od ludila svih redom

Send this to a friend