Politika

Evropski tim za Nikšić: Zdravstvenu i socijalnu zaštitu ćemo podići na najveći mogući nivo

Evropski tim za Nikšić će dati sve od sebe da zdravstvenu zaštitu u našeg gradu podignemo na najveći mogući nivo, a posebna briga biće posvećena i starijoj populaciji, ocijenio je Dejan Perović sinoć na tribini te koalicone liste.

Značajna ulaganja, kako su saopštili “predstavnici pobjedničke liste, biće obezbijeđena i za oblast kulture”.

Kandidat za odbornika ugledni nikšički ljekar Dejan Perović saopštio je da su za njega pacijenti svetinje, kao što je i Crna Gora svetinja.

“Vjerujte da ću kao pojedinac, ali i čitav tim ljekara i zdravstevnih radnika u Nikšiću za naš evropski građanski Nikšić, dati sve od sebe, da zdravstvenu zaštitu pomognemo na najveći mogući nivo”, rekao je Perović.

On je pozvao mlade ljude da se obrazuju i uključe, a da će Evropski tim za Nikšić podržati svakog da napreduje u svojim karijerama.

“Omogućićemo mladim ljekarima da idu na specijalizacije da se školuju, da dobijaju supspecijalizacije, da ovaj grad ima veliki broj stručnjaka”, kazao je Perović.

Predsjednik OO DPS Nikšić i kandidat za odbornika Zoran Vukićević poručio je da posebnu pažnju u svom programu posvećuju ljudima treće životne dobi, koji, kako je dodao, zaslužuju svako poštovanje.

“Dom za stare u Nikšiću će kada počne sa radom nuditi i usluge pomoć kući, što je izvanredna stvar. Radnici Doma će raditi sa starijim ljudima i kući, što će biti višestruko korisno jer će se upoznati sa potencijalno budućim korisnicima”, naveo je Vukićević.

Kandidatkinja za odbornicu Evropskog tima za Nikšić Sonja Milatović navela je da je sadašnjoj generaciji pripalo da 14. mart u Nikšiću bude poput 21. maja odnosno da se odbrani ono što se duguje našim đedovima i prađedovima koji su se borili za slobodarsku i antifašističku Crnu Goru.

“Znate da uprkos brojnim atacima koje trpimo sa svih strana mi moramo ovu borbu održati na demokratskom nivou. Nakon 14. marta uložićemo značajna sredstva u prostor Gradske kuće, a Biblioteka će dobiti svoje zdanje. Na taj način dokazaćemo da smo svjesni istine da je svaka investicija u obrazovanje, naročito u najmlađe, dobro ulaganje”, ocijenila je Milatović.

Ona je najavila povezivanje kuture i turizma odnosno valorizaciju Crvene stijene kao turističkog lokaliteta, što će pomoći i razvoju tog ruralnog područja, preciznije sela Petrovići i njegove okoline.

“Kultura čini bitan dio svake Nikšićanke i svakog Nikšićanina zato vas pozivam da nakon 14. marta zajednički radimo na tome da Nikšić pozicioniramo na mapi kulture regiona i Evrope”, zaključila je Milatović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorac
Gost
Crnogorac

A dje ste bili evo 30 godina?

Bedem
Gost
Bedem

Obrazovani, kulturni, civilizovani, a iznad svega ljubav prema Crnoj Gori je SVETINjA!!!! Sacuvajte Niksić od od ove SELJANIJE I BULUMENTE, kumim vas Sv. Petrom Cetinjskim!❤🇲🇪❤

Vanja
Gost
Vanja

Cijeli grad jedan TIM. Drim tim!
Najjaca lista ikada. Iskreno, nikada nijesam glasala DPS, sada hoću! Mi Niksicani znamo zasto!

Zora
Gost
Zora

Jeste li svjesni da ste imali pogresne ljude koji su samo obecavali lagali narod lose im izlazili u susret pojedinci znjeli a ostali zijevali kupili trunje.Ekonomiju grada manje vise su vodili novopeceni neiskusni ljudi koji su grabili sto vise da stave u djep ,cast izuzecima.Kad je otvoren proizvodni pogon za tries godina u Niksicu.Po sedmoro osmoro iz porodice niko posla… Više »

Vila sa Lovcena
Gost
Vila sa Lovcena

Imali nekad, sad imaju prave!!! Sonja, Dejan P., Zoran ❤️🇲🇪❤️

Kokot
Gost
Kokot

Tako ste obećavali 30 godina.Obećanje ludo radovanje.

Zvončica
Gost
Zvončica

Kako oni lijepo daju obecanja kao da nijesu vladali zadnjih trideset ljeta. Pa sto ste cekali do sad, zasto do sad nije bilo investicija

Send this to a friend