Politika

Fikret Abdić posjetio Opštinu Ulcinj

Gradonačelnik Opštine Velika Kladuše Fikret Abdić posjetio je Opštinu Ulcinj.

Predsjednik opštine Ljoro Nrekić je gostime iz BIH predstavio buduće pravce razvoja i prioritene invensticione projekte koji se planiraju realizovati u Opštini Ulcinj i izrazio spremnost za saradnju u raznim oblastima.

Tema sastanka je bila mogućnost saradnje na projektu medjugranične saradnje sa nazivom Kestenji, čiji je nosilac velikokladuška Opština, a u projekat je osim Crne Gore uključena i Hrvatska.

“Nrekić je istakao da je promovisanje saradnje od velikog značaja i da Ulcinj kao multinacionalna i multikulturni grad pridaje poseban značaj ovom i sličnim sastancima u kojima se sagledavaju mogućnosti saradnje i zajedničko djelovanje kroz medjunarodne projekte”, saopšteno je iz opštine.

Na sastanku su predstavljeni i drugi prekogranični projekti u okviru kojih je moguća i poželjna saradnja dva grada.

“Sagovornici su ocijenili da današnji sastanak predstavlja kontinuitet prijateljskih odnosa dviju država, ali i potrebu daljneg unapredjenja saradnje na svim nivoima i da će uskoro početak saradnje konkretizovati potpisivanjem Memoranduma saradnje između ovih Opština”, navodi se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gagi
Gost
Gagi

Fikret Abdic Babo je kralj “mjenica bez pokrica”poznata afera u vrijeme SFRJ u Velikoj Kladusi i jos je uvijek aktivan,a tada je “Agrokomerc”bio gigant,radio je za svoju Kladusu BRAVO Babo.

Miko
Gost
Miko

Babo ,legenda ,čovjek čiji je mandat prisvojio Alija Izetbegović i na taj način indirektno skrivio rat,jer se okako predao Aliji.Narod je očigledno želio i izabrao Fikreta a ne Aliju,jedan od tužnijih obrta u istoriji.

Sena
Gost
Sena

izdajnik sopstvenog naroda..

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Zar nije Kladuša?

Mika
Gost
Mika

Fiko kralj

Send this to a friend