Politika

Filipović: URA kao politički sedativ sa opasnim nus-pojavama

Ljubomir Filipović

URA je kao politički sedativ za građansko društvo u Crnoj Gori. Služi da lakše progutamo ovakvu vladu. Ali taj sedativ ima opasne nus-pojave koje mogu ne samo uspavati civilni sektor, nego ga i dokrajčiti, ocijenio je politički analitičar Ljubomir Filipović komentarišući jutrošnju izjavu Filipa Adžića iz URA-e da je ta partija sugerisala mandataru Zdravku Krivokapiću da Vesna Bratić ne bude ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta.

<<<Adžić: URA sugerisala da Bratić dobije manje vidljivu poziciju<<<

“”Smisao politike u Crnoj Gori kako da Bratić bude tu, ali da prevarimo javnost tako što ćemo je skloniti na nižu poziciju:“ne kažem da promijeni Bratić, ali da joj da neku manje vidljivu poziciju. To je i bila sugestija Građanskog pokreta URA- naveo je (Filip) Adžić”. Drugim riječima “nije nama problem Bratićka, znamo se družimo se, nego je isplivala u javnost i pravi nam probleme pa ajde da je skrajnemo neđe malo. Imaće istu platu i beneficije”, napisao je Filipović na svom Facebook profilu.

URA je, ističe on, tu kao politički sedativ za građansko društvo u Crnoj Gori.

“Služi da lakše progutamo ovakvu vladu. Ali taj sedativ ima opasne nus-pojave koje mogu ne samo uspavati civilni sektor, nego ga i dokrajčiti”, naveo je Filipović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cuca
Gost
Cuca

Adžiću, cetinjani ti oprostiti neće! Ideal tvog čestitog brata, prodao si srbima, za sitan interes.

Cika miki
Gost
Cika miki

ovo nije moja vlada, i ovo cu javno iznijet sa punim imenom i prezimenom i tacka.

Urke
Gost
Urke

Pa sto ga be napisa nego cika miki

adačuš
Gost
adačuš

Hahaha,Ljubo ”vazda u sridu” što bi rekli alkari.Ja bih samo dodao ”politički sedativ sa opasnim nus-pojavama -neispitanog dejstva.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

ura gora od četnika. Vazda je gori onaj što zna, a ćuti radi svoje koristi!

Hogar
Gost
Hogar

Istina..ura kamuflira četničku vladu pa očigledno mnogima i nije tako očigledno.Nezahvalna i štetna uloga.

Farfala
Gost
Farfala

Nema tog glasa javnosti, gradjana, politickih poslenika, koji ce promijeniti misljenje/stav/odluku gospodina Krivokapica….ipak “vlast” je u njegovim rukama, a argumenti, ma koliko bili jaki, njega uopste ne interesuju….sto reci dalje, sem zao mi je onih koji su mislili da ce sada biti nesto drugacije.

Nina
Gost
Nina

Kukavicka ura tako rjesava probleme.Da bi opstala na politickoj sceni,mora se skriti pod necije skute i djelovato na stetu drzave.Uvijek je tako.Sramotna,mlitava partija bez ijednog jedinog kvaliteta.Smucili su mi se,al ono bas!

ESAD OD DUKLJE
Gost
ESAD OD DUKLJE

Tacno tako, g Filipovicu. Dajte je u neki budzak, od tamo ce bolje delovati, a narod je nece vidjeti, i tako biti lakse prevaren. Takva ti je URA gradjanska opcija.

Send this to a friend