Politika Usijalo se

Funkcioneri i članstvo DF-a liderima: Ne pristajte na Dritanove ucjene, ne u naše ime

Mandić, Knežević i Abazović

Tenzije u pregovorima tri koalicije o formiranju vlade dostižu vrhunac. Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević tvrdi da URA ucjenjuje ostatak nove vladajuće koalicije. I funkcioneri i članstvo Demokratskog fronta na društvenim mrežama jasno poručuju svojim liderima Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću da ne pristanu na “ucjene” Dritana Abazovića i koalicije Crno na bijelo u pregovorima o formiranju nove vlade. Neki prijete da će tražiti ostavke lidera ukoliko pristanu na ono što Abazović traži, a kako kažu, što nije u skladu sa izbornom voljom iskazanom 30. avgusta.

<<<U pregovore o formiranju vlasti uključila se i SPC, zapelo oko kadrova, DF i URA tipuju na iste resore<<<

Medojević na društvenim mrežama piše kako Abazovićeva koalicija ucjenjuje ostatak koalicije koji čine njih 37.

“Samo URA sa četiri mandata ucjenjuje. Šta vam tu nije jasno”, napisao je Medojević na Twitteru.

Ali, nezadovoljstvo se tu ne zaustavlja.

Na društvenom mrežama ogromno je nezadovoljstvo onih koji su podržali DF, ali prije svega funkcionera i članova tog saveza.

Portparol Nove srpske demokratije Marko Kovačević na Facebook-u je jasno poručio – Ne u naše ime, jasno stavljajući do znanja da on, a ni mnogi drugi neće prihvatiti ustupke i odustajanje od njihove politike.

“Zbog svega što se dešava i jer vidim da u krajnjem postoji spremnost iz vrha moje stranke, Nove srpske demokratije, da se u potpunosti popusti prvenstveno URA-i, uz svo uvažavanje iste, moram javno da zapitam predsjednika stranke u kojoj skoro 15 godina djelujem na raznim funkcijama, u čiju se politiku nikada nisam razočarao, koja je uvijek vodila računa o interesu naroda kom pripadam, koja se predano borila iz redova opozicije protiv organizovanog kriminala, ko to ima pravo da u moje ime i u ime mnogih drugih iz Nove srpske demokratije, tek tako odbaci politiku i principe za koje se godinama borimo a koji su bili na ovim izborima ključni faktor pobjede nad DPS-om. I sam sam bio hapšen, mnogi moji saborci iz NSD-a takođe, crtali smo trobojke, blokirali ulice, bili šikanirani i mi i naše porodice na razne načine godinama zbog politike koju smo zastupali. Ko u naše ime, sad kad smo pobijedili, može i hoće da od svega toga odustane i da to prospe u vjetar?”, upitao je on.

Kovačević je pitao i ko hoće sad da prepusti borbu protiv organizovanog kriminala, koju su vodili žestoko kao opozicija, nekim kadrovima kojima će DPS biti zadovoljan?

“Ko u naše ime hoće da učini ustupak DPS-u koji neće da vidi Andriju Mandića na čelu MUP-a ili nekog sličnog ministarstva? Ko čini odlazećem režimu to zadovoljstvo u ime nas koji se godinama borimo za ono što je politika NSD-a? Mnogi su podržali ono što je naša politika prije izbora ali su sada od te politike mnogo lako odustali. Pitamo ovako a pitaćemo i predsjednika NSD-a lično, jer ćemo tražiti prijem, odakle ikome pravo da od te politike odustaje u naše ime”, napisao je on na Facebook-u.

Kovačević jasno napominje da za ovo što imaju sada trenutno se nijesu borili.

“Ovo što imamo trenutno i mnogo više od toga nudio je DPS Andriji Mandiću i NSD-u još 2013. godine a mi svi bili ponosni što je to s nokta odbijeno, što nije ni razmatrano, za šta nije ni pomišljeno da se na tako nešto ikako može pristati, bez obzira što su za to bili spremani aplauzi sa raznih relevantnih adresa iz Evrope i okruženja. Bili smo ponosni što je to odbijeno jer je i tada Andrija Mandić zastupao nas. Ko sada odustaje od svega toga u moje ime, u naše ime? Ko daje prednost u naše ime politici URA-e u odnosu na politiku NSD-a u ovim pregovorima? Zar smo toliki put prešli i sve izdržali da se sada ne bi promjenilo ništa? Da bi naša politika bila prognana gore i teže nego ranije? Da bi je neko za sva vremena sklonio? “, piše portparol Nove.

“Mislim da niko, pa ni predsjednik NSD-a, ma koliko cijenio njegov rad i trud, njegova popuštanja prilikom pravljenja pobjedničke koalicije, nema pravo da od politike NSD-a odustaje u moje ime i ime mnogih koji su i živote dali da ona opstane. Nema pravo da u ime nas koji smo proganjani sve prepušta onima koji su to sve gledali iz topline svoga doma i nisu prstom mrdnuli. Zahtjevaćemo da se od naše politike i naših principa ne odustaje. Makar ne u naše ime”, zaključio je on.

Oglasio se na Facebook-u i član Predajedništva DNP-a Aleksandar Sekulić.

“Ako Milan Knežević bude popustio ucjenjivačima, ja ću kao član Predsjedništva DNP CG tražiti njegovu odgovornost i ostavku za takvu izdaju interesa moje partije”, napisao je on.

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević danima poručuje da ne pristaje ni na kakve ucjene.

Oglasio se Medojević riječima da će on biti u novoj vladi svidjelo se to nekome ili ne, te poručio da su oni koji se zalažu protiv toga, kriminalci, tajkuni, šverceri, jasno to upućujući Abazoviću.

Do kolapsa u pregovorima je došlo nakon što je, Abazović na Javnom servisu prije nekoliko dana kazao da ima istine u tome da Berlin, Vašington i London insistiraju na tome da u novoj vladi ne bude radikalnih političara, ali da nema uslovljavanja.

“Ima istine u tome, ali nema nikakvog uslovljavanja. Temeljni princip i važna karika pobjede na izborima je to što je URA još 11. jula izašla sa informacijom da će naredna vlada biti ekspertska. Mislim da je to dobar politički pristup koji je relaksirao međunarodnu zajednicu. To ne znači da među političarima nema stručnjaka u određenim oblastima. To njih svakako ne eliminiše. Važno je da nemamo osobe koje na bilo koji način izazivaju neku negativnu emociju”, rekao je ranije Abazović.

M.Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
cejen
Gost
cejen

Abazovic će za nekoliko mjeseci biti samo sudopera koju svako upotrebljava kad stigne.Glupan

Milo
Gost
Milo

Ne dajte cetnicima vlast,pa sa koga ,kako hocete

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

E kukala vi majka,da vi vodite državu?!

Fendi
Gost
Fendi

A “pljuvalo” se po Džakoviću hahaha.
A prije bih njemu sada dao glas nego Medu, Mandiću

Radius
Gost
Radius

Litije su uspjele jer vama liderima df-a iz Crkve nisu dali da se primaknete.
Izbori su “uspeli” jer se niđe niste pojavljivali.
Vi ste se prišlepali Krivokapiću i Crkvi.
I sad se pojavite i … Hahaha

Marjan
Gost
Marjan

Bilo kako bilo oni imaju najvise mandata u jednoj od 3 koalicije koji zele da cine vecinu. Oni su predstavnici jednog znacajnog dela naroda kolko god da se to nekom svidja ili ne svidja. Dobro dosli u demokratiju.

Jel Pocelo
Gost
Jel Pocelo

Ma bas mi zao sto se koljete. Samo pustite ovaj narod mrcni pa vi se oka ne vidjelo

Koko
Gost
Koko

Dritane ako ne moze sa Frontom mozes sa manjanima I Demokratama formirat vladu. Trazit podrsku u skupstnini od DPS-a. Naravno pod svojim uslovima I ljudi koje vi odaberete da vode resore. A da se svi pljackasi procesuiraju svakako.

odje
Gost
odje

pa i ovi sto su 30 god. opozicija i napunili se ka brodovi, popove, hodze, kardinale, mitropolite, pa i ove vlasnika novina, portala pa gradjevinare i advokate nisu samo DPSovci se napunili no ih ima, ima pa neka ih i nema, napunimo budzet, imajmo za sve ili niko

Atos
Gost
Atos

Df je izjavio “PODRŽAĆEMO SVAKU VLADU U KOJOJ NIJE DPS”.
I sada imaju obraza da kažu da ih neko ucenjuje.
Niste vi sa Šavnik vidite a ne Državu

Opa
Gost
Opa

Međi Ura i ako je ne podržavam pravi pravu stvar zaokrete vas u zapad a vi bi na istok tako bravo za URA

Raki
Gost
Raki

Ne moze se dritan sloziti sa ovim maloumnicima i ne treba…ura i demokrate firmirajte vladu sa manjimama..posrzat ce vas dps…najbolja opcija

Seljanovo
Gost
Seljanovo

Vec se pocelo svadjati, svakom milo.da zakuci.dobar komad slave i moci! Stalo njih za narod!! Jos nas plase kako nece biti redovne penzije i plate. A vladajuci dps dve to demantovao!!! Eto narode za koga ste glasali!!

Vitamin C
Gost
Vitamin C

A sto su se dogovorili Knrzevicevi ” partijci” s Knezevicem da malo pritisnu Dritana. Kako je moguce da osudeno lice uopste bude u bilo kakvoj vladi?

demokrata
Gost
demokrata

eto mene opet..porucuje milo..bio sam malo na plazu osunča se..sad idemo u novih 30godina.dao sam vam sansu ..pokazali ste se

Siptar
Gost
Siptar

Vidim ja da se Milo brzo vraca.

Nepoznati
Gost
Nepoznati

Pa dobro ako nećete da vas URA “ucjenjuje”. Formirajte Vladu sa 37 poslanika (ako se Aleksa Becic i Demokrate slažu …). 44 će opet biti protiv. Sta onda ?!

Nemanja pg
Gost
Nemanja pg

onda vanredni izbori . Logično. Ako mogu vjerovat da smo se svi pretvorili u političare pomamio se. Da li iko išta radi u Crnoj Gori ili se svi bave politikom. Pa onda je lako političara eksperta naći.hahah

gangrena
Gost
gangrena

odje ne odlucuje evropa nista. odlucuju gradjani crne gore. na kraju krajeva,front ima svega 18 mandata unutar koalicije za ,,buducnost,, crne gore. mogu oni u opoziciju jis 39 godina,u tim vodama najbolje plivaju. vecinska crna gora je glasala da front bude manjina. samo je pitanje kakvom ce se pristom matematikom to precicom sprovesti 😉

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Ima samo jedan problem tu. Vas je 27 to je tacno, ali naspram vas i vase politike je 54 poslanika i to treba da znate. Znaci u velikoj ste manjini i necete dobit nista od toga sto trazite. A da ne pricamo da su protiv vas licno i svi oni koji nisu izasli na izbore, i to dobro znate. Znaci… Više »

Dosta
Gost
Dosta

Abazović predložio Krivokapića za premijera, jedan od lidera DF odbio predlog.
Na sastanku rekli da ga ne mogu podržati za mandatara dok ne preispitaju povjerenje prema njemu na stranačkim organima.
Toliko o koaliciji😂😂😂
Tj sprdnji zvanoj DF !

Ribnica
Gost
Ribnica

Pokomatice se oko fotelja to se zna a dje da nam vode Drzavu oni koji je prvi negiraju .

Ekspert
Gost
Ekspert

I sta kaze Abazovic, ekspertska vlada sa Mandicem i Medojevicem?

Komita
Gost
Komita

Spremite se Crnogorci..

Jelena
Gost
Jelena

Nije vam dugo trebalo da se pokoljete oko fotelja. Prevazisli ste moja ocekivanja u brzini pokazivanja onoga sto svako zdravorazumskog razmisljanja zna od pocetka. Hvala vam od srca velikocrnogorskog!

Daky
Gost
Daky

30 godina ste bili opozicja i nista niste uradili i necete ni za jos toliko.Dritan je vas doveo tu gde ste a ne za dugo izgleda .

Svjetčuda
Gost
Svjetčuda

Užas koji će trajat idućih 30 godina. Izgleda GOSPODO ulazite u teokratski sistem. Pop Lucifer i Vučić razbili državu bolju od Srbije.

Milivoje vatrog
Gost
Milivoje vatrog

DPS je napravio vladu za par dana. Sve je mirno bilo zadnje 20 godina i niko nije bio ugrozen bilo koje nacije ili vjeroispovjesti. Plate i penzije nijesu kasnile ni u doba kriza 2008 i 2013. Vama je narod pruzio mogucnost da se dogovorite a vi sve o jadu crnom zabaviste. Od prvog dana je pocelo negoranje svega crnogorskog a… Više »

Milivoje
Gost
Milivoje

Cu Marko Kovacevic.hahaha

Djomaa
Gost
Djomaa

Bez nosa

ozna
Gost
ozna

e jadi vas znali

maximus
Gost
maximus

Izdali ste sludjeni srpski narod, glasače i ko zna sta ćete još izdati, i koga prevariti! Prvoklasni manipulatori i prevaranti!

Kot
Gost
Kot

Najveći partner dps u crnoj gori je DF . Da nije nihove otvorene borbe protiv Crne Gore DPS ne bi imao čime da privlači jedan dobar dio svoih glasača a ni maninske stranke. I ovaj put će svi morati ako ovi nastave sa svojom pričom morati da se priklone na ovaj ili onaj način DPS u. To svi znaju pa… Više »

ccc
Gost
ccc

Denomratija je pravljenje ustupaka
Dps je napravio niz ustupaka bosnjacima i formirao prosli vladu
Sdp je bio skuplji pa su ispali iz igre
E sad bi vi , na osnovu cega?, da vas svi slusaju
Nemate tu snagu
Iako ste vikali da ste pobijedili
Ili se dogivorite
Vrijeme ide
Ili novi izbori

rješenje
Gost
rješenje

Postoji jednostavno rješenje. URA treba da izađe iz ove koalicije i ponudi DPS-u i manjisnskim partijama da formiraju Vladu uz uslove koje imaju. Sad imaju uslove prema DF-u, neka ih prilagode DPS-u i manjinskim partijama. Ili, neka budu novi izbori?

cgc
Gost
cgc

Pa nemojte sa urom
Probajte sa manjindkim partijama
Sdp, sd, bosnjaci, albanci…
Kako je krenulo ponovo ce izbori

NKL
Gost
NKL

Najbolje bi bi bilo da DF ode ponovo u opoziciju, DPS je tako i tako otisao. I podrze sve ostale na dvije godine. Jeste da to nije izborna volja, ali nista ovo ne valja. Isto kao i prije.

poštar
Gost
poštar

Evropa je odlučila, četnici ne mogu na vlast.

Joe
Gost
Joe

Evropu boli g….. za CG. Ako smi nešto ne uradi o NAJ…. smo.

Montenegrian
Gost
Montenegrian

Opet ce DPS zavladati. Tako izgleda. Ako ne sada vjerovatno za par mjeseci.

Sjaši Murta
Gost
Sjaši Murta

Zinula guza na vlast. Što je nejasno? Rekoše li javno da će podržati svaku Vladu samo da pane DPS i Milo. Rekoše li da će podržati ekspertsku Vladu? Što se nijesu bunili kada je Dritan rekao da on nema nikakve aspiracije za vlašću, već da će biti poslanik u Parlamentu? Mislili su, evo jedno mjesto više za nas. Najpametnije bi… Više »

realan
Gost
realan

Ova “expertska” Vlada, oformljena ili ne, nece biti dugog vijeka. Rjesenje je novi izbori.

Mekely
Gost
Mekely

Nama Crnogorcima je HITNO potrebna jaka desničarska stranka da zamijeni ove interesne patriote iz DPSa o

Ribnica
Gost
Ribnica

Mekely tako je samo radi fotelja i pljackanja ovog naroda su kao Bili uz Dps treba veliko ciscenje iz dana u dan bice bolje a ne mrdamo iz mjesta a zaduzeni do guse. Mozemo i moramo zivjeti bolje bar zbog nase djece. Ovako je jad i bijeda. Dokle.

Savjestan
Gost
Savjestan

Novi izbori i podrzati Dritana jer su se lica otkrila

Homer Simpson
Gost
Homer Simpson

Jeli moguće da vam nije više dosadilo? Spasite nas tako što ćete nestati sa političke scene jednom za vazda…

PraviCG
Gost
PraviCG

I ja sam da se Medo,Milo,Pipun,Bulatovic,Brajovic,Markovic i slicni izbrisu iz istorije kao najvece prevare od politicara koje su hodale zemljom Crnom Gorom.

Goni bandu
Gost
Goni bandu

Tako je to kad hoćeš da praviš vlast sa veljesrbima,odmah počinje “zavrtanje ušiju” iz ambasada šta može a šta ne. Ljepota je gledati neke od njih kako se prže u sopstvenoj masti.

Velek
Gost
Velek

Evo čitam na portalu ”Vijesti”, u toku sastanak Amfilohija sa liderima DF-a, prisutan Krivokapić, Abazović i lideri Demokrata. Ovo je postalo sprdnja, nadam se da će se ”kupus” koalicija raskupusati prije vremena, inače se ne može desiti ništa dobro.

1111
Gost
1111

Po kom osnovu je Amfilohije prisutan…..sto trazi Vladika srpske pravoslavne crkve na sastanku o formiranju Crnogorskog Parlament….sto je ovo majko mila….zar nije ovo otvorena agresija na CG….

Cetinjanin
Gost
Cetinjanin

Kako vam se svijet smije ludaci! ooooooo SRBIiiiiiiii došla vam sudnja URAaaaaaaaaaaaaaaaaa

CG CG CG
Gost
CG CG CG

Brao cetinjanin smiri dozivljaje.

cetinjanin
Gost
cetinjanin

tamo tebe, tu smo u komsiluku, hocemo na kaficu?

Pomorac
Gost
Pomorac

Dosla smrtna ura a Cetinje ne radi, e moj dobri, zao mi svog naroda u ovu jadnu zemlju

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Neka uhapsice te

Zora
Gost
Zora

Sta sad pa boze jeste li svesni bili da ne mozete zajedno i prije izbora sta folirate smijesno.

vjecna da je
Gost
vjecna da je

pa ni df nije sastavljen od samo srpskih partija i glasaca …mada medojevic kao bivsi suverenista sada poziva da se povuce priznanje kosova a pise pisma natou i ambasadama a zna da je to zavrsena stvar i da kosovo podrzavaju sve slanice natoa i eu i da srbija moze samo koristii rat da pokusa da se vrati na kosovo sto… Više »

Piksi
Gost
Piksi

Sto bi ovim momcima te popadase????

Nije nego
Gost
Nije nego

To je taj mentalitet izrazito svadjalački. Tako isto u CG ljudi se sa velikim dijelom familije posvađaju i ne govore više nikad, niti kontaktiraju. Ima toga masu. Nije do principa. Do mentaliteta je.

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

I do rakije 😉

eko
Gost
eko

Može li mi neko reći koliko glasača ima partija Pipuna.Po nastupima dotičnog bi se reklo da ima “težine”.

Bbb
Gost
Bbb

Eto taman da ne pristanete i da se vratite dje vam je mjesto, pa da odmorimo od vas.

Radosav
Gost
Radosav

Vi da vodite drzavu…. A vi niste u stanju da se dogovorite oko fotelja sram vas bilo…A vucajte se dje ste i bili 30 godina da vas ne gledamo vise…Smucili ste se narodu a niste ni dosli na vlast….Oce Abazovic da se pita sa 4 mandata kao da ima 40… Sramota me je sto sam vas glasao… Vi da raskrinkate… Više »

Who See?
Gost
Who See?

Pozdravi Mila kad ga vidis.

Milivoje
Gost
Milivoje

Rodjen si da mrzis. Je li te to Amfilohije naucio hriscanstvu?

KOMIT
Gost
KOMIT

E vidi se loliko njih interesuje ekonomsko stanje i životni standard građana.Ne vidim da je navalica na min. finansija.Kad vidite ma koja mjesta pucaju…pametnome dosta

Sport
Gost
Sport

Makli Mila ali morate slijedit ono sto je on zacrtao i tacka. DF popu…..

Stara Varos
Gost
Stara Varos

Vi, trojac da ste se pojavii jednom u kapmanji nema triak da bi pobijedili zato sjedite dj este, ne zasluzujete ni po čemu da dobijete bilo kakvu funkciju.

Konj_Kiko_Va
Gost
Konj_Kiko_Va

Nema ljeba od Medojevica zinula mrčka , Niksic odbornik PZP izdao, Budva odbornik PZP izdao, Andrijevica pala vlast zbog odbornika PZP izdao. I jos da zavrse ovo na parlamentarne da izdadnu i to je to.

mrdr
Gost
mrdr

nisu ni na vlast stigli a vec su se svima smuchili lol

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Što bi naši stari rekli: pasja kost među vas! 😂

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

Sve fino ali samo jedna izpravka da naucite i da se ne brukate vise – Srbin se zoves u Crnoj Gori po pravoslavlju a ne po naciji!!! Organitzjte kolone autobusa na Biljardu Njegosevu rezidenciju. Tamo mu imas pasos na uvid. Otvorite oba oka i izbecite se u njega pod tackom narodnost, da vidite sta pise. Posto se vazda pozivate na… Više »

viki
Gost
viki

proci ce ko pozitivna stranka..na zalost, jer pozitivna je bila ok ..mnogo dobrih likova je bilo npr. jasavicka jedna od boljih poslanica steta sto je nema vise u javnosti

Nisam robot
Gost
Nisam robot

Lose se moliš Bogu risto!!!

Živa istina
Gost
Živa istina

Ne dajte da vas ucjenjuje,imate Bošnjake,SDP….Pregovarajte sa njima i ponudite km sve a njega otkažite…..Misli Dritan da je bitan.

Piksi
Gost
Piksi

E zamisli Bosnjake i Srbe, kakva bi to koalicija bila!?!

za po ure
Gost
za po ure

Milo Djukanovic je Genije. mozete ga voljeli ili ne voljeti ali mu do koljena nisu . sve je ovo isplanirao puštio malo ove da se kokote onda kad tresnu ima bas da boli . GE NI JE .

Perovic
Gost
Perovic

Vi vec Boga molite da se vratite u opoziciju,nije vam trebalo ovo nista.Bilo li je lijepo prati pare i nalecet u Skupstinu jednom u po’ godine a foliranti?!!Da vam nije crkve u auto bi mogli stati sa sve glasacima,boranijo!

Cici
Gost
Cici

Svaka im čadt.
To je demokratija haaaaa

Marina
Gost
Marina

Vi necete dozvoliti da vas ucjenjuje neko sa 4 poslanika?
Pa nemojte!
Formirajte vladu bez njih ,srpska silo!

Blok 5
Gost
Blok 5

Rodjeni da budu opozicija.

Sanja
Gost
Sanja

Može li neko da mi objasni situaciju, ako je neko osuđen na 5 godina zatvora, zbog djela koje mu se stavlja na teret, kako može da razmišlja da bude ministar?

Nacertanije
Gost
Nacertanije

I to još ANB i MUP – a…?!

GXF
Gost
GXF

Dzaba su potpisivali … 😁

kraća bez mlije
Gost
kraća bez mlije

eo počelo je … ja se zapitao sta bi ! oduži se ova sloga nesto .

Bog
Gost
Bog

Djedo, odavde ja preuzimam…

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Milove rijeci – Tata preuzima.

Malcolm X
Gost
Malcolm X

Hahahha 😂😂😂

Gaeta
Gost
Gaeta

Ajte ljudi,dosta ste se salili-ajmo DPS I Dritan vlast da formiraju,da se nesto radi,dosta se odmaralo.
A vi ostali,dosta ste se igrali,zahvalite ciku Milu sto vas je pustio malo da uzivate i tutanj doma!

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

Tako je – ziva istina!! Ma dobro je ovo, sada je narod vidio. Samo jos spc sektu da izpratimo ka ove jajare.

Baki
Gost
Baki

Haha crni humor

Milena
Gost
Milena

Ko moze ove psihice da uvazi? MILO NAZAD U VLAS AL DA MAKNE POJEDINCE..I OPET SA CRNOGORSKOM PARTIJOM SDP U VLAST..A NE OVE NEZNAJU NI ONI STA CE I DJE CE.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Kada su srbalji ikada znali dje ce??? Samo blejanje i njihaa – a onda dje je pastir? Pih

Cuca
Gost
Cuca

Kako ne znaju?
Zdravko kod Rista, A Manda kod Vucic (poslije SPUZA kao I knezevic) i outdated ce kukati :Milo lopove, Ukrao si nam Buducnost..
Narode Crne Gore, Zar ne vidite sta ova Ristova druzina “radi” ..sveSamo ne zaDobrobit CG..

Green
Gost
Green

Miiiiiilooooooooo, vrati se, sve ti je oprošteno.

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

Amin dabogda!!!🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Mi smo
Gost
Mi smo

Kakva smijurija. Umjesto da stranka definise uslove zovu se preko facebook-a.

Idea
Gost
Idea

Neverovatno kolika je slatka vlast,a narod glup pa im daje glasove za svoju propast.

zoran
Gost
zoran

Sta bi ti Medo radio da ti imas te 4 mandata.trazuo bi da si presednik.premijer i jis par ministarskih funkcuja sve ta aebe

Bajaga
Gost
Bajaga

Pada vlada, pada vlada… Još nije formirana, a pada. Kakve političke analfabete! Ne mogu se saglasiti oko ključnog pitanja – ko je stariji, jaje ili kokoška? Ha ha ha ha ha ha…

Neudata33g
Gost
Neudata33g

Crna Gora je na ovim izborima jasno rekla da je za Evropske vrijednosti i da je protiv korupcije i kriminala.
Dritane, Aleksa, iznevjericete volju vecinske Crne Gore, ako budete glasali da se molitvama borimo protiv korone,
da popovi kade ulice. Budim Aleksic ministar kulture, a Emilo na celu Televizije, da li je to realno.

4 C
Gost
4 C

Crna Gora jedino uz snaznu pomoc i uticaj SAD i EU i NATO može pokusati da se vrati na put mirne, normalne i zdrave prozapadne, evropske, stabilne, mediteranske i turističke drzave samo i jedino bez kako bivse DPS vlasti tako i bez nacionalisticke istrosene opozicije kao sto je DF i njegovih proruskih i velikosrpskih lidera. Konačno je vrijeme za nova,… Više »

Posrbica
Gost
Posrbica

Ne daj Medo Ekspertu ne daj….

Crnogorac
Gost
Crnogorac

eh budale😂😂

Zeljko
Gost
Zeljko

Rješenje treba da bude da Milo da mandat Dritanu koji bi formirao manjinsku vladu od eksperata a koju bi podržali DPS, SD, SDP, Bošnjaci i Albanci

Akica
Gost
Akica

Upravo! Bravo.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Došli amateri u prvu profesionalnu ligu,to nije nikad bilo niti će bit.

Mima
Gost
Mima

Vi da maknete DPS?! Smiješni ste i jadni, na žalost. A i veliki vam je minus što ste velikosrblji!!!

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

pored neznanja i svega prepoznatljivijeh karakteristika posrbice ipak ovo drugo bode oci. U pravu si prijatelju. Prvo mozes popraviti – ali ovo drugo ti je mentalno bezpovratno poremeceno stanje.

♒28
Gost
♒28

Znala sam ja da nema bez Pipuna 🥳

To mi pricas
Gost
To mi pricas

Ajmo Abazovicu i Becicu,uzmite stvari u svoje ruke.Dobicete podrsku u parlamentu,to dobro znate.Eto sansa za nove proevropske snage da povuku ovu nesrecnu zemlju naprijed!Ne gubite vrijeme sa ljudima koji delegiraju sve sto nije interes Crne Gore!

♒👀😁
Gost
♒👀😁

Dzaba je onaj pljaskas iz Volija u Nk litijao,ovako je mogao biti samo pljackas…

Ana Obradovic
Gost
Ana Obradovic

ojhaa

Knez Grozd Nk
Gost
Knez Grozd Nk

A jel ovo realno propadoše prije nego što počeše ,dzaba ste koronu dobili litijaši moji lepi…

gru
Gost
gru

Jadni ne bili, ako sad unistite ovo sto su 3 opozicione strane uradile, povucite se iz politike. Nijedan normalan covjek vas vise nece podrzati. Ne mozete mahati Kosovom kad je i Srbija tu nemocna. Ne mozete mahati izlaskom iz Natoa kad bi to bila katastrofa u medjunarodnim odnosima. Razmisljajte bar malo ko normalni ljudi, a ne ko rasplinjala djeca. Daj… Više »

Commentator
Gost
Commentator

Krivokapić je već izgubio legitimitet i ugled. Znalo se da je četnik, a sad sa samo potvrdilo sa onim snimkom. S njim Zapad neće. A ni Dritan neće sa četničkim DF-om. U suštini, Drigan može da traži i dobije što hoće, jer su njegova četiri mandata jača od onih 37. Bečić će na kraju stati uz Dritana. Sa manjinskim partijama… Više »

Burtaisanin
Gost
Burtaisanin

Medo, Andro I Milane vi ste najbolji Milovi puleni, da ne kazem “pulad “. Vazno vam je samo da se vi pitate a o narodnom dobru nikad niste ni mislili a kamo li za njega radili. Kako je milozvucno bilo dok ste cutali.

Mrgud
Gost
Mrgud

Kaži slobodno!

brzo li?
Gost
brzo li?

pade nova Vlada.

Montenegro
Gost
Montenegro

Neka se DPS dogovori sa dritanom i becicem da izmjeni zakon o vjeroispovjesti to će crkva prifatit i eto nove većine a vama iz DF eto ona stvar velika da se igrate Milo i Duško ako su pametni to da ponude crkvi i ovima a to mogu da urade u skupštini prije izbora nove vlade i pravljenja koalicije!

Ma,neka
Gost
Ma,neka

Zakon niko nece ponistavati. Hocete li narid na ulice? Ponistite li ga ponisticete izbore kojima rukovodi srbijanska crkva.

Raki
Gost
Raki

Najbolja varijanta jeste ura i becis sa sdp i sd i manjinskim stankama…df i dos ne ulaze u vladu…i dos ce im podrzati sve u skupstini do sledecuh izbora

Nisam robot
Gost
Nisam robot

40+4=44>37 Crna Gora ZIVI Vjecno!!!

Vidovita
Gost
Vidovita

Ovo je zvek. Najbolje će biti kad se DF pocijepa posle pobjede. :):):):) Vama su porazi bili banja – 30 godina ste živjeli u iluziji da vam je kriv neko drugi. Sad lijepo taj kažiprst okrenite ka sebi, a onda ga na glavu naslonite…

Zoran Lubarda
Gost
Zoran Lubarda

Ti vodovita ne vidis dalje od svog prsta. Ovo su samo interesi, ako hoce narodu da bude gore nek se raspadne. Sa ovakvim razmisljanjem nikad nam nece biti bolje. Ali bitno je ko je Crnogorac ko Srbin…Isprani mozgovi

Eagles
Gost
Eagles

Divide et impera

Seni
Gost
Seni

Bolji komentar nijesam procitala 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Окле
Gost
Окле

Надате ли се то 😂😂😂. Срби су се ослободоли ДПС-а и сачвали цркву из које је рђена Црна Гора 😂. Нама је то доста и задовољни смо. За четри године ће бити опет избори па ћемо виђет колико су Срби јаки кад су демократски избори. Мислим да вас то плаши 😂

NK grad
Gost
NK grad

Plasi nas uvoz srbijanaca u CG. E to ne smijemo dozvoliti. Niti cemo. Vise nas je tri puta. Ajd kreni, majcin sine!

CCCCCC
Gost
CCCCCC

A Okle jadan, ništa ti nisi sačuvao…. tek sad si izgubio haha

Окле
Gost
Окле

Чега изгубио 😂😂😂.

😃
Gost
😃

Mislio sam makar ce pola godine sastavit…

Commentator
Gost
Commentator

Četiri mandata URA-e su brojčano malo, ali suštinski veliko, jer od njih zavisi sastavljanje vlade. DF je doveden u situaciju uzmi ili ostavi. Ali, s obzirom koliko su radikalni, ništa neće biti ni od vlade ni od koalicije ni od DF-a.

Njegoš
Gost
Njegoš

URA tri mandata, ni četiri ne mogu sastaviti, ovaj jedan nije URAin.

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Pravda za Vojvodu, Pipuna i Meda. Dajte im da budu šefovi mjesnih zajednica makar.

Roki
Gost
Roki

Neka ih vucic postavi u srbiju za ministre …. to im negine. Kad im je toliko vazna fotelja.

Novljanin CG
Gost
Novljanin CG

Bolje na Kosovu zajedno sa Ristom,da počinemo više.

Gusinje
Gost
Gusinje

Njih pravda čeka u Spuž-nido bog da se ovi nedje pitaju a trebali bi malo da vidi narod lakovjerni o kome se radi-dno dna a dje je Medovica na slici-ona bi kao da hapsi da zabranjuje rad DPS-a e budi Bog s nama sto docekassmo ali se u boga nadam da ove kancelarijske Litije neće dugo

U prolazu
Gost
U prolazu

Sve najbolje Abazovicu ali on ne moze da ucenjuje nikoga sve podrske za DF

Mrgud
Gost
Mrgud

I od mene po drška!

Rent a vjernik
Gost
Rent a vjernik

Pomagaj, Risto, kućo, pomagaj – vidiš li da ovi sve bestragaše??? Udrimo još po Koju litiju, dok na kurje oči ne progledamo.

Gibanica
Gost
Gibanica

Nije ovo ništa , moći će se jaja ispržit kad se usije . Samo je bitno šta Aljeksa misli o ovome ?? Siguran sam da bi radije sa DF-om nego sa URA-om , i da može izbrisali bi ih odma …. ako Abazović kaže da je ipak on imao samo 4 mandata i da ne bi bilo fer da on… Više »

Afera snimak
Gost
Afera snimak

Dolazim glave političarima i vanstranačkim ličnostima. Ha ha ha ha haaaaaaaaaa…..

Budva
Gost
Budva

Kako ih je postroijo Dritan?Ahahaha!DF se nista ne pita.

Radosav
Gost
Radosav

Zastidje
Neka je srecno DPS-u nastavak vladanja…
Smucili su se narodu

Bjelopavlić
Gost
Bjelopavlić

Tako je nazadnjaci,imate pravo.U opoziciju jedino možete biti

Julija
Gost
Julija

Znaci krenule su vec čarke, nema odje ljeba vidim ja !

DPS
Gost
DPS

Gotovo je, ide se na nove izbore brzo. Hvala DF-u na trudu i zalaganju hahahahaha

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Snio Miraš što mu milo bilo 😂😂😂

Dula
Gost
Dula

Nema dogovora

AlKatiry
Gost
AlKatiry

Cirkus Kolorado vol.3. Uskoro poslednja epizoda.
U pamet se Crnogorci !

Rados
Gost
Rados

Da nema URE ne bi nam se strve znalo.. Srecom Dritan se ne da ni tamo ni ovamo. Nego po svom. Steta sto je ura imala samo 4 mandata.

Srbin
Gost
Srbin

Zamisli da nam cetnicki vojvoda bude ministar policije ili direktor ANB O ZEMLJO OTVORI SE

nepristrasan
Gost
nepristrasan

dritana za premijera crne gore , ciscenje dps a od prljavih clanova , becic predvodnik srba normalnih u vladi , sdp ko najcrnogorskija partija i prekretnica nezavisnosti , albanci , hrvati i bosnjaci , sa najacim pravosudjem u istoriji i policijom , pravimo sa takvim vladom najbolju crnu goru u istoriji

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

DF sa svojih 27 mandata je protiv svake tacke “sporazuma”, koji im lider potpisa. Mislili su da se vlada formira uz NOTORNU LAZ prije nego Crno na bijelo koalicija OSIGURA da mjesta dje moze da se rovari protiv drzave ne uzmu (ne smijem rec rijec koju zelim da me ne uhapse)? Mislili su da potpisu sporazum, zauzmu fotelje, gišnu URU… Više »

Vieira
Gost
Vieira

Sta ce cetnici u crnogorskom parlamentu????

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Eo reci mi da ti recem.

Lukas
Gost
Lukas

Ova dva sumara ssu samo da isplaste sijeno kod moje bakice na selo. Kakav crni parlment, oni ne umiju ni da se potpisu.

dr.
Gost
dr.

I što ćete preduzeti po tom pitanju :)?

Lovcenac
Gost
Lovcenac

Dritan je razocarao svoje glasacko tijelo koje je crnogorski orijentisano. Crnogorske glasove je dao na poklon Frontu

Soko
Gost
Soko

Tacno je sve sto rece. Daste pametni otkacili bi Uru I organizovali move izbore. Sada are u usponu I moglo bi dobiti glasove da samostalno formirate vladu

Kika
Gost
Kika

Ovakva vlast je totalno nezamisliva jer nemaju nikakav plan i program daljeg razvoja drzave. Samo jedno im je zajednicko, a to je mrznja prema DPS-u

Bozo
Gost
Bozo

Bolje bi bilo da DF da sa DPSom formira vladu vrijeme ce pokazati.U protivnom nece biti dobro.

Mne-Mne
Gost
Mne-Mne

Oooojjj kukalooo srpstvo ugašenooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mica
Gost
Mica

Milan sef ANB
Manda sef MUP
Medo sef UP
Milutin direktor EPCG
Prof. Radulovic ministar ekonomije

Budvanka
Gost
Budvanka

Odličan recept za apokalipsu, mora se priznati.

KOMIT
Gost
KOMIT

Osobe koje imaju krivične kazne ne mogu biti na t im funkcijama, ma koliko oni to željeli.Pa za jedan obični tender traže izvod iz kaznene evidencije, a ne tek za ovakve funkcije.

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

Da,sve ajvan do ajvana….🙄

Ma,neka
Gost
Ma,neka

Armagedon!

Maksim Gorki
Gost
Maksim Gorki

A što se ovi optuženi javljaju, zna li se?

Suncica
Gost
Suncica

Abazovicu nadamo se da necete dopustiti ovoj dvojici nepismenih neadretalaca da privire u parlament

Radmila
Gost
Radmila

Crna Gora se pod hitno mora osloboditi ovih cetnickih vojvoda i nacionalosta koji bi sa njom da vladaju

Anita
Gost
Anita

Vazda je peoblem samo jedan, a to je podjela fotelja i funkcija, ostake stvari njih ne interesuju

Nina25
Gost
Nina25

Iha, kad prije je pocelo da puca, do prije nekoliko ste se grlili u emisiji

Marko76
Gost
Marko76

Vec pucaju, nema sanse da ce sastaviti Vladu, cak i da se to desi, ocekujem da ce pasti za koji mjesec

Luka
Gost
Luka

Niste vi neophodni.Ura i Demokrate mogu da formiraju sa manjinama manjinsku vladu koju će u skupštini podržati DPS.Uostalom,rekli su da će podržati svako rješenje koje je proevropsko.Mislim sa bi Zapad to podržao.Mogu da sprovode reforme .Ako bude problema opcija prijevremenim izbora je uvijek tu.

Commentator
Gost
Commentator

Trenutno je ovo najizvjesnije rješenje. Sigurno Zapad neće sa četnicima, a posebno ne sa četnikom na čelu Vlade.

MPT
Gost
MPT

Takva vecina bi cak bila i dvotrecinska – sto je uslov za izlazak iz vd stanja i krize drzave! Dakle svi osim df-a, na angazmanu ka evropskoj crnoj gori!

Lisboa
Gost
Lisboa

“Pokušao” sam da nađem dobre strane u ovoj smjeni vlasti, sem povlačenja onog zakona, nema ih.
Ne zaslužuju “Šavnik”, da vode, posebno ne Df

DuleMNE
Gost
DuleMNE

Druze, sto se tice zakona bolje da ste pregovarali sa DPS-om nego sa EU i USA, zakon se nece povuci, moracete da se registrujete i niko vam nece osporiti kontinuitet od 1920. od kad SPC postoji….nadjite jedan papir da SPC postoji prije tog i nije sporno….

NK grad
Gost
NK grad

Dobra strana je povlacenje zakona o vjeroispovijesti? Ti nisi normalan. Pa taj zakon je jedna od stavki koja je neophodna za clanstvo u EU.

Šavnik
Gost
Šavnik

Ne bilo primijenjeno, brate. :):):):):)

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

A ni on se ne moze povuci, mogu se samo razmatrati njegove izmjene.

SokratizTušina
Gost
SokratizTušina

Gospodio Dritane i Aleksa umjesto da Vi formirate građansku Vladu i da za nju tražite podršku u Parlamentu, od bilo koga da dolazi i da na taj način SPROVODITE SVOJU GRAĐANSKU POLITIKU. Vi ste sada u poziciji da dajete podršku Demokratskom frontu za sprovođenje njegove politike. Gospodin Krivokapić, kako došao tako i pošao, jer nakon snimka nema kredibilitet. Razmislite da… Više »

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Sokrate, dobar si nik odabrao. 👍🏻

Ovo je JEDINO racionalno i prihvatljivo rjesenje, nije mi jasno zasto odbijaju. Osim ako Becic nije vise na prosrpskoj umjesto gradjanskoj strani i ako Dritan nema neke zadnje namjere.

Moralo bi ovako da bude kako napisa, i nikako drugacije nije dobro. Ovo bi bilo ODLICNO za sve gradjane.

Marina
Gost
Marina

Da li Abazovic misli i dalje da se bavi politikom ili je mislio samo jednokratno? Nije mi jasno kako on koji je doktorirao politicke nauke moze da bude toliko kratkovid da ne vidi ocigledno da ako mu sad osveta i fotelje budu vaznije od onoga na cemu je dobio povjerenje gradjana,gradjansku CG,da ga vise nece biti u politici. Ako mogu… Više »

Anonimous
Gost
Anonimous

Ali, ali, kako da vam kažem za šta vas drži Abaz. I steže, osjećate li?

Hdjd
Gost
Hdjd

Zamislite bilo koga iz cetnicke bulumente fotelje da se dokopa daleko bilo…

za po ure
Gost
za po ure

uuu pu pu pu daleko bilo

Kovrđica17
Gost
Kovrđica17

Poklonicete se vi Miluu vrlo brzoo..

Podgorica
Gost
Podgorica

Df, smijurija

Roki
Gost
Roki

Oni su strumpfovi.

Marina
Gost
Marina

Bijeda.Ogoljena bijeda.

SUZI
Gost
SUZI

Ako se ne dogovore najveci krivci su Medojevic Knezevic i Mandic

gru
Gost
gru

I da je srece da izadju iz politike.

Konik
Gost
Konik

Medo, brundo, ne ponašaj se ludo…

sveto
Gost
sveto

Pada vlada koja jos nije ni pocela sa radom, hocemo ponovne izbore, necemo ove nakaze u vlasti.

Bizamala
Gost
Bizamala

Jeste li vi sposobni ikakav dogovor da sklopite bas se pitam?

Barski
Gost
Barski

I ja sam se isto pitao. S tim što sam ja došao do odgovora. NE. Nisu sposobni.

Princeza07
Gost
Princeza07

Koliko radite protiv sebe jadnici, samo da znate.. Vratice se dps na vlast i prije nego sto smo mislili

Baraka
Gost
Baraka

Ovi se nece sastajati. Morace pop Risto da imenuje mandatara i clanove vlade, nema mu druge. Osnovn preduslov, kokarda na celu….

Sanja
Gost
Sanja

kada krene da kune, možda će se i ujediniti, ko zna…

Eagles
Gost
Eagles

pocece risto da kune, opet: ko nije za veleserbiju, cetnike (sad bi reko jednu od BOOKsovaca): poljubi….

...
Gost
...

Gdje je zapelo, ba 😂

Majkl1
Gost
Majkl1

Ili originalno : Dje ba zapelo

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Necu Vas vise glasat ne vala nema te sile,dje se nece nesti desiti pa da se vratite u opoziciju,dao BOG

Terra nova
Gost
Terra nova

Dobro si ukapira, što je još trebalo da se desi da vidiš za koga si ti i takvi glasa. A nijesi još vidio pri što ćeš !

JA
Gost
JA

To samo tako nastavite !

Mi smo
Gost
Mi smo

Ne razumijem ove stavove. Prije 10 dana su davali bezuslovnu podrsku novoj ekspertskoj vladi. Ako nece te uslove ura i demokrate jedino mogu traziti podrsku za manjinsku vladu ili od dps ili od zbcg. Alternativa su i izbori. Dozivotni opozicionari, samo prica a nista opipljivo. Vazno je da pare kaplju. Mislim da df moze da pomalo zamjeni ove funkcionere jer… Više »

Crna_Dama
Gost
Crna_Dama

Znalo se da ce ovako da bude, samo nismo mozda ocekivali tako brzo. Nece se oni nikad dogovoriti, prije ce se poklati nego dogovoriti

POJK
Gost
POJK

Urazumite se DF-ovci, nisu ovo ucjene Dritanove, jer nerazum će vas ponovo vratiti u opoziciju pa će vam ponovo neko drugi biti kriv. Reaguj Profesore Raduloviću, ako ste jedan od najpametnijih 100 pustite glas razuma iako je među nerazumnima teško to očekivati. Kneževiću ti bi možda i imao potencijala ali te osvetoljubivost ubija, a tebe Medojeviću to što si previše… Više »

Damir
Gost
Damir

Zovite DJEDA da pomogne neka mane dva put neka okadi prostoriju dje radite Abazovic ce odmah popustiti

Roko
Gost
Roko

Koliko se sjećam vi ste na prošlim izborima predlagali Bošnjacima podršku da formiraju vladu bez dps. Ajde dajte to sad isto Dritanu i demokratama.

Petar_Pan
Gost
Petar_Pan

Funkcioneri DF-a nisu sposobni da se dogovore među sobom,a ne da oni vode ozbiljnu politiku.

More
Gost
More

Kakvi ste vi pacenici… Nema sanse da se dogovorite, a vrijeme istice tik tak

Libero7
Gost
Libero7

Nema vlade bez pipuna pa makar ministar poljoprvrede

Bajo
Gost
Bajo

Ljudi , pa svim normalnim ljudima je jasno da sa DF-om nije moguće ništa normalno uraditi !
Dritane nema popuštanja državnim i nacionalnim interesima Crne Gore !!

Piri
Gost
Piri

Moze se Dritanu, a i ti se Medo plekas ,malo ti je Parlament.URA moze da vas ucjenjuje, ako vam se ne svidja , prekinite saradnju pa da pocnete da kukate.bravo Dritane izmi sva ministarstvo, skupstinu …..pokazi da prave ustupke 37 protiv 4, 4 je jace….

Marina
Gost
Marina

Da je narod htio da mu Srbija vlada DF bi imao 41 poslanika.

Vaga
Gost
Vaga

Sad samo fali da mu i Mandić, iki Profesor, reče ,,Bitango!”, pa da obje strane vage budu poravnate.

Seni
Gost
Seni

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nije nego
Gost
Nije nego

Ahhahaha 😂😂😂, zamišljam scenu. Ahahahahahah

More
Gost
More

Ovi iz DF-a, se ne mogu među sobom dogovoriti, niti organizovati.. A ne sa nekim, ko razmišlja drugačije od njih…

Šta je sad?
Gost
Šta je sad?

Dritan je unaprijed rekao gdje je ,,linija u pijesku”, što bi rekli Stari Rimljani.

Kim
Gost
Kim

Strah je vas ako URA udje u policiju koje ce od vas nac u sveskama

Mi smo
Gost
Mi smo

Neće u vlast jer nisu plaćeni za to…….

Markoza
Gost
Markoza

Evo su na vlast i opet ne mogu sa andjelima. Njihova polutika je blacenje ruganje ucjenjivanje i sad kad nemaju koga udarili jedni na druge. Ovo svijet nije imao niti ce imati. Ovo su prototipovi svih tipova. UZAS.

Podgorica
Gost
Podgorica

Haha ovi nemaju članstvo, Krivokapić da izađe sam u ponovljenom izborima dobio bi 26 poslanika.
Pa niko ne glasa više za Neda, Mandića, Kneževića…

Send this to a friend