Politika

Fuštić traži oprost od građana

Ne smiruju se strasti zbog toga što je funkcioner i odbornik Demokratske partije socijalista u SO Bar, Miloš Fuštić, napustio tu partiju i prešao u Demokratsku Crnu Goru. Nakon što je juče saopštio da neće biti funkcioner partije Alekse Bečića, da mu ne treba bilo kakvo uhljebljenje, te da je članstvo i podrška političkoj partiji stvar slobodnog izbora, Fuštić danas traži od građana da ga ne osuđuju.

>>Miloš Fuštić napustio DPS, prešao u Demokrate>>>>

<<<Fuštić: Neću biti funkcioner Demokrata, niti mi treba uhljebljenje, niti mi je bilo šta nuđeno<<<

“Uviđajući da se ne smiruje bura oko mog napuštanja DPS-a, želio bih, još jednom, da iskažem potpuno razumijevanje zbog takvih reakcija, ali i da zamolim da me ne osuđujete, bar ne dok se ne upoznate sa mojom stranom priče”, kazao je Fuštić.

Kaže da osjeća potrebu da od crnogorskih građana zatraži oprost zbog toga što je, godinama, bio dio strukture koja je na svaki mogući način uništavala i unižavala Crnu Goru, strukture koja je razarala sve ono što su vijekovima bile njene moralne i civilizacijske vertikale.

“Jesam, bio sam dio svega toga i izvinjavam vam se. Istini za volju, moram reći da, bivajući dijelom svega toga što je, pokazuje se ovih dana, ostavilo neizbrisivu mrlju na mojoj biografiji, nastojao sam, sve vrijeme, a o tome mogu posvjedočiti moji sugrađani i kolege odbornici u barskoj Skupštini, da, unutar same strukture DPS-a, pružim otpor svim onim odlukama za koje sam smatrao da bi bilo kome mogle nanijeti štetu”, ističe Fuštić.

Nije, dodaje, bježao od konfrontacija sa tadašnjim partijskim saborcima o čemu je, takođe, ostalo pisanih tragova.

“Molim da se prilikom donošenja sudova o meni i mom političkom djelovanju, i to uzme u obzir. Upitaćete: ako sam imao u vidu sva nepočinstva DPS-a, od kojih izdvajam: kriminalna djelovanja od kojih, za neke, postoje i pravosnažne presude, prebijanja građana, prije svega u Budvi, suzavci, širom Crne Gore, upereni od strane DPS-a prema građanima ove države, hapšenja opozicionih poslanika i odbornika, izborni kriminal u produženom trajanju, permanentno izazivanje međunacionalnih mržnji, zašto sam, ipak, i pored svega toga, i dalje ostajao u DPS-u sve do ovog trenutka?”, pitao je Fuštić.

A onda je dao i odgovor na to pitanje.

“Vi koji ćete me to upitati, previdjećete, svjesno ili nesvjesno, manipulativno djelovanje DPS-a kada vas ubjeđuje da će, izgube li oni izbore, nestati i države Crne Gore. I ne samo to, aboliraćete DPS od svih onih pritisaka i ucjena koje su primjenjivali prema svima, pa i prema meni. Osuđujući mene, učinićete isto ono što sam i ja činio prethodnih godina, dakle, zažmuriti na krivice samog DPS-a za sve ono što nije bilo dobro u Crnoj Gori posljednjih godina i decenija”, ističe Fuštić.

Među svim što je obilježilo dosadašnje njegovo političko djelovanje Fuštiću je najviše krivo ukoliko je sistem vrijednosti koji je promovisao DPS toliko godina, u bilo čemu, natrunio one vrijednosti koje, kako ističe, nosi kao čovjek i koje, samim trenutkom rođenja, pripadnu svakom čovjeku u Crnoj Gori.

“Želim da vjerujem da je taj vrjednosni kapital koji nam je svima urođen odolio svim pokušajima DPS-a da ga razgradi. Nadam se da mi odluka da napustim vlast u Baru i odem u opoziciju u Baru daje za pravo da vjerujem da je moj sistem vrijednosti ipak odolio onom izopačenom sistemu vrijednosti koji je tadasnja vlast, pokazalo se, srećom – bezuspješno, pokušavala, sa velikom upornošću, da nametne Crnoj Gori i njenim građanima”, navodi Fuštić.

Kako je istakao, njegovo napuštanje DPS-a prvi je korak u potvrđivanju istine da je ona “moralna supstanca koja vijekovima krasi Crnu Goru i sve njene građane, izdržljiva, neposustala i neuzmakla, uprkos svim nasrtajima na nju”.

“Vjerujem da ću svojim daljim političkim angažmanom biti u prilici da dokažem svoju privrženost Crnoj Gori kao kući u kojoj se za obraz daje sve, a obraz ne daje ni za šta”, zaključio je Fuštić.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Eto tako
Gost
Eto tako

Jaoh ti i jes😂😂😂😂

Mugambe
Gost
Mugambe

Rukoljub je vec odrdio – 40 dana na ‘lebu i vodi i svako jutro i svaku noć Oče naš…

CrnoGorac
Gost
CrnoGorac

Bolje bi bilo Fuštiću da nisi davao nikakvo obrazloženje. Mogao si se pasivizirati u DPS-u, možda i uzeti nazad člansku kartu. Ako bi ti bilo lakše moga si je i pocijepat ili “izbucat”… Sve, sve, ali nikako nisi trebao odmah poslije izgubljenih izbora potražit drugu stranku.

E Viva
Gost
E Viva

S obzirom na tvoje mentalno zdravlje ti ne snosi nikakvu odgovornost

Jeomir
Gost
Jeomir

Ali prezime mu je zesce,cu Fuštić ! Ahhhaaahhaha!

Pješivac
Gost
Pješivac

Baš si fuštić…piiiiiiiiiiiiiii

Dragan
Gost
Dragan

E kukavče crni, a crnji ne možeš biti piih

Milos
Gost
Milos

A jadan nebio sjedi dje si ni za dje si nijesi. Partiju mozes promjeniti ali treba ostati covjek

Bnjj
Gost
Bnjj

Ovo se dešava zato što nemamo otvorene liste

**sci-fi cg
Gost
**sci-fi cg

Isto bi imalo više smisla da je u SDP preletio.

SPASOJE DAKIC
Gost
SPASOJE DAKIC

Fusticu .. Ne seri zivotati !!!

Pješivac
Gost
Pješivac

Blago DPS, što ranije ne ode, prosto ti bilo pi pi pi

Lord
Gost
Lord

Fuštić je prelijetanjem poboljšao i jednu i drugu partiju😂

Pješivac
Gost
Pješivac

Živio DPS, a ti pi…

Pješivac
Gost
Pješivac

Pi pi pi…

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Oprostice ti narod ako Bog da.

Crni panter
Gost
Crni panter

Neznam covjeka i to je najmanje bitno niti komentarisem osobu vec pojavu.Znaci da svi slicni tebi dok ste imali koristi bilo vam je dobro na jednu stranu kada se situacija malo primjenila odmah se priklanjate drugoj strani.Istina je jedna jedina da niko Vas ne tjera da budete niti dio jedne ili druge strane.Nije lose pokajati se za neko nedjelo to… Više »

Nikkla
Gost
Nikkla

A sto cini Fustic. Pojeo je da ne kazem sto kad je usao u DPS a sad je pojeo duplu porciju da ne kazem cega kad je pristupio Demokratama.

Iceman
Gost
Iceman

Oprostite mi moju ruznu proslost, hahah taman ima IQ onog golmana Stojkovića

Mongro
Gost
Mongro

Spominjes Budvu??? Znas li koja je osnovna razlika izmedju tebe i gosp. Dzakovica? Gosp. Dzakovic je bez straha i srcem birao izmedju dva losa da se prikloni onome sto nam vise cuva kucu-CG, i svjesan rakcija je sam odlucio prije bilo kakvih rezultata. Siguran sam da se ni danas ne kaje zaodluku koju je donio!Ti, za razliku od njega si… Više »

Baaar
Gost
Baaar

Mongro, bravo za komentar👍👍👍👍👍

beli
Gost
beli

eee preletaciiii…

Marko
Gost
Marko

Znaci spavač, barski sjevernjak..

Lea
Gost
Lea

Samo je bitno da znamo u kojoj si partiji. Da je ne glasamo na narednim izborima.
A DPS-u će tek ,,da osvježi” kad svi prelete kuda ih srce vodi. Više ne moraju da budu profesionalni Crnogorci, patriote, ,,partijski ljudi” i što god drugo. Muka je to. Godinama se pretvarati da si nešto što nijesi…

Rumija
Gost
Rumija

Jadnik. Dno dna!

STOSTO
Gost
STOSTO

Kakvo je ovo moralno posrnuce. Kako smo mogli pobijediti na izborima sa ovakvim ljudima. I Demokrate su ovim potezom razočarale javnost, kako javno afirmisati ovog čovjeka.

Mirko
Gost
Mirko

Hahaha koja patetika. Kao da mi ne znamo da ces ti kao i svi politicari nastavit po starom

Verem
Gost
Verem

Ovo njegovo oglasavanje, drugo po redu, taman nam je trebalo da nedvosmisleno utvrdimo o kakvom se “stofu” radi. Nadam se je na ovaj slucaj stavljena tacka i da nas vise necete opterecivati iformacijama o njemu.

Sram
Gost
Sram

Jadni su svi koji se posipaju pepelom nakon ovakvih poteza. Ako si napravio otklon, to se radi na nacin sto podneses ostavku!! A i to je upitno jer kad je cvjetalo tu si a kad su dosli oblaci odoh. A prelet u drugu partiju je duboki dio bića amoralne osobe. Ne nemoralne ( jer to su oni koji znaju sta… Više »

Niksic
Gost
Niksic

Kakav smrad,a da je Dps pobijedio onda bi velicao Dps,a samo da znas spijune i preletace niko ne voli,ni Demokrate te ne mogu na oci gledati

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Prije kraja teksta sam prekinuo čitanje i otišao da povraćam.. Dobro je to, Fušta, sve ti je oprošteno od nas građana koji do juče nijesmo znali da postojiš uopće 😀

ILUMINACIJA
Gost
ILUMINACIJA

Klijentelista i ništa više…

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Toliko si se izglupirao da nema dalje,a dalje vidis samo ti zbog cega si sve ovo uradio

Cgcg
Gost
Cgcg

” oprosti izvini još sam onaj stari “

Perica
Gost
Perica

Ovaj je kao Luis Figo…..iz Barse u Real……….e majko mila kakvoga čovjeka !!!

Mrgud
Gost
Mrgud

Jednom izdajnik,uvijek izdajnik. Ovaj put DPS……

Soko
Gost
Soko

Ja nikada nisam bio clan DPS nit glasao za njih. Ali DPS je mnogi dobijo da odlaskom ovog sicardzije. Ocistio je redove, a njihova greska je sto su ovakve drzali. Zbog ovakvih izdajica CG prvi put cu dati glad DPS

Tgd
Gost
Tgd

Ti si Fuštiću miš a zna se šta oni rade đe god da su.Da imaš dostojanstva nikad ne bi loše govorio za bivše drugove.Moli ti tvoju familiju da ti oproste

D tihi okean
Gost
D tihi okean

Je li ovo brat folica?

D tihi okean
Gost
D tihi okean

Sto bi sa kruskama iz ljubotinja.

Ragnar
Gost
Ragnar

Ovo nisu ljudi, ovo je gamad. Pa da sam bio ne znam u kojoj stranci ne bi se tako poseravao nikad, nego ovo je karijerista sa sjevera koji se dohvatio jadrana pa je na sve spreman, uz duzno posttovanje svim postenim gradjanima sjevera!

Soko
Gost
Soko

Ti su fusticu jedna potpuno nebitna licnost. Ti si u stvari bez licnosti. Izdajnik- interesdzija je jednako odvratan I onom koga je izdao kao I onom kod koga je presao. I dobro je sto so otisao sada. Interesuje me sa kakvim ces se obrazom pojaviti medju gradjane Bara.

Mili
Gost
Mili

Jesu li svi Fuštići ovakvi?

Karl
Gost
Karl

Ti si uhljeba, sve što više tvrdiš da nisi, više pokazuješ da jesi. Loš transfer za Demokrate, za DPS je dobro da se očisti

Darina
Gost
Darina

Ti treba da se stidiš a ne da se izvinjavaš. Jadove

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

ni ja neću više da glasam za dps do narednih izbora

Gibanica
Gost
Gibanica

Je li ovaj traži oprost za ono što je “uradio” , ili “ono” što tek planira ? 🤣

rambo
Gost
rambo

prodana dusa stidi se svoi ide ala

XTX
Gost
XTX

Jeste Fujo,bas ti je lose bilo…Kola po 10 do 20 hiljada eura mijenjao si svakih deset dana i uzeo od DPS sve sto si mogao uzeti.
A oni trpali u tebe,i šakom i kapom,a istinske i prave članove zapostavljali i držali na slamčicu…

perica
Gost
perica

Tako je !!!

Realnost
Gost
Realnost

Ti si stvoren za reality show

Južna pruga
Gost
Južna pruga

Što par godina prije ne progovori pa i napusti te koi nevaljaju preletaču. No je dobro bilo uhlebljenje pa je valjalo ćutat i ….

Mitar
Gost
Mitar

Ne postoji nikakva druga strana kad si presao kod cetnika! I tacka!

Vaso
Gost
Vaso

Malo je zalutao ovaj opet vidim ne zna se dje ce .

Teodor
Gost
Teodor

Ja prvi put cujem za njega sad ,ko je ovaj lik i sta ce u nasu partiju ko ga primi?

Milovan
Gost
Milovan

Nasao je partiju u koju ce poc kopija Dps-a .Tu mu je i mjesto.

Amer
Gost
Amer

Mozes da se slazes ili ne sa nekom politikom, ali moras biti posten.
Moralno je vratiti mandat, pa se boriti na sledecim izborima da tvoja opcija pobijedi.

Bobo
Gost
Bobo

Ne znam ni sto je kod nas dolazio u demokrate nista nam ne treba ovaj sisnjar.

Karl
Gost
Karl

Ko u Srbiji sa DOS-om i preletačima

Бастон
Gost
Бастон

Да прст образа имају не би те примили … Но немају

обилић
Gost
обилић

Сваки србин из демократа сад треба да пређе у дф !

nikadvishe18ta
Gost
nikadvishe18ta

misliš oserbica

Evropa
Gost
Evropa

Fuštiću, u politici postoje principi.
VRATI MANDAT I DOKAZAĆEŠ DA SI PRINCIPIJELAN !

Sava9
Gost
Sava9

On je proceran jos odavno iz Dps-a zato je i preletio kod njih.

Leon
Gost
Leon

Šansa da se DPS očisti od ovakvih

Kako je
Gost
Kako je

A sto ne izadje dok bijaste vlast no sad lajes

Blok 5
Gost
Blok 5

Koliko moras bit los da bi sve ovo izjavio

Ab_Ovo
Gost
Ab_Ovo

Fu$kija

gubalate18ta
Gost
gubalate18ta

ni oprostiti ni zaboraviti !!!

Prč
Gost
Prč

Cus oprost.ro si trebao uraditi prije izbora.nista se nije desilo od izbora pa do sad da bi se kao ti nesto predomislio.vratis mandat i oprostenoti ako nije uhlebljenje,sto je onda.

Veki
Gost
Veki

Od kojih gradjana ovaj trazi oprost gradjani Crne Gore zaziru od ovakvih preletaca tamo ce ga mnogo cijenit!!!

rijaliti opanak
Gost
rijaliti opanak

materijalno na prvom mjestu..a ovamo sve kao vjernici

Bixi
Gost
Bixi

Fusticu znamo se dobro,Mojkovca je mali grad,tvoji principia su nam opste poznati

Statistički
Gost
Statistički

Fuštiću tvoj prelazak iz DPS-a u Demokrate popraviće prosjek inteligencije kod obje partije. Bravo.

Mrkoje
Gost
Mrkoje

Mogao si jado prosto napuštiti DPS, ne ulaziti ni u kakvu drugo partiju, a svoj glas na izborima davati onima koji su ti po volji. Ja se grozim takvih ljudi i postupaka.

nemanja
Gost
nemanja

????????????????????????????

Mestar
Gost
Mestar

Gospodine Fusticu, samo procitajte komentare pa ce vam biti jasno sta narod misli o takvim oportunistima bez trunke integriteta, kao sto ste vi. Nijedan pozitivan komentar

Srdjan
Gost
Srdjan

E ovako, od kada ste sazvali konferenciju i ovu LJUDINU stavili u prvi plan, na svaku objavu gubite na desetine glasova. Prvo, momak je sutnut iz DPS-a, ne bukvalno, ali nijesu mu dozvolili da ih ucjenjuje i reketira. Drugo, DPS upravo pokusava da ocisti partiju od ovakvih LJUDINA i evo uspijeva.

Karakter
Gost
Karakter

Zna li ovaj koliko ga je zamrzio narod i oni koji su za DPS,demokrate…..svi redom.

Rika se cini
Gost
Rika se cini

Nije mi jasno samo jedno iz pravca pol marketinga.Ko je taj koji je ispred demokrta procijenio, da im ova vijest ide na ruku.U ostalom svi su dobitnici DPS,dotični gospodin, sem ovi koji su ga primili ,i samim tim pocerali od sebe bar 50 glasaca.

Mikac678
Gost
Mikac678

Kako je onaj iz Berana napustio dps i vratio mandat prije izbora no si se sad sjetio da izađeš i partije. Dobro da nisi rekao da si i onu majicu nosio pod prisilom

veso ivanovic
Gost
veso ivanovic

Mislim da je zgrijesio
Treba u popove
E moj Dps koga si iznjedrio
Ima li jos ovakvih od kojih nisu mogli doci do izrazaja pravi socijalisti😥

future22
Gost
future22

demokrate, micite ovoga odma..kako se sad opametio a do juce dps uzdanica..pravi primjer “casti i postenja” i jos ima obraza da se pojavljuje i drzi predavanja svaki dan..piiiiiiiiiiiii

marius
Gost
marius

A ne pricaj o obrazu srece ti. Prvi dan kad si ovo ucinio dotaka si dno. Danas sa ovom izjavom si potonuo. Da si htio da ispadne cojski, samo si treba podnijet ostavku, i bez ikakvog prelijetanja, i j ogovaranja. Bio si njihov dio, i treba si ili tu ostat, sto bi nasi stari rekli “casno do kraja “. Ostavi… Više »

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

A đe si bio dosad”pokajniče”???!!!

Sportista
Gost
Sportista

Zbog tvog obraza i obraza onih koji su te doveli pošteni Bokelji napuštaju Demokrate….nismo mi vi….Nezavisna Boka kotorska….

Tivat
Gost
Tivat

Ibtreba da bude nazavisna, bravo

Mrkelja
Gost
Mrkelja

Mozete mislit koja je ovo fela čoeka.Sad blati one sa kojima je jeo i pio do juce a ulizuje se onima koje je kritikovao do juce.Ne zna se ko ga vise prezire bivsi ili buduci saradnici.

Hurem
Gost
Hurem

A nikakva

Pravo lice ...
Gost
Pravo lice ...

Ljudski je uviđeti grešku i shodno tome pokušati istu ispraviti… ali ovo sto ovaj “čoek” čini je ko ona babina “eeee moj sine, ne može toliko vojski ovudije proći koliko ja kapa mogu promijeniti” π²

Milutin
Gost
Milutin

Nemas pravo da trazis oprost od gradjana mi to sami odlcujemo.Pozabavi se ti sa svojim karakterom. Budi siguran da tvoj novi poslodavac nece dugo ostati na ovoj poziciji.Onda preletacevicu potrazi novog poslodavca.

Kot do
Gost
Kot do

bjezi bruku

Liberal
Gost
Liberal

Sad si rijesio posteno da radis….

Realno
Gost
Realno

G-dine Fuštiću, da ste napustili stranku, kojoj ste pripadali dok je formirala izvršnu vlast, prije izbora, svi bi to pozdravili. Ali napuštanje stranke nakon poraza i prelazak u partiju koja je sastavni član nove vlasti, pokazuje samo da ste čovjek bez ideja i principa. Na nekim narednim izborima, preći ćete opet kod pobjednika, jer to je Vaša ideologija, Vaš slab… Više »

BP
Gost
BP

Koliko košta ovakva prica???

Tivat
Gost
Tivat

Kosta dps u propast

Radosav72
Gost
Radosav72

Ovaj ce za vrlo kratko vrijeme moliti DPS da ga opet prime nazad, nesto se preracunao

Duca
Gost
Duca

Kako se “osvijestio” odmah posle izbora. Rezultati izbora su mu “otvorili” oči. Ako na sledeće izbore dobije neko drugi, opet će mu rezultat “otvoriti” oči.

Djuro
Gost
Djuro

Ovakvih ce biti jos,samo au se pritajili,to su samo malu ljudi koji nemaju svoje dostojanstvo i prodaju se za malo.Sram te bilo Fusticu.

za po ure
Gost
za po ure

da si čoek , borio bi se za promjenu, političko čišćenje i unapredjenje DPS-a … ovako si izdajica .

Rašo
Gost
Rašo

Danas tebe izdala u mene, a sjutra će tebe u drugoga. Gospodine Fuštiću , da je DPS pobijedio na izborima ti sigurno nebi mijenjao partiju. Međutim to što mijenjaš partiju i nije tako strašno, kao što je strašno i neljudski pljuvati po onima sa kojima si bio do juće , ma kakvi god oni bili. Da si pametan shvatio bi… Više »

starac fočo
Gost
starac fočo

Za ovakve likove, jedno veliko: PIH!
Pa kad si naglo progledao “poštenjačino” poslije 30.08. što ne napušti tu politiku, đavo je odnio?

Ovid
Gost
Ovid

Bolje da nijesi objasnjavao. U redovima i izmedju njih se moze procitati da prelazis iz interesno-ideoloskoh razloga tj. da si promijenio ideologiju shodno novim vlastima, jer sve drugo sto si nabrojao je vrlo upitno i zvuci kao ono sto se vec mnogo puta culo od dosadasnje opozicije. Nijesi iznio nista konkretno dje si se suprotstavio necmu u domenu tvoje opstine… Više »

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

Kada je u pitanju korito, tu su Crnogorci najbrzi, nije ni izabrana nova Vlada, a ovaj gospodin zeli da se usalta u novu vlast. Glavno pitanje je gdje je bio svih ovih godina dok je kao clan DPS-a koristio sve benefite, tako ce sjutra i ove prodati za nove gospodare

zoran
Gost
zoran

Imas li ti obraza

satiricar
Gost
satiricar

je li moguce da neki nebitni likovi dobinaju toliki publicitet

Tamo neko
Gost
Tamo neko

Deblji je vama obraz od djona vojnicke cizme,da si ovo uradio prije par mjeseci ili pola godine,ok skidamo kapu i ta prica donekle pije vodu ali posle izbora kao misevi bjezite dje ko moze,e to su najgori ljudi koji se prodaju za veceru. Da si tolika moralna velicina i ako je sve to tacno sto pricas za bivsu partiju pitao… Više »

Eki
Gost
Eki

Godpodine fusticu,Niti je dps izgubio sta vasim odlaskom,niti su demokrate dobile sta vasim dolazkom.

Shanana
Gost
Shanana

Ganut sam… tacno si me resplakao sad.
Budi svjestan da o tvome obrazu, i jedni i drugi, misle kao o djonu.

Tek tako
Gost
Tek tako

Ajde ti kod Rista kad te on prekadi bićeš TOP.

PetarPan
Gost
PetarPan

Kakva galama zbog jednog igrača sa klupe.Iskoristio da napravi transfer za svoj interes,ali i tamo će samo na klupu…

Panto
Gost
Panto

Pomislio sam u trenutku da si stvarno neki Robin Hud, ali iz ovog objasnjenja vidim da si najobicniji preletac. Tebi je veci problem koristenje suzavca kad neko remeti javni red i mir i primjenjuje silu anarhije protiv zakonskog poretka itd (napr litije su bile sustinski mnogo opasniji protest za vlast, ali su bile mirne i niko nikad nije upotrijebio suzavac),… Više »

Egzodus
Gost
Egzodus

Nikad vise glasat za demokrate necu pa ti placi i pravdaj se kolko oces. Na kraj ce se spojit sa dpsom kakvi su

kontraš
Gost
kontraš

Demokrate su mi se tvojim prelazom ogadile za citav zivot

Vitni Voren
Gost
Vitni Voren

Fusticu, ko te sto pita de ceš? Ti si od toga tvog prelaska napravio predstavu kao da si kralj koji je abdicurao. Je li to bilo potrebno?

BarCG
Gost
BarCG

Ne pravdaj se, svakako si kriv..peeletač.

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Ne zna se ko je gluplji,ti sto ode ili oni sto te pustise

Prosjecno radim
Gost
Prosjecno radim

Ovaj fustic bas ka Kija Kockar hoce da ga prate mediji pa svaki dan po jednu izjavu da bude covek(izdajica) u centru paznje 😀😀😀

Orli-ban
Gost
Orli-ban

Srećan sam što pojma nemam ko je Kija Kockar

Dejo
Gost
Dejo

Sto god da je razlog nisi trebao preci bas u tu stranku.Sto nisi bio čovjek i povukao se iz političkog života,no si potrčao kod ,”demokrata”.
Mirisu ljudski!

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Lijepo je vidjet ove moraliste sto posle izbora tek shvate da imaju problem sa dpsom… Hahahah

Kaktus
Gost
Kaktus

Nike problem u dpsu,izdao si crnu goru milose i to je to. Nadam se da ti se isplati ,vrati mandat ako imas imalo obraza

Apokalipsa
Gost
Apokalipsa

Koliko su samo mizerni funkcioneri Demokrata kad ovakve ljude primaju pod svoje skute.

Crnojevic
Gost
Crnojevic

Ovaj izgleda samo trci za foteljama, bez ikakvog ideološkog stanovištva i opredeljenja

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Je li ovo poslao na cirilici ? Posto vidim da si ime na fb ekspresno prekucao na cirilicu

Tggss
Gost
Tggss

Nije mu DPS dao da piše na ćirilici, vjerovatno.? 😂😁

Slobo
Gost
Slobo

Nadam se da Fustic govori engleski jer Aleksi je potreban prevodilac kad se bude sastajao sa diplomatskim korom

Komita
Gost
Komita

Dzakovic je moralna gromada za tebe

Lux
Gost
Lux

Ovo prelijetanje je kao posle 5. oktobra u Srbiji, brzo će im se obiti o glavu

Radmila
Gost
Radmila

I bolje sto je presao, jer Demokrate imaju jako skroman obrazovan kadar u svojim redovima

Gusa
Gost
Gusa

Nema igre, sada ce mo ovamo pa kada tone brod idem tamo. Drzi se toga sto jesi

Teona
Gost
Teona

Demokrate kupe otpad koji je izasao iz drugih partija i predstavljaju ga kao trofej

xxxxx
Gost
xxxxx

pa što junače to ne učinje prije izbora i sve to argumentova*?? Prije si nas ubjeđiva kako DPS valja, a sada kao tebi ne valja jer čuvaš svoje pedu?? splach

amo
Gost
amo

Jadni i kukavni preletac iz interesa.

Dolybell
Gost
Dolybell

Sali bi to ucinio da je DPS pobijedio na izborima?Odgovor naravno ne.

Naroz
Gost
Naroz

Kakva spo..ba ljudska. I ovaj bi da se bavi nekim javnim poslom… Što pokojni Miro Vicković jednom reče u Skupštini:” Crnogorski džamadane, na niske si pao grane”.

Bobic
Gost
Bobic

Nit su demokrate sto dobile niti je dps sto izgubio

Orli-ban
Gost
Orli-ban

DPS je izgubio da ja znam.

Snjeg
Gost
Snjeg

Ha ha ovaj nije samo preletac nego i komedijas.Da si iskren i posten napustio bi dps i prestao da se bavis politikom.Sutra ces se vjerovatno opet nekom izvinjavati jer podrzavas partiju koja 4 god nije privirila u skupstinu .A uredno su podizali plate i koristili ostale beneficije .

delboj
Gost
delboj

Aoooo, sto se to ne smiruje preletacu jedan. Trci za foteljom. Sjedi dje si. Kakvi sebi daju na vaznosti nevjerovatno.

Emina
Gost
Emina

Covjece sta si sve trpio dok si na silu bio uhljebljen , a sad ces biti svoj…

Vjerujem da ću svojim daljim političkim angažmanom biti u prilici da dokažem svoju privrženost Crnoj Gori kao kući u kojoj se za obraz daje sve, a obraz ne daje ni za šta”, zaključio je Fuštić.

Koki
Gost
Koki

Ma što se sekiraš. Samo zagrli taj novi kazan dobro i uživaj.

@@@@
Gost
@@@@

Da je 30. avgusta bilo drukčije, pričekao bi ti još bar 4 godine da “se osvijestiš”. Mogao si da istupiš iz DPS i ne prikloniš se nikom – možda bi, onda, djelovalo uvjerljivije ovo što u letu govoriš. Još bolje bi bilo da si istupio onda kad je radjeno sve sa čime se ne slažeš. Za svakog gradjanina Crne Gore,… Više »

Djidja
Gost
Djidja

Ne osuđujemo mi tebe. Kad se vrati DPS na vlast, eto tebe odmah kod nas. To ti karakter dozvoljava. Ljudino!!

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Tu stranu price si treba iznijet dok si bio u vlasti a ne sad kad je DPS izgubio i onda si se sjetio da se ne slazes sa njima. Stidi se i srami jer jedino izdsjnici to rade. Da si bio cojek pa prosle godine to iznio i presa e to je jedno a sad si samo pokaza da si… Više »

Jacg
Gost
Jacg

Pih taman pomislih nema nize nema ljigavije..nema tuznije..

Grbavci
Gost
Grbavci

Najgori ljudski soj su preletači.

ha ha ha
Gost
ha ha ha

Danas mene u tebe izdade , a sjutra će tebe u drugoga.

GoranCT
Gost
GoranCT

Mogao si istupiti i ne baviti se politikom.

Njegoš
Gost
Njegoš

Svo vrijeme bio u DPS, i sad kad DPS nije u vlasti više mu DPS ne valja 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 uhljeb obični.

GoranCT
Gost
GoranCT

Vlast je vlast.

Miki
Gost
Miki

Izdajica je cudo a i intres takodje hahahaha
sram te bilo,kako koja vojska nailazi ,tako se sljemovi mjenjaju !!
Nema gorih ljudi pihhhh !!!!

Send this to a friend