Politika Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Budva

Goste u Petrovcu dočekuju raskopane i zatvorene ulice, opasni kanali…

Svjedoci smo, po zna koji put, odnosa opštine Budva i njenih čelnika prema Petrovcu i građanima Petrovca, pa i čitave Budve. Veliki broj gostiju koji je stigao u Petrovac umjesto svečanog dočeka dočekale su raskopane i zatvorene ulice, otovreni kanali, neobezbijeđeni i opasni kako za vozače tako i za pješake, saopštili su danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Budva.

“Petrovački hoteli Palas i Melia su već duži niz godina najposjećeniji hoteli uoči novogodišnjih praznika, ne samo u opštini Budva već u Crnoj Gori pa i regionu, i prepoznati su kao mjesta sa najboljim provodom i najorganizovanijim dočekom Nove godine. Da li će tako biti i ovaj put postavlja se pitanje iz razloga što će goste prije ulaska u hotele dočekati sve naprijed navedeno i tek ćemo vidjeti kakav će se utisak i glas ponijeti iz Petrovca”, navode u DPS Budva.

Kako kažu, za to vrijeme od organa lokalne samouprave ni glasa.

“Nova godina i dočeci u koje je uložen veliki novac je u drugom planu, građani Petrovca i Budve su takođe u drugom planu. Opštinski čelnici, a tu se prije svih misli na predsjednika opštine i predsjednika skupštine, bave se sasvim drugim stvarima”, dodaju u budvanskom DPS-u.

Očigledno je, ističu, njima bitnije blokiranje grada i građana, međusobno prepucavanje zbog kog opet trpe građani, te pozivanje na molebane i proteste, dok su u ćošak gurnuti budžet opštine, plan investicija, doček nove godine od koje će se opet taj isti budžet prilično popuniti.

“Želimo još jednom podsjetiti opštinske čelnike da su oni tu da brinu o interesima svih građana, a ne da budu na odgovornim pozicijama zarad lične koristi i sakupljanja političkih poena, te da je krajnje vrijeme da se okrenu svom gradu, svim građanima i interesima građana bez obzira na njihovu političku, nacionalnu i vjersku pripadnost”, zaključuju u lokalnom odboru DPS.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
cetinje
Gost
cetinje

Bolje da gospodin Carevic zatrpao kanale da im dodju gosti za novogodisnje i Bozicne praznike,nego sto blesavi i pravi “civilne molebane”po Budvi sa narkicem Krapovicem,jer Petrovac pripada Budvanskoj opstini.

Bnjj
Gost
Bnjj

Teška depresija od mjesta izuzev 2,3 mjeseca ljeti i za Novu Godinu.

PametnicaCG
Gost
PametnicaCG

Ne lupetaj.

Bnjj
Gost
Bnjj

A šta nije ođe istina

Send this to a friend