Politika

Gvozdenović: DPS uvijek je bila i ostaje jedini pravi izbor građana Crne Gore

U okviru kampanje za lokalne i parlamentarne izbore, koji će se istovremeno održati 30. avgusta ove godine, politički direktor Demokratske partije socijalista Branimir Gvozdenović, sa članovima Izvršnog odbora Andrijom Radmanom i Željkom Vidakovićem, boravio je u radnoj posjeti Tivtu. Domaćini susreta bili su Jovanka Laličić predsjednica OO DPS Tivat i koordinatori za Tivat ispred Predsjedništva i Izvršnog odbora partije Predrag Nenezić i Goran Jevrić.

Radne sastanke održao je sa Opštinskm izbornim štabom, predsjednicima Mjesnih odbora i predsjednicima Komisija koje su formirane na lokalnom nivou sa ciljem boljeg koordinisanja aktivnosti u sprovođenju programa i politike partije.

“Na ovaj način postići će se bolja saradnja između Mjesnih odbora i Komisija, rad će biti efikasniji, a rezultati odmah vidljivi”, kazao je Gvozdenović i dodao: “Demokratska partija socijalista je kompetentna politička partija sa integritetom i kao takva, uvijek je bila i ostaje jedini pravi izbor građana Crne Gore.”

Sastanku sa političkim direktorom DPS-a imali su prilike da prisustvuju i penzioneri Tivta, koji su imali brojna pitanja u vezi sa usvajanjem novog Zakona o penzijsko-invalidskom osiguranju.

“Demokratska partija socijalista je uvijek sa punom pažnjom vodila računa o najstarijoj populaciji, a u prilog tome ide i činjenica da se očekuje da u najskorije vrijeme bude usvojen novi Zakon o penzijsko invalidskom osiguranju koji nudi brojne novine i povoljnije usove za buduće penzionere, ali i određene benfite za sadašnje penzionere. Ono za šta će se DPS zalagati i dalje, jeste redovna isplata penzija svim korisnicima u Crnoj Gori”, zaključio je Branimir Gvozdenović.

7

avatar
1000
7
0
0
 
7
CetinjeKrizaBob RockLovćen & HajlaBnjj
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cetinje
Gost
Cetinje

Pa vratite jednopartizam onda

Kriza
Gost
Kriza

Aha ,da nastavite sa pustosenjem CG.Ne interesuje vas građani CG .Vaš interes je ocuvanje na vlasti jos 4 god,da obezbjedite vasim čukun unucima lagodan život na račun građana Crne Gore.

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Ni vas niti opoziciju jer ste svi jadni

Lovćen & Hajla
Gost
Lovćen & Hajla

Zbog vas Gvozdenoviću 5% glasača DPS-a je u dvoumici oćeli uopšte glasati DPS

Bnjj
Gost
Bnjj

Ne zapošljavajte i ne kupujte ljude pa će te viđeti koliko će vas glasati ni 10%

Murko
Gost
Murko

Izbori dolaze,a i zima poslije

Zeljko
Gost
Zeljko

E zbog tebe bi trebali glasat dps

Send this to a friend