Politika

Gvozdenović u posjeti Herceg Novom: Bilježimo konstantan rast podrške

Rejting Demokratske partije socijalista u Herceg Novom bilježi konstantan porast, ocijenjeno je na sastanku političkog direktora ove stranke Branimira Gvozdenovića sa članovima Izvršnog odbora u Herceg Novom.

Kako ističu iz DPS-a, u tom  kontekstu posebno je istaknuta činjenica da je zahvaljujući glasovima odborničkog kluba usvojen Prostorni urbanistički plan čime su stvorene planske pretpostavke za dalji razvoj grada.

Gvozdenović je sa saradnicima analizirao dosadašnji rad Opštinskog odbora DPS Herceg Novi kao i aktivnosti koje su preduzete tokom priprema za predstojeće izbore.

“Takođe, održani su sastanci sa najužim rukovodstvom DPS u Herceg Novom, predsjednicima mjesnih odbora, predstavnicima Savjeta mladih i drugih tijela OO DPS Herceg Novi. Analizirana je aktuelna politička situacija kao i pitanja vezana za pandemiju novog koronavirusa i uticaju koji ovi događaji imaju na ekonomski i zdravstveni sistem Crne Gore”, dodaju iz DPS-a.

Razmatrane su i određene mjere koje su predložene kako bi se ublažila zahtjevna ekonomska situacija a u kontekstu koncipiranja budućeg predizbornog programa koji će biti uskoro predstavljen građanima.

“Sastanci su održani uz poštovanje svih mjera i preporuka NKT-a”, ističu u ovoj partiji.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
stajls
Gost
stajls

Trećina učesnika litija u HN glasače za DPS. Trećina nema pravo glasa. Toga su svjesni I najtvrdji protivnici DPS i zato je koncept pravljenja incidenata ne bi li se izbori kompomitivali, a vlast preuzela nasiljem. Naravno, to neće proći.

Donji put
Gost
Donji put

Rast u Hn? Koga vi ubjedjujete,sebe?!

Vlasta
Gost
Vlasta

Oće li opet Aćimovićku glassti za Predsjednicu.

Baraka
Gost
Baraka

Da nece DF i Demokrate da ih ugroze, sa sve SNPom, na celu.,.?!… Nikada nesposobnije vlasti nije bilo u HNovom, sa cime misle da izadju na izbore?

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Da novljani stave malo emocije po strani i da izglasaju dps i koaliciju,dobili bi i autobusku stanicu i mnoge probleme riješili.Nacionalne stranke ih uništiše,jednostavno su nesposobni.

Maki
Gost
Maki

A sto nebi dobili sad autobusku stanicu,znaci vlada ulaze samo dje je dps….hahhhaa sad ste sve rekli…nazalost je tako a to nema u demkratskim zemljama….

Bokelj
Gost
Bokelj

Nikad manje nece imati

mia mama
Gost
mia mama

Bravo sto jedino vi postujete mjere od svih stranki !

Maki
Gost
Maki

hahahhaa kako da ne ,konstatno opadate….e svasta…..samo same lazi,ocito da nisi bio kad su bile litije!

Send this to a friend