Politika Kandidat za premijera Kosova u Crnoj Gori

Haradinaj sa Albancima iz Plava i Gusinja: Braća smo, od Skadra do Pazara

Kandidat za premijera Kosova Ramuš Haradinaj sastao se danas sa Albancima u Plavu i Gusinju.

Fotografiju sa susreta objavio je na društvenim mrežama.

Në takimin vëllazëror sot me malësorët e Plavës e Gucisë.Prej Shkodrës e deri në Pazar të Ri, jemi vëllezër, edhe ata…

Posted by Ramush Haradinaj on Sunday, September 15, 2019

„Danas na bratskom sastanku sa Albancima iz Plava i Gusinja. Od Skadra do Novog Pazara braća smo, i oni koji se mole u džamiji, i oni koji se mole u crkvi. Moja su braća Albanci”, piše u Haradinajevoj objavi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Granicar
Gost
Granicar

Cesto u Vasaojevicku teritoriju boravis nemoj sto taj posteni narod da si nagovorio e epilog toga bio bi da ti svi u goste dodju

Окле
Gost
Окле

Експерт ти си то само тако сложио, а шта ћемо са: упадом косовске полиције на територију ЦГ-ре, са малтретитањем монхиња на Скадарском језеру, са оним што Проклетије зову албански Алпи, са организовањем избора за мис Албаније у Улцињу (прије пар година), са УЧК заставама на свакој прослави у Тузима, саРамом који хоч да спаја Тирану и Улциљ аутопутем без дозволе… Više »

cipiripi
Gost
cipiripi

isto kao i sa klicanjem ratku mladicu,radovanu karadzicu,isticanjem srpskih simbola na svim skupovima sirom cg,klanjanju caru lazaru,karadjordjevicima i proslavljanjem srpske okupacije na ovim prostorima.

expert123
Gost
expert123

Ova posjeta ne predstavlja opasnost za suverenitet i teritorijalni integritet Crne Gore. Ovdje treba imati u vidu sljedece cinjenice. Crna Gora je priznala Kosovo kao nezavisnu drzavu, potpisan je sporazum o demarkaciji grani ce iz me dju Crne Gore i Kosova. Odnosi su dobri i prijateljski. Kada je bio rat na Kosovu 1999 godine Crna Gora je prihvatila preko 100… Više »

Окле
Gost
Окле

Окле Експерт ти си то само тако сложио, а шта ћемо са: упадом косовске полиције на територију ЦГ-ре, са малтретитањем монхиња на Скадарском језеру, са оним што Проклетије зову албански Алпи, са организовањем избора за мис Албаније у Улцињу (прије пар година), са УЧК заставама на свакој прослави у Тузима, саРамом који хоч да спаја Тирану и Улциљ аутопутем без… Više »

evica
Gost
evica

sto su nas slali u vojsku na kosovu iz cg…aj objasni mi onda ti…i sto je sa vojnicima iz cg sto pogibose tamo na kosovu…za šta.. koga..redovna vojska. studjih ledja lako je pričati…danas ovo sutra ono…mrzim rasizam ..ali i licemerje

cipiripi
Gost
cipiripi

albanski narod je jedini na balkanu autokton narod. tu su jos prije hrista i samo sto su rasparcani raznim hordama okupatora koje su ovuda protutnjale od rimskog carstva pa sve do slovena na kraju. neki se asimilovali u hrvate,neki u srbe,neki u crnogorce,neki u grke a neki u makedonce…zavisno ko im je otimao teritoriju. a ipak su sacuvali tradiciju i… Više »

Albanski Alpi
Gost
Albanski Alpi

Pusti bajke realno albanska nacija je stvorena od strane Austrije u 20. vijeku kao protiv teza Srbiji time i Rusiji za izlazak na more.. jedan jedini spomenik iz srednjeg vijeka nadji i ja ti ruku pruzam

cipiripi
Gost
cipiripi

trazis spomenike od naroda koji su se bavili stocarstvom i gradili drvetom i trskom a koji nisu imali ni jednu bogomolju jer su bili pagani. za razliku od srba da svugdje dje su okupirali,prvo su gradili crkve pa onda svoje kuce (da obiljeze teritoriju ka kuce kada nuzdu obavi)

Marv
Gost
Marv

@cipiripi A Srbi su tada bili sa Atlantide pa gradili ciglom ? Sta lupetas, kakva crna trska i drvo?!? Da li ti znas koliko je trajalo srednjovjekovno doba? Au sta covjek sve procita… I nisu crkve gradili seljaci nego kraljevi i feudi. Kao sto se radili po cijeloj Evropi tog doba, samo eto Albanci koji su inace bili tu prije… Više »

cipiripi
Gost
cipiripi

marv@ rijec je bila o tome izmedju redova kako je zario i palio ko god je stigao po albanskim plemenima. iako je icega bilo,nisu ostavili ni kamen na kamen jedan. dokaz o tome govore iskopana ilirska groblja svuda oko podgorice a i u centru samom i to preko noci. a najvise se invazijom srba (iz koje god da su cuke… Više »

cipiripi
Gost
cipiripi

inace,ja sam albanac i imam rusevine mojih predaka stare 1800 godina tu blizu podgorice za koje se i unesco interesuje. tafa nisu postojali ni srbi ni crnogorci. a za ilirska groblja svuda oko pg i u sami centar grada koji su preko noci bagerima raskopani i da ne pricamo

Окле
Gost
Окле

Ципирипи, небројено је много доказа да нијесте аутохтони, док немате никакав доказ да јесте. Ваш језик не припада индоевропској групи. Мада то ни није битно, нико није аутохтон. Једино, што је битно је оно што се дешава тренутно. Нама немири не требају, нико не жели да ратује, а провокације воде ка томе. Реци ми само једно волиш ли више Албанију… Više »

cipiripi
Gost
cipiripi

okle@ iskreno? najvise volim albaniju. naravno,onu iz 1878 a jos vise onu iz 1130 😉 a za crnu goru bih ginuo (ako nije u sukob sa mojim entitetom) . na kraju krajeva,crna gora je loza naseg sjemena. to su moji malisori i potomci mojih predaka 😉

cipiripi
Gost
cipiripi

kakve veze ima indoevropa sa albanskim jezikom? svi jezici su dosli odnekuda.zato se i svrstavaju u grupama indoevropski,anglosaxonski,itd itd. jedino albanski jezik nema grupu. bas zato sto nije niodkuda dosao kao ovi ostali,vec je tu oduvjek. tim jezikom je govorio prijam,hektor,ahil,dario,aleksandar tetovski (makedonski), da ne nabrajam dalje

Veteran od 1990
Gost
Veteran od 1990

Ajde CIPIRIPI da se mi nagodimo bez rata.Dajte nam skadar nas eto vam tuzi

Marv
Gost
Marv

Samo sto vam fali dokaza o tome … Jedini narod koji tvrdi da je autohton a nema dva dokaza. Imate rupu od 1000 godina gdje se uopste ne spominjete. Nemogu vas povezati sa ilirima nikako. Pa Vlasi u Srbiji imaju liniju do Dardana, kulturnu i istorijsku, tako mala grupacija a vi sa tom brojnoscu nemate. Mitomanija.

Omer Gusinje
Gost
Omer Gusinje

Istaknute su bile zastave svih Albanaca i klicalo se junačkoj vojsci Kosova koja nam je donijela neovisnost.Što je tu sporno?

daka
Gost
daka

to Omere beze vi ste kako duva vjetar ko jaci vi uz njega pametno beze

Albanski Alpi
Gost
Albanski Alpi

Sta znam ne krivim obican narod i onaj Albanac hoce normalan zivot i dobro svojoj djeci.. trenutna geopoliticka situacija im odgovara inace su trn u oku i Srbima i Bugarima i Grcima

Antonio
Gost
Antonio

Vëlla – brat na albanskom. Ta rijec nema indoevropski korijen. Vise lici na neke altajsko uralske jezike (napr finski ili estonski). Stare rijeci kao Brat ili Brother bi trebale imati tipican indoevropski korijen koji ukazuju na lingvisticko srodstvo. Ili recimo Voda odnosno Water na Albanskom je Ujë sto je blize Kineskom i Mongolskom izrazu za isto. Ili rijec Sunce odnosno… Više »

mrgud
Gost
mrgud

svaka cast uzmite sve sto mozete kad se mi braca mrzimo . . zalosno

cipiripi
Gost
cipiripi

ne uzima tu niko nista mrgude. svako je na svome samo sto ih granice dijele koje su silnim okolnostima nametnute.

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Najvise su braca po tome sto su vazda bili sluge svakom okupatoru !!!

Brezojevics
Gost
Brezojevics

Niko od nasih medija ne pise da su u Vusanje bile istaknute Albanske zastave uz poklice uck,uck

Montenegro
Gost
Montenegro

Sta je tu pogresno rekao.. sto jes jes.. srbija ih je dosta poklala i rastrkala po svijetu i balkanu.. bogu fala sad imaju svoju drzavu!!!

Vavid
Gost
Vavid

Ja sam prvi da uđemo u projekat Velike Albanije.Što, kao da bi nam bilo gore nego ovi sto nam rade što su na vlasti…

Окле
Gost
Окле

Скидам вам капу, Албанци. Тако се воли свој народ. Можемо само да вам завидимо. Ни вјера ни друга држава вас подјелила није. Чак се више разликујете од нас (од сјевера ка југу) али ви волите свој народ, небитно живите ли у Цг, Македонји, Грчкој или Србији. Код нас држава прави наију за себе и није нам битно што причамо истим… Više »

Cnt
Gost
Cnt

Smisao ove izjave ne shvatam…

Palisad
Gost
Palisad

Neka ih meni je milo.nek sve uzmu ako mogu

Zvizdan
Gost
Zvizdan

A ko si ti ,pa da ti je milo
Jos jedan sto nije mogao kosovo da odbrani

Dejo varala bi
Gost
Dejo varala bi

Imate na region koja su albanci mafija današnji feljton.

Dejo varala bi
Gost
Dejo varala bi

Jeste li pročitali ovaj feljton današnji koja su albanci mafija.

Gile
Gost
Gile

Ne zabadaju oni nozeve u leđa braci koja su ginula za njih i 1918g sa ustasam pravili drzavu!

Dejo varala bi
Gost
Dejo varala bi

Ja imam 1080 miliona eura da nas je 100 takvih ili 1 000 možda bi odbranili crnu goru.

Dejo varala bi
Gost
Dejo varala bi

A od skadra do pazara da se kupi nema para.

Gusinjac 100%
Gost
Gusinjac 100%

ovi Albanski predstavnici sve nesto po Plavu i Gusinju, al ja ih nesto nisam nikad vidjeo niti vidim neki boljitak od njih..
e jedno ko dolazi u Pl i GS ovi iz CG vlade, zbog dijaspore da jedu i piju, sta jes jes, njih sam vidjao..

Miki
Gost
Miki

A ima li lalav mandin oblici,neki srpski junak da mu ikone amfi crta po crnogorskih manastira da zaskoci haradinja i bumm

Prc CG
Gost
Prc CG

Sto neko iz vlasti ne reaguje,nemate petlju da se suprotstavite Albancima….uzese vam sve bez zrna baruta ,ovaj dolazi u mecenu CG kao da je na Kosovo….Samo naprijed Albanci uzmite sve sto je vaše i sto vam je obećano dok su ovi na vlasti,poslije nji ćete sve lijepo vratiti,ajde živi bili pa vidjeli.

Haris
Gost
Haris

Što su uzeli??

Prc CG
Gost
Prc CG

Tuzi,Ulcinj,Plav,Gusinje,Rozaje još samo da to ozvaniče.
Da im ne smijete nešto u ovim gradovima,da im ne smijete zabranit da ističu albanske zastave bez vaše crnogorske(jer moja nije).
Imate primjere gdje policiju tjeraju kao malu djecu,da nijeste možda reagovali????
Sjedi tu gdje si jadan ne bio,ne pitate se koliko pijan sa nogama.

Jana
Gost
Jana

Tuzi, Ulcinj, Plav, Gusinje prije nego što su crnogorske bile su djelo Albanije. Nista ne uzimamo, ipak to je nase. Sve najbolje!

Barba
Gost
Barba

Blago ti u pamet

PsranaOpozicijo
Gost
PsranaOpozicijo

Pobrka si nesto to uzese vama i uzet ce vam sve do nisa.. a za nas se ti ne sjekiraj nase je sve u nasim gabaritima i to oni postuju jer im se inace ne isplati da nesto pokusavaju a i zasto bi kad smo ih 99 spasavali od vas i to na hiljade dok ste im ubijali i klali… Više »

Prc CG
Gost
Prc CG

psrami@Sve si o sebi rekao i ajde sada po sendvič. Koliko je Crnogoraca stradalo na Kosovu od strane ovog zlikovca koji vam se šeta po CG kad i gdje hoće? Prije neki dan je u Andrijevici sahranjena petočlanog porodica iz toga grada koja je živjela na Kosovu,mucki su ih pobili pripadnici formacije ovog vašeg prijatelja. Sram te i stid bilo,imaš… Više »

Radoman
Gost
Radoman

Ovi ratni zlocinci sa kosova setaju po crnoj Gori kako oce sta to uradi Matija Beckovic tega nase vlasti smatraju opasnim po drzavu.

Haris
Gost
Haris

Vala dosta su se šetali i ovi genocidaši sa šubarama i trobojkama.

Radoman
Gost
Radoman

Subara je kapa sa ovih prostora malo bolje pogledaj I u svoju familiju nacices je sigurno

Radoman
Gost
Radoman

Onaj kom smeta trobojka smetamu i svaka druga jasno mi sta zelis.

Joco
Gost
Joco

Moj Harise vec vidim sto bi ti radio svakome ko ne misli isto kao ti, lijepo su te roditelji naucili da mrzis.

PsranaOpozicijo
Gost
PsranaOpozicijo

Oni su slobodni gradjani i mi ih gledamo ko heroje svoga naroda nikad nista lose nisu uradili ili rekli za CG dok taj tvoj laje li laje na sva zvona.. e pa zato ga vise nece krakat ovamo.. a ovaj neka seta moze mu bit..

Radoman
Gost
Radoman

Polako vidjeces a vidi se I sad sem ko nije lud

Dejo varala bi
Gost
Dejo varala bi

One vojvodicke ne stavljaju lak bio sam pored njih 😂😂😂😂😂

Dado
Gost
Dado

Bojim se da je ovaj dosa da medniči.A Crnogorci nemaju ni L od levora vise.Tesko nama

Dejo varala bi
Gost
Dejo varala bi

Ode minja crnogorac u podstanare.

Mojeimr
Gost
Mojeimr

Da zivimo bolje !

PG-081
Gost
PG-081

Jednog dana ce se sve očistit,a do tada uživajte dok vam dps daje

Mrdak
Gost
Mrdak

Aha kako da ne.Ti ćeš ih oćerati…

Haris
Gost
Haris

Bog te čuo, na traktore pa pod šljivu.

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Kakve podmukle voline !!!

H Alfandarit
Gost
H Alfandarit

🇦🇱🇮🇱=💪✌️🦅

J. Djurovic
Gost
J. Djurovic

🇲🇪🐲🦈🐙=🍔🇦🇱🍔🇮🇱🤔😉

Be kenobi
Gost
Be kenobi

🇮🇱🇦🇱😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈

mojsilović
Gost
mojsilović

Iskoriste svaki Milov odlazak u inostranstvo na službeni put da se rašire po Crnoj Gori Lidija naša lijepa zar ne vidiš to dok nas čuvaš kad Milaš nije tu.

Moka
Gost
Moka

Eeee jesi li ti lud čovječe…Ona sad ima trke oko Blažove svadbe.Ako mi vjeruješ ne zna đe joj je glava od obaveza…

Haris
Gost
Haris

Da nije možda zabranjeno da dolaze i naravno da su braća, što je tu loše?

Cetinje
Gost
Cetinje

Nisu kao što nikad nisu ni bila. Za zločince mora da postoji zabrana u drzavi koja drži za sebe.

Vasojevka
Gost
Vasojevka

Zgodan je ovaj sta mu fali nemam ja sapun nece se potrosit

Dejo varala bi
Gost
Dejo varala bi

Vasojevko curo fina.

Koks
Gost
Koks

Droga droga droga droga

H Alfandarit
Gost
H Alfandarit

Ponosna sam Albanka 😂😂😂😂😂

J. Djurovic
Gost
J. Djurovic

I JA CRNOGORKA 🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️🇲🇪❤️

Meho
Gost
Meho

I sad ce kmecanje milogoraca o ugrozenoj neovisnosti i suverenitetu 😀 1 2 3 sad 😀

Haris
Gost
Haris

Naprotiv, kmečanje srblja i posrbalja o ugroženosti i velikoj Albaniji, osta im veljesrbija brez mora aaaaaaahahaha

Haris
Gost
Haris

Naprotiv, zna se ko kmeči u CG i ko ostade i brez Kosova i brez mora i brez Vojvodine i kmečat će brzo svi pod jednu šljivu.

Ivan
Gost
Ivan

Sto bi blazenopočivši patrijarh Srpski reko: Volio bih da nestanemo ako ćemo na zlocinu zivjeti. Vama svaka čast. Dok vam je amerike i drogaškog lobija vaši gangsteri će profitirati. A vi činite šenluk da ste veliki i ponosni. Kad vam nestane sise opet ćete kmečat za nama. Ali sad vas braćo znamo i vas i hrvate i bosnjake. Ne valja… Više »

Miroslava
Gost
Miroslava

Harris I’ma bujnu mastu sto je babi Milo to joj SE snilo svaka cast pojedinim crnogorcima bolji su I’m Albancima no srbi

Nekoizmase
Gost
Nekoizmase

A zlocin u Velici e Milo Milo

Dukljanin
Gost
Dukljanin

CG je sigurnija od Njenacke….Kad nijedan CRNOGORAC…nebi postoja…Cijela Evropa bi stala na stranu cg..To znam 100%…

Dejo varala bi
Gost
Dejo varala bi

Crnogorci ne brani se crna gora preko portala.

Niki
Gost
Niki

A od koga da se brani??

Kotor66
Gost
Kotor66

Kada u svijetu pomenete albance ljudi odmah iniciraju i misle na primitivizam i siromastvo…generalno i detaljno ne grijese. Ja sam to isto vidio u nekih 10ak drzava. Nemam ja nista protiv njih ali nas vodja ih nije postavio na mjesto iz razloga jer su mu cuvali poziciju od 06g pa do danas.Epilog svega ce biti da ce se primitivizam razmnoziti,… Više »

Nostradamus
Gost
Nostradamus

Ovo je komedija. Cijelo Gusinje ima 4000 stanovnika a Albanci ni tu niau vecina ima ih 35 posto. Nevijerovatno da neko svako malo dolazi tu i promovise mediski nacionalnu manjinu zbog 1000 ljudi. Pa u Podgorici ima 1000 Hrvata pa ne dolaze svako malo predsednici da ih obilaze.

Rozana
Gost
Rozana

Tako je Ramushe, računaj i na nas Crnogorce… svi putevima ARBENA DZAFERIJA… NECEMO NJEGOSEVIM I KRALJA NIKOLE

Kotor66
Gost
Kotor66

Koliko nas veliki coban Micko ima ovaca u stadu…mislim da ce se tvoje rijeci obistiniti da se ne lazemo….

Haris
Gost
Haris

rozana, možeš i putevima pobjeglice kralja petra, pravac Albanija. Svi putevi vode za Albaniju, reče srbski regent aleksandar aaaaaaahahaha

Vukso
Gost
Vukso

Ne znam ko je kralj petar… a za arbeba znamo svi u cg

Zabjelo
Gost
Zabjelo

E kako ih je lijepo vidjeti..

Pomorac
Gost
Pomorac

Albanci bez obzira na vjeru su Albanci i svaka vam cast. Nasi koji su uzeli Islam su Muslimani odnosno Bošnjaci

Dash
Gost
Dash

Nasi koji su uzeli islam su albanci muslimani,a ne nikakvi bosnjaci

Siramusmajo
Gost
Siramusmajo

Zar nijesu turci ?

Niki
Gost
Niki

Svaka čast, gospodin čovjek.

Beranac
Gost
Beranac

Tako i treba za to ste se borili 2006 na referendumu,samo tako nastavite kad ovi na vlasti ne smiju da vam pisnu!

Kotor66
Gost
Kotor66

Istina je nema tu sta…Milo ce kad tad otici a ljudi ce zapamtiti kakvu ce katastrofu ostaviti za sobom.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

sjeti se sto si radio crnogorcima iz metohije a mi nismo albancima u crnoj gori….veliki je bog junace kako god ga ko zvao stici cete kazna

Haris
Gost
Haris

Jes vala, trpa ih u hladnjače i vozio za beograd.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

dje su harise …procitaj koliko ih je bilo u peci i citavoj metohiji a koliko ih je sad ..a bas je haradinaj vodio ovk u metohiji….

DPS Njemačka
Gost
DPS Njemačka

Dobro dosao u Crnu Goru komadante

Vasko
Gost
Vasko

Dobro dosli i u Andrijevicu, cekamo vas kod slatke fabrike?

Be kenobi
Gost
Be kenobi

Na cuveni vasojevickog rahatluk nemojte samo vi i vasojevke obraza ti

mustafa
Gost
mustafa

Budi se nacionalni ponos, tako se dobijaju izbori u citavom regionu. Zaostali stanovnici brdovitog balkana!

DAAKA SU-57
Gost
DAAKA SU-57

Je li ovo prijatelj vlasti , Ovo je onak sto javno otima cakor i rugovsku klisuru, Ovaj ce ,ako pod hitne ne ode u zatvor, uzet teritoriju CG kao sto i obecava. Nek je vjecna-. samo bez koverti, plajckaske privatizacije, nakaradniog sudstva i svega ostalog !!

Dejo varala bi
Gost
Dejo varala bi

Mene samo interesuje prozivaju li ovo mila nikad se nije javio povodom njih.

Dejo varala bi
Gost
Dejo varala bi

Da ih spremi.

Jasarko
Gost
Jasarko

Sta reci..koju poruku porati…

Niki
Gost
Niki

Dobrodošli dobri ljudi.

Talog
Gost
Talog

Setaju Albanci kroz C.Goru .kao kroz svoju basru.Nikoga ne pitaju.samo jos da ubace u katastar.i posao zavrsen.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Ja u Švici ne sretoh nijednog koji ide u Crkvu..Nema tog Svicarca koji moze da vjeruje da postoji Albanaca Kršćanin..ne postoji jedan ..To je to

Pomorac
Gost
Pomorac

Majstore ako koristis Svicarska i Krscanin obrati paznju i na ostale rijeci…malo je bzv da nisi upotpunio jezik

Mae
Gost
Mae

Ako si ikada bio u Tuzi ili Ulcinj mogao si da vidis katolicke crkve gdje se mole Albanci a u Albaniji 30% stanovnistva su hriscani.Fizicki radis u toj kako kazes Svici pa nisi imao gdje nauciti.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

To ne znači ništa…Oni ne liče na Kršćane…Izgled i ponašanje im je AntiKršannin…Znam iz života…čeljad se čudo kad oni ulaze u Crkve…Ja poštujem sve(samo prenosim to sto znam)..A znam da je bolje pisat o poljoprivredi…Da u Švici Rastu tri rumetina na jednoj stabljiki

Haris
Gost
Haris

Tereza je baš bila velika muslimanka aaaaaaahahaha

Dukljanin
Gost
Dukljanin

A Švica..Švica s pola Meleona…Oni nijesu braca…Molim Fino vrijeme.je da se krene…

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Pocelo je pocelo …..Sire se lagano braca 🤣🤣🤣

Moraca
Gost
Moraca

Neka da su živi i zdravi ! Samo nam ne dirajte CG i granicu CG i mir i slogu u CG pa se zovite braćom i sa kinezima i Afrikancima nije me briga .

Pop iša uDuklju
Gost
Pop iša uDuklju

A nego šta će dirati? Da neće Rumuniju?
Crnu Goru na pola,nego što

Pop iša uDuklju
Gost
Pop iša uDuklju

Sretna vam neovisna Crna Gora, cerupajte sto ste naumili

Haris
Gost
Haris

Računaj do Beograda sve da je njihovo, srećno bilo.

Albanski Alpi
Gost
Albanski Alpi

A jes bravo do Pazara nam je granica velje Albanije

Haris
Gost
Haris

Na zapad, a do beograda na sjever granica.

Dusan
Gost
Dusan

Kako cete vi opet grebati u ona brda u Tuzi, mnigo ste osilili..

Miraž Đedejić
Gost
Miraž Đedejić

Neće za Milova mandatà

Haris
Gost
Haris

Dok je Mila neće sigurno, da je koji četnik jal plagistar jal nemanja na vlasti, uha ne bi ostalo, ali bi onda ti sa vlasti na traktore pa pod šljivu aaaaaaahahaha

Neko
Gost
Neko

Kakva je Ramušova predizborna kampanja za Kosovo, a često je u Crnoj Gori na sjeveru 🇽🇰

Zivko89
Gost
Zivko89

Uskoro prirodna albanija a satin Mala Velika Srbija.

Adler
Gost
Adler

Jos malo bice Beogradski pasaluk!

Send this to a friend