Politika

Holandija nastavlja da pomaže Crnoj Gori u borbi protiv COVID-a

Sa sastanka

Holandija podržava Crnu Goru na putu ka EU i nastaviće da pomaže u borbi protiv COVID-a 19, saopšteno je na sastanku premijera Zdravka Krivokapića sa ambasadorom Holandije Žilom Bešorom Pluhom.

To, kako je Krivokapić napisao na Twitteru, potvrđuje dobre odnose dvije zemlje.

“Premijer je izrazio zahvalnost zbog pomoći koju je Holandija pružila Crnoj Gori u borbi protiv korona virusa. Ambasador Pluh je naglasio da je holandska diplomatija vrlo zadovoljna što se tranzicija vlasti u Crnoj Gori sprovela demokratskim, mirnim putem”, saopšteno je iz Vlade.

Krivokapić je upoznao Pluha sa političkim dešavanjima u zemlji, kao i sa negativnim ekonomskim trendom crnogorske privrede, koja je najvećim dijelom oslonjena na turizam. Pluh je istakao i da je Holandija svjesna izazova sa kojima se suočava Crna Gora.

“Premijer je izrazio nadu da će u periodu koji je pred nama, Crna Gora dobiti prijeko potrebnu ekspertsku pomoć u mnogim oblastima našeg progresivno – demokratskog djelovanja”, kazali su u Vladi nakon sastanka.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Svi pomazu kupuju nabavljaju a u CG jedne vakcine protiv COVIDA nemamo … dok u 50 zemalja sirom svijeta pocela vakcinacija . Pa i u vasu Ljubljenu Srbiju KRIVOKAPICU .

Send this to a friend