Politika

Husović: Neće biti pregovora oko vlasti u Rožajama

Rožaje

Predsjednik Opštinskog odbora Bošnjačke stranke Rožaje Rahman Husović demantovao je medijske navode da je za danas zakazana sjednica OO, na kojoj bi bili izabrani predstavnici koji bi pregovarali o formiranju koalicije sa DPS.

“Ostajem pri istom stavu koji sam i ranije imao. Bošnjačka stranka ima apsolutnu vlast, s tim da ne iskuljučuje mogućnost koalicije za rad na projektima koji treba da se realizuju, ostajemo otvoreni za ta pitanja. Nikom nisam nudio koaliciju, niti sam s nekim pregovarao. Na Skupštinu idem redovno, nemam razloga nikoga da opstruiram niti nešto slično”, kazao je Husović za Dnevne novine.

On navodi da do formiranja tima za pregovore neće doći, čim to dosad nije realizovano.

“Niti smo pregovarali, niti smo formirali tim”, kazao je Husović.

Bošnjačka stranka je u Rožajama osvojila apsolutnu vlast na izborima u maju, a njeno predsjedništvo je uputilo poziv na razgovore partnerima na državnom nivou, uprkos apelima šefa rožajskog odbora da ne treba zvati DPS u lokalnu vlast. Predsjedništvo je poziv uputilo još 27. juna, a BS je u međuvremenu za gradonačelnika ponovo izabrala Ejupa Nurkovića, a za predsjednika SO Almira Avdića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Maksim
Gost
Maksim

Cus nema pa kako su trazili koaliciju tamo dje su bili u debeloj manjini tuzi bp itd a dps u velikoj vecini. Dupli standardi, i test za dps, da vidimo ko ce popustiti

Lipovo
Gost
Lipovo

Dobar neki chovjek? Sreccom, nema pravo na otcepljenje! Do kada ?

Send this to a friend