Politika

I DEMOS bojkotuje izbore u Tivtu

Predsjedništvo DEMOS-a

Nakon što su Demokratski front, Građanski pokret URA, Demokrate i Ujedinjena Crna Gora najavili da će bojkotovati lokalne izbore u Tivtu, 5. aprila, isto je uradio i politički savez DEMOS.

“Predsjedništvo DEMOS-a je na današnjoj sjednici ocijenilo da je neodgovorna politika DPS-a ciljano proizvela ne samo iracionalna stanja dubokih i opasnih podijela u crnogorskom društvu, već da iz dana u dan uzrokuje situacije zakonsko-institucionalne neregularnosti. Pri tom se otvoreno ignorišu sve demokratske inicijative u zemlji kao i mnoge ocijene i uputstva Evropske unije. Polazeći od navedenih činjenica, a uvažavajući i poslednje stavove većine opozicionih snaga, predsjedništvo DEMOS-a je na današnjoj sjednici, uz konsulatacije sa Opštinskim odborom u Tivtu, zaključilo da ne učestvuje na predstojećim izborima u opštini Tivat”, saopšteno je iz DEMOS-a.

Navodi se da Predsjedništvo DEMOS-a smatra da, sve dok bude trajalo neregularno institucionalno stanje u zemlji a partijska politika bude iznad zakona i institucija, objektivno ne postoje uslovi za učešće demokratsko- opozicionih snaga na izborima, kako opštinskim tako i
parlamentarnim.

“Predsjedništvo DEMOS-a se zalaže za opoziconu saradnju koja bi, uz poštovanje političkih specifičnosti stranaka, doprinosila jačanju demokratskih snaga u interesu građana i crnogorske pravne države”, zaključuju u DEMOS-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Darko
Gost
Darko

Bojkotujete svi jer znate koliko vas ima buuuuu

MILA
Gost
MILA

A vi nemata glasača tako da ste ispod i ispod cenzusa bježte i ne pojavljujte se

Bokelj
Gost
Bokelj

Jesi li dobio koji dinar.

Gusinje
Gost
Gusinje

Ove stranke treba zabraniti-nigdje u svijetu nema da država finansira stranke koje se bore protiv njesamo kod nas,to mora prestati ako hoćemo da smo ozbiljna država

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Od ovih ristogorskih partija se dalo i očekivati, oni će raditi sve da destabilizuju CG. Ali od ovih bajagi “građanskih” stranaka se ipak nije očekivala podrška Ristu i njegovim talibanima. Sve u svemu, sad mogu reći da volim svoj narod- ali ga ne cijenim. Tužno je gledati svu našu pakost, primitivizam, zluradost, mržnju, neznanje… Da, to smo mi, braćo. Sa… Više »

taj i taj
Gost
taj i taj

E dosad sam se i nadao, ali definitivno će propasti izbori. DEMOS ima preko 50% glasača, te ako budu bojkotovali, neće izaći ni 30% Tivćana. Ajde, zaista … stranka koja u lokalnom parlamentu ima 0 (i slovima: NULA) poslanika, dok je u državnom znatno jača, i ima 0 (slovima: NULA) poslanika … Pa koga je briga da li izlaze na… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

A oni u Crnoj Gori nemaju 100 glasača.

Gaga
Gost
Gaga

Očekivano. Našla krpa zakrpu…

vucji do
Gost
vucji do

auh…24 glasa ce se prosut plus prave cg 6 eto 30 glasova Milu…vidjeli su da ce drps da ih pomete pa su odustali..e kuku nama dje zivimo i izmedju cega biramo

Libero7
Gost
Libero7

Steta jer vas nema vise nego oko vaseg stola

Jež
Gost
Jež

Ni oni sami nebi glasali za sebe, kad im već nije uspjelo da se nekome prišljamče.

Uros
Gost
Uros

E stete velike sto nece biti Demos izaci, i onako imaju dva glasa hahahhaha!

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Sa Ristom na celu opozicije zajedno mozda uzmi 5% ,kako pukose kao budel.

Klara
Gost
Klara

Predsjedništvo DEMOS-a se zalaže za opoziconu saradnju..” hahahah e ovo ne moze oni se zalazu za opozicionu saradnju a ne izlaze na izbore, pa ovo je komedija! Sta sve nece lupiti majko mila!

crnogorka
Gost
crnogorka

oni rekose da su”ocijenili neodgovornu politika DPS-a pa nece na izbore” a vi veoma odgovorni pa kao za nase bolje bojkujete umjesto da se “junacki”borite za nase bolje ka sto se evo 30 god., borite za svoje enormne plate, benefite i fotelje, mrsh marvo pokvarena, smeta vam Milo i DPS sto 30 god., vlada a i vi sami ste kao… Više »

Trt milojko
Gost
Trt milojko

Demos odnosno Lekić koji je bio ambasador u Italiji tada nije radio svoj poso a kamoli danas kad je metuzalem koji gleda da se ogrebe jos nedje za koju paru

NBA-NK
Gost
NBA-NK

“BOJKOTUJU”?ZNAJU DA NECE MRCITI NI 3 GLASA!

Раши
Gost
Раши

Ma mrčit ćeš ti svoj glas, za 50 eurića, da nakupiješ malo grickalica….😬

Aproksimativno
Gost
Aproksimativno

A za koga ces ti Rasi glasati, evo ovi tvoji nece da se igraju 😢

Ilija
Gost
Ilija

Hhahahhaha ja do sad nijesam ni znao da ovih ima u Tovtu uopšte!

Раши
Gost
Раши

U “ Tovtu “ ih nema…. ! Nego ne znam dal će imat masa ovijeh za 50 eura, sta msl ?????

crnogorka
Gost
crnogorka

kad ima za 10 bice ih i za 50 nebrini, mnogi ce preleceti jer su opozicionari poznati po tome

Send this to a friend