Politika

I SNP napustio sjednicu: Bahati odnos Vukovića prema opoziciji i građanima Podgorice

SNP

Današnja sjednica Skupštine Glavnog grada još jednom je prošla u atmosferi koja ne priliči tom domu, a koju su izazvale vladajuće partije. I ovog puta, opozicija je napustila sjednicu Skupštine, izražavajući na taj način svoj odnos prema krajnje bahatom i neodgovornom odnosu gradonačelnika Vukovića i klike oko njega prema opoziciji i građanima Podgorice, kazali su odbornici SNP-a.

<<<Podgorička URA napustila sjednicu: Protivno je da budu 54 tačke za jedan dan<<<

U ovoj partiji navode da je jedna od izjava gradonačelnika Ivana Vukovića danas bila je da zna kako živi narod u Crnoj Gori.

“S obzirom da dolazi iz partije koja je najodgovornija za katastrofalno ekonomsko stanje u državi, sasvim smo sigurni da zna. Međutim, žalosno je što Vuković i njegove partijske kolege ne čine ništa da to stanje poboljšaju”, ističu u SNP-u.

Kažu i da je Vuković rekao da opozicija nije u stanju da isprati rad Skupštine, te da zbog toga pribjegava bojkotu kao spasu od odgovornosti i obaveza.

“Opšte je poznato da se DPS kadrovi, uključujući i Vukovićevog prethodnika, “dopinguju” kovertama punim eura. Taj tempo mi ne možemo, ne želimo i nećemo da pratimo. Na kraju, gradonačelnik je našao za shodno da pozove opoziciju na odgovorniji odnos prema građanima. Još jednom ponavaljamo Vukoviću i njegovim kolegama da nemaju moralno pravo da nas prozivaju po tom osnovu. Pogledajte, gospodo, prvo u svoje dvorište, pa sudite o drugima, a kakav je vaš odnos prema građanima vidimo i dobro osjećamo već decenijama”, zaključuju u SNP-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Vas se najezih…

Sefket
Gost
Sefket

U Kotor se digla dreka zbog Jokica i navodne bahatosti.Ajd sad ako vam basta trazite ostavku maloga netjaka strikanovog.

Send this to a friend