Politika

Ivanović o revanšizmu: Krivokapić na riječima VS Krivokapić na djelu

Petar Ivanović

Da je na crnogorskoj političkoj sceni u toku politički revanšizam čist kao suza, na društvenoj mreži Tviter ukazao je poslanik DPS-a Petar Ivanović.

“Krivokapić na riječima: “Neće biti političkog revanšizma”. Krivokapić na djelu: “Dogovorili smo partijsku podjelu po dubini”. Odjednom demokratski zaćutaše neke NVO, neki mediji, neke međunarodne organizacije koje su finansirale neke NVO i neke medije. Djela, a ne riječi!”, napisao je Ivanović na Tviteru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
LipaLip
Gost
LipaLip

… revansizam je kad se otpustaju cinovnici, … koji posreno i strucno obavjaju, svoj posao, … rukovdeca mjesta su volja Vlade po zakonu, … svuda u svijetu, … tako ove smjene nijesu revasizam, … vec preuzimanje vlasti, legitimno, … na nizim nivoima, … svako dobro, …

Baraka
Gost
Baraka

Ovaj se zastoko bori za mjesto u buducem DPSu….. ali, ako se izbori, partiji nema spasa. Sa njim i jos mnogoma koji su zajahali drzavu, preko clanske karte DPSa

Zabjelcanka
Gost
Zabjelcanka

Ako se vi budete javljali ode DPS u istoriju.

dobronamjerni
Gost
dobronamjerni

Ivanoviću ako želiš da pomogneš DPS-u i Crnoj Gori onda bi bilo najbolje da se ne oglašavaš. Jednostavno rečeno, oboje su tu đe jesu, dobrim dijelom, zahvaljući jednom broju takvih ,,vodećih” kadrova DPS-a kao što si ti.

Kuvar
Gost
Kuvar

Ispucaj 4god poslanickog mandata posle penzija i vinograd da te ne gledamo

Kuvar
Gost
Kuvar

Zbog ovakvih je dps otisao u dugogodisnju opoziciju – politicku penziju

Posmatrač
Gost
Posmatrač

Ivanoviću, što se više javljaš da ih kritikuješ, narod je sve uvjereniji da su na pravom putu. DPS sa tobom sve više gubi.

Hogar
Gost
Hogar

🤣🤣🤣 Posmatrač,jes’ da si profesionalni srpski bot ali taj komentar je urnebesan! 👍

Mile
Gost
Mile

Ko jos vjeruje Krivokapicu?

Mina
Gost
Mina

Sve partije su iste,bore se za svoje interese,a ne za interese naroda.Vi ste mnogo vladali,punih trideset godina,sada idite u penziju.Ovi novi sto su dosli,mozda nisu bolji od vas po tom pitanju,ali,makar su novi.Mozda nece dugo biti na vlasti,sve ce zavisiti od njihovih rezultata.

Marko
Gost
Marko

Nije to obećano,već zapošljavanje najsposobnijih na konkursima.

Gaeta cg
Gost
Gaeta cg

A sad ko je bio gore ide dolje. Okreče se kolo sreće.

Montenegrina
Gost
Montenegrina

Da je na snazi politički revanšizm i laiku je jasno, ali ono što brine mnoge građene koji ovu zemlju vole čistim srcem i bez interesa je to što novo rukovodstvo ne da nije stručno nego je daleko kilometrima od eksperata! Oni su izgleda samo eksperti u grabljenju fotelja, i parola uzmi sve što ti se nudi, a za građane –… Više »

STOSTO
Gost
STOSTO

Gdje je famozna Vanja Calovic?!

Progres
Gost
Progres

Čeka se potpredśednik vlade da opravda ovo ludilo….

Doko
Gost
Doko

Aj da meni neko da kredit bar deset iljada na mancini ime I’ma 74 g

Marvo
Gost
Marvo

Ivanovicu,nisu cetnici pobijedili u Crnoj Gori vec ste vi izgubili zahvaljujuci bahatosti pojedinih vasih visokih zvanicnika koji su glumili nedodirljivost.Zapostavili ste vase iskrene clanove i glasace a zaposljavali ste sledbenike opozicije.Glasali smo za vas da od Crne Gore napravite razvijenu i bogatu građansku drzavu,a ne privatnu prciju.

Maja
Gost
Maja

U price dps vise ni njeni clanovi ne vjeruju.Da vjeruju ne bi ih napustali.A dps je iskljucivo svoj kadar zaposljavala.

Obrad
Gost
Obrad

Aooo, pa moraju nekome da pripišu svojih ruku delo. Istina je da su oko nas, u javnim ustanovama, sve njihovi ljudi. A napad je najbolja odbrana.

Nikol
Gost
Nikol

Bolje bi bilo da se pozabave problemima u svojoj stranci

Minela
Gost
Minela

Dps napada druge zbog stvari koje je ona radila.Pa oni su ti koji su u javni sektor zaposljavali i vise nego sto treba,i to iskljucivo svoj kadar.

Sasa
Gost
Sasa

Oni bar znali da resavaju probleme,nijesu za dve govorili -ja ne znam,mi ne znamo nijesmo culi…..itd

Zorz
Gost
Zorz

Kriva je rakija

Toson
Gost
Toson

Krivokapic nit je voda niti vino

Send this to a friend