Politika

Ivanović: Vrijeme je da se riješi kriza budvanske vlasti

Anđela Ivanović

Predsjednica Odborničkog kluba Crnogorske u SO Budva Anđela Ivanović izjavila je danas da kriza budvanske vlasti predugo traje i da je vrijeme da se iz krize izađe.

“Očigledno je da je budvanska vlast ostala bez ikakvog legitimiteta jer ne može da obezbijedi  većinu za održavanje sjednica skupštine opštine. Ova vlast bi se i mnogo ranije suočila sa istim ovim problemom da nije bilo podrške nas iz Crnogorske za šta smo kao zahvalnicu „srdačno“ dobili uvrede tipa da smo udbaši, korumpirani sateliti i slično“, rekla je Ivanović.

Ona je dodala da zanemarujući sve izrečeno do sad, a što predstavnici Crnogorske nijesu zaslužili, u Crnogorskoj smatraju da radi najboljeg interesa građana Budve predstojeće ljeto treba da bude radno.

“Treba donijeti sve odluke kako bi se spriječilo usporavanje građana Budve u ostvarivanju njihovih prava. Logično je da se odbornicima moraju dostaviti i izvještaji o radu kako predsjednika budvanske opštine, tako i izvještaji o učincima u svim javnim preduzećima kojima od svog konstiuisanja upravljaju predstavnici nove vlasti “, kaže Anđela Ivanović.

Ona je saopštila i šta je stav Crnogorske povodom toga koje su opcije pred budvanskim odbornicima u postojećoj krizi.

“Za nas u Crnogorskoj je neprihvatljivo uvođenje prinudne uprave. Smatram da među budvanskim odbornicima u svim političkim strankama ima dovoljno odgovornih ljudi koji mogu ili da dovrše započete poslove koji su dobri, ili da dogovore neku novu većinu, ili da se skrati mandat budvanske skupštine i da se raspišu vanredni izbori. Za nas su ove tri opcije moguće kada govorimo o rješavanju krize budvanske vlasti. Politički egzibicionizam protiv kojeg se mi iz Crnogorske borimo, a koji je sada na djelu u budvanskoj politici, mora biti prekinut što prije“, zaključila je Ivanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Krsto
Gost
Krsto

Sta ti pričaš? Nemoj da kažem šta koristiš.
Mirna!

Djurdja
Gost
Djurdja

Bravo Andjela!!!
Krsto , vjerovatno kada bi joj ti pravio društvo , koristila bi misomor, vaško jedna!

J.J.J.
Gost
J.J.J.

E ti i Purko cete nas izvuc iz krize 100%. Mislili ste u vlast pa ih podrzaste ali prc nista od toga. Moj savjet vam je sjedite dje ste jer na sledecim izborima bicete srecni ako budete imali kednog odbornika

Tetminator
Gost
Tetminator

Da nebi njih oni bi “prc” i formirali vlast. E sad ” prc” !!!

Send this to a friend