Politika

Ivković: Cirkus u Budvi neće još dugo trajati

Na posljednjoj sjednici Skupštine opštine Budva imali smo priliku da vidimo još jedno brukanje Budve, ali i cijele Crne Gore, od strane vladajuće koalicije u tom gradu, saopštio je danas predsjednik odbora Socijaldemokrata Budva Petar Ivković, poručujući da je sreća što taj cirkus neće još dugo trajati.

<<<U Budvi ponovo skandal zbog himne<<<

“Što se DF-a tiče, odavno nam je jasna njihova antidržavna ideologija i od njih nas ovakvo ponašanje uopšte ne čudi”, navodi Ivković.

Međutim, kako kaže, u analima crnogorske politike će ostati koliko su spremne da budu ponižavane partije koje se na papiru smatraju građanskim i državotvornim, a koje čine vlast u Budvi.

“Poslije svakog ispada vladajućeg bućkuriša, a bilo ih je mnoštvo, u Budvi slušamo vapaje navedenih “državotvornih” partija koje imaju obraza da nekom nešto više poruče i u Budvi i u Crnoj Gori. No, svaki put sve progutaju, samo da bi ostali u vlasti. Zaključak je samo jedan – tamo gdje vladaju cirkusanti, cirkus je jedini očekivani događaj u njihovoj režiji. Sreća je pa ovaj cirkus u Budvi neće još dugo trajati”, poručio je Ivković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

Nikad više ni jedan jedini suverenistički glas za takozvane građanske partije kao URA, SDP, CRNOGORSKA koji predaš primorje Srborusofilskim partijama zarad pizme I po koje foteljice…

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Ka da nijesi do sad glasao samo DPS, makse tamo

Fileopg
Gost
Fileopg

Savjetujem ove koji su ih do sad po inerciji glasali, mada su ih građani već prepoznali pa poslije Budve i Kotora prepoloviše im podršku, tako da u Podgorici SDP je čak izgubila i parlamentarni status….

mne-more
Gost
mne-more

cetnici i mediterran ne ide..

Mileva
Gost
Mileva

Onaj gospodski mali grad a tako atraktivan kakva je bila Budva, nikad više sa ovakvim političarima. Kako ih nije sramota.

Ramadan Petlja
Gost
Ramadan Petlja

Sreća da ovaj cirkus sa Skupštinom Crne Gore neće još dugo trajati, bolje da je poručio Ivković.

Mujo Vrbica
Gost
Mujo Vrbica

Ko je pa sad ova faca (Ivkovic) da koim slucajem i njemu nase milo Srbstvo kralja Nikole i Njegosa nije uteklo za Srbiju….

marius
Gost
marius

Po meni se oni uopste ne brukaju. Oni su to sto su. Odje se bruka vlast na drzavnom nivou jer im sve to dozvoljava, a nikakve sankcije ne primenjuje za to njiovo anti drzavno ponasanje.Ne bih se sad ponavlja, i nabraja sto su sve ovi cinjeli, i sem nekih kritika, nista drugo nije ucinjeno. Dokle vise ovako ?

Paša
Gost
Paša

A mislili ste da vi ne valja DPS, Budvani. Tražili ste, gledajte cirkus!

Neko Tamo
Gost
Neko Tamo

Da gledaju kako se otplaćuju dugovi nastali u DPS doba, ili da gladaju kako se sređuje utbanistički haos. Napraviše od Budve Rozaje. Puno pozdrava Rozajac.

Paša
Gost
Paša

Ma ja, vazda je za sve kriv DPS! Zbog dugova zaposliše na stotine prekobrojnih ljudi, a središe urbanistički haos tako što se u Bd sagradi više solitera u zadnje 3 godine, no prethodnih decenija. Ovo je otvorena prodaja građana, haos u gradu je evidentan.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Naravno da za sve kriv DPS, oni su vladali Crnom Gorom i Budvom evo 30 godina!

samovasgledam
Gost
samovasgledam

cirkus ili ne, ova bratija otvoreno i drsko pljačka budvane već 3 godine i nimalo se ne prikriva. narode stoko, tu si da se mi bogatimo, pi!

Luka
Gost
Luka

Socijaldemokrate – jedina neisprljana partija u Budvi.

Budvanka
Gost
Budvanka

Nevjerovatna bahatost vladajućih u Bd! Samo se pitam od koga očekuju da ih glasa iduće godine, kad se ovako otvoreno sprdaju s građanima.

Neko Tamo
Gost
Neko Tamo

Ti si iz Budve koliko i ja isPljevalja.

Budvanka
Gost
Budvanka

Ne imade ništa pametnije da kažeš, no da prognoziraš ko je odakle? I da nijesam iz Bd, vidim kako je upropastiše i čujem kako ih narod psuje.

Opa-Đurđa
Gost
Opa-Đurđa

Odlazi cirkus iz naseg malog grada
sirokim drumom sto izlazi na most
odlazi cirkus i ja se pitam sada
ko je domacin, a ko je bio gost.

Montenegro
Gost
Montenegro

Jasno je SDP I CRNOGORSKA (SRPSKA) idu u političku propast. DF hoće da sa pozicije vlasti ode na izbore i cijepaju se lagano. Demokrate obezglavljene. Očigledno ih samo INTERES drži u ovom cirkusu.

Neko Tamo
Gost
Neko Tamo

Interes da se lopovi ne vrate na vlast.

Tomos
Gost
Tomos

Do kad će Cirkus u Državi trajati, to se pita većina…

Mala Mo
Gost
Mala Mo

Tomos, dok se ne počne pakovati SPC…

Tomos
Gost
Tomos

Vidi ti sa ti opet ne maše Papa iz aviona…

Send this to a friend