Politika

Ivović: Kako i sa kim smo formirali vlast u Budvi, tako ćemo i u Kotoru uskoro

Dejan Ivović

Predsjednik kotorskog odbora Crnogorske i član Predsjedništva Dejan Ivović reagovao je jutros na izjavu predsjednika kotorskog DPS-a Željka Aprcovića, koji je na sjednici Skupštine Crne Gore izjavio da je Crnogorska postala dio vladajuće koalicije u Budvi na isti način na koji bi DPS mogao preuzeti vlast u Kotoru.

“Obavještavam kotorski DPS i njenog šefa gospodina Aprcovića da je osnovni razlog zbog kojeg je Crnogorska postala dio budvanske vlasti u julu prošle godine da se poštuje izborna volja građana Budve i da ona bude u potpunosti uvažena. A Budvani su na izborima 2016. godine, kao i Kotorani, glasali za promjene. I u jednom i u drugom gradu građani su poručili da DPS treba minimum četiri godine da bude u opoziciji, a ne na vlasti. Ovu poruku građana razumjeli su i i istrajno ga se drži svo troje odbornika Crnogorske u SO Budva i to je čestit i racionalan put“, saopštio je Ivović.

On je dodao da je ta činjenica dovoljna da svakome ko imalo slijedi političku logiku kao neprimjereno izgleda poređenje koje je iznio Aprcović.

“Uspjeh opozicije na izborima 2016. godine bio je dio željenih promjena i u Kotoru i u Budvi i povratak DPS na vlast bez izbora, bilo u jednoj bilo u drugoj opštini, bilo bi ruganje građanima, izborima i vladavini prava u našoj državi. Zato DPS-u i njenim saveznicima poručujem da Crnogorsku ne svrstavaju u aktere koji bi mogli da se ponašaju slično njima i da jasno čuju – kako i sa kim je Crnogorska formirala vlast u Budvi, isto tako ćemo i u Kotoru uskoro“, rekao je Ivović.

On je dodao da Crnogorska u Budvi nije smjenjivala predsjednika opštine niti je rušila postojeću koaliciju radi stranačkih interesa. Podsjetio je da je inicijativa za smjenu Vladimira Jokića sa mjesta predsjednika opštine Kotor bila katastrofalna greška.

“To je bila kalkulantska i neodgovorna inicijativa. Ali, moji sugrađani, Kotorani, su racionalni glasači i siguran sam da će na sledećim izborima sve ovo imati u vidu kada budu odlučivali za koga će da glasaju. Crnogorska je formirala jak odbor u Kotoru i nakon sledećih izbora bićemo emancipatorska snaga i djelovaćemo po modelu koji uspješno funkcioniše u opštini Budva“, zaključio je Ivović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jole
Gost
Jole

Jao odakle ovaj mali narkom ispliva. Čitav Kotor zna da se radio i da je radio s kokainom

Bokelj
Gost
Bokelj

Hehehe. A za koga je gospodin Ivovic glasao 2016. I čiji je član bio do juče.

Cipsy
Gost
Cipsy

Sto se Kotora tice tu sve zavrsili svaku pricu jer niko nece opet glasati one koje su nagrdili Kotor!

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Ova prica oko postovanja vladavine prava gradjana je samo izgovor za medije sad i pokusaj opravdanja zasto su podrzali Demokrate.

Vitinka
Gost
Vitinka

Cus ovome pricu da ce narod da glasa opet na izbore za Demokate u Kotoru?! Oce kako nece sve ce glasati opet za njih koji su ih o jadu zabavili.

oliver14
Gost
oliver14

Hahahahaha a koga laze ti odje prosipas mi neko postenje a tu si samo da budes javna podrska partiji koja je svoje glasacko tijelo pokupio od Snp i DF-a! Koliko ti je platio Becic da kazes ovo saopstenje?!

Kosta
Gost
Kosta

Sto ne kazes lijepo da si sklopio dogovor jer su vam Demokrate dale tri direktorska mjesta jer da nijesu dali ta mjesta ne bi bilo ni formiranja vlasti.

goran1978
Gost
goran1978

Ne ne nijeste vi postali dio vlasti u Bd tek tako, nego ste bili novoosnovana partija tada pa ste samo gledali kome da se utrpate za vasu licnu korist.

Edi89
Gost
Edi89

Ova crnogorska je produzena ruka demokrata

Zigman
Gost
Zigman

Ovi izdajnici drzave nemaju zeru obraza i srama

Dex
Gost
Dex

Kako drugovi svi u minut napisaste komentare u 11 37 i 11 38 i zacudo svi pocinju sa Ovi i Ova….. 3 komentara???

ZarkoGolubic
Gost
ZarkoGolubic

Ova takozvana partija kalja casno crnogorsko ime i treba to da promijeni

Kaktus
Gost
Kaktus

Ravnogorska i njihova saoostenja su mi u rangu onog predsjednika savjeta stanara koji zalijepi papir na ulazu zgrade na kom pise ,,ne bacajte opuske ” ,apsolutno nebitna partija

Leart
Gost
Leart

E sto se radi od ovih krpelja ,sad su se prikacili becicu dok im neko bolju ponudu ne da

Komita
Gost
Komita

O cemu vi ? Prodali ste budvu frontu za purkove zicare u rodnom selu

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Samo polako ,brzo ce vas becic asimilirati,necete vi jos dugo postojati

Liberal
Gost
Liberal

A sto su mi ovi izdajnici,tako mi te crnogorske partije koji predvodi srbijanac koji je u budvi slavio 1918tu

Stefo12
Gost
Stefo12

Aooo ravnogorska jos postoji

Ljuta bb
Gost
Ljuta bb

A Ivoviću tvoj odlazak iz DPS-a je jedno od boljih stvari sto se toj partiji desilo. Nemoj da nas vučeš za jezik, znaju gradjani svasta ! Jel tako ?!

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Sto kaze Mico Pavicevic na sve ovo?

Putalj
Gost
Putalj

Napunili ste se ka’ kobasice ka’ vaš mentor Purko..

Ljuta bb
Gost
Ljuta bb

Mačak kupio jos jedan stan prije mjesec dana, srce naše zašto ne ćutiš barem

Send this to a friend