Politika

Iz SNP odgovorili Miljanić: Tek će da se dokaže što je DPS radio po Budvi

Iz SNP Budva reagovali su na tvrdnje članice Opštinskog odbora budvanskog DPS-a Budva Maje Miljanić da se ne plaše bilo kakve revizije, jer je sve rađeno u skladu sa zakonom i za dobro građana Budve i radnika Komulnalnog preduzeća.

<<<Miljanić SNP-u: Ne plašimo se bilo kakve revizije, sve je rađeno u skladu sa zakonom<<<

“U maniru sastavljača saopštenja DPS na državnom nivou, direktorka Komunalnog preduzeća Budva, gospođa Maja Miljanić, inače istaknuta članica svoje partije u našem malom mjestu, pokušala je da opovrgne juče iznijete naše tvrdnje o njihovim (ne)činjenjima kada je komunalna djelatnost u pitanju.

Gospođo Miljanić, u vrijeme Vašeg funkcionisanja na čelu Komunalnog preduzeća u Budvi, ni preduzeće ni građani nisu osjetili nikakve blagodeti. Jeste obećali, ali učini ništa niste, a to će Vam potvrditi građani Budve”, navodi se u reagovanju SNP-a.

Oni su Miljanić poručili da je tačno da je njihov „najveći poduhvat“ u vrijeme upravljanja Komunalnim bila kupovina četiri telefona po cijeni od 1.100 eura ali ne za radnike nego, kako su rekli, članove Odbora direktora Komunalnog preduzeća.

Takođe, tvrde, iz kase Komunalnog je opredijeljeno i 1.500 eura za crnogorsku zastavu.

“Što se, pak, tiče rada komunalne službe, bolje bi bilo da povedete računa o radnicima i da naplatite račune za komunalne usluge Vašim prijateljima iz DPS, vlasnicima ekskluzivnih hotela i restorana u Budvi koji su „pošteđeni“. Njihove račune plaćaju radnici Komunalnog preduzeća koji su, kada su ukazali na ta nepočinstva ostali bez posla.

I na kraju, gospođo Miljanić, zemlja jeste okrugla i to je dokazano, a što ste Vi i Vaši po Budvi radili tek će da se dokaže. Šta onda slijedi, možete i pretpostaviti”, zaključuje se u reagovanju SNP-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Wonder Woman
Gost
Wonder Woman

A kad ce da se dokaze sto je radio Carevic i ekipa_Sve pricate o pravdi i pravu, jednakosti i cuda a nista ne cinite po tom pitanju nista !!!

Plimut expres
Gost
Plimut expres

Zar ove mumije zvane SNP još postoje?

Alibi
Gost
Alibi

Stani malo SNP. Vi ste u Budvi na vlasti 4 godine a DPS samo 2 mjeseca. Ne tražite opravdanja za vaš nerad u DPS-u. Nas zanima što vlast čini, to ste vi i ostali Srbi, a ne opozicija.

M Celebic
Gost
M Celebic

Svi odbornici Iz DPS Budva Koji su u restorane Slovenska Plaza smijenili na nezakonot I sraman nacinl smijenili vlast,isli su u najsramniju noviju istorija Budve

Marvo
Gost
Marvo

Ne mlati zivota ti.

...
Gost
...

Koja je ovo Maja Miljanić?

Snjeg
Gost
Snjeg

A sto se snp bori za pozicije .Malo malo pa neko pametno obavjestenje.Polako dokazat ce se brzo sta ste radili i sta ste podrzavali .

vjecna da je
Gost
vjecna da je

za vrijem vladavine dps je budva od selendre izgradjena u grad sa 150 hotela da ne pricamo oapartmanima i stanovima …nema ko nije ulagao i gradio u budvi oni koji su krali opstinu su osudjeni ili neka budu osudjeni …je li bilo gresaka jeste …da nema crnogoraca budve ne bi bilo jer budvani su neradnici oce da otimaju pare a… Više »

Send this to a friend