Politika

Jednoglasna podrška Đukanoviću i Markoviću i u DPS-u Nikšić

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Nikšić večeras je održao sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora i, kako je saoppteno iz te stranke, u svim Mjesnim organizacijama kao i u Izvršnom i Opštinskom odboru jedinstven je bio stav da Milo Đukanović bude predsjednik partije, a Duško Marković zamjenik predsjednika DPS.

“Na sjednicama je jednoglasno usvojen Prijedlog liste kandidata za predstavnike VIII kongresa iz Opštinske organizacije DPS-a Nikšić, koja broji 42 predstavnika. Na istoj sjednici utvrđena je Zbirna lista predloženih kandidata za Glavni odbor”, navode u DPS Nikšić.

Kako dodaju, konstatovano je da će Opštinski odbor na decembarskoj sjednici razmatrati Izvještaj o realizaciji izbornog programa, kao i Plan realizacije izbornog programa za narednu godinu.

Pomenutim sjednicama prisustvovao je koordinator za Nikšić ispred Izvršnog odbora Milosav Anđelić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Micko
Gost
Micko

30 godina vam zivot uzimaju,sva omladina pobjeze i kad malo uloze i to vasih para (ne Milovih i Markovica nego narodne pare) i zaduze za jos 30 godina vracanja-ne znam odakle vama je dobar-jos koji mjesec gospodo pa ih vodite kuci a cini mi se da ce te svi redom ,,jednoglasno,, da utečete od ,,lidera,,.

oliver14
Gost
oliver14

Ovi sto ovako oprecno komentarisu ti ocito nemaju drugih stavari da rade u zivotu!

DonjiKokoti
Gost
DonjiKokoti

Ajde malo prosetajte se po NK mozda nijeste odavno pa vidite kako grad zivi i narod koji je zadovoljan!

Fajter
Gost
Fajter

Ko udovolji narodu tome svaka cast, citam odje kako se pojedini nesto zale na NK a NK nikad bolje nije izgledao, ocito ne znaju kako je kad se ne primaju plate redovno a imas troskova za zivot koliko oces, da vam je bila situacija kao meni u Kotoru do prije pola godine pitao bih vas!

Boka
Gost
Boka

Bas biste vi pojedinci ovako pricali da su vam Demokrate u Niksicu pa da prozivljavate scene iz Kotora.

eto
Gost
eto

Koja komična družina.Kao da čoek živi u Sjevernoj Koreji a ne u CG.Dajte im koji pridjev kao veličanstveni,najinteligentniji i totalno nezamjenljivi hahajaha.

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

Nikšić je grad koji živi i ima najveći potencijal i najveće gradilište u Crnoj Gori pa i šire.Ovo je sve zasluga DPSa. Mladi ostaju i rade sa najvećim platama na Zapadnom Balkanu..Oko 800e..a neki i više. Napravljen trg koji je za ponos. Otvorena Narodna kuhinja u kojoj skoro i da nema gladnih..Sve manje i manje..Ako nastavimo ovim putem mladi DPSa… Više »

Aurora borealis
Gost
Aurora borealis

Bolje i sendvic no jad jadni od tudje ctkve i pripadnika tudje drzave koji glavu drze u Beogradu a straznjicu u CG.

Dula
Gost
Dula

Koga drugog da izaberu osim njih.

Aurora borealis
Gost
Aurora borealis

Dula, ok. Ali imamo ZAHTJEV da CPC DOBIJE NAZAD SVOJE HRAMOVE. Ako to ne ostvari DPS, poslije 30 godina vjernosti APSTINIRACU ili necu glasati DPS ( svoju partiju) ako ne ispuni ovaj zahtjev jer ga nijedna druga partija nece ispuniti, i uskoro Crnogoraca nece biti. A ja sam Crnogorka, i sve moje je crnogorsko.

Kosta
Gost
Kosta

Cija je bila ideja Tehnopolis nego ove partije, pa danas Tehnopolis radi punom parom, ljudi koji imaju svoje kancelarije koji su mladi preduzetnici imaju mogucnosti da rade i prosire svoj posao plus imaju svu potrebnu pomoc oko toga!

Treći krajnik
Gost
Treći krajnik

S budzeta , i od izdavanja prostora.
A sta to rade tamo? Ajde,navedi nam da znamo

Boka
Gost
Boka

Nikisic je najveci grad i industrijski grad u Crnoj Gori, oni koji su pricali da nikad vise industrije nece biti u Nk sve ih je DPS demantovao svima sto su otvorili u proteklim godinama.

Seki
Gost
Seki

Otvorili su parking ispred doma revolucije,kolektor 5-6 puta,muzicku 4 puta,dom za stare 2 puta

Morpheus
Gost
Morpheus

Oli nam samo navesti sta su to otvorilo?

Neawetaj
Gost
Neawetaj

Jeste.A Dragova Luka je najveća luka na sjeveru Crne Gore,sa velikim potencijalom za prekookeanski saobraćaj

Aladin
Gost
Aladin

Sreca po vas Niksicane je ta sto vam je dps na vlasti da ste imali Demokrate kao sto smo je nama u Kotoru bili pa vidjeli bi na sta bi vam grad doveli.

goran1978
Gost
goran1978

Sjecam se 2016. godine kad su bili izborne aktivnosti DPS i sve sto su tada obecali izbornim programom to danas imamo u Niksicu!

Simba
Gost
Simba

Pa naravno da ce podrzati ova dva covjeka koji su i jedna i drugi dali veliki doprinos razvoju Niksica.

Akobogda
Gost
Akobogda

Tako zdravo bili !

Planinka
Gost
Planinka

Tako je Niksicani!

Mona99
Gost
Mona99

Znaju ko im je pravi izbor da je uspjeh zagarantovan

katja
Gost
katja

Najveća podrška Milu je svakako iz Nikšića.

Morpheus
Gost
Morpheus

A izgubio je tamo vlast na proslim lokalnim?

Send this to a friend