Politika

Jevrić Sekuliću: Trebalo bi da znate da danas i u sred Evrope vlade padaju sa ulice

U prepoznatljivom maniru partije kojoj pripada Predrag Sekulić izjavom da se vlast u parlamentarnim demokratijama dobija ili gubi na izborima, a ne na ulici želi da obmane crnogorsku javnost i da poruči da se ulicom u evropskim demokratijama ne gubi vlast, ocijenio je šef Medijskog tima URA Bojan Jevrić na reagovanje Predraga Sekulića iz DPS-a.

<<<Sekulić: Vlast se dobija ili gubi na izborima, a ne na ulici>>>

“Pitamo Predraga Sekulića, šta je sa brojnim evropskim vladama koje su bile prinuđene zbog masovnih demonstracija da podnesu ostavke. Nije valjda da Sekulić u prethodnoj deceniji, da ne idemo dalje, nije čuo za pad vlade slovačkog premijera Roberta Fica, pad vlade slovenačkog premijera Janeza Janše, pad bugarske vlade Bojka Borisova, pad vlade Viktora Ponte u Rumuniji, pad islandske vlade na čelu sa premijerom Gunlaugsonom i još niz drugih vlada u sred Evrope koje su imale obraza da popuste pre naletom bunta nezadovoljnih građana. Takve vlade naravno imale su obraz i dostojanstvo za razliku od vlade koje sačinjava Sekulićeva partija”, navodi Jevrić.

On Sekulića podsjeća da su oni ljudi iz DPS-a koji se danas prave vrlim evropejcima a među njima i on sam ’90 sa ulice prevratom došli na vlast, iznjedreni ispod komunističkog šinjela, čije manire i dan danas drže uz sebe.

“Plaši se Sekulić i njegova partija bunta građanskog evropskog društva, čije tekovine se konačno vide subotama unazad na podgoričkim ulicama. Plaši se Sekulić i njegova partija evropskih tekovina jer im oni nikad nijesu vrijednosno pripadali. Ne formiraju se evropske vlade preko koverata, radnih mjesta, ucjena, prijetnji i čega sve još ne a čemu crnogorska javnost prisustvuje zadnjih 30 godina vladavine Sekulićeve partije“, kaže Jevrić.

On poručuje Sekuliću i da mu je zadovoljstvo što URU percipira kao najglasniju u cijelom ovom procesu.

“Jesmo i bićemo i dalje najglasniji, jer nema kompromisa sa trulim sistemom koje je uspostavila vaša partija gospodine Sekuliću. Svakim danom bićemo sve bučniji, pa makar nas podržavalo i deset ljudi, na istoj meti i istom odstojanju borićemo se za evropske, demokratske tekovine u državi koju ste privatizovali a oteli njene institucije, prirodna bogatstva i resurse“, ukazuje Jevrić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Roki
Gost
Roki

Pa ja pričam svo vrijeme da su demonkratija i izbori obična budalaština. Ulica zamjenjuje sve, plus je jeftinija. Demonstracije na svake 4 godine i to je to!

z d
Gost
z d

Pa probaj junače sa ulice da uzmeš vlast!!!

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Nego grabi ti sekulicu jos malo da se napunis jer jad ide milo neces moci ni kao kondukter da radis.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Zalud se nadaš, petljo.

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Odakle je ova partija,vidim da oni najviše dižu alabuke!

cccc
Gost
cccc

Kako prodjoste u Tuzi? Ipak vam je lider Albanac?

Send this to a friend