Politika Bivšo gradonačelnik Kotora uputio pismo premijeru

Jokić Markoviću: Politika DPS-a je mnogo koštala Kotor

Ono što košta Crnu Goru i Kotor, to je politika DPS-a i Vlade Crne Gore, poručio je član Predsjedništva Demokrata i bivši gradonačelnik Kotora Vladimir Jokić u pismu upućenom premijeru Dušku Markoviću. 

Kako je kazao, Marković je tokom jučerašnje posjete Kotoru izrekao neistinu o tome kako uprkos insistiranju nije imao priliku da sa prethodnom vlašću razgovara o važnim pitanjima razvoja, što je navodno koštalo i Kotor i Crnu Goru.

“Tokom dvije i po godine koliko sam bio na čelu opštine Kotor, dobili ste nebrojano dopisa iz opštine, po različitim pitanjima. Ni na jedan od tih dopisa nikada niste odgovorili. Kada ste dva puta u tom periodu bili u Kotoru, niste se najavili niti posjetili bilo koga iz lokalne samouprave. Jedini put kada ste predložili sastanak je bilo povodom dana opštine Kotor, kada ste me pozvali da dođem u Podgoricu, da mi u kabinetu premijera, u Podgorici, čestitate dan opštine. Već sam Vam jednom javnom poručio, a ovu priliku ću iskoristiti da ponovim, da imajući u vidu milenijumsku istoriju Kotora, ići na noge u Podgoricu da se prime čestitke za dan Kotora bi bilo degradiranje istorije Grada na račun Vlade, a to sebi nikada ne bih dozvolio. Nema ničega što je vrijedno dostojanstva Grada Kotora. Na kraju, pitanje je manira i lijepog vaspitanja da slavljeniku čestitate u njegovoj kući”, poručio je Jokić.

Prema njegovim riječima, jasna je namjera da se pojavljivanjem pošalje poruka da je nezakonito preuzimanje vlasti u Kotoru pod Vašim pokroviteljstvom.

“Siguran sam u ono što i Vi znate, da na taj način ne možete podići popularnost svojim pulenima u Kotoru, mada nećete ni Vi ni oni još dugo moći bježati od izbora i volje građana Kotora. Vjerujem da te scene, iz trećerezrednih holivudskih akcionih filova, neće uticati ni na sudije Upravnog suda i da će što prije uzeti u razmatranje tužbe predate od strane zakonitih funkcionera opštine Kotor. Nakon tih presuda gospodine Markoviću dočekaću Vas u Kotoru kao predsjednik opštine, ukoliko donesete sa sobom odgovore na ova pitanja. Nadam se da će vas tada proći žal i jed što me niste upoznali. Na sreću, u ovom slučaju, kod mene takvih osjećanja nema”, zaključio je Jokić. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
niki
Gost
niki

Iduce godine Jokic ce biti Karnevao. I Karampana bez Timurovih taekstova.Sve po zaslugama

Libero7
Gost
Libero7

Mali idi spavaj ne sekiraj se za grad

Tik Tak
Gost
Tik Tak

A okle ti junace….hahaha, ma sto zboris…..eto smo bili procvjetali za tvoga mandata.

Pencilin
Gost
Pencilin

Ovog Jokića sigurno ne veže znanje i iskustvo da ne priča ništa jer bi mu to bilo pametnije. ON je u zadnje dvije godine sahranio Kotor sa katastrofalnim odlukama i sa svojim partnerima lešinarima.

Parilo
Gost
Parilo

Mali ,džabe se koprcaš i dalje se nadaš da ćeš u fotelju predsjednija.
Nikad je nisi ni zaslužio.
Pokazao ti je to tvoj skup podrske koji je” vrvio od kotorana” na trgu od iružja.
Pokri se više po glavi i trudi se da te DemoNkrate ostave da im jos malo advokatišeš.

Ko kaže
Gost
Ko kaže

Ti ćeš o nečijem lijepom vaspitanju.
Ti i tvoji uličari koji bajadnije vrijeđate svakoga ko nije sa vama.

Predlog
Gost
Predlog

Vlado mnogo si umišljen.Pani i drzi se mesare .Tu je dobra para.Ozeni se i skući kućo.Napravi dvoje đece i sa srećom.

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

..Gladan si ..Vidi se ..Ali Sendvič još nisi zaslužio.

DAKKA SU-57
Gost
DAKKA SU-57

Kako je to sahranio Kotor,ajde kazi nama kotoranima ,jer mi ne zivimo ovdje. Vuci se klipane i ne iznosi budalastine!

Kukurek
Gost
Kukurek

Mali a gde ti je mama Draga?
NAPUSTILA te pa se jadničak ne snalaziš.

Send this to a friend