Politika

Jokić naložio uklanjanje crnogorske zastave sa kotorskih bedema, razlog nepoznat

Foto: Pobjeda

Crnogorska zastava koja je juče postavljena na kotorskim bedemima, uklonjena je po nalogu Opštine Kotor, iz za sada nepoznatih razloga, piše Pobjeda.

U susret obilježavanju 21.maja-Dana nezavisnosti Crne Gore, na osnovu rješenja predsjednika Opštine Kotor Vladimira Jokića, radnici DOO “Komunalno Kotor” po nalogu kotorske Direkcija za uređenje i izgradnju, za vikend su počeli sa postavljanjem državnih zastava u gradu.

Akcija kićenja grada je nastavljena juče, kada je na kotorskim bedemima, tkz. Citadeli, kao i prošle godine, postavljena velika crnogorska zastava.

Zastavu na bedemima postavili su trojica zaposlenih u Opštini Kotor. Međutim juče tokom dana istim licima koji su postavili zaastavu, stigao je nalog iz Opštine da je uklone, što su oni i učinili. Zastavu su potom vratili u magacin.

Kako navodi Pobjeda, odgovor na ovo pitanje nijesu mogli dobiti jer predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić nije odgovarao na nekoliko telefonskih poziva od jutros, tako da je javnost uskraćena za objašnjenje zašto je velika crnogorska zastava uklonjenja sa bedema.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bedt
Gost
Bedt

Sto kaže potpredsjednik opstine Sevaljevic na ovo,njega treba pitati ima li stav!

Petar
Gost
Petar

Procerat ga iz crne gore i njega i svakoga kome drzavni simboli smetaju

Send this to a friend