Politika

Jokić nije štedio za plaćanje lojalnosti medijima: Najviše novca dobile TV Vijesti i lokalne televizije

Koliko novca su dobili neki mediji

Bivši predsjednik opštine Kotor Vladimir Jokić nije štedio novac za plaćanje lojalnost pojedinim medijima za šta je iz lokalnog budžeta dao preko 70. 356 eura. TV Vijestima je od avgusta 2017. do kraja decembra 2018. godine isplaćeno 33.804 eura, dnevnom listu Danu za isti period 12.357, 43 eura, Monitoru 2.685,85, TV Budvi 1.570,80, tivatskoj NVO Boka News 7.368 i TV Kotoru, takođe NVO 12.573 eura, objavio je Skala radio.

Zanimljivo je da je najtiražnija dnevna novina u Crnoj Gori Dan dobila manje novca od lokalnih televizija, što se može vidjeti u priloženoj tabeli.

 

U pomenuti iznos, kako tvrdi Skala radio, ne spadaju pojedinačne uplate preduzeća i ustanova čiji je osnivač lokalna uprava, kao ni 2.000 eura koje su isplaćene dopisniku Vijesti iz Tivta Siniši Lukoviću iz budžeta opštine za knjigu “Ljudi i brodovi” koja je promovisana u Pomorskom muzeju Crne Gore, na čijem čelu je jedan od visokopozicioniranih DPS kadrova Andro Radulović.

Podaci koje je objavio Skala radio pokazuju da u tom periodu oni nijesu iz Budžeta kotorske opštine dobili ni centa. Skala radio tvrdi da je na na meti napada kotorskih Demokrata, koji je počeo samim dolaskom na vlast ove političke partije početkom 2017. godine.

“Verbalni napadi pojedinih besprizornika iz tih redova na FB stranicama na ovaj medij trajao je godinama ranije, a ne prestaje ni dan danas. Cilj je bio da se pokaže kako je Skala radio na budžetu opštine Kotor i kako nezasluženo dobija veliki novac za usluge koje imaju prvenstveno politički karakter. Laž, kao i svaka druga koja dolazi iz njihove kužine”, tvrde u Skala radiju.

Iz ovog medija takođe navode da su do izbora, odnosno proglašenja pobjede u kotorskoj opštini, Demokrate redovno i bez problema sarađivale sa ovim radijom.

“Dobijali smo saopštenja, a čelnici su na ovom mediju davali izjave za sve ono što su smatrali da doprinosi njihovoj političkoj borbi. Nakon dolaska na vlast, slijedi potpun zaokret. Tadašnji predsjednik opštine Jokić zabranjuje svima u lokalnoj upravi da komunicaju sa Skalom, što predstavlja nezapamćenu diskriminaciju i izraženu mržnju prema ovoj medijskoj kući. Pojačava se sramna retorika pojedinaca, koji su na žalost i odbornici, uz njegovu prećutnu saglasnost. Danas je jasno i zbog čega”, tvrdi se u tekstu.

Napad na Skalu je, kako navode, trebalo da skrene pažnju sa Jokićevog sipanja i šakom i kapom pojedinim medijima koji sa Kotorom baš nemaju dodirne tačke, kao i onima koji se lažno predstavljaju medijima a ustvari su nevladine organizacije.

“To je tzv. TV Kotor i portal Boka News. Jokić je, pored ove dvije nevladine organizacije koje su bile glasnogovornici njegove politike i djelovanja, plaćao TV Vijesti, Dan, TV Budvu i Monitor. Njihovo zaduženje je bilo da veličaju dostignuća politike koju je personifikovao Jokić i njegova saborkinja u djelovanju Dragica Perović, koja je javno izjavila da je došlo njenih pet minuta”, zaključuje se u tekstu Skala radija.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
rambo
Gost
rambo

sirotinje kolko hoces a oni se razbacuju sa drustvenim novcem

Citajmo
Gost
Citajmo

Dobro je bilo na promociju knjige Nikolaidisa treba Kotoru vise takvih kulturnih manifestacija

Levoruk
Gost
Levoruk

Poenta svega je da bi nas jshao ko god da je na vlast’.

Migo
Gost
Migo

A ko pomaze Skala radio?? Aprcovic??

gilti
Gost
gilti

Kakav zlonamjerni text. Ovaj se totales pogubio. Mislio ako titra drpsu da ce mu oni to cjeniti. A oni u Sud pa po novcaniku. Nego i novcanik bi se prebolio nego ne moze blamaza zbog toga sto je zvanicno.proglasen krivim.

Joo
Gost
Joo

jeli slagao sta u tekstu……zamena teza……

Todor
Gost
Todor

E Jokicu vala si moga dat koji euro i njima

Joo
Gost
Joo

nije mogao….egoista je to….

Mila
Gost
Mila

A ovi iz vlasti ne plaćaju, pa to je smiješno. Tridesetogodišnji vlastodršcima mediji su glavne poluge koje im omogućavaju da opstaju Nažalost!

Fileopg
Gost
Fileopg

Znači li to ako može DPS mogu i magistrovih…

Jeronim Bizanti
Gost
Jeronim Bizanti

Jeli ovo objavio onaj Mandic sto ide po gradu sa diktafonom i snima ljude da ne znaju, pa ih poslije ucjenjuje ako kazu nesto sto ne treba?
Cuo sam da je jadnu Maju tako snimio u studio dje je nesto rekla dok su bile reklame i od tad je drzi u saci…

Slavko
Gost
Slavko

Zar je toliko jadan?

Filozof
Gost
Filozof

Hahah vidis da nemas pojma nije iz Hercegovine nego iz Bjelopavlica za tvoju informaciju. Najlakse je lagati tako.

Plana brda
Gost
Plana brda

Da je i sa Marsa, loš čovjek i osion, nevaspitan!

Anonimous
Gost
Anonimous

Te osobine krase svakog novinara Vijesti, Dana a i Monitora… I šta sad?

DAKA S-400
Gost
DAKA S-400

U svakom slucaju 70000 je manje od 150 miliona eura izgubljenih sudskih procesa Vlade .
Koliko je to puta vise ,ili ponistene gradjevinske dozvole za 6 investitora. Hahhaha

Fileopg
Gost
Fileopg

Znači li to ako neko manje lopinja od nekog da nije lupež ili da mu se prašta…

Toni
Gost
Toni

Siroko, a narod nema ljeba da jede…

Plana brda
Gost
Plana brda

Pa to što nemaš hleba da jedeš, nije ti kriv Jokić, nego gazda ti Milo, koji ti bača samo mrvice iz San Tropea… Ne znaš gde je levo 👈

Fileopg
Gost
Fileopg

Dobro je kad ti znaš đe je,, LEVO”

Razocaran
Gost
Razocaran

Sta bi tek radili da dodju na vlast u drzavi

Plana brda
Gost
Plana brda

Ti bi izgubio posao špijuna, bez otpremine.. 😂

Nikola
Gost
Nikola

Sramota

Lola
Gost
Lola

Inace poznato da se da se ne mijesaju u rad bilo kog medija 🤣

Emerald
Gost
Emerald

Ove Demokrate su jadni…

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Tačno mi dođe da glasam za Demokrate kad vidim kako ih DPS sendvičari napadaju

Plana brda
Gost
Plana brda

Meni nikad ne dođe ni sl ideja ali ih branim od sendvičara botova dpsa😂

Fileopg
Gost
Fileopg

Odbrana magistrovih botova glasi kao u onom vicu: Perica dobije jedinicu, otac podigne ruku i kaiš, a jadni Perica zakoleži da su i drugi dobili jedinicu….

Haris
Gost
Haris

Lopov iz okg demokrate nije žalio novac građana za satelite vijesti & Co, ka da mu je opština od baba ostala, a on doša na vlast pomoću flomastera raznijeh boja i trouglića, kvadratića,…

korupcija
Gost
korupcija

Dragica Perović je slika opozicione političke scene. Mrčila se sa njenih 5 minuta. Isplivala je u javnost kao nacionalista budala, kokošinje pameti, a onda su joj se dopale pare i privilegije.

Plana brda
Gost
Plana brda

CDMu, je li vama dao Jokić koliko i Skala radiju, taman ste isti, na istoj liniji, samo napred😎

Ivan
Gost
Ivan

I onda pricaju o slobodi medija

Slavko
Gost
Slavko

Pa nije prevarant da ostane duzan saradnicima kao sto DPS radi. Nego koliko bi u onoj koverti sto je Migo stavi u unutrasnji dzeo?

djekna
Gost
djekna

Neka Slavko napise koliko je on dobijao od DPS-a u vrijeme Maje Catovic. Koliko ce tek dobit od Aprcovica, ostaje da se vidi (ili ne vidi)… jer na portalu Skale nema dana a da nema teksta o Aprcovicu-supermenu. A nikako da ga priupita kako to da bas sefu lokalnog DPS-a se zapali auto i povod cega bi to moglo biti… Više »

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Gost
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

I ovo je objavila DPS Skala radio🤮🤮🤮🤮

Svjefol
Gost
Svjefol

Ista se stvar desava i sa opstinom Herceg Novi. Posteni Demokrate, za koje su svi lopovi, opstinskim sredstvima placaju razne “promo” tekstove i tekstove koji velicaju njihovo “postenje” kao i svakakve druge sadrzaje po raznim medijima. Ali, ako de to pitanje pokrene kod Tuzilastva, eto novih pisanija, o “politickim progonima”…. Pi

Ja i Ti Adm😊
Gost
Ja i Ti Adm😊

Ne skidaju se mediji sa zelenickih čuka.

Deko kokot
Gost
Deko kokot

♩zašto te volim devojko mala volim tebe i moj grad jer moj grad zove se niksic kog puno puno volim ja. ………….

Hehe
Gost
Hehe

Seseljova deca 😉

369
Gost
369

Neka Slavko napise koliko je on dobijao.. Ovi podaci nista ne vrijede ako nemaju sa cim da se uporede, mogli ste slobodno staviti sponzorisano na ovaj tekst.

Kotor66
Gost
Kotor66

Dobro kazite vi meni onda koga je Jokic odbio kada je neko nesto trazio??? Potrosii je on i za kicenje Kotora, bio spreman i da ponudi za bazen( napismeno postoji) obnova palata u Kotoru i Perastu, putevi itd itd…mogu vam nabrojati jos 100 znacajnih stvari. Sve je to bilo ok jer je taj Isti Jokic napunio kasu opstine Kotor za… Više »

Pencilin
Gost
Pencilin

@Kotor66
Obnavljao je palate tako što su stavljali eloksiranu na 15 vijek, nabacivao posao svojima koje nije briga za Kotor.. nemoj više..

Nikola
Gost
Nikola

Automobili su kupljeni za vrijeme nove vlasti!! Tacnije Jokiceve Vladavine… jes nema sto uradjen je semafor da dodatno zakomplikuje i mozda po koji metar asvalat!! 👍👍👍

Vidoje
Gost
Vidoje

Pa naravno, neće valjda davati režimskom CDM-u.

Vele
Gost
Vele

Pa koja je onda razlika u Dfu, Demokratama i Dps zato onda kritikujete sve DPS kad vi radite isto.

Pencilin
Gost
Pencilin

Vidoje, misli vidi ovo. Rezimski je ono što se radi za režim nelegalno a patriotski je ono sto se radi za državu legalno. A izdajnički je ono što se radi protiv svoje države i legalno i ilegalno.

Niksic
Gost
Niksic

Demokrate su najveca politicka prevara u Crnoj Gori

Nikola
Gost
Nikola

Po nekad im skinem kapu kako su i mene oci zamazali😂👍

Jokso
Gost
Jokso

Bolje počnite nesto da radite u Kotoru osim što se bavite ovakvim glupostima. U ove stvari vjeruju samo članovi partije i možda njihovi bližnji

Rivijera
Gost
Rivijera

Matematika je okrutna.

Dule
Gost
Dule

ima li koliko cdm dobija od dps?

doobrovodski
Gost
doobrovodski

Ada dps ce vojvodicu isplatiti 100.000 od nasih para za dps lojalnost

Pencilin
Gost
Pencilin

Zahvaljujući DF-u i demokratama zbog kojih je i skinut nezakonito. Jesi li slijep i gluv??

Harly
Gost
Harly

jer ga je Kadija (demokrate i ekipa) makle nelegalno sa funkcije…dakle kriv je onaj sto ga je uklonio sa radnog mjesta !! ne izvrćite teze drugari !!

Dragan
Gost
Dragan

Sram vas bilo iz DFa i Demokrata kako rasipate i punite svojima dzepove. Nikqd vise necete doci na vlasti u Kotor. Za 3 godine vlasti ste uspijeli da postavite jedan semafor i opustosite gradsku kasu.

Okg dps
Gost
Okg dps

Jesi li to ti Slavko. Ha, ha kako te poznam i na drugom portalu. Ovoliko si ti sam dobijao od dps.

Kotor66
Gost
Kotor66

Jesteee Slavko je hahahahaha

Dragan
Gost
Dragan

Vama je iugleda svako Slvko ko ne misli kao vi i ko ne mrzi svoju zemlji i nije za kravatase i Df ovce. To je ta vasa demokratija.

doobrovodski
Gost
doobrovodski

Najveci mrzitelji svoje zemlje je dps

Povoljni lektor
Gost
Povoljni lektor

Necete, veli, doci na vlasti.
A na vlast, kukala ti sajka, na vlast se kaze

Pencilin
Gost
Pencilin

Demokrate se bave samo nečasnim radnjama.

Ćićo
Gost
Ćićo

Slavko vas je skinuo medijskim pritiskom i istinom.E to je najveci problem.Dvije godine ne patisete da ih satanizujete govoreci o silnim parama a evo vaseg postenja i demokratije.
SKALA BRAVO NASTAVITE SAMO TAKO

Bokelj
Gost
Bokelj

slavko i skala su najveca sramota danasnje CG zastide za novinare i novinarstbo

Vojo Marković
Gost
Vojo Marković

Moćni pa skidoše lupeze i lazove.To vama smeta i zato se ređaju par vas kretena iz Tivta posebno da pljujete ali vas svaki put Skala izludi dodatno.
Idemo dalje Skalaši.
Mandicu kapu dolhe za hrabrost i mudrost!!

Send this to a friend