Politika

Jokić optužio prethodno rukovodstvo: Značajan broj zastava uništen i zapaljen 13. jula prošle godine

Vladimir Jokić

Nakon što je Pobjeda objavila, a CdM prenio da je predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić naložio uklanjanje crnogorske zastave sa kotorskih bedema iz nepoznatih razloga, reagovali su iz te lokalne uprave, i optužili tadašnje rukovodstvo veliki da je zbog neadekvatne nabavke veći dio zastava uništen i zapaljen 13. jula prošle godine, te da je zastava postavljena na kotorske bedeme isključivo kako bi se provjerilo njeno stanje.

<<<Jokić naložio uklanjanje crnogorske zastave sa kotorskih bedema, razlog nepoznat<<<

“Kotor je okićen povodom Dana nezavisnosti, a predsjednik Opštine Kotor, Vladimir Jokić je danas u susret ovom državnom prazniku otvorio izložbu slika u Galeriji solidarnosti, te i tim činom, kao i svojim radom, kako sada tako i mnogo puta do sada pokazao da Opština Kotor, on kao njen predsjednik i rukovodstvo Opštine poštuju državne praznike i državne simbole”, navode Opštine Kotor.

Prema njihovim riječima zbog prošlogodišnje nabavke zastava na način na koji je to radilo tadašnje rukovodstvo veliki dio istih je oštećen, uništen ili zapaljen 13. jula prošle godine, pa je zastava postavljena na kotorske bedeme isključivo kako bi se provjerilo njeno stanje.

“Takođe, predsjednik Opštine nije dužan da se u toku radnog vrijemena, dok je na sastancima, javlja na privatni telefon, već mu se bilo kakvo pitanje može uputiti mejlom, njegovoj službi za odnose s javnošću ili kabinetu, kao što je cijenjena novinarka i uradila danas u toku dana ali drugim povodom”, ističu iz Opštine Kotor.

Send this to a friend