Politika Čestitao Dan opštine

Joković: Beranci su pokazali kako se voli svoj grad

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, uputio je u ime SNP-a, i u svoje lično ime, čestitke građanima Berana povodom Dana opštine koji se obilježava sjutra.

„Posljednjih nekoliko godina Berane su uspjele da postanu i ostanu centar privrednog i ekonomskog razvoja sjevera Crne Gore. Iskreno vjerujem da će tako biti i ubuduće a garant tome je snaga i mladost koji znaju i umiju da upravljaju gradom na zadovoljstvo svih građana, bez obzira na političku i svaku drugu pripadnost. Pokazali ste kako se voli svoj grad, kako se umiju i mogu iskoristiti potencijali koje srce limske doline posjeduje i učiniti prepoznatljivim na mapi Crne Gore. Želim vam da nastavite tim putem prosperiteta kako ste nekoliko godina unazad i započeli, ne bi li svako mogao da ima makar nadu da u ovoj državi može i treba biti bolje“, stoji u čestitki Jokovića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir1966
Gost
Velimir1966

E,moj Jokoviću,Beranci moraju pokazati kako se voli svoja država,nesretni Jokoviću…

Montenegro
Gost
Montenegro

Asa cuš sa vama su dozivjeli prosperitet.. evo vele PG je mala dijete za berane.. a kukala im majka koliko su zaostali i u kom filmu zive.. totalno ste ih vratili u 17 vijek i zaglupili to sto ste mogli!!!

Bnjj
Gost
Bnjj

Propali grad kao manje više skoro svi u Cg privatnoj državi mafije

Yoog
Gost
Yoog

Ima vise nas jedna republika …..

Fileopg
Gost
Fileopg

Berane i Plužine su ostale Jokoviću jedine za uhljebljenje i ubiranje glasova jer u ostalim delovima Crne Gore ne može ni glasa sakupiti….

Montenegro
Gost
Montenegro

Centar i steciste sitnih i krupnih kriminalaca, otpadnika i propaliteta, promasenih i iskompleksiranih kadrova sa diplomama iz Pazara i Tutina…. Mladi cekaju da im roditelji daju euro-dva za kafu u Evropu. Kad si bio poslednji put u Berane? Nema kraja. Ajde vozi jadan ne bio

Bnjj
Gost
Bnjj

Sve je tačno što si napisao ali i Dps je isti uopšte političari u Cg su dno dna uhljebi

vjecna da je
Gost
vjecna da je

al niste pokazali koliko volite svoju domovinu…..nemanjicu su vam kad su palili crnu goru ostavili crkvu da vam utru trsg crnogorski….zivite tu a oci su vma uorte u r=srbiju ,,,,,nema leba do vas

Pitanje
Gost
Pitanje

Ako izostavimo pomoć Vlade Crne Gore prije svega u izgradnji puteva, volio bih da znam koja je to značajna investicija koju je sadašnja beranska vlast izvela.

Sova
Gost
Sova

Nekoliko deponija, svud oko grada rasutih.

Sova
Gost
Sova

“Berane su uspjele da postanu i ostanu centar privrednog i ekonomskog razvoja sjevera Crne Gore” reče Joković. Beranci tvrde da su potpuno propali. Ko li je u pravu?

Pisac
Gost
Pisac

Pokazali su se prema komšiji Hrvatu. Pa valjda bi se našao neko od tih veličina da osudi vandalsko nacionalni čin a zapravo onaj nesrećnik radi sto Berane misli.

hhahaha
Gost
hhahaha

Berane centar privrednog i ekonomskog razvoja sjevera Crne Gore ???
Pa Petnjica je razvijenija i veći centar od Berana…

Send this to a friend