Politika

Joković i Lekić predlažu sastanak parlamentarne većine kako bi prevazišli političku i institucionalnu krizu

Imajući u vidu nepovoljnu i složenu političku situaciju i odgovornost parlamentarne većiene, poslanici Vladimir Joković i Miodrag Lekić pokreću inicijativu za održavanje sastanka predsjednika Demokratskog fronta, Demokratske Crne Gore, Socijalističke narodne partije, Ujedinjene reformske akcije, Prave Crne Gore, Ujedinjene Crne Gore, CIVIS-a, Demosa i Radničke partije, čija bi tema bila prevazilaženje političke i institucionalne krize.

Sastanak predlažu u četvrtak, 26. juna u 17 časova u Skupštini Crne Gore.

 

Tenzije u odnosima između koalicije “Za budućnost Crne Gore” i ostatka parlamentarne većine kao i Vlade kulminirale su donošenjem rezolucije o genocidu u Srebrenici i smjenom ministra pravde Vladimira Leposavića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mojsije.
Gost
Mojsije.

Dva izrazito prevazidjena politicara i bez ikakve podrske zakazuju raspravu o krizi vlasti.Pokusavaju da opstanu zapazeni.

Oli
Gost
Oli

A gdje vam je Ura, njih ne zovete

Dula
Gost
Dula

Ovaj Jokovic nije za politicara.

Gastos
Gost
Gastos

DF kritikuje premijera, sa razlogom i spremaju odstupnicu. DF ne dobija nista od vlasti i kad bi bili izbori, i posle svega sto se desilo u proteklih par dana, cenim da bi dobili isto, ako ne i vise glasova. Demokrate su pokazale da ‘smrde’, sto ce im se obiti o glavu. Ne verujem da ce Dritan ikada dostici mesto zamenika… Više »

bucko
Gost
bucko

a što ne zovete premijera?

West
Gost
West

Počela je trka ko će u koaliciju sa DPSom..Biće zanimljivo.

Beckovic
Gost
Beckovic

Najaca je partija ova prava cg😁😁

Send this to a friend