Politika

Joković iznenađen odlukom Demokrata: DPS jedini dobitnik

Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković iznenađen je sinoćnim dešavanjima povodom donošenja odluke o uspostavljanju Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornih i drugih  zakona u crnogorskoj Skupštini, jer, kako je istakao nije ni mogao pretpostaviti da se iza kulisa, i bez znanja ostalih opozicionih partija, jedna opoziciona politička partija dogovara i pregovara sa DPS. On je istakao da je u svemu ovome, DPS jedini dobitnik.

<<<Tehničke vlade neće biti, DF optužio Demokrate za veleizdaju<<<

“Ovakav potez Demokrata i njihovo usaglašavanje amandmana sa DPS čudi, baš kao i obrazlaganje amandmana od strane poslanika iz vlasti koji je u Kotoru jednim vidom političke korupcije promijenio volju birača i njihovog legalnog predsjednika Opštine. Sve to ne vodi u pravcu jedinstvenog djelovanja opozicije”, smatra predsjednik SNP-a.

Joković je istakao, da u najmanju ruku je bilo za očekivati da se urade konsultacije unutar opozicije.

“Bilo je  elementarno korektno da su informisali kolege da to čine, odnosno, sve one koji su pred više hiljada ljudi na podgoričkom trgu potpisali Sporazum o budućnosti i saradnji. Da li su oni pregovarali sa DPS i to uradili sa ili bez posrednika, u ovom slučaju  nije toliko bitno”, naveo je on.

Samo je, prema riječima Jokovića, široki dijalog vlasti i opozicije, što se tiče izbornog zakonodavstva i tehničke vlade koji bi uključivao sve učesnike političke scene, mogao doprinjeti uzajamnom povjerenju.

“Šta ih je motivisalo da jednostrano usaglase amandmane sa DPS a ne sa cijelom opozicijom, mogu objasniti jedino oni sami. U svakom slučaju, uprkos slavodobitnim izjavama, mislim da je jedini dobitnik u svemu ovome samo DPS”, uvjeren je on.

Podsjetimo, crnogorski poslanici juče su usvojili Predlog odluke o izmjeni Odluke o obrazovanju odbora za dalju reformu izbornog i drugog zakonodavstva. Iz DPS su usvajanje okarakterisali kao ostvarenje cilja, dok su Demokrate to ocijenile kao pobjedu nad DPS-om.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

sad kad mu je Aljeksa preoteo skoro svo biračko tijelo može samo da se počeše iza uva….

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Kakav je ovo kapacitet,puno jak političar ko perce.

Haris
Gost
Haris

Tvoj kadar iz sedmog bataljona, no vama parazitima iz opozicije nikakav napredak ne odgovara, htjeli ste neke nove zakone i ete vam ih, ali vam ni to ne odgovara, opet vam neće biti fer izbori kad izgubite, ni sa novim zakonima aaahahahahahaha. Sa druge strane DPS odličan, kao i uvijek, gledaju u bolju budućnost svih građana države Crna Gora.

Fileopg
Gost
Fileopg

ada čuš gotov je ne boj se samo to još niko ne zna.

tofd
Gost
tofd

Čudi me od nekog ko je sopstveni magistarski rad plagirao časti mi

Black & decker
Gost
Black & decker

Novi Pajović?

Mona
Gost
Mona

Ko???Jokovic je li???

Kosta
Gost
Kosta

To im je i bio cilj.. nova pozitivna samo sa crvenim kravatama

Kole
Gost
Kole

Hahaha

Liza
Gost
Liza

Boticu aj polako!!

Političari👎
Gost
Političari👎

U tvojoj su se partiji obučavali, pa se zapitaj.

Peki
Gost
Peki

Demokrate,mutikase

Yayla
Gost
Yayla

Dje si Petkasu,hahsha

Peki
Gost
Peki

Sad ce ovi iz demokrata u ambasadore😅😅😅😅😅😅😅😅😅

Send this to a friend