Politika

Joković sa Krivokapićem: SNP spremna da uspješnim vođenjem politike ujedini Crnu Goru

Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković danas je u Podgorici razgovarao sa profesorom Zdravkom Krivokapićem.

“Zajednički je još jednom konstatovano da su građani 30. avgusta dali glas promjenama i nekoj novoj, bogatijoj i evropskoj Crnoj Gori. U tom pravcu izražena je zajednička želja za postizanjem skorijeg dogovora oko formiranja nove Vlade, kao i donošenjem najboljih kadrovskih rješenja, koji će odgovoriti izazovima ekonomskih i svakih drugih reformi”, saopšteno je iz SNP-a.

Joković je istakao činjenicu da je SNP u kadrovskom i svakom drugom pogledu spremna da, zajedno sa ostalim konstituentima nove vlasti uspješno odgovori postavljenim zadacima, kao što je spremna da uspješnim vođenjem politike ujedini Crnu Goru, što je prijeko potrebno na evropskom putu usvajanja demokratskih načela i standarda.

Takođe, predsjednik SNP smatra izuzetno svrsishodnim da se oko svih kadrovskih rješenja dođe dogovorom prilikom prvog kruga zajedničkih pregovora. Time ćemo dodatno poslati poruku odgovornosti i spremnosti da se što hitnije uhvatimo u koštac sa ogromnim problemima  naslijeđenim od prethodne vlasti.

Joković je najsrdačnije pozdravio napore Dritana Abazovića i URA-e na putu istrajnosti u borbi protiv režima DPS-a i pozdravio njihove najave podrške rješenjima vezanim za Zakon o slobodi vjeroispovijesti, koji je duboko podijelio našu državu.

Socijalistička narodna partija će nastaviti sa vođenjem konstruktivne politike, svjesni činjenice da su pred nama teški zadaci, ali  i istorijska odgovornost pred građanima Crne Gore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mongro
Gost
Mongro

Jokovic, čuveni intelektualac! 😀😀😀

MNE
Gost
MNE

U naslovu ovog teksta nedostaje nastavak – sa Srbijom, nesto mnogo obecavaju da ce pomiriti ujediniti … narod
Ko ga dijeli bez vi sa ideologijom svetosavlja

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ujedinio bi on crnu goru,ako budemo svi srbi?

Crnogorka nk
Gost
Crnogorka nk

Joko Olimpik da uredjuje kadrovsku politiku??? Hahahaha Nije ti Crna Gora prodavnica patika i trenerki, pa da ti uredjuješ kadrovsku politiku. E blago nama ko nam odgovara izazovima ekonomskih i drugih reformi. Ako ovako ostane mi smo najblaže rečeno nadrljali.,,, Katastrofa!!!!

Hana
Gost
Hana

Ne moze biti losiji od prethodnika

Montenegro
Gost
Montenegro

Koga ti Jokovici mozes ujediniti?Kad ti je vaznija Srbija od CG?Zasto onda ne postujes simbole i himnu CG?

Hana
Gost
Hana

Tako bi trebali svi političari da razmišljaju i govore. Samo ujedinjena i udružena Crna Gora!

Hana
Gost
Hana

Primijetila sam da on ne pljuje političke protivnike kao neki i da mu se politika ne bazira na tprozivkama drugih, već na tome šta može i želi da uradi za građane ove drzave.

Mima
Gost
Mima

Da nas ujedinite?! Baš bih volio da to vidim.

vjecna da je
Gost
vjecna da je

boze oprosti tuga ….kratka opis stanja premijer crne gore profesor pred penzijom koji nikada nista nije radio u privredi …opkoljen sitnim partijicama koji se orimaju koje veci srbin i cetnik u svome selu ….katastrofa

Barca
Gost
Barca

Napose politika,zar ne bi bilo lijepo u pandemiji dati primjer?
Distanca?
Rukovanje?
Maske?

JA
Gost
JA

Sa srbijom???

Zrnov
Gost
Zrnov

Eventualno Medo može u vlast a vi drugi iz df a u spuž za rušenje države

Karl
Gost
Karl

Nema ujedinjenja sa četnicima

Send this to a friend