Politika

Joković: SNP čvrsto na svom kursu, a to je bolja i ljepša budućnost

Socijalistička narodna partija čvrsto je na svom kursu, na kojem je od početka, a to je bolja i ljepša budućnost za Crnu Goru i život dostojan čovjeka za svakog građanina, kazao je predsjednik te stranke Vladimir Joković na današnjoj sjednici Izvršnog odbora opštinskog odbora SNP Nikšić.

Kako je saopšteno iz OO SNP Nikšić, Joković je članove upoznao sa aktivnostima koje se unutar partije sprovode u aktuelnom momentu, kao i o dešavanjima unutar opozicionih partija u Crnoj Gori.

“Joković je posebno govorio o zadacima koji su pred našom partijom u budućnosti, u susret predstojećim izborima. Posebnu pažnju prisustnih izazvao je Jokovićev osvrt na dešavanja u vezi sa diskriminatorskim Zakonom o slobodi vjeroispovijesti. Članovi IO OO SNP Nikšić dali su punu podršku aktivnostima Mitropolije crnogorsko-primorske, izražavajući nadu da će ovo pitanje biti riješeno na pravedan način”, navode u toj partiji.

Joković se osvrnuo i na protekle mjesece sveukupne borbe sa korona virusom, ističući da je “lakše bilo sačuvati Crnu Goru od opasnog korona virusa nego od virusa DPS koji uništava Crnu Goru i njene građane skoro 30 godina”, te je rekao da je uvjeren “da će nakon izbora Crna Gora krenuti putem konačnog izlječenja države od DPS virusa”.

U susret predstojećim izborima Izvršni odbor je dogovorio neophodne aktivnosti i s tim u vezi za koordinatora izbornog tima SNP za opštinu Nikšić izabrao Mladena Milovića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Analiza
Gost
Analiza

Ne može biti bolje budućnosti ako postanemo deo Srbije, što je njima cilj, kao i ostalim srpskim strankama.

Je lica
Gost
Je lica

Prica vam je za malu djecu.

Je li
Gost
Je li

Cenzura komentara?

Nina
Gost
Nina

Bravo Jokovicu, samo hrabro naprijed!

Budvanin
Gost
Budvanin

Potpuni promašaj. Ne glasam zbog njega SNP. Milić je bio pravi lider.

Nina
Gost
Nina

Haha, dobar vic

Julka
Gost
Julka

Ovaj više nikome nije interesantan.

Nina
Gost
Nina

Sto ga komentarises?!

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

I ti ćeš je spasit, SNP-u nema spasa odavno.

Argon
Gost
Argon

Jeli aktivna ova partija?

Sasa
Gost
Sasa

Jes, ali na Facebook.

Joko
Gost
Joko

Jes, u Plužine.

Send this to a friend