Politika

Joković: SNP neće izbjegavati razgovore koji mogu donijeti rješenje

Vladimir Joković/ foto; RTNK

Poziv Andrije Mandića je razuman i zavrjeđuje apsolutnu pažnju, kazao je lider Socijalističke narodne partije Vladimir Joković. Gostujući u emisiji “Kontakt” RTV Nikšić, Joković je rekao da SNP nikada nijedan razgovor nije izbjegavao niti će.

“Ali one razgovore koji imaju smisla i koji mogu da donesu neki rezultat. Razgovarati možemo, ali mislim da prvo treba da se izjasne oni koji su srušili ovu Vladu, da li su spremni za dogovor. Da li su spremni da se pravi nova Vlada, pa će na osnovu toga SNP i URA doći i razgovarati. Ako URA ne bi došla, taj razgovor nema smisla jer nemamo 41 glas za izbor nove Vlade. Ako bi Demokratska Crna Gora rekla da neće da dođe, onda ni taj sastanak nema smisla jer opet nemmao 41. SNP nema ništa protiv toga, iako je nanesena velika šteta i udarac. Ali ako postoji iskrena volja, ako neko ne kupuje vrijeme i želi u tim pregovorima da okrivi jedne jer se nešto već dogovorio sa drugima”, kazao je Joković.

Komentarišući navode iz DF-a da bi mjesto premijera trebalo da pripadne jednom od njihovih lidera Andriji Mandiću, Joković ističe da prvo treba vidjeti ima li parlamentarne većine, a onda koja je ličnost podesna da može dobiti podršku 41 poslanika.

“Iskreno, na osnovu rezultata izbora, apsolutno je da bi Demokratskom frontu na osnovu toga pripadalo mjesto premijera”, smatra Joković.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Danjo
Gost
Danjo

Prijatelju dje pelet da nadjem po 269.00? Dje god zovem nema ispod 380.00?

Sandra
Gost
Sandra

Do juce te je DF pljuvao a sad cete na pregovore s njima. Omilile fotelje.

Locco kuch
Gost
Locco kuch

Prpa!
Ne smejete na izbore, znate da je cenzus daleko.

Zoran
Gost
Zoran

SNP nema sta da izbjegava. Mi izvjegavamo vas jer ste unistili partiju. Sad ni tamo ni ovamo. Moj Jokovicu.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

E ove sprdnje prije nekoliko svasta jedno drugima rekli a sad oce opet zajedno jadan li smo mi narod

sone
Gost
sone

U svaku čorbu, začin C.

Mrgud
Gost
Mrgud

Ti si svoje reko, zbogom igumane…

ŚAN
Gost
ŚAN

A kalašnjikovi a pokusaj terorizma a fašizam a lopovluk a jokooooo????

Send this to a friend