Politika

Joković u Nikšiću uručio 53 članske karte novim članovima SNP-a

Predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković uručio je sinoć, na svečanoj sjednici opštinskog odbora SNP Nikšić, 53 članske karte novim članovima te stranke.

Kako je saopšteno iz SNP-a, Joković je kazao da ta partija jača iz dana u dan, te da je sinoćnji događaj u Nikšiću potvrda njenog povratka na staze stare slave.

“SNP se od svog osnivanja bori za časnu i pravu Njegoševu Crnu Goru i tako će biti i ubuduće. Srećan sam što vidim mnoge mlade ljude koji su nam pristupili u Nikšiću, a tako će biti i u drugim gradovima. SNP je sačuvao narod i odano i stameno članstvo, zbog toga sam uvjeren da ćemo biti jači iz dana u dan”, kazao je Joković.

Sjednici opštinskog odbora prisustvovali su i potpredsjednici Dragan Ivanović i Danijela Đurović, sekretar IO GO Dragan Vukić, članovi predsjedništva Vasilije Lalošević i Miomir Vojinović, te predsjednik Asocijacije mladih SNP Nikola Milićević.

Podsjećamo, rukovodstvo SNP CG, u skladu sa odlukama Glavnog odbora partije, ovih dana obilazi svoje opštinske odbore širom Crne Gore, razgovarajući sa članstvom i simpatizerima o budućim koracima u osnaživanju partije i pripremama za predstojeće izbore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikola Andrijev
Gost
Nikola Andrijev

Srecno esenpeovci, zelim vam od srca da na izborima dobro prodjete i dazajedno sa vama slavi cijela Crna Gora, jer vi ste jedini tracak svjetlosti za ovu napacenu drzavu, sa srecom vam bilo i do pobjede.
P.S. “Dusmani” mogu samo da vam zavide.

Mihajlo
Gost
Mihajlo

Mogu da vas mrze, a vi nastavite da radite i uclanjujete nove ljude . Samo naprijed!

Baka
Gost
Baka

Dje su ta mlada lica na sliku, oce li mi ko otvorit oci? Sve penzioneri i stari clanovi, osim ako su Lalosevicu nanovo urucili…

Mihajlo
Gost
Mihajlo

Pogledaj sliku ili vidi njihovu fb stranicu ako ti nije problem pa ces vidjet ta nova lica. Bice da vas zulja sto im se prikljucuju svakog dana novi clanovi, pa neka su i stariji.

(18)➕
Gost
(18)➕

Ovo je kao kad nam neki ministar kaže koliki je izvoz, samo zaboravi reći koliki je uvoz.

PosmatracMne
Gost
PosmatracMne

A nema ljeba od njih…autsajderi u politici

Спаle
Gost
Спаle

Ha ha pa evo ga Milovic preletac

Mima
Gost
Mima

Честитамооо !!!

Milos
Gost
Milos

Dosli u partiju dje su posteni i cijenjeni ljudi.Normalna stvar.

Popaj
Gost
Popaj

Prosjek godina 65+ 😂😂😂😂

Samo naprijed S
Gost
Samo naprijed S

Aha vazi

Send this to a friend