Politika

Joković: Uskoro proširenje koalicije Da svako ima

Vladimir Joković

Politički savez Da svako ima, koji čine Socijalistička narodna partija SNP, Ujedinjena Crna Gora UCG, Radnička partija RP i nezavisni poslanici, uskoro će krenuti sa zvaničnim pregovorima oko proširenja koalicije, potvrdio je za Dan lider SNP-a Vladimir Joković.

On je poručio da o nastupu na parlamentarnim izborima još nisu ništa precizno govorili, niti o tome u ovom trenutku razmišljaju.

“Sad nam je prioritet koalicija koju ćemo sigurno osnaživati i proširivati. Jedno je sigurno – koalicija „Da svako ima” je otvorena za razgovor sa svima koji mogu doprinijeti boljitku saveza i koji se slažu sa postavljenim ciljevima opozicije. Pregovaraćemo sa pojedinim parlamentarnim i vanparlamentarnim partijama, sa slobodnim intelektualcima – pojedincima kao i sa svima onima koji bi podijelili sa nama one vrijednosti koje smo uspostavili pri formiranju ove koalicije i koji bi se s njima služili”, rekao je.

Kako je dodao, potpuno su otvoreni za takve razgovore sa svima i oni će trajati sve do konačnog dogovora o tome kakav će sastav biti na parlamentarnim izborima.

“Mi ćemo imati puno razumijevanje za sve i vrata su otvorena svima koji žele da budu dio nas, a da naravno njihov prilazak nama ne remeti naše vrijednosti koje smo uspostavili. Spremni smo za razgovor i saradnju sa svima”, jasan je Joković.

Kazao je da do sada nisu pregovarali ni sa jednom partijom i podsjetio na nedavno usvojenu Platformu o zajedničkom djelovanju u narednih šest mjeseci.

Da Savez Da svako ima ima namjeru da se širi potvrdio je i lider Radničke partije Janko Vučinić.

“Mi imamo namjeru da pregovaramo i sa ostalim nezavisnim pojedincima, intelektualcima, bivšim i sadašnjim poslanicima, kao i sa vanparlamentarnim partijama. Međutim, još nismo ni sa kim zvanično vodili pregovore. Imamo namjeru i to je jedino važno”, poručio je Vučinić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pisar
Gost
Pisar

Kakvi su ovo penali

Butko
Gost
Butko

Kolacija Aca Lukas

Fileopg
Gost
Fileopg

Da nijeste Pronašli davno izgubljeni ,,ključ‘ . .

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Znam još jednoga tako ćelavoga kao vas dvojica!
Stalno se družimo!

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Fino društvo,mašala!
Stavi katanac na SNP isto ka Slavko na LS!

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Zašto se koalicija ne zove Da živimo bolje?

Mlass
Gost
Mlass

Potpuno nebitna koalicija, bez politike, programa, skrpljena da mandat ponovo uzmu pojedini i da udju u koaliciju sa DPS. Ali ne mogu više od tri mandata osvojiti.

evo se krstim
Gost
evo se krstim

koliko ima partija u ovom df-u

Glanionios
Gost
Glanionios

Ovi su istjerani iz DF zbog izdaje i što su se prodali DPS-u.

Dule
Gost
Dule

Da, kao Carevic npr haha DF=DPS kao i sva opozicija

Momo
Gost
Momo

Jokovic se od kad je na čelu SNP jos nigdje nije javno pojavio da bi ga upoznala sira Crnogorska javnost a bilo bi bas intetesantno da se pojavi u parlamentu. da se cuje !!

Hande
Gost
Hande

Baš šteta, ali ne mogu proći cenzus

svevišnji
Gost
svevišnji

SD, SDP, BS, Ura, LP… da uđu u koaliciju ima li bi 15-16 mandata

oooruuk
Gost
oooruuk

5% neće imati, kam da pukne

Nansy
Gost
Nansy

Dps 40 odsto, DF 17, Demokrate, Lekic, Crnogorska 16, Da svako ima (SNP, Danilovic, Vucinic) 5, SD 4, SDP 3, BS 2, Ura 2, Prava cg 2…

Biće gužva za mandate u ovoj koaliciji ,,Da svako ima”. Izvisice Danilović, Vučinić i Damjanović, iako su savez napravili samo zbog mandata.

Blias
Gost
Blias

Janko Vučinić pobjegao od prijatelja iz DF prije presude. Sramno. Ne bih ga glasao da je Kenedi.

bježanija
Gost
bježanija

pa šta si mislio, miševi

Send this to a friend