Politika

Jonica: Koja je muka koju krije kotorska Luka, kako je Krivokapić kupio stan?

Nekadašnja poslanica SNP-a i direktorica Administrativnog sektora u Luci Kotor, Snežana Jonica, na Fejsbuku je napisala da je nakon što je započela radni angažman u ovoj kompaniji, mnogima postala noćna mora, te iznijela nekoliko podataka o odlazećem lideru SDP-a Ranku Krivokapiću.

“Danima me pitaju ljudi šta se u stvari krije iza ove Rankove smiješne histerije oko Luke Kotor, šta si mu to našla?  Odgovor glasi-naravno da nije problem ni Luka ni koncesija..  Problem je “Cunami s Volujice” (nadimak koji su mi “neki” dali samo par mjeseci nakon dolaska u “Luku Kotor”). Brzo sam nekima postala noćna mora… Šta ću raditi, šta ću otkriti, da li su bezbjedne tajne koje je SDP zakopao u “Luci Kotor”. A tajni je mnogo”, poručuje Jonica.

U objavi, napominjući da će nastaviti s iznošenjem podataka, Jonica pitanjima nagovješatava da može iznijeti važne podatke o Krivokapiću.

“Da li je vrijeme da Crna Gora sazna kako je Ranko “kupio” stan od 74 kvadrata u Starom gradu od Luke Kotor? Koliko je platio prvu ratu za stan u Starom gradu, u “kućio koja spada među najvrednije objekte srednjovjekovne arhitekture u Kotoru”? Da li ga je više koštala taksa za uknjižbu ili rata za stan? Koliko ga je ukupno koštao taj stan? Da li je zvao UNESCO na useljenje?”, upitla je Jonica.

M.D. 

78

avatar
1000
59
19
0
 
61
IkssnezanaPatriotarealnovjecna da je
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Iks
Gost
Iks

Ajde ti pomalo za Bar i povedi zubara sa sobom i ne vracaj se u Kotor vise

snezana
Gost
snezana

To si morala odmah iznijeti, ali dok si bila u koaliciji si cutala iz interesa. I još se pitaš jeli vrijeme da to kažeš? Znaće se sve kad tad. Strašno me nervira, kad si tako poštena što si ćutala do sada. Ajde polako…

vjecna da je
Gost
vjecna da je

ajde vrati se na volujicu pa kad tamo dodjes na vlast vjjerovacemo ti…mada svi znaju da si ti puna kao brod da imas vise nekretnina od duska knezevica

Neko iz mase
Gost
Neko iz mase

Zašto srednjevjekovni stan smeta kad gube svoje pozicije, a ne smeta kad prolaze njene odluke? Može li neki novinar to da pita gospođu pravnicu iz Bara?

vm
Gost
vm

NAJSKUPLJI PATRIOTIZAM U SVJETU , patriotizam koji nasi politicki rodoljubi prodaju

Velimir
Gost
Velimir

Zato ode Ranko,vidjelo li ga ko,ostavka na sve funkcije i ziblje!
Dobri i posteni,da ne kažem dosledni,hahaha!
Samo veliki ostaju i opstaju Ranjooooo!

ABC
Gost
ABC

Kako Jonici zastari proces za polise Lovćen osiguranja?
Vidje li je iko ikad na protestima?
Otkud ti u luci Kotor i kako se toga dokopa?
Cunami sa Volujice zamalo ne potopi SNP.
Skroz je razotkrivena.

Mrgud
Gost
Mrgud

Blago nama e moj narodeeeee

Vikotorija
Gost
Vikotorija

No filter

Mrgud
Gost
Mrgud

Politicari uzmite sve sto mozete . . Grabite kao i sto grabite . .kad smo mi toliko pametni . .nosite sve .
.dok je ovaca bit ce i …………………ca

TihaNoc
Gost
TihaNoc

Sto ce Jonica koja nije iz Kotora na 5 funkcija u javnim preduzecima?

Ja sam to
Gost
Ja sam to

Nisi ni ti bolja

Buducnost
Gost
Buducnost

Je li realno koliko se ova zena ponizava?? Podnesi tuzbu protiv njega ukoliko imas dokaze i ostavi se drustvenih mreza. Valjda bi tako trebala da funkcionise demokratska drzava a ne da se prijeti putem fb.

Strijelac
Gost
Strijelac

Ponižavaju se međusobno, samo o njenom imovnom stanju malo znamo, nego o tome nije riječ……Riječ je, naime odakle Ranku toliki novac….od skupštinske plate nije?

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Kolika je ranko ljudina za ovu jonicu ,a ona uzela sad da ga proziva ,dosta mi je da znam da je nije bilo na protestu podrske jokicu i sve mi je jasno

Farmasi
Gost
Farmasi

Ranko kako si nisko pao

Send this to a friend