Politika

Jonica: Sačuvati prestižnost Budve na turističkoj mapi Jadrana

Predsjednica Socijalista Crne Gore Snežana Jonica uputila je danas, povodom 22. novembra – Dana opštine Budva, čestitku svim građankama i građanima Budve.

“Budva je sredina koja nesumnjivo daje poseban pečat modernom razvoju Crne Gore, zbog čega postoji pojačana obaveza da se objektivno i kritički sagledaju dosadašnja iskustva i afirmišu i unaprijede pozitivne prakse, kako bi se sačuvala prestižnost Budve na turističkoj mapi Jadrana”, kazala je Jonica.

Kako je dodala, u tom i u cilju unapređenja kvaliteta života svih građana Budve potrebno je odlučnije i posvećenije raditi na planu održivog razvoja, ali i vladavine prava, jer je to jedina dugoročno pouzdana formula privlačenja investicija i ekonomsko-društvenog razvoja.

“Stvaranje preduslova za podizanje kvaliteta života i turističke ponude, uz očuvanje prirodnih i urbanističkih resursa Budve, kao i njenog brenda jedne od najposjećenijih turističkih destinacija, logičan je slijed u predstojećoj razvojnoj fazi cijele budvanske rivijere. Istovremeno, naša je obaveza na trajno sjećanje na heroje koji su 22. novembra prije 76 godina Budvu učinili slobodnim gradom i svojom žrtvom obezbijedili prosperitet budućim generacijama”, navela je ona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Neznalice
Gost
Neznalice

Ko je ona?

Djole
Gost
Djole

Sačuvat će Budvu Carević tvoj ostomisljenik.

Karl
Gost
Karl

Ada vi slavite slobodu poslije 76 godina ne znam odakle ovo sad i obavezno ovoga ljeta napravite gucu u budvu to ce je uzdici na sam vrh turisticke ponude!

Darina
Gost
Darina

Sad bi da je sređujete. Nikad više Budva neće biti ono što je bila sa ovim primitivcima i neandertalcima kojima ste je predali u ruke.

Ajde
Gost
Ajde

S kim zaboga?
Sa vama?

Send this to a friend