Politika

Jovanović: Vukoviću, kriminalni tajfun zvani DPS je uništio Budvu i Crnu Goru

Nikola Jovanović

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković saopštio je sinoć da Budva izgleda kao da je tajfun pogodio, te da je nered na svakom koraku. Na to je reagovao šef Kabineta predsjednika Opštine Budva Nikola Jovanović koji je poručio Vukoviću da je, kako je rekao,kriminalni tajfun zvani DPS je uništio Budvu i Crnu Goru

<<<Vuković: Budva izgleda kao da je tajfun pogodio, nered na svakom koraku<<<

“Moramo priznati da nas je obradovala činjenica da je odlazeći gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković dva dana proveo u Budvi, šteta što se nije javio da ga ugostimo i da mu pokažemo kako izgleda kriminalni tajfun zvani DPS koji je Budvu, metropolu turizma tokom svoje vlasti bacio na koljena i zavio u ekonomsko crnilo od preko 100 miliona duga”, naveo je Jovanović u reagovanju,

Takođe, dodao je on, smo mogli da mu pokažemo kako se vode gradske finansije i realizuju kapitalne investicije uprkos svim problemima sa kojima se suočavamo tokom posljednjih nekoliko godina i kako poštena i odgovorna vlast za pet godina može da vrati 40 miliona tuđeg duga koji su napravili njegovi partijski drugovi potkradajući budžet građana.

“Trebao je Vuković da dođe i da porazgovara sa žrtvama ”heroja proljeća” koji su nasilno i uz pomoć policijskih snaga u junu 2020.godine nasilno preuzeli upravljanje gradom vršeći državni udar ali i da mu crno na bijelo pokažemo izborne rezultate kriminalne grupe koju bezuspješno ovih dana pokušava da prešminka kako bi joj uvećao koalicioni kapacitet”, dodao je Jovanović.

Možda je,nasravlja dalje,  trebao da dođe najavljen pa da razmijenimo iskustva, evo nas na primjer zanima kako mu je uspjelo da široke bulevare Podgorice pretvori u jedva prohodne saobraćajnice?

“Za to zaista treba imati poseban talenat. Ili da nam objasni kako je pored svih šminkanja Glavnog grada, jedno od najvažnijih pitanja – pitanje kanalizacione mreže ostavio netaknutim? Valjda zato što fasade svi vide, a septičke jame samo oni koji uz pomoć kamiona Vodovoda plaćaju da bi se one ispraznile”, kaže Jovanović.

Prema njegovim riječima, Vuković se ponaša u maniru pravih DPS partijskih vojnika koji ma kako mladi bili ne odustaju od plijena koji se zove Budva a sve zarad interesa njegovog šefa koji pakuje kofere za egzotične destinacije.

“Mi mu poručujemo još jednom da plijen zvani Budva više ni on, niti jedan njegov partijski vojnik neće čerupati, a Vukoviću poručujemo da se bavi Podgoricom i njenim problemima dok odbrojava poslednje minute mandata i dok još može da maže oči naivnim posmatračima, odnosno dok ga na proljećnim izborima građani ne pošalju kući da piše pjesme posvećene Pośi koju niko i nikada nije tako zvao osim njega”, naglašava Jovanović.

Sigurni smo, ističe on, da će biti stečajno lider opozicionog DPS, i da mi staž koji bude sticao kao opozicionar može biti samo na korist.

“Zato se sljedeći put fino, muški javite, nemojte se kriti po ćoškova ne priliči vam i malo je bijedno na ovaj način zloupotrebljavati boravak za jeftine političke twitter pamflete. Potpuno je jasno da mi se priviđaju tajfuni jer osjeća onaj koji će ga oduvati u nepovrat a koji dolazi na proljeće. Nakon trijumfalne pobjede koja nam slijedi u Podgorici vaš DPS, vaš lider a i vi moći ćete da tvitujete do mile volje lišeni svake političke težine. Što se Budve tiče niste ni dostojni da komentarišete stanje u gradu jer pripadate kriminalnoj grupi koja je opustošila ovaj grad i da imate imalo stida i morala pognute glave bi prolazili. A o izvinjenju građanjima za sve loše što ste uradili da ne i govorimo jer to ipak zalazi u domen morala i etike koje u DPS-u nikada nije ni bilo”, zaključio je Jovanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
BBBB
Gost
BBBB

Gledaj mu samo frizure,dritanka

potrčko
Gost
potrčko

i ti si se namjestio u Morsko dobro pa sad mozes trabunjati.

Maksim
Gost
Maksim

Koliko ste ti i šef Bato pokrali Budvu u zadnjih 5 godina na vlasti pokazace se uskoro! Svaki moguci tender za renoviranje ulica, kruznih tokova iskljucivo za teritoriju Opstine Budva radio Asfalt Beton- Carinvest! Srecan put u Spuž

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Pa samo ga pogledajte … , šta za ovo reći?!

Kakav si jadov
Gost
Kakav si jadov

Je li ovo onaj sto carevicu nosi kisobran i kutiju za naocare..

Davor
Gost
Davor

Rece okupator i ostade ziv….

Pedja*
Gost
Pedja*

A jeli te iko pitao nesto jOvanovicu ?

Darija
Gost
Darija

Lijepa mu je kosa

Malimslovima
Gost
Malimslovima

carevic je bio privezak i ucenik marovica i prevazisao je ucitelja onaj barem nije bio terorista kao bata u pokusaju okupacije Cetinja a ovaj izgleda da ce prevazici svog ucitelja barem sto se tice lazi,mada je mlad dobro je krenuo da bude veci srbijanac i od carevica.

Petar
Gost
Petar

Bravo ljepotane!
Pozdrav iz Mojkovca!

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Ne pominje vuković ,uskoro bivši gradonačelnik, devastaciju Podgorice od strane njega i dps,bušenja i oburdavanje brda Ljubović i Gorica i onu skalameriju i ruglo od zgrade pored hotela Podgorica i bušenja zemlje i pravljenje kratera nalik na marsovske rupe zbog krađe šljunka i drugo uništavanje Podgorice.Brzo će izbori u Podgorici pa će narod na sve to reći svoje.

LazniCar
Gost
LazniCar

Jovanovic zvani Privjezak, pitaj sefa Jovanovicu koliko je uzurpirao zemljista ?!?!

Miki Berane
Gost
Miki Berane

Bravo Budvani.Vi ste pokazali DPSu đe miu je mjesto a mi ćemo ih dokusuriti.Za slobodnu CG Vlado Dajković!

Đuro
Gost
Đuro

Hahahahaha

Niksic
Gost
Niksic

Sto tako ne osudiste Šešelja?

Send this to a friend