Politika

Jović na čelu SNP-a u Sutomoru

Slaviša Jović izabran je za predsjednika Socijalističke narodne partije (SNP) u Baru, dok je za sekretara izabran Ranko Marković.

Konstituisani su i izabrani novi mjesni odbori i rukovodstvo u najvećoj mjesnoj organizaciji na  Topolici, u Šušanju, Makedonskom naselju i u Starom Baru, a na čelu ovih odbora u narednom periodu biće Radisav Dedić, Milan Vukoslavčević, Jovan Pješčić i Nedjeljko Vujičić.

Osim pomenutih odbora, konstituisani su i Asocijacija žena i Asocijacija mladih, koje će predvoditi Slavica Vučević i Novica Vukoslavčević.

Na ovim sastancima bilo je riječi o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori, kao i u Baru, a data je puna podrška rukovodstvu SNP-a u vezi sa potpisivanjem političkog sporazuma sa Ujedinjenom Crnom Gorom, Radničkom partijom i nezavisnim poslanicima.

Dužna pažnja je posvećena i aktuelnim protestima, u kojima opozicione partije aktivno učestvuju sa pokretom „Odupri se“.

Pomenutim sastancima prisustvovali su Željko Stojović, predsjednik OO SNP Bar, i Vasilije Lalošević, član predsjedništva SNP-a.

Send this to a friend