Politika BILBORD BELDOVANJE: POLITIČKI MARKETING BEČIĆEVIH DEMOKRATA OTIŠAO PREDALEKO

Kad se spoje umjereni Srbin i mjestimična Crnogorka

Foto: Pobjeda/D. Mijatović

Na početku kampanje za izbore 30. avgusta najviše truda i novca u marketing uložile su Demokrate Crne Gore, ali su u nastojanju da osvoje simpatije što većeg broja potencijalnih birača, prešli granice, primitivnim populističkim sloganima zloupotrijebili nacionalnu pripadnost crnogorskih glasača, ali i nesvjesno grubo ponizili žensku populaciju, piše Pobjeda.

Kratka analiza propagandnih poruka stranke Alekse Bečića upućuje da je vrh te stranke pokušao da pridobije što više glasača, ali i da istovremeno izbjegne promociju partijskog programa o kojem, osim prilično banalnih floskula nema ni riječi u oglasima i na bilbordima.

Prvo se, negdje početkom jula, pojavila novinska reklama sa provokativnim pitanjem, ispisana velikim bijelim slovima na crvenoj pozadini: „Mama, smijem li da se igram sa Srbima?” U istom oglasu, odmah ispod pitanja, žuto uokviren bio je i odgovor, valjda one iste mame kojoj je i postavljeno pitanje: „Igrajte se u dvorištu”. Na kraju, kratka politička poruka „Nacija nije prepreka”.

Bez naznake autora, ove rečenice prvo su se pojavile unutar reklame na naslovnici dnevnog lista Dan. Mada nije istaknuto stranačko obilježje, bilo je logično zaključiti da je ovo „šokantno” pitanje, pa zatim „umirujući” odgovor i politička poruka kao neka vrsta poente autorsko djelo Demokrata Alekse Bečića.

Sličnih poruka, punih sitne populističke propagande, imali su i za parlamentarne izbore 2016, ali i kasnije za lokalne izbore. Pretpostavka se potvrdila kada je, koji dan kasnije, potpis Demokrata postao ozvaničen i na bilbordima i po društvenim mrežama, što je samo dokazivalo da su Demokrate iako su u to vrijeme žučno predlagale opozicionim kolegama bojkot izbora bile spremne za izbornu utakmicu.

I previše spremne za predizborne igrarije. Jer, ako stranka, sve tvrdeći da je građanska i multietnička, na startu izborne kampanje zaigra na kartu nacionalnog, posredno tvrdeći da su Srbi u Crnoj Gori tako satanizovani da im se i đeca nemaju s kim igrati, onda je jasno da Bečić i kompanija samo ponavljaju zlokobno lažnu tvrdnju patrijarha Srpske pravoslavne crkve Irineja da je Srbima u Crnoj Gori gore nego pod Osmanlijama i ustašama.

Da bi valjda napravili „nacionalnu ravnotežu”, Demokrate su se u jednom oglasu, bilbordu, obratile i potencijalnim biračima hrvatske nacionalnosti: „Kao Hrvat i katolik lijepo živim sa pravoslavcima”, uz bitnu napomenu ispod „Ne mogu nas posvađati”.

Očito da su Demokrate podlegle predrasudama, ili prosto nemaju dovoljno znanja, pa su sve crnogorske građane katoličke vjeroispovijesti nacionalno prekrstili u Hrvate. Da su i letimično pročitali rezultate posljednjeg popisa, vidjeli bi da ovđe ima katolika koji nijesu Hrvati.

No, dobro, to sa pridobijanjem Hrvata očito je bilo tek-tako, da se zadovolji nacionalni spisak onih kojima se obraćaju.

Ključna misija Demokrata u ovoj izbornoj kampanji je da se promovišu kao partija koja će prevazići antagonizme između Srba i Crnogoraca koje, je li, uzrokuje DPS i lično Milo Đukanović.

Valjda je u tu svrhu i postavljen bilbord sa jednom podužom rečenicom koju zaista valja prenijeti u cjelosti: „Tata, drug mi je iz mješovitog braka, tata mu je umjereni Srbin, a majka mjestimično umjerena Crnogorka, karatista je, mogu li da navijam za njega?”

Dolje na bilbordu je slika ruke koja drži pehar uz optimističnu poruku-odgovor, valjda upitanog tate „Navijaćemo zajedno”, uz onaj već viđeni slogan „Nacija ne smije biti prepreka”.

Teško se prisjetiti, u bogatoj istoriji crnogorskih izbornih kampanja, tako stupidne reklamne poruke. Liči na najavu sporta, koriste se izrazi iz meteorologije, zadire se u naciju, a govori ništa. Izuzmemo li Amfilohijeve predizborne i postizbome kletve i proročanstva, ovo je stvarno vrhunac političke nekulture ili, što bi rekli mlađi, najveći transfer blama.

(NE)ŽELJENA TRUDNOĆA

Ali nije tako. Demokrate su se potrudile da urade nešto što može da izazove još gore konotacije.

U centru Podgorice, na onoj velikoj raskrsnici kod zgrade Uprave policije i preko puta poznatog restorana „Maša”, već je koju sedmicu postavljen da se šepuri intrigantni bilbord Demokrata Crne Gore. Ukratko, bilbordska priča ide ovako: „Ja glasao za da, a ona za ne”. Onda, desno od tog „konflikta mišljenja”, pojavljuje se rezultat fotografija stomaka trudnice, uz poruku „Druga beba na putu”!?

Baš zanimljivo, ona glasa ne, on glasa da i eto đeteta. Što bi rekli maliciozni, kad je sve bilo bez njene saglasnosti, onda mora da je bilo neko silovanje. I to ne jednom već dva puta, druga je beba na putu… Naravno, nije ovđe riječ o mučnim pričama o đeci rođenoj nakon napastvovanja. Demokrate su, eto, pokušale da privuku pažnju, da poruče kako i oni koji su bili razdvojeni i politički udaljeni, mogu da se spoje ljubavlju, uz malo seksa.

To su vjerovatno htjeli, ali ono što su stvarno uradili jeste da su odaslali ružnu, mizoginu poruku da je žensko ne, uvijek slabije od muškog da. Da su malo razmišljali, mogli su samo promijeniti uloge i onda ne bi bilo tih, po ženski rod ponižavajućih, mogućih konotacija u kojima slabiji pol uvijek bude preglasan ili, još gore, napastvovan.

Možda dečki iz (pre)kreativnog DCG zaista misle da je ovo sjajan početak kampanje. Moguće da su ubijeđeni da će zadobiti ili privući nečiju naklonost ovakvim porukama.

I zaista, u menadžmentu izbornih kampanja osvajanje simpatija jedan je od strateških pravaca koje sve ozbiljne partije nastoje daurade da bi zadržali stare i pridobili naklonost potencijalno novih glasača. Podilaženje masama je, ipak, đavolja rabota: kvazinacionalna kampanja „građanskih” Demokrata opasan je pokušaj manipulisanja osjećajima nacionalne ugroženosti. Nespretno se poigravajući nacionalnom pripadnošću birača koje žele da osvoje, DCG je pokazala svoje pravo lice i naličje. Istovremeno, svjesno ili nesvjesno, preko bilborda odaslali su mizogine poruke ženama u Crnoj Gori.

Jedan od osnovnih ciljeva izborne kampanje stranaka mora biti da se proizvod partijski program dobro marketinški upakuje i da dopre do svakog. Kako su sada krenule, poruke demokrata Alekse Bečića dospjeće do mnogih, ali o izbornom programu niko pojma neće imati.

Ko zna, možda je i to neka strategija. „Mir je naša nacija” baš zvuči lijepo, samo još kad bi Bečić mogao da to objasni.

Draško Đuranović

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cetinjanin
Gost
Cetinjanin

Sta je pjesnik sceo da rekne?
Ovaj za one ispod 86 IQ

Šeraton
Gost
Šeraton

Zalosno.

Milos BD
Gost
Milos BD

Taman ce mi to zivot promjeniti. Covjek ne treba ni od koga da zavisi i onda ga bole brige sta vi objavljujete na bilbordima. Bili i ostali primitivni pa ovo ne iznenadjuje

Tehno
Gost
Tehno

Umjesto svi da slavimo ljude koji u vrijeme podjela promovisu zajednistvo, zarobljeni mediji kupe poene kod svojih gospodara i pljuju po ideji da se ne moramo svadjati. Sram vas sve na gomilu bilo.

Toliko.
Gost
Toliko.

Pljunem ti na zajednistvo koje okuplja demagoge koji slave 1918., koji ruse turizam u budvi, koji se pozivaju na popove strane placenike da opravdaju nasilje, da ne kucam previse.

lludak
Gost
lludak

dfaj boze sto vise dece a nek pobijedi ko hoce deca su nasa buducnost i snaga svima dobro zdravlje

Host
Gost
Host

Spoj gubitnika i propalica dobije se ovakva kampanjaa..zalosnoo..

Dron
Gost
Dron

Najjace je kad ovi iz DPS nekoga optuze da nema ekonomski plan…a evo nas je njihov usrecio 3 decenije!

Morpheus
Gost
Morpheus

Ono kad nemas nista negativno da kazes ali moras, pa se raspises nasiroko-i kazes nista

Zekova_glava
Gost
Zekova_glava

Magistre bas si vrag

Sanja
Gost
Sanja

Kakve su ovo maloumne poruke

Glava kuce
Gost
Glava kuce

IMAJU NAJBOLJI SPOT NA YOU TUBE
MOZETE SAMO DRPSOVCI DA IM ZAVIDITE

Andjela
Gost
Andjela

Pitam Krapovica kako se glasa kod njega ?

Antonije
Gost
Antonije

Odakle im tolike pare? Malo im je sto su cetiri godine primali platu, a jednom se nisu pojavili na posao.

Edi
Gost
Edi

Kakvi bilbordi takva i partija cus ona glasala za ne mora da je ta ona Aleksa Becic jer je on taj koji cvrsto bio za ne, a danas izigrava evropskog covjeculjka

Slavkoo
Gost
Slavkoo

Nemaju koga da slikaju za bilbord pa traze slike po metu izgleda da je svakoga stid da se eksponira kao demokrata

Stanko
Gost
Stanko

Hahahahhaha kakva blamaza srece mi objavljuju trudne zene, dajte bre politicki program i investicije batalite se trudnica

Dron
Gost
Dron

A srece ti??

Virus
Gost
Virus

DPS je na 30%, stoga i ne čude ovakve nebuloze. Kad Knežević pokaže snimak torbe, ni za cenzus im neće ostati.

Stefan
Gost
Stefan

Oni su zastidje srpskog naroda, a crnogorci nikada ne mogu biti. Becicu je Milic sve omogućio i dao mu sve u zivotu pa ga je ostavio, a kleli su se u srpstvo.

Jovan
Gost
Jovan

Stvarno su ljudi dotakli dno dna sa ovim performansima sjecam se onog sramnog spota predhodnih izbora kada su se igrali sa casnim krstom

Stefan
Gost
Stefan

Njihovim blamovima izgleda da nema kraja

TonyZ
Gost
TonyZ

Evo da izuzmemo ko je srbin ovo ono, momcima iz Demokrata ne bih dao koze da cuvaju jer pojma nemaju o politici.

Mitar
Gost
Mitar

I sto rec nekome ko posmatra sa strane? Zasto je dps na vlasti? Pa vidji ” opoziciju”? Zamisli kad bi vecina glasala ovakve stranke naspram kojih je dps ka crveni krst!!!

Mama
Gost
Mama

‘Mama, smijem li da se igram sa Srbima?’
– Ela, sine. Mi ćemo na izborima, a vi ispred zgrade.

Milena
Gost
Milena

Koliko primitivizma bljuju ovih dana pretendenti na vlast,red galama,psovki,uvreda,ali nikako da ljudski,civilizovano da kazu sto hoce,treba im objasniti da uz ovu modernu tehnologiju ne treba da se onoliko deru,ostetice nam televizore.

Bexi
Gost
Bexi

Haha, baš dobra ideja za slogan.

Commentator
Gost
Commentator

Demokrate su pretezno Srbi i litijasi, a samo mjestimicno Crnogorci ili Bosnjaci. Pretezno su nacionalisticki a mjestimicno gradjanski orijentisani. Sto bi se kod nas reklo, ni voda ni vino.

Nana
Gost
Nana

Znate ono kad vuk obuče bakinu odjeću, ali ne može da sakrije krvoločni pogled, njušku i oštre zube? Dakle, svakom ko je pročitao Bukvar i Crvenkapicu jasno je ko su demokrate, nezavisno od toga šta su ‘obukli’.
Da je vječna Crna Gora. 🇲🇪

Slavenko
Gost
Slavenko

Hahahahahahahahahah, sto reci…

fotkokradice
Gost
fotkokradice

Odakle su ukrali ovu fotku? Plagijatori besramni.

Mentori izvana
Gost
Mentori izvana

Kakav bilbord, ovo može samo biti plod srbistanskog i baćuškinog mozga – skloni su ovakvoj uvrnuto-patetičnoj propagandi.

Sekula
Gost
Sekula

Demokrate su prikriveni velikosrbi
U kotoru dok su bili na vlasti nisu kitili ni slavili dan proglašenja nezavisnosti
To je logično jer je tada bečić bio mali potrčko u SNP partiji desno orijentisanoj prema nacionalnom pitanju.

Max
Gost
Max

Odje ako ces da procotas valjani komentar moras da sortiras po ” popularni” i onda skrolujes skroz na dno i samo citas one sto su botovi zatrpali minusima 😂 ali definitivno morate da nadjete malo pametnije botove ovi su bas low skils 🤣

štojeovođedeper
Gost
štojeovođedeper

Načinjeli ga striko !!!

ZENA
Gost
ZENA

Njihovo vidjenje zene u drustvu ….. sa vama nikad naprijed

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Ko su ovi? Nijesam ih vidio u skupštini? Hoće li opet isto da izvedu? Svaka čast ako im uspije…majstori prevare

Max
Gost
Max

To sto je ovo na vasoj naslovnici govori sve o vama

PG 081
Gost
PG 081

Kakva je ovo kampanja kukavce crni. Umjesto prica o standardu, o platama, o penzijama, o nizim kamatama na kredite oni 24/7 cije dijete se cijim igra je li ova iz Brezina glasala za NE a ovaj iz Bratonozica Da… kakav srednji vijek

D grahamov broj
Gost
D grahamov broj

Nemoj dejo viđe će nas tata.

Antoan
Gost
Antoan

Jadno, i totalno bez smisla i ideje. Opozicionari dotiču dno.

Lob
Gost
Lob

Kakva reklama, spremni za Aladina. 😂😂

Ada_bojana
Gost
Ada_bojana

Umjereni Srbin i mjestimicna Crnogorka? Sta je ovo?! Da im nije Micev osmislio reklamu? 😄

Nena
Gost
Nena

Dno dna, ni u srednjem vijeku nije bilo tako, ali sta ocekivati od onoga koji “tikve sadi sa najduhovnikom”. Ili kako on zna kleti “tako im cvjetalo’.

Car
Gost
Car

Jasno ko Dan
DPS – crnogorska stranka
Demokrate- srpska stranka
Ko ne vidi slijep je kod ociju.
Nikad vise 1918

Slobodan
Gost
Slobodan

Care nije jasno kao dan,nego su demokrate Milova izmišljena opozicija koja ljude koji su protiv Mila zato što je napravio mnogo loših poteza sa bliskim Srbima sa kojima imamo prijateljske i rodbinske veze,hoce da natera da njima daju glas a da ne ode pravoj opoziciji,i tako razbije glasove pravoj opoziciji.

2020
Gost
2020

I nije 18-ta nego 2020.-ta. Dajte vise batalite istoriju…

Milanko
Gost
Milanko

Bečić je ispao iz SNP-ovog šinhela, što očekivati bolje od njega i družine?

Kralj_Nikola
Gost
Kralj_Nikola

Bečić i Demokrate su sto puta do sada dokazali da su populisti. Njihove poruke, ne da afirmišu, nego duboko vrijeđaju građanski koncept Crne Gore. To su samo vokaciji Demokrate, a suštinski je to duboko jedna prikrivena nacionalistička prosrpska stranka.

Slobodan
Gost
Slobodan

Demokrate su opozicija koju je izmislio Milo ne glasajte za njih,ako ste protiv Mila.

Jež
Gost
Jež

Pored Umjerenog u svemu će biti mjestimična.Jedino, mi, stopostotni možemo je ispunit da se osjeća potpunom.

Ђорђе
Gost
Ђорђе

Требало је да стоји “Ја гласао за ДА а она за Неемоојјј…”

BBounce
Gost
BBounce

A ona za “JOŠ”

Drezga
Gost
Drezga

Mora neko da se izglupira u kampanji, jer ni sami oni nisu ozbiljan protivnik Dps-u

Splav
Gost
Splav

Bečiću ja napamet više znam što ćeš ti da rečeš vrtiš istu pricu kao papagaj.. Ti treba da kupis jedan kompas jer si se ti druze izgubio u vremenu i prostoru.. A i za izbore ti kompas ne treba, tu nisi izgubio tu si ga ugasio do kraja.. Pretvori se u onog goluba tvog bijelog i leti ali što dalje… Više »

Rade007
Gost
Rade007

Kakva bolesna parodija na partiju,fuuj!!

Istina
Gost
Istina

Nije problem kad se drzava krade i zivi ispod granice dostojanstva – o ekonomiji nikad ni rijeci, malim platama, visokim cijenama, sve moze, ali kad neko pokusa da izmisljeni problem, kao podjelu na Srbe i Crnogorce, okrene na salu i pokaze da stvarni problem tu ne postoji, to ne moze! Kakav smo narod, zasluzujemo upravo takvu vlast – sa “politicki… Više »

Nikšić MNE
Gost
Nikšić MNE

Dok je god nečiji identitet za vas ‘izmišljeni problem’ vladaćete isključivo u svom snu. Da biste osvojili vlast trebaju vam glasači, a glasači se ne pridobijaju uvredama i negiranjima. Nema tog Crnogorca koji ce glasati Demokrate, jer, ispod jagnjeće kože viri stari dobri vuk.

Ruza
Gost
Ruza

Ovo je da čovjek ne zna da li da se smije ili da plače. Dno

Ђорђе
Gost
Ђорђе

С обзиром на то како се котирате, боље да плачеш. 🙂

PATIZANSKI PUT!
Gost
PATIZANSKI PUT!

” PECENE OCI,SLIKA OCIGLEDNA I SAMA GOVORI : RECI MI KO’SI-PA CU TI RECI STO’SI?” JAD JADNI!

D grahamov broj
Gost
D grahamov broj

Crnogorci stavite pare u moju bper banku imate je u Bari u centar. I dođite da radite u italiju da upoznate po neku osobu. Može se upoznati lijepa i bogata osoba srodna duša. A ovaj slogan je po malo sraman za crnogorke.

Budvanin
Gost
Budvanin

Na izbore ce vidjet ove Demokrate dje su, taman da se ne pojavljuju vise, dojadili ste narodu dali su vam glas a vi uzimali pare i nijeste usli u parlament da pokazete to sto znate a ocigledno znate samo da lajete…

Frutak
Gost
Frutak

Opozicija je potpuno propala.

Akademik
Gost
Akademik

Razumije li ko sto ovi ljudi pricaju.

PUKLO SVE
Gost
PUKLO SVE

I niko vas dps botovi ne lajkuje
Sami sebe lajkujete

Micko CG
Gost
Micko CG

Tacno a ovi prevaranti s CDMa na jedan negativan lajk na primjer ubiljeze 16 pozitivnih cccccc sramota od novinarstva

planeta majmuna
Gost
planeta majmuna

Kažu da im je program pisao legendarni Grunf. “Bolje imati, nego nemati”.

Mestar
Gost
Mestar

Ovo je stvarno degutantno, jadno, diskriminisuce, povrsno. Ovo je uvredljivo za sve gradjane Crne Gore a pogotovo za zene. Samo stvaraju podjele medju narodom umjesto da ga zblizavaju. Potpuno je jasno da im nije stalo do Crne Gore vec samo da se domognu poslanickih plata i da ne rade nista jos 4 godine. Oni su pametni, glupi i naivni su… Više »

Oaza
Gost
Oaza

E moj Bečiću, daleko si ti od pobjede.

Martin
Gost
Martin

Oni ne raspolažu znanjem i vještinama,samo znaju za uvrede, klevete i manipulacije!

Leopard
Gost
Leopard

Tvoja pojava govori o tome koliko si nevaspitan.Nijesi elokventan da budeš dio ovog društva.

Branko
Gost
Branko

Mogu oni ulagati u marketing koliko god žele, ali sve im je uzaludno.

Sljiva
Gost
Sljiva

Samo manipulisu narodom, sramota

Vesna
Gost
Vesna

Kako se vi gađate sa nekim izrazima.Želite li to malo da upotpunite rječnik?

Suncica
Gost
Suncica

Šta bi se moglo pametno očekivati od Demokrata? Sve što urade to nema nikakav cilj. Ja da sam na njihovom mjestu samo bih ćutala, ne bih se brukala!

Vanzemaljac
Gost
Vanzemaljac

Koja je vaša misija? Da manipulišete narodom?

Sejo
Gost
Sejo

Tvoja propagandna poruka je jasna isto koliko si i ti lijep.

Petar_Pan
Gost
Petar_Pan

Koliko prostakluka u ovim Demokratama.

Biljarda
Gost
Biljarda

Mozete misliti kakva je bila panika u redivima Demokrata kad nijesu mogli sami smisliti ideje za bilbord nego su morali da uzimaju od drugih. Njih vjecito drma kriza indentiteta i plagijata!

Misko
Gost
Misko

Kad se spoje dobije se fijasko Demokrata koji ne moze oprati ni ona kisa sto je sinoc pada po Podgorici!

Zvoncica
Gost
Zvoncica

Ovo umjereni Srbin i mjestimicna Crnogorka me podsjeca na neku vremensku prognozu poput umjereno sa mjestimicnim padavinama, pa ni tamo ni vamo! Samo sto su se odje Demokrate prosule samo tako!

Darko_Ba
Gost
Darko_Ba

Kako biju Demorate u mozak svaka cast za bilbord ja glasam Snp ali ako fasujemo prelazim u Demokrate !?

blavor
Gost
blavor

Haha. Bolje ti je onda…a, bjež tamo

Hemuli
Gost
Hemuli

Na prethodnim izborima bio je aktuelan hipnotisani Aleksa Becic, sad ove nejasne poruke bez ikakve poente, jos samo fali da preko bilborda dijele merix prasak za ves i one cokoladice kao sto su radili prije!

Nepovjerljiva
Gost
Nepovjerljiva

Ni reklame na bilbordima nisu sto su nekad bilee.. Dodju Demokrate i sve pokvare..

Njegosi
Gost
Njegosi

Ne kaze se uzalud kakav autor takvi i bilbordi, u prevodu od Demokrata nista bolje nijesmo ni ocekivali!

Nikola
Gost
Nikola

Ako je glasao DA sigurno ne podrzava to sto i Becic podrzava a to je fasisticku crkvu sa Amfilohijem

Njegomir
Gost
Njegomir

Oni kao da se sa nama gradjanima sale pa nam polijepili po bilobordima ovu smjehuriju! Ovo je zloupotreba trudne zene na ovoj slici, i na ovaj nacin i ponizavaju zenu!

Maslina
Gost
Maslina

A ovo se zove kič i šund! Ovo ne lici ni na sta a ne na kampanju izbornu!

Umbrella
Gost
Umbrella

Neces ti cenzus prelazit posle ovih blamaza.

Montenegrina
Gost
Montenegrina

Oprosti mi boze glasala sam ga jednom,ne ponovilo se nikad da me tako neko zavara!

Julija
Gost
Julija

Ovo mi je najgora slika od svih slika, ovo je zastidje i da nam ovakvu sjutra vode drzavu! E ne zaista!

Macole
Gost
Macole

Nijesmo mi krivi Demokrate, što nemate s čime pred građane osim skupocjeno štampanih panfleta i bilborda, ali ne zaboravite, građani Crne Gore, ne vjeruju u Deda Mraza, nego u odgovorne i radne ljude.

Nenad
Gost
Nenad

Nego..ne rekoste stizu li nam.mrzni rusi na more ..oce li spasiti ovaj pad 95%

Traktor IMT
Gost
Traktor IMT

nama nisu mrzni svi rusi kao ni svi srbi!! znas ti dobro koji su nam rusi gadni, a znas i dobro da od srba vise mrzimo posrbice pa ih trpimo odje!! no nadam se ne zadugo!!

Amanet
Gost
Amanet

Zastiđe…

Storm
Gost
Storm

Svi katolici u Crvenoj Hrvatskoj jesu hrvati!! Šta ti nije jasno!!??

Gasolina
Gost
Gasolina

Sve to lijepo zvuci, mir, jednakost,…. ali ti ne pokazujes na djelu to sto pricas, ne znam kako ne ukapiras?!

Petar
Gost
Petar

Pa vi ni sebe ne volite, no to je i manje bitno jer ste nebitni vi kao vi. Ne razmisljate o buducnosti djece koja ce rasti u podjelama koje vi stvarate. Srozavate se zarad sake glasova.

Kosili
Gost
Kosili

Mislio je da ce ovim nejasnim sloganima ispast neka faca, a samo se izblamirao!

Nepovjerljiva
Gost
Nepovjerljiva

Nisi ni svjestan svoje nesvjesti moj Becko..

Guess?
Gost
Guess?

Jos si ti mali Aleksa za ovakve teme…

Pablo
Gost
Pablo

On misli da je heroj jer je u opoziciju, sta dalje reci..

Starac_Foco
Gost
Starac_Foco

Jos samo kakav film za odrasle da puste u kampanju 😅😅😅 jadna li je ova opozicija

Mandzukic
Gost
Mandzukic

Kakva kampanja.. Kakav uspjeh vi predstavljate? A da, nemate ga..

Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

A uz te “umjerene” i “djelmično umjerene” imaju li i umjereno oblačni, pa oblačni itd. 🤣🤣🤣😂😂😂

Andertalac
Gost
Andertalac

Stid me je. Bio sam clan u demokratama. Sada ih napustam. Ovo je sramota!!!

Vlado Bd
Gost
Vlado Bd

A mislim da ces ti od onih koji su ti do sad davali DA, sada dobiti NE.

Bendovac
Gost
Bendovac

Druga beba na putu 😂
Kako se brukate svjesni nijeste.

Sveznalica
Gost
Sveznalica

Da poštujete sebe i svoj narod ne bi ove gluposti objavljivali, već bi prezentovali šta nudite, ali s obzirom da ne nudite ništa onda morate i ove gluposti. Stidite se!

MILO NATO CPC
Gost
MILO NATO CPC

sjecate li se prosle izbore onih gluposti u 3d, tu nemase sta oni ne’ocahu napravit!!

Zorica
Gost
Zorica

Becicu mora da si ti jedan od tih koji su pitali smiju li se igrati. Jer iskreno ne vidim drugu osnovu za ovakvo ponasanje. A znamo da sve nosimo od kuce.

Bizamala
Gost
Bizamala

A Becko sad mi je jasno zasto si plagirao magistarski rad.. Hahaha….

Popt
Gost
Popt

Ahahah kako ste se uprpili da vam se drmaju fotelje, pa paljba na opoziciju iz svih sredstava. On šalje jasne poruke, dosta je vladanja pozicije na osnovu podjela.

Crnooka
Gost
Crnooka

Ja se na vašem mjestu ne bih od sramote pojavljivala 30. Avgusta.

Kameleon
Gost
Kameleon

Ko vas je slagao da ste vi za politiku, bolje da ste u cirkusu otišli, makar bi ljude zasmijavali sa vašim fiks idejama.

Slobodan
Gost
Slobodan

Milo je smislio ove da oduzmu glasove pravoj opoziciji isto kao Vučić Belija Preletačevića

Zena_od_sultana
Gost
Zena_od_sultana

Posle ovakvog predstavljanja javnosti ne znam šta očekujete…

Strelac
Gost
Strelac

Sve što se može plagirati, plagirali ste, sad čekamo da vidimo šta je sledeće. Stidite se !

Diplomata
Gost
Diplomata

Kampanja im lici na sve samo ne na predizbornu. Neko treba da ih glasa sto stvaraju raskol? To ne zele Crnogorci, a vjerujem, ni Srbi.

Maximus
Gost
Maximus

Gluplje kampanje nije zabiljezeno u istoriji politickog marketinga

Pivcee
Gost
Pivcee

Bilbordi su vam kad igrice, taman ste sami sebe uveli u tu igru da vidite kako će vas DPS pobijediti 30. Avgusta!

Petrovici
Gost
Petrovici

Nastane cirkus u koju vjeruju samo oni.

Blog
Gost
Blog

Ja ne znam da li vas je sramota da vam je reklama neželjena trudnoća ? Daleko Idete baš.

Pavle
Gost
Pavle

Boze sacuvaj ovih iz roda, ovi su za dobrotu a ne za politicku scenu

Cemenca
Gost
Cemenca

Ovako bi nam i drzavu vodili- neuspjesno i bijedno!

Nikola
Gost
Nikola

Kukuuu ovo je bruka i sramota… Nadam se da shvataju da se narod sprda sa njima

Kovrđica17
Gost
Kovrđica17

Spremni ste i dno da dotaknete samo da dobijete na izborima, toliko nisko biste pali, a vi ni svjesni niste koliko sve vise i vise padate u ocima ljudi. Ja ne znam ko ce vas normalan glasati?

Zver
Gost
Zver

Baš vam je zanimljiv program, taman da narod malo nasmijete. Jadni vi!

Javorak
Gost
Javorak

Koliko nekulture, koliko sramote!

Janko7
Gost
Janko7

Interesuje me je li ova kampanja za predstojece izbore ili reklama za ginekolosku ordinaciju jer nisam u toku ???

Povija
Gost
Povija

Politicka partija bez programa i ciljeva.. To samo kod nas postoji. I onda se pitaju kako je Dps ovoliko na vlasti.. E pa tako sto nemaju dostojnog protivnika, niko im nije ni primaci!

Lepotica
Gost
Lepotica

Vi ovo nazivate kampanjom?

Velimje
Gost
Velimje

Daleko bilo da nam ovi vode drzavu

Zvijezda
Gost
Zvijezda

Sto imaju za cilj sa propagiranjem ovolike mrznje? Tih stotinu glasova ce se zaboraviti ali ova njihova politicka sramota dugo ce se pamtiti.

Bogetici
Gost
Bogetici

Eto zasto Dps nema konkurenciju.

Vasilije9
Gost
Vasilije9

Ovo je vrhunac politicke nekulture ,i najveci transfer blama ! Ali nista me ne moze iznenaditi od njih vise .

Pivnica
Gost
Pivnica

Stvarnost je znatno drugacija od onoga kakvom je vi predstavljate. Stvorili ste pogresnu sliku u narodu na osnovu par extremnih ludaka, koji u jednoj ruci drze trobojku a u drugoj sveca i tako mlate kroz grad. Taman cete imati glasove samo od takvih.

Brato
Gost
Brato

Mislim da je ovo najgora kampanja koju sam vidio ikad , izgleda kao najava neka za sport ,presmijesno !

Princeza07
Gost
Princeza07

Kako ovo moze nekome kampanja da bude? Da li vas je sramota gospodo, nego davno ste vi obraz izgubili..

Holiot
Gost
Holiot

DPS nema ravnog protivnika! Pobjeda je ocigledna!!!!🇲🇪🇲🇪

Gojdus
Gost
Gojdus

Sramota za politicku scenu CG!!!!

Drale
Gost
Drale

Kampanja vam je kao da slusamo meterolosku prognozu,ako vam mladost radi na ovakvoj kampanji onda ste u velikom problemu… Sa pustim idejama i apstraktnim djelovanjem koje poziva na diskriminaciju!

Starobudvanin
Gost
Starobudvanin

Ovo je neki Budvanin garant smislio, ta bolesna cetnicka sredina, foliranti ove Demokrate veliki, nema tu umjerenih Srba, zalud mnogi porijeklom crnogorci ali u zabludi da su Srbi…

Crna_Dama
Gost
Crna_Dama

Kolika je ovo doza gluposti, koliko je ovdje praznih glava, nista nam ne preostaje nego da zalimo ove ljude..

Bobo
Gost
Bobo

Jos jedan dio vjestacke kampanje,propalih ljudi,neostvarenih snova…Vi ste bez ideja i plana,nijeste svjesni sopstvene gluposti neogranicena je

Pakito
Gost
Pakito

Teško nama s njima.

Ana
Gost
Ana

Zasto Becicu nije ti slogan : Al’ ja volim ovaj rezim pare primam,a lezim…Posto si 4godine proveo van radnog mjesta!

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Mislila sam da ne mogu dublje da potonu, ali gle ti to, uvijek nadju nacin da me demantuju.

Ivanje
Gost
Ivanje

Sta ste vi korisno uradili za drzavu u prethodne 4godine? A da vi ste primali uredno poslanicke plate preko grbace naroda a nijesta na posao dolazili,bestidnici

Maja
Gost
Maja

Je li vam plan vodjenja drzave ovakav,da se ismijete sa narodom? Jadno,samo ste sebe srozali na dno

Katrin
Gost
Katrin

Jos jedan skandal,sa uvredu svi zena i Crne Gore! Ovakvi zastupat i vodit drzavu sigurno necete!!!!

Ministarka
Gost
Ministarka

Postoji li normalna i racionalna osoba koja svoj glas moze dati ovakvom primitivizmu? Tezimo Evropi i demokratiji, a on promovise podjele i stvara vjestacku mrznju.

Jedrilica
Gost
Jedrilica

Šta bi sa NVO sektorom i Sigurnom zenskom kucom jel vama ovaj bilbord normalan,ispravan,afirmativan????

Grahovo
Gost
Grahovo

Vi ste najveci vrhunac propasti i nestrucnosti! Oticice te vi mirno nakon 30og avgusta sa izborne scene!

Zverka
Gost
Zverka

A vi ste od njih nesto pametno ocekivali?

Jehova
Gost
Jehova

Politicki proglas Demokrata i njihova predizborna kampanja nijesu za zdrav razum,patrijarhalno drustvo,rodnu ravnopravnost,cak nijesu ni duhoviti vec DEGUTANTNI.ODVRATNIJE I PATETICNIJE NISTA NE VIDJESMO!

Horizont
Gost
Horizont

Oni su sebi najveca konkurencija, ne treba im veca muka od njih samih.

Keerion
Gost
Keerion

Prazni ljudi,bez ideja,nesposobni,samo preko viceva zele da privuku paznju….

Tijana
Gost
Tijana

U svakom pokusaju ogleda se namjera za podjelom. Na ovaj nacin jedino glasove nacionalista, i to srpskih, mogu imati.

Gagi
Gost
Gagi

Koliko si iritantan od 0 do Demokrate?

Aleko
Gost
Aleko

Trebao si u koaliciju sa frontom pa zajednickim snagama da branite Srbe,jer vam je stalo vise do Srbije i Srba nego do Crne Gore! Ali CG 30og avgudta je odlucila ODLUCNO UZ DPS!!!!

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Kad se spoje kvazi intelektualizam i mjestimični magistar – zatrudni nebuloza.

Dorijan
Gost
Dorijan

“Mir je naša nacija” – reče Bečke i ostade živ.

Zaana
Gost
Zaana

Pa kad propali plegijator osmislja,to ni na sta dobro ne lici,ali ovo je preslo sve granice

Luka
Gost
Luka

Becicu bi najbolje bilo da se zadrzi na plagijatima,originalnost mu nije jaca strana.

Zabran
Gost
Zabran

I ovakvi bi da nam vode drzavu,da diskrimonisu ljude?

Tinkulica
Gost
Tinkulica

Becic i drmokratija====Becic i srbadija Ristova.Sve cetnik do cetnika.Pihhhhhh

Akvila
Gost
Akvila

Dečki iz “prekreativnog” tima Demokrata poslije ovakvih bilborda mogu da biraju firmu đe će da rade..Ovo je zaista VAU, hahahaha!

Окле
Gost
Окле

A како се режим боји ових Демократа то постаје смијешно. Труде се да пишу о њима све и свашта, а уствари све ниски ударци. Демократе су до сад избациле толико материјала о крађи, малверзацијама, корупцији… Него како ће власт провући оних 50 хиљада фантомских глсова кад ће бити под будним оком 😂

M...
Gost
M...

Ja mislim da ti nijesi isao u skolu 🤨 prosto brinem za tebe. Mora da si neki Bekijev rodjak 🤣 🤣 🤣 🤣 cim ovo pises. E tesko nama sa vama takvima 🤣🤣🤣

Jovana
Gost
Jovana

Sramna kampanja,sramota za Cg!

Crni
Gost
Crni

Nijedna partija nije predstavila neki program…tako da nemamo cemu da se nadamo

Cehotina
Gost
Cehotina

Strasno. Kampanja zasnovana na mrznji i razdoru- takvu poruku nam salju. Zato 30.budimo ujedinjeni i napravimo pametan izbor i svi ODLUCNO ZA CRNU GORU!

Bond007
Gost
Bond007

E kad se neznalice dofate rabote o kojoj pojma nemaju 🙁

Budva
Gost
Budva

Po ovome demokrate bi svi morali biti trudni,jer su za ne i dan danas.

Pcelica
Gost
Pcelica

Žali bože tih para koje su uložili u marketing, ovo je zastiđe.

Orlov_krs
Gost
Orlov_krs

Nastane vašar kao što su oni, nego je narod vidio kakvi su u Kotoru i u Budvi su kad uzmu vlast u svoje ruke…

Nera
Gost
Nera

Glasači demokrata su 99% Srbi i nema tu ništa sporno.
Jedino što oni bezuspješno pokušavaju da se prikažu kao građanska stranka,koja listom podržava litije.

SRK
Gost
SRK

Taman su pravljeni za mentalni sklop Bečiċevih glasača. Znači,ni neiskusno,ni naivno,kako smatra autor teksta,već promišljeno i perfidno!

Rumija
Gost
Rumija

Parole Demokrata su potvrda stare floskule, da ljudska glupost je kao svemir, nema granica! Dodao bih, i ukusa.

Jasmina
Gost
Jasmina

Blam je vase postojanje!

freeMNE
Gost
freeMNE

„Mama, smijem li da se igram sa Srbima?”
Za mene je ovo čisti nacizam maldoga firera Bečića

Gojko
Gost
Gojko

Nije mi jasno ko bi njih glasao.. Poruke koje ne znace nista, nikakav plan, niti mirisu niti.. ljudi ih glasaju, bojkotuju parlament, zaradjuju a ni ne mrdaju prstom za ove sto su ih glasali.. DF makar dodje pa nesto i predlozi i kaze da ne valja ovi ni to

Mi smo
Gost
Mi smo

Bla bla

Posrbica3'13
Gost
Posrbica3'13

Koji kreteni……bolesnici.

Vukov_most
Gost
Vukov_most

Zamislite da nam ovi dodju na vlast, da nam se cijelinsvijet sprdaa.

Tomo
Gost
Tomo

Što ćemo s ovim rascjepom u DF oko mjesta na listi!? Eno portali pišu da je Srbima dozlogrdilo da vuku Meda i pzp kad nemaju ni 50 glasova. Shvataju i prije izbora da će malo glasova imati, pa se već juri poslaničko mjesto i privilegije. Neko na koljenice, skupa kola I platu a neko zaveden vozika auto litije…

Sorela
Gost
Sorela

Najveci blam im je onaj dio gdje govore o tome kako dijete pita majku moze li dati loptu drgaru jer je on Hrvat? Ooo, moje mozdane celije gore!

Rejna
Gost
Rejna

Molom vas, mir je nasa nacija! Oni nece ni da se izjasne sta su i ko su, pa koriste ove floskule koje realno svi mogu provaliti.

Zorka
Gost
Zorka

Ljudi bez stava, razuma, ideja, plana i programa! Samo se diče nekom mladošću, a ta ista mladost je puna mrznje i zavisti!

Fossil
Gost
Fossil

Zamislite njih u nekoj zvanicnoj posjeti Briselu! Pa, obrukali bi nas za sve pare!

Omegle
Gost
Omegle

E, ne spajali se kako oni zele zaista! Njihovaa kampanja je igranje sa zdravim razumom! Kao da se sprdaju sa narodom svega mi.

Stožina
Gost
Stožina

Ako su ljudi pomno pratili desavanja u Crnoj Gori od početka godine, zdravog razuma neće glasati za mrzitelje Crne Gore. Upravo oni prave podjele u nasoj državi. Povucite se na vrijeme, dok jos mozete podnijeti poraz.

Korset
Gost
Korset

Samo dvije stvari su beskonacne, svemir i ljudska glupost, mada za ovu drugu nismo sigurni reče jedan pametan covjek. E, kao da je znao da ce doci era Demokrata!

Dokle vise
Gost
Dokle vise

Botu, Misliš za prvu nije siguran 😂😂😂.

Cetinje
Gost
Cetinje

A sto radi nesrecni plagijator Becic,ovo mora da ga “savjetuje” pjani tetak Kaludjerovic Velizar i gobavi Neven Gosovic ni kuceta ni maceta.

Eva_zuta
Gost
Eva_zuta

Da li zaista neko misli da osobe poput ovih mogu da se uhvate u kostac sa nekim ozbiljnijim izazovom, problemom?

Poaro
Gost
Poaro

Meni su njihovi blbordi kao poziv na nasilje! On je bio za DA, ona za NE i trudna zena??? Daleko bilo!

Agata
Gost
Agata

Ko god da im radi kampanju neka baci posao, ovo je zastidje i bruka!

Strijelac
Gost
Strijelac

Komšinice, recite i meni- Ne!

Brsno
Gost
Brsno

Njegova partija je sve ono sto niko ne bi pozelio u jednoj drzavi. Posle svega sto su pokazali, a konkretno nista uradili nijesu!

Baraka
Gost
Baraka

Ima li neko komisli da je Becic, od miloste zvani Plagijator, zdrav do te mjere da moze zdravo da se ponasa..?!…. Ne vjerujem

Stedim
Gost
Stedim

Bolje da ulozi u sebe i svoj diplomski plagijat kao sto ulaze u instagram i fb lajkove.

velko
Gost
velko

ukinite plate makar onima koji ne dolaze u Skupstinu pa ce te vidjet

Aga
Gost
Aga

Poslije onog u Budvi su valjda ljudi shvatili kakvi su ovo divljaci i da se za njih glasati ne treba.

Seka
Gost
Seka

Osladio se nerad a primanje naših para pa nas još pokušavaju zafrkavati. E ostaće oni za sprdnju. U stvari sprdnja koalicija rodjenih očito iz odnosa koje pišu po bilbordima pa zato falični u životu. Možda autobiografske muke?

velko
Gost
velko

nije malo 2 000 eura mjesecno za nista…… ukinute to nece biti guzve za izbore- nema razloga da poslanici primaju platu

Albe
Gost
Albe

Demokrate su oličenje svega što našoj državi ne treba…

Jež
Gost
Jež

Ubijediše Bečićevci, da ova dama ( milom ili silom ) – da! Druga dama je, takođe rekla – da, te dozvolila đeci da se igraju u dvorište. Onda ponovo ovo pitanje mami, oko navijanja za tatu njegovog drug, i ona je rekla- da!Ostaje nerazjašnjeno, je li to, da- u službi sporta, ili se mami nešto drugo vrzmalo po glavi. Zna… Više »

Ribarevine
Gost
Ribarevine

A kako ce plagijator da sastavi nesto, a da valja?!?

Stubica
Gost
Stubica

Nista pamernije nijesmo ni ocekivali od osobe koja je plagirala diplomu.

Seka
Gost
Seka

Ovo je ružno i tužno. Toliko od jedne žene i majke mladim ljudima koji su očito izgubili kompas.

Morakovo
Gost
Morakovo

Partija koja apsolutno nista nije pruzila sem laži..

Golubinja
Gost
Golubinja

Da li su demagozi svjesni svoje gluposti? IQ 65

Dragova_luka
Gost
Dragova_luka

Treba li da kazemo da je doticni plagirao diplomu, steta sto mladi ljudi uopste zele da budu dio lazi! E takva mu je u kampanja!

Sanja27
Gost
Sanja27

Njih glasa samo ono 0,006% birackog tijela koje jos ne razumije da ova partija ne zna sta nudi. Zapravo, ne nudi nista osim bombona.

Lorena
Gost
Lorena

Politicka partija bez programa i bez opredjeljenja. Nista vise ne treba reci.

Crni
Gost
Crni

Nijedna partija nije predstavila program…cijela prica se svodi na cetnistvo, partizanstvo..crkvu…tako da obicni gradjani vide da ovdje nema srece

Montenegrina
Gost
Montenegrina

Dje su brojne organizacije koje se bave zastitom prava zena i slicno, da reaguju na ovakve besprizorno uvredljive poruke sa bilborda??!

Novljanin CG
Gost
Novljanin CG

Sve “nvo” su u debelu ladovinu,ne rade nista no broje pare.Tako vec godinama.

Grunf
Gost
Grunf

Vise respekta imam prema drazinom frontu nego prema demokratama. Ovim prvim se bar zna sto su, a demokrate to uviju u oblande pa bi covjek rekao da su melem:) a u stvari magistar aleksa, otpadak snp-a, latentni velikosrbij, ne priznaje cg jezik, cg crkvu, osporava nezavisnost

Dst
Gost
Dst

Tako je,nikad njima glas više.

MilenaS
Gost
MilenaS

Nijesu čak ni latentni – vidi samo ono divljanje u Budvi. Ako je Radovic latentan….onda…

Mekely
Gost
Mekely

Tačno se iz navedenih poruka sa bilborda vidi da ih je smišljao neko neiskusan ili polupismen.Ozbiljnu izbornu kampanju osmišljavaju specijalizovani timovi koji moraju da se plate a ne diletanti.

volim te zeleno
Gost
volim te zeleno

On rekao ne,a ja rekla da-i kupih haljinu!
Ahahahahaaa

Milosh
Gost
Milosh

AHahhhahahhahahahahahah

Ilinois
Gost
Ilinois

Znate samo da blatite ko vam se ne svidja. Nije to baš u duhu Crnogorstva! Neka svako radi kako misli da treba!

Njegoš
Gost
Njegoš

Ovo nije blaćenje, ovo je šprdanje sa OKG demonkravate 😂😂😂😂😂

DIM u DIM
Gost
DIM u DIM

Ilinois, poodavno sluziš cetnicima na ovom portalu. Nemoj mijesati bilo kakvo crnogorstvo sa ovim nazovi ” demokratama”, nema tamo Crnogoraca, sem, na zalost, nekih građana Crne Gore koji zastupaju komsijsku politiku Vucica i Dodiga.

Vilusi
Gost
Vilusi

Totalno prazno i bezlicno…

Crnojevic
Gost
Crnojevic

Njima je samo bitnonda ostvare ulazak u parlament a za kstalo ih bas briga. Svakako ce da bojkotuju skupstinu a primace plate

Dst
Gost
Dst

Kakav crni parlament kad ne ulaze u njega?

Kuside
Gost
Kuside

Totalno bez plana I programa za drzavu.

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

Zato vaši imaju plan i program. Da nastave sa pljačkom i devastacijom države.

Lovcenac
Gost
Lovcenac

Proci ce na izbore taman kao sto im je kampanja. Katastrofalno lose

Slobo
Gost
Slobo

Jadno mizerno i prizemno… Jednom rijecju ocaj

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

“Istinito,nepristrasno,objektivno i bez ikakvih predrasuda”, kao sto i dolikuje Djuranovicu.

Lenka
Gost
Lenka

Uzas stvano, mene je stid i stram onih bilborda sa seksistickim porukama

Dragutin51
Gost
Dragutin51

Ocekivao sam od njih da kao mladi i perspektivni izadju sa konktetnim planom i programom razvoja drzave a ne ove igrice i animacije koje objavljuju

Njegoš
Gost
Njegoš

Ti si gori od njih kad si to očekivao od zaostalih četnika.

Ivanka
Gost
Ivanka

Plagirali diplome, plagirali kampanju, oni definitivno nista ne mogu sami

Sosa
Gost
Sosa

Mogu, mogu… 🙂
Sosa sa bilborda.

187
Gost
187

Stara priča šarlatana sa crvenim kravatama. Crtaju podjele da bi ih posle sami precrtavali.

Anita
Gost
Anita

Ne mogu da shvatim odakle totliko safre i mrznje u tim mladim momcima. Sto je sa njima????

Njegoš
Gost
Njegoš

Veljesrpska posla.

Marko76
Gost
Marko76

Stvarnonim je kampanja uzasna, ne znam sto oni uopste izigravaju

Rade
Gost
Rade

Veliko poštovanje za Draška.

Velimir
Gost
Velimir

Drasko,kralju!
Sve ti zivjelo!
Pa ,neka si raskrinka toga maloga CETNIKA,spremnih na sve I svasta da bi se dokopao Jos cetiri godine lijepoga zivota bez rada,opljuvavajuci sve sto je ova vlast ucinila za Crnu Goru!

JUST A DREAM
Gost
JUST A DREAM

Sram ih i stid bilo…ovo im je bilbord, bruka i sramota, kao sto im je i partija, bi da nit smrde nit mirisu, najgorA fela..front je za vas gospodska partija.

Pa nemojmo
Gost
Pa nemojmo

Iskreno, bilbord sluzi za sprdnju meni i mom okruzenju

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Kakvi licemjeri! sa DF zajedno umalo da zapale Budvu zbog par fotelja; napadi na policiju, neistomišljenike, vandalizam na ulicama, ovo-ono… A sad odjednom- mir je njihova nacija! Šta vam bi naprečac? Popili nešto za smirenje? :-)))

Роберто
Gost
Роберто

Генералисимусе, камо среће да је и твоја мајка била за НЕ. 🙂

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ne znam ti ja te hijeroglife kojima pišeš, prevedi😂

marko
Gost
marko

Tipicno svetosavsko cetnicka retorika …

Boka
Gost
Boka

Ovakav text samo Drasko moze da napise 🤮

Med.
Gost
Med.

Draško,baš dobra,temeljna,opširna analiza bilborda…šteta što nijesi imao hrabrosti,profesionalizma da bar nekad “okrzneš”brojne afere i pohare koje su našu CG dovele do ovakvog stanja

Djole
Gost
Djole

Treba jedan bilbord na kojem ‘demokrate, leze cetiri godine u debeloj ladovini,a za platu redovno odu do skupstinske blagajne .

Sasavica
Gost
Sasavica

Ljubav nema granice
Samo ih politicari stvaraju zarad svoje stolice I zaradice

Andrija
Gost
Andrija

Reklame su im odvratne. Predstavljaju crnogorce kao da smo fasisti pa djeca pitaju smijem li se igrati sa srbima. Sram da ih zauvjek bude. Priklonili se Amfilohiju , al barem shvataju da bez crnogoraca nema pobjede. A svetinje čije su? A poštovanje države? ( uzeli od građana novac za posao na koji nikada došli nisu) Crnogorci nisu nikada dovodili u… Više »

Ilinois
Gost
Ilinois

Znate samo da blatite ko vam se ne svidja. Nije to baš u duhu Crnogorstva. Neka radi kako ko misli da mu je najbolje ! ! ! Cdm = Kurir=Blic

Slobodan
Gost
Slobodan

Kako ti Botovi udaraju minuse a ima ih petorica kojima je to
poso po ceo dan

brav
Gost
brav

ko je srbin i srpskoga roda ….

E KAKO NE
Gost
E KAKO NE

TREBA RAZUMIJETI DPS
ALI VI RAZUMIJETE SAMO DA NAROD DIJELITE
E JADA VASEG

Darina
Gost
Darina

Najgora skupina uobličena u političku partiju. Samo treba reći PIH !!!

Dst
Gost
Dst

Đeca Snp-a…

Milić
Gost
Milić

a Snp đeca DPS-A

Cuk
Gost
Cuk

Najgore su te Demokrate.
Njihova karakteristika je NEVASPITANJE.

Send this to a friend