Politika

Kako se finansiraju Srpska kuća, Matica srpska, IN4S…

Srpska kuća u Podgorici

Vesna Šofranac

Šta povezuje Srpsku kuću, Maticu srpsku, nevladinu organizaciju In4S, ofšor kompaniju ANG Crna Gora, kao i privatnu firmu Tangenta osim što se preko njihovih računa, ako ih posmatramo kao cjelinu, a to u neku ruku i jesu, valjaju milioni, od kojih najveći dio stiže od Vlade Srbije i srpskih kompanija, pišu Vikend novine.

GOJKO RAIĆEVIĆ I POVEZANA LICA

Prvo što upada u oči gledajući osnivačku i vlasničku strukturu, jeste da se kod većine tih firmi pojavljuju ista lica, na čelu sa Gojkom Raičevićem, vlasnikom i osnivačem portala In4S, odnosno nevladine organizacije. Raičević se, osim kod In4S, pojavljuje i u firmama Naša agencija, ANG Crna Gora, Rusomont, kao i u Srpskoj kući, u čijoj je, takođe, vlasničkoj strukturi. Rame uz rame sa njim je i Vladimir Božović (da ne bude zabune, nije riječ o ambasadoru), koji se pojavljuje u vlasničkoj strukturi kompanija AnG Crna Gora, Atlantic News Group LLC, In4S, Matica srpska i Srpska kuća.

Kako se finansiraju ova lica, očigledno vrlo povezana i na zajedničkom zadatku. Podaci do kojih su došle Vikend novine pokazuju da je u proteklih nekoliko godina Vlada Srbije prebacila Srpskoj kući i Matici srpskoj više od pet miliona eura, dok je najveći donator portala In4S kompanija M:tel.

MATICI SRPSKOJ I SRPSKOJ KUĆI PREKO PET MILIONA

Srpska kuća je od maja 2017. do septembra 2019. godine raspolagala sa 3,648 miliona, odnosno toliko se novca vrtjelo preko njihovih računa, od čega je najveći dio priliva bio od Vlade Srbije, koja je u tom periodu uplatila ovom pravnom licu oko 3,590 miliona eura.

Podaci do kojih su došle Vikend novine pokazuju da je najveći dio tog novca potrošen u maju 2017. godine, kada je na račun Niksan trejda, vlasnika Miodraga Dake Davidovića, prebačeno 3.383 miliona eura.

Promet Matice srpske preko računa otvorenih kod poslovnih banaka u Crnoj Gori od januara 2014. pa do decembra prošle godine iznosio je 1.554 miliona eura. Prema saznanjima Vikemd novina, kontrolom je utvrđeno da skoro cjelokupan iznos potiče od Vlade Srbije (Ministarstva za dijasporu, Ministarstva kulture i medija, Kancelarije za dijasporu).

GLAVNI DONATOR IN4S KOMPANIJA M:TEL

Među onima koje srpska Vlada pomaže ili direktno ili preko svojih kompanija je i Raičevićev portal In4S. Prema saznanjima Vikend novina, preko računa ovog portala prošlo je od septembra 2013. do januara ove godine oko 279.000 eura. Ono što upada u oči jeste da najveći dio priliva potiče od kompanije M:tel, čiji su vlasnici Telekom Srbija i Telekom RS, a koja je za četiri mjeseca, od kraja septembra 2018. do kraja januara prošle godine ovom portalu uplatila 200.000 eura, po osnovu reklamiranja. To će, prema saznanjima Vikend novina, biti predmet provjere u cilju utvrđivanja da li se radi o fiktivnom poslu i načinu finansiranja ove NVO od strane Srbije preko firme M:tel, putem ugovora o reklamiranju. Ostala sredstva (35.000 eura) bila su od Vlade Srbije i povezanih pravnih lica (27.000), što znači da je kompletno finansiranje In4S direktno ili indirektno iz Srbije.

Sva novčana sredstva isplaćena sa računa In4S, bilo kao materijalni troškovi, bilo kao honorari ili konsultantske usluge osnivačima i licima koja rade za ovu nevladinu organizaciju, biće predmet posebnih provjera Uprave policije, sa aspekta zakonitosti poslovnog odnosa, kao i sa aspekta podizanja gotovine, te utvrđivanja da li je na podignuta novčana sredstva plaćen odgovarajući porez.

ANG CRNA GORA

Na spisku kompanija kod kojih se pominju Gojko Raičević i Vladimir Božović je i firma ANG Crna Gora. Njen osnivač je pravno lice Atlantic News Group LLC sa sjedištem u Delaveru. ANG Crna Gora je, zapravo, ćerka firma ofšor kompanije iz Delavera. Prema podacima Vikend novina, osnivač i stvarni vlasnik je Vladimir Božović, dok je izvršni direktor Gojko Raičević. Božović i Raičević su ovlašćeni za upravljanje na računima koje to pravno lice posjeduje kod poslovnih banaka u Crnoj Gori.

Podaci do kojih su došle Vikend novine pokazuju da je tokom 2018. ANG Crna Gora primila oko 100.000 eura od Atlantic News Group LLC, da je novac stizao i od Nove srpske demokratije, Pokreta za promjene, S Pres d.o.o., M:tela, kao i od Mladena Bojanića po osnovu plaćanja za usluge. Ova kompanija je, kako saznaju Vikend novine, Vijestima tokom tog perioda (2018) uplatila oko 80.000 eura po osnovu ugovora o prometu usluga.

Ko finansira kompaniju Tangenta

Predmet kontrole crnogorskih nadležnih institucija bila je i kompanija Tangenta, čiji je vlasnik i osnivač Blažo Papović, inače, jedan od osnivača Matice srpske. Papović se bavi elektro proizvodnjom, inženjerskom djelatnošću i uslugama servisiranja elektro sistema.

Za razliku od prethodnih firmi koje su na jaslama srpske vlade i srpskih kompanija, Tangenta svoje milione dobija kroz poslove sa crnogorskim državnim preduzećima. Na poslovnim računima ove kompanije su milionski prometi. Analizom je utvrđeno da je značajan kupac robe i usluga bila Elektroprivreda Crne Gore, i povezana preduzeća u većinskom državnom vlasništvu i da su po tom osnovu ovoj kompaniji uplaćena znatna sredstva.

Tako je od aprila 2014. do decembra prošle godine EPCG u više navrata prenijela sredstva na račun Tangente u ukupnom iznosu od više od milion eura, po osnovu ugovora i prometa robe, dok je Crnogorski elektroprenosni sistem, po istom osnovu, prenio na ovu kompaniju oko 95.000 eura.

U periodu od juna 2016. do decembra prošle godine na račun preduzeća Tangenta je kod Erste banke uplaćeno 1,125 miliona eura sa računa EPCG, CGES, CEDIS, TE Pljevlja, takođe po osnovu ugovora i prometa robe.

Sve u svemu, Blažo Papović, koji se pojavljuje u osnivačkim strukturama Matice srpske i Srpske kuće, kroz poslovni odnos svoje firme Tangenta sa pravnim licima koja su u većinom državnom vlasništvu (EPCG, CGES, CEDIS, TE Pljevlja) od 2014. do 2019. prihodovao je oko 2,2 miliona eura. Toliko o navodnoj ugroženosti i nemogućnosti da se posluje u Crnoj Gori zato što je neko Srbin.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
e ne znam
Gost
e ne znam

Posteni Gojko. Ne napadajte sta je crno 5 miliona. Da nije i odje dps umijesan. Ima li iko iz vlasti opozicije nevladinog sektora a da nije umijesan u neke malverzacije. Narod raspavlja ko je Srbin a ko Crnogorac. Blago vam u pamet

Robert
Gost
Robert

Vladimir Božović je “penzionisani” pripadnik VBA !

marius
Gost
marius

Samo je falilo jos da ste srbijancima prodali luku Bar, i aerodrome Crne Gore. Ako iz ovog sto se desava zadnjih dana, niste izvukli pouke, onda ni se ne pise dobro.

divljagradnja
Gost
divljagradnja

Dobro se plaća ova anti-crnogorska kampanja.

Starocrnogora
Gost
Starocrnogora

Ao, cime se vi bavite

Marko
Gost
Marko

Finansira se iz nasih svetinja zato su oni svi skocili kao da brane srpstvo skocili su da brane svoje dzepove.

No1e
Gost
No1e

Gojko je milione napravio, a sad vidimo i kako i ko su sponzori, milionski iznosi se okrecu godisnje od ovakvih donacija i sponzorstava, a za sta ga sponzorisu, sve pare u dzep.

Vjera
Gost
Vjera

E to za sta ga sponzorisu sad mora da opravda.. sponzorima..i to naravno radi, dominantno interesa radi..

tschugo
Gost
tschugo

a ko je zatvae´raop firme u crnoj gori,narod bez posla itd ?

Darko
Gost
Darko

Dobri nas Daka !!! 3.3 miliona Ma oj je mucenik i svetac !!!!

Mitar
Gost
Mitar

Jes, a onda kune ko nije dosao na litije kad su zloupotrijebili mosti sv. Vasilija. Jes, treba doc i pogurat ga da bi se milioni opravdali.

Pol Skols
Gost
Pol Skols

Pa posle nisu Srbi nastali kao ogranak iseljenika sa naših prostora..

Bokelj
Gost
Bokelj

Nezavisna Boka Kotorska

Darko
Gost
Darko

Od loga ???? Samo preko nas ako uspijete

Ragnar
Gost
Ragnar

Ne brini, nece Boka nidje, znamo mi koji su to “bokelji “

RADE
Gost
RADE

Njihova strategija o ugrozenosti je :”napad je najbolja odbrana”uvukli su se u sve pore sistema i cekaju trenutak udruzenog djelovanja(u policiji skolstvu zdravstvu privatnom sektoru…) koliko su se drznuli sa javnom provokacijom je primjer uciteljice , moja djeca svrseni studenti prosjek 9.5 i 9.00 cekaju na posao i rade fizicke poslove .Gospodji uciteljici mislim i da je jedva zavrsila fakultet… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Eeee, ali učiteljica je DPS

Aliens
Gost
Aliens

Moj ti je savjet da djeca idu iz Crne Gore , dok su jos na vrijeme, ako nijesu Srbi tesko da ovdje imaju ikakvu perspektivu.

Neko Tamo
Gost
Neko Tamo

Isto kao cdm dnevne novine antenam portal analitika

Окле
Gost
Окле

Најјаче је кад видим коментаре који кажу да се напада Црна Гора. Вама је изглда Мило постао Црна Гора. Доста више са тим спиновањем. Црна Гора смо ми и сав народ у њој и то је чињеница. Режим је умислио да је држава, е па неће бити.

Sprdnja
Gost
Sprdnja

A, grijesis CG i Crnogorci su ono što Car zada ka definiciju. Juče jurišnici sa 4C , danas jurišnici sa U, nikad svoji i uvijek ‘ u trk’ na nekoga.

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

Држава је независна, а неки оће да направе покрајину.

Duško Bolt
Gost
Duško Bolt

CRNA GORA JE NEZAVISNA, NE ZAVISI NIŠTA OD NJE. KLINTON REČE DA SE ZOVE MAKEDONIJA. VIORIKA DANČILA, PREMIJERKA RUMUNIJE, POVEO JE MARKOVIĆ U VILU GORICA A ONA REČE DA JE SRETNA ŠTO JE U PRIŠTINI.

Joo
Gost
Joo

Dusko….pa u svetu imaju dve definicije sa kojima se srbistan povezuje….jedan je Sibir, posto su za njega i culi….drugo grnocid…..

Boka
Gost
Boka

Za Krst casni i slobodu slavnu!!! Zao mi je cdm,ali 95% pravoslavaca misli ovako,postujuci nasu bracu drugih vjera.

Juhu
Gost
Juhu

Najgore je biti u politici.

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

,,REKTOR CETINJSKE BOGOSLOVIJE
Perović: Mnogi ljudi dolaze na proteste zbog ranijih nezadovoljstava”
Ево шта изјављује за медије у Србији његовој.
А да истину о позадини протеста каже у ЦГ??

PrincOdKonika
Gost
PrincOdKonika

Hoce srbi da im uvedemo trosarine od 100% kao i na Kosovu.

Pratim te
Gost
Pratim te

Pratim sve portale
Vidji dje lezi laz
Jedino na ovom portalu moze se kuckati pod raznim nickovima 20 nickova raznih jedan pise
Bas pozrtvovanost velika

Nole KOMITA
Gost
Nole KOMITA

a na kurir ne moze!!??
aj put te tvoje serbije.. pusti nas.. eto ti vijesti za utjehu udjes na njihov portal i imas osjecaj da si u kragujevac!!

Окле
Gost
Окле

Ко вас финансира 😂😂😂😂😂

Yes
Gost
Yes

Ko god da finansira cini dobro. Zasto? Vrlo jednostavno, CDM ne pljuje po zemlji iz koje je, za razliku od ovih fasista gore pomenutih.

Baranin
Gost
Baranin

CDM podrzava diktatorski rezim

Nole KOMITA
Gost
Nole KOMITA

rezim ne postoji niti moze postojati u 21 vijeku a posebno ne u zemlji koja pretenduje u EU.. to sto Milo vlada 30 godina je posledica nepismenjaka i ulica, i poltrona, i dusmana koji ga drze na vlasti.. nazdravlje vase i opozicije crnogorske vladat ce jos 20 najmanje, nema covjeka sad u CG koji bi mogao doci na njegovo mjesto..… Više »

Vjera
Gost
Vjera

Potpuno se slazem.. i Milovog mi je dosta, ali kad vidim kandidate koji bi ga naslijedili, zeludac mi se okrene i opet glasam njega kao najmanje zlo. Dok je vas braco iz opozocije vladace dok je ziv ili sokle bude htjeo.

Mastilovka
Gost
Mastilovka

Papovic dobija posao uglavnom sa firmama sa zapadne strane drine, hrvatska, slovenija, njemacka, …… !

Mikan
Gost
Mikan

Iz svih oružja se udara na SPC i sve što nije Milogorsko. Ako braćo ako.
Mi braćo Crnogorci, Srbi , Muslimani, Albanci danas na litiju pa neka se znoje i dalje

Berane🇲🇪
Gost
Berane🇲🇪

Nemoj da te zeznu za pare.

Dali
Gost
Dali

Pa sta ko finansira i ko je finansirao ito na ocigled nas sviju dps sa kovertama,kesom ito dokazano i sta se desilo nista a keljmendi javno na tv rece da je pomagao a nije sigurno fizicki no novcem a dje su ovi novopeceni Crnogorci iz dalekih destinacija koji nemaju svoju kucu no su nama na teret dosli nemojte o finansiranju… Više »

Nole KOMITA
Gost
Nole KOMITA

” NAS SVIJU” a sto je ovo boze mili, odakle je ovo dojavilo!!!??

Djuro Vučinić
Gost
Djuro Vučinić

Ništa tu nema novo,jer je najveći br prekograničnih i dobrostojećih firmi upakovan preko Srbije . Tako se iznalazi način legalnog poslovanja a indirektnog finansiranja protivnika države CG( podvlačim ,ne legitimne vlasti )Tome se možemo samo ljutit ali je legalno. Drugo je pitanje zašto odgovorna lica koje je postavlja država u svojim firmama ne daju poslove crnogorskim firmama. Istraga u tom… Više »

🔴🔵⚪
Gost
🔴🔵⚪

Dođe li što Stevo ?

Đuro mali čir
Gost
Đuro mali čir

Dođe 50 eura, kad mu da Miraš, ili što izroni.

Mandarinica
Gost
Mandarinica

Pricajmo o tome kako se finansirsju prorezimski mediji

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Ajde prebrojite koliko para dobijaju Matica crnogorska Dukljanska akademija nauka, milovi gardisti, dps funkcioneri i ostali vam krimi strukture

Kasper
Gost
Kasper

Ođe se ne isplati biti Crnogorac a Srbin se vjerujte mi itekako isplati!

Nole KOMITA
Gost
Nole KOMITA

istina, ne postoji nista sto im ova vlast nece zavrsit, a nama crnogorcima i clanovima dpps-a samo obecanja i lazovine!! pa im je sad prpa pa su se digli po odborima.. da ste se tako okupljali cesce po tim odborima da vidite kako vam glasaci zive i da li im treba nesto drugacije bi se danas gledalo na svijet!!

Mina
Gost
Mina

Kako se finansiraju poltronski mediji u Crnoj Gori?Nasim novcem nas obmanjujete i ubedjujete da je vlast dobra,a svi znamo koliko je nespisobna.Nece dugo,uprkos vasoj zelji da je branite.

Mitar
Gost
Mitar

Treba pod hitno provjerit mtel i cedis, epcg, cges jer svi angazuju firme iz srbije za radove kako bi pare ostale kod njih a ne u drzavi. Imali bi tu posla dok provjere i dok drzava zakonski to uredi. Takodje i telenor. Ne finansijaru nase klubove i nvo vec samo srpsku kuci a mi placamo. Uzas

Crnogorac SS
Gost
Crnogorac SS

Ajmo blokiraj im sve moguće račune jer tako Brisel kaže E viva pobjeda CG i njenog nesalomljuvig Kinga

Anagastum
Gost
Anagastum

Mi hocemo u Brisel, a vi đe idete?

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

na ovom portalu se reklamirao Montenegro airlines za grdne pare. Sad tu firmu treba da vadimo iz dugova.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ha ha pope, vi Srbi ste nebeski narod pa se valjda po toj logici ti i u avione razumiješ. Litijaj ti još malo, pa ćeš pa pa nazad u Kušumliju, okle te je dovuka Amfilohije.

Vojvodja. Front
Gost
Vojvodja. Front

Dok vi napadate Crnu Goru Vojvodina se sprema za put!!! pogledajte samo kako je ojacao VOJVODJANSKI FRONT koji naravno podrzava crnogorska dijaspora!!
idemo Vojvodjani i sad jos jace!!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

hahahaha, ove sprdnje

Boka
Gost
Boka

Prije ce ti Boka poc no Vojvodina

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

Припејд Срби.
Зато их не воле у Србији.
Ваљају им да им заврше посао на терену, али их не желе у Србији.
У Војводини (једино тамо данас има генетских Срба) очима не могу виђети оне који су постали Срби асимилацијом.
Тамо је образован народ, знају да ако су издали Црногорце, издат ће и њих кад тад, само да надокнада буде одговарајућа.

Zabrinut
Gost
Zabrinut

Mišljenja sam da nas nas CAR može zaštititi od užasnih srpskih uticaja ukidanjem interneta. E VIva Corea di Nord ::D E Viva il nostro RE Caro :DDD

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Ne brini, bićeš zbrinut.

ladybug
Gost
ladybug

Izdajnici svoje zemlje i potpaljivači srpskog nacionalizma u Cg!

Apokalipsa
Gost
Apokalipsa

Nasa država mora da reaguje i sprijeci ovakve stvari, ovo je otislo predaleko

Pollo
Gost
Pollo

Nevjerovatno koje pare zgrću ovi ljudi, a posao im je da blate po nasoj drzavi

Ilija
Gost
Ilija

Ovo smo mogli i da pretpostavimo a sada znamo tačno što i kako. Crna Gora je poligon za najbrutalniju kampanju protiv nje

Marta
Gost
Marta

Konačno da se sazna i ova istina, sve izadje na vidjelo kad tad

Bogdan
Gost
Bogdan

Sad je i zvanično jasno sve ko stoji iza koga i sa kojim namjerama

Antoan
Gost
Antoan

Bravo, oglititi ih treba do kraja, pa ma ko on bio. Ko god da je u pitanju

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

svi koji imamo 068 da svoje brojeve prebacimo na telekom cg zainat, (ja cu koliko je sjutra) i ovog papovica pozdraviti i EPCG da trazi novog snadbjevaca!!! pa neka mu Dacic daje platu!!

Slavko
Gost
Slavko

Trazi novog snadbjevaca strujom, ima ih 15 u CG hahahahaha

Zbun
Gost
Zbun

A CG telekom prava domaca CG firma…

eu kolonija
Gost
eu kolonija

dragi moji srbi I čestiti crnogorci vrijeme je da se digne crna gora I da se razračuna sa fašistima krste zrnova I militantni dukljana kojih nema 3% a u medijima I institucijama sistema su zastupljeni sa 50%

Anagastum
Gost
Anagastum

eu kolonija – MIRAN BUDI DODOGOVAC! Hljeb i so smo vam dali a vi nam rusite kucu. Nece moci!!!

MNE❤
Gost
MNE❤

Cestiti srbi,crnogorci,bosnjaci,albanci,hrvati…su na pravoj strani GRADJANSKOJ CRNOJ GORI

Dada
Gost
Dada

I vi sad poredite par ljudi koji radi vec 20+ godina, sa prosjecnim gradjaninom??? Ciji ste vi portal?

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

Из херцеговине дошло некох особа, па шетају од правца Косјерева па до НК. А на профиле шетача пишу: Величанствени скуп, народ се буди.
Величанствено лажу они који друге уче да не ваља лагати.

Grk
Gost
Grk

I šta ki radi tužilaštvo ,policija, država Itd svi sede skrštenih ruku dok nas okupatori gaze opet nemoćni smo stvarno da se sami branimo da još nijesmo u NATO već bi tenk iz BG bio u Berane .

ApokalipsaDanas
Gost
ApokalipsaDanas

Ovo je taj ugrozeni Srpski narod u Crnoj Gori , zahvaljujuci ovoj vlasti oni su povlasceni na svim nivoima . Ovo nigdje u svijetu nije zabiljezeno . Srbi vlasnici firmi u CG dobijaju najbolje poslove na tenderima drzavnih organa , Srbi imaju prednost pri zaposljavanju , Srbi mogu da napadaju policiju i nikom nista , Srbi mogu da crtaju zastave… Više »

Psssss
Gost
Psssss

Samo ako su lojalni , to je nista novo. M:tel placao reklamni prostor očigledno, na najčitanijem portalu, vi se pitajte što je najčitaniji. SRPSKA KUCA se finansira iz Srbije, zamislite. Pa TIKa iz Turske finansira evo džamije , islamske centre, muslimane, pa šta je tu čudno, neće mene finansirat. Ajde počnite da se bavite svojim poslom jer ovo što pišete… Više »

ApokalipsaDanas
Gost
ApokalipsaDanas

Koliki IQ ti imas to je svima jasno, i mnogo su mi drazi ti iz Turske nego vi.

Koncern Nea
Gost
Koncern Nea

Sjecate se kad su Dnevne Novine 2012 bile besplatne? Boze kako i inovativan poslovni model, mora da je sve cisto tu bilo.

Gospodin čovjek
Gost
Gospodin čovjek

Kad su bile besplatne onda su vijesti i dan napravile toliku hajku da ih distributer i nijesu htjeli voziti po CG ako su besplatne.. a od reklama i usluga svake novine mogu biti besplatne.

alex
Gost
alex

pa pa CDM! USKORO ZATVARANJE! 🙂

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Znači Sigurnu srpsku kuću finansira sv. Daka (nerazdvojni drug sv. Joanikija). A ima li kakvih tragova koga sve finansira Risto ili da čekamo dok uvede preduzeće u legalne tokove?

Koncern Nea
Gost
Koncern Nea

A kako se finansiraju Dnevne Novine, Pobjeda, CDM i Portal Analitika?

Slavko
Gost
Slavko

Parama od cigara i droge.

Joo
Gost
Joo

Kada ce poceti provera unutrasnjih neprijatelja CG koji imaju dvojno drzavljanstvo sa Srbistanom…..a koji rade protiv CG……

🔴🔵⚪
Gost
🔴🔵⚪

Nikad, jer mnogi funkcioneri DPS -a imaju dvojno državljanstvo

Aloalo
Gost
Aloalo

Vazno je da oni sipaju pare crnogorskim mrziteljima, a sto im je Srbija jadna i zalosna i sto krepavaju ti ne vide. I sto se pola Crne Gore naselilo srbijancima ni to ne vidi niko. To sto im je lose u Crnoj Gori. Dokle cutati??

dragan k
Gost
dragan k

Ljudi pa dal je ovo moguce ? Sve pare koje drzavne firme daju ovim njihovim kompanijama treba pod hitno ispitati ! Ovo je sramota! od ovih para oni posle crtaju zastave tudjih drzava po pasarela, od ovih se para krka u Kristal, od ovih para oni znaci otvaraju portale… O Crna Gora crna li se kad ove stvari dopustas !!!!

Rođo
Gost
Rođo

Kako se finansiraju DPS, Milo, CDM…

Joo
Gost
Joo

Mene ipak vise zanima kako se financiraju neprijatelji CG…..

Jovo
Gost
Jovo

joo, pa najveći neprijatelji cg su milo i dps

Svaka cast
Gost
Svaka cast

Neprijatelji!? Vidiš meni neprijatelj ko prisvaja SVE što su preci svih nas gradili, a ne ko piše istinu.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Preci su ti bili Srbi pa ti vidi

Anagastum
Gost
Anagastum

Da da, vidi se ko je prusvojio crnogorske hramove i muze pate za finansiranje dzavnih neprijatelja

Grk
Gost
Grk

Ovi su zasad bitniji pa kad ovo rasteramo prcacemo i o DPS u .

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

vjerovatno iz crnogorskih firmi, sigurno nije od srbijanskih!!

Titogradlollol
Gost
Titogradlollol

Svi znamo za koga radi cdm

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

azakoga srece ti!!evo reci cu ti da su mu pola urednika iz srbije.. da 80% komentara nece da objave koje im se kose sa DF-om, srbijom, irenejom, vuckom!! pa mi ti reci za koga to onda radi!!? (nekad sveti i kultni crnogorski portal) pih!

Istina
Gost
Istina

Pomorski kabel od italije do nas ce dostinji ovih sramnih srba pomutit zaradu sto prije to bolje neka traze juznije trziste

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

Е замислите да смо сви угрожени као ови срби, био би нам скандинавски стандард.

marko
Gost
marko

Eno Novak Djokovic u zelenom dresu i patikama … to Nole ..komito !!

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

pa nije to kriveno, njegov pradjed je bio komita, i onda su ih ovi okupatori raselili tj iz cg ih prebacili nekoliko na kosovo da vade prosjek!

KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

nece to da komentarisu, serbijanski portali da mu se ne zamjere, inace bi ga rasadili!!
Ne vole sto postojis a ti VJECNA DA SI MONTENEGRO!!

🔴🔵⚪
Gost
🔴🔵⚪

Kako se finansiraju Dnevne novine i Pobjeda, s obzirom da ih niko ne čita.

draško
Gost
draško

Ne čita niko ali svi državni organi moraju da kupe dogovoreni broj primjeraka.

Bravo CDM
Gost
Bravo CDM

ALOOO nije ovo dovoljno
Ja 30 komentara a vi me ne mozete stici
Ajmoooo

alex
Gost
alex

tebe u gluposti niko stici ne moze

Serdar
Gost
Serdar

Puknite od muke dušmani ,ajmo samo polako i režim je gotov .Svanuće i Crnoj Gori i običnom narodu.Afere vaše su prevelike da se sakriju .

Joo
Gost
Joo

Ti si prolupao….jedino sto je gotovo je srbijanska pljacka i okupacija CG…..

Mlada Vojvodina
Gost
Mlada Vojvodina

vidi ti sta ces da radis sad kad ti Anfilohije zasjede na presto CRNOGORSKE PRAVOSLAVNE CRKVE!! hahahahhaha kako ste naivni i glupi, pa majstore ovo je sve igra za narod Mila i Anfilohija!!

Duzd
Gost
Duzd

Litije su vec krenule. Veceras se pise istorija ! Bice nas vise od 55% !

ProMontenegro
Gost
ProMontenegro

Ahahahahahahajajajajaj žao mi je al ovo je komedija. Eo Medov matematičar. 55% druže dal si lud z ima Vas u PG sve zajedno 6.000 i to sa gostima sto dodju iz komšiluka. Znaš ti šta je 55% ne znas ocigledno

crnogorsko ture
Gost
crnogorsko ture

Objavite i crnogorske firme koje imaju sedište u srbiji

Zabrinut
Gost
Zabrinut

Morali bi onda u carsku fameLJu taknut, puno tražiš, dosta ti je ovo, ne znam što, ali od sjutra s na m: tel mreži.

Bada Boom
Gost
Bada Boom

Ma budimo iskreni ko je dozvolio i radio na tome da m:tel bude treci mobilni operater umijesto Vodafone pa ce nam biti sve jasno,a toga se dobro sijecamo.To je samo u nizu gresaka DPS-a u proteklom periodu,a danas sve isplivava na povrsinu ko je sve radio protiv interesa Crne Gore,zalosno i tuzno!

Istina
Gost
Istina

Bacio sam karticu. Oceli mi doc tuzba iz SR. jer necu platit racun da im je kruna na glavu………..

Psssss
Gost
Psssss

Garant si je bacio ahahahahaha, griju li vam nedjeljom na posa’

eu kolonija
Gost
eu kolonija

opet brišete komentare. zašto širite fašizam na ovome portalu. zaposlite srbe u vladu o državne institucije kao svugdje u evropi gdje 30% stanovništva radi u vladi

Joo
Gost
Joo

Sta u Nemackoj 30% srbijanaca u vladi….u Austriji….Francuskoj…..jel i Trampu krojite odelo….pa 🤣🤣🤣

PrincOdKonika
Gost
PrincOdKonika

Boce i toga, za sada i kod nas ispunjajete zatvorski prosjek EU zemalja od 80% srpskih zatvorenika.

Istina
Gost
Istina

Drzava ukinut uvoz iz SR. ekonomija za mjesec ce da im se prepolovi . Gotovi su .

Svaka cast
Gost
Svaka cast

Nije CG ka Kineza, nešto si se ti zabroja’, 3 BG opštine cijela CG i sa Srpskim sjeverom

TonyZ
Gost
TonyZ

Bojkot Mtela!!

Zabrinut
Gost
Zabrinut

Obavezno, trebali su se džabe reklamirati,ka DPS ovuda, a ne platit uslugu. Sigurno će krenuti bojkot ahahahahaha

milo
Gost
milo

Kao svugdje u svijetu.Ništa drukčije.Nego ko tebe plaća da pišeš ovakove blazgetarije.

Joo
Gost
Joo

Boli istina a?…..tek ce da vas boli…ovo je samo pocetak…..

Aloalo
Gost
Aloalo

Pi. A institucije gledaju i cute. Ovo nam i treba.

eu kolonija
Gost
eu kolonija

vlada crne gore bi morala zaposliti 29% srba u institucijama sistema, za direktore medijskih kuća itd. pa nebi bilo potreba da se ovi ljudi finansiraju preko nekih kanala već bi se finansirali iz budžeta crne gore. kao I u svim evropskim zemljama

Joo
Gost
Joo

Cuš….da CG financira svoje neprijatelje iwas osudjene teroriste….na cemu si…..

Kotor CG.
Gost
Kotor CG.

Hitno ukinut promet svake robe iz SR. bojkot svih proizvoda pa da vidimo .

🔴🔵⚪
Gost
🔴🔵⚪

A odakle ćeš da se hraniš, glupane ?

Mikela
Gost
Mikela

Za dorucak mozes da glodjes kotorski kamen onda.

jessy pinkman
Gost
jessy pinkman

GOTOV JE !!!

e ne znam
Gost
e ne znam

Svi koristimo MTEL a oni prisluskuju nase razgovore i lagano dijele nasu privatnost sa IN4S. Nemoguce dje zivimo. Ovakvi u EU opeglaju 20 godina zatvora i zatvore im kompanije i plate 20 miliona stete kao google zbog GDPRa

ni stida
Gost
ni stida

MTELu treba otkazati ” gostoprimstvo” jer svjesno doprinosi urusavanju ove drzave.

e ne znam
Gost
e ne znam

E kako su ovi srbi sa in4s naivni i nevini. Napadaju drzavu od njihovog starta a oni imaju ofshore kompanije preko kojih vrte milione. Oni nijesu na vlasti a ovako su izbirikani. Sve posteni…

PrincOdKonika
Gost
PrincOdKonika

Zato i zive od 180 eur mjesecno i najvece su fukare na balkanu. Sve sto su imali su potrosili na srbovanje ili su im odnijele patriote poput porodice Milosevic.

Krsto_Zrnov
Gost
Krsto_Zrnov

Pa kome nije jasno sad jeste, gOJKO rAICEVIC i eMILO lABUDOVIC su uvijek bili i bice kolaboranti, koji izdaju kucu svoju i pale je a na tudje ognjiste se griju.Cerat sve iz Crne Gore

Krsto 150 lira
Gost
Krsto 150 lira

Krsto Zrnov se borio za pravo, čast i slobodu Crne Gore, jedno vrijeme, pa mu je dosadilo i kao pravi Srbin otišao kod Aca Palikuće da moli za penziju. Kada se zaratilo dalekovidi Krsto sa talijanskog kazana je jeo makarona i marmelade, pa sa talijanskim puškama ćerao svoje sinove i ostale partizane, poslije to isto radio i sa njemačkog kazana.… Više »

Krsto_Zrnov
Gost
Krsto_Zrnov

e da mi je tvoj mozak da odmorim, divim ti se kako si zadojen, ne brini palio bi ti mene mine po autoputu…

Krsto 150 lira
Gost
Krsto 150 lira

Evo, ako budem išta pogrešno napisao, ti napiši što nije tačno. Ako ne nađeš, stidi se zajedno sa Krstom!

Krsto 150 lira
Gost
Krsto 150 lira

Krsto Zrnov se borio za pravo, čast i slobodu Crne Gore, jedno vrijeme, pa mu je dosadilo i otišao kod Aca Palikuće da moli za penziju. Kada se zaratilo dalekovidi Krsto sa talijanskog kazana je jeo makarona i marmelade, pa sa talijanskim puškama ćerao svoje sinove i ostale partizane, poslije to isto radio i sa njemačkog kazana. Znao je da… Više »

🔴🔵⚪
Gost
🔴🔵⚪

Krsto je bio kolaborant

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Placamo da rade protiv nas?!?! Pa ima li iko zaduzen da stiti ovu Drzavu ,ili se ceka da se zarati?! Jel se stvarno cudite ovim “molebanima” ?! Pa to je revolt vise nego ista! Na svakom koraku se vidi nepravda. Policija privede,sud pusti,mlako kazni….osudjeni teroristi putuju vlade srbije avionom i oni se ne mijesaju!! Pa jel neko pitao srbiju kako… Više »

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Sve sami UDBASI, e narode kad ces shvatit da se nista ne dogadja slucajno nego je sve jedan dobar Film, a mi glumci kaskaderi. Pozicija i opozicija ne postoje u Crnoj Gori.

Arena
Gost
Arena

Znao sam i kad su došli u Crnu Goru, što su im primarni zadaci.
Ozbiljno ispitajte ulogu M: tel., dok ne bude kasno.Tvrdim da nijesu manje opasni po crnogorsku državu od SPC.

Dijaspora
Gost
Dijaspora

Crna Gora mora da shvati da mora imati zakone koji sankcionišu one koji rade protiv nje. U Njemačku se takve firme proglašavaju terorističkim i Oduzma im se čitava imovina. Ne mogu da razumijem da ovoliko dozvoljavaju da se radi protiv CG.

ND
Gost
ND

Sve se ovo znalo i bez ovog članka. Trojanci finansirani iz Srbije!

550 miliona
Gost
550 miliona

550 miliona eura se godisnje uveze robe iz Srbije u Crnu Goru. Znate li koliko mi uvezemo u Srbiju? 5miliona! Dakle nema nikakve ugrozenosti, to su price za neobrazovane ljude koji ovih dana setaju a nisu ni procitali zakon, to je za osobe skromnog obrazovanja koje crtaju srpske trobojke po spomenicima iz II svjetskog rata. Dakle u pamet se crnogorci,… Više »

Jovo
Gost
Jovo

crnogorci su srbi e eno ih u litijama, a ti si milogorac il konvertit

bravo CdM
Gost
bravo CdM

Nešto kontam, poslanik Miško Vuković primi za osam godina plate i honorara, otprilike isto kao i NVO IN4S za isti period? I IN4S je sumnjiv a nije Miško koji se u 55. godini krsti u manastiru Ostrog, za svaki slučaj!

Arena
Gost
Arena

Hitno moraju MUP i Tužilaštvo ispitati poslovanje EPCG.U njoj je klupko kriminalnih radnji, koje se mora što prije razmotati.Sve je kod njih pod sumnjom, a nezakonito se bogate, svi koji sa njom posluju.Takođe su upitne razne diplome i način zapošljavanja, saradnja sa sudskim izvršiteljima itd.

Vasko
Gost
Vasko

Pa mnogo je uspjesnih Srba u Cg, 60% DPSa su Srbi napr

Anagastum
Gost
Anagastum

Vasko , e to se zove sir sa rupama. No, dako se sad DPS opameti i konsoliduje, ima mlade snage. Iskustvo i mladost bi trenalo da budu dobar spoj

Realno
Gost
Realno

I onda se čude odakle su snimci razgovora.

Barba
Gost
Barba

Sta je tacno poenta ovog clanka? Nista nezakonito nema niti se cak pominje

Jedinka
Gost
Jedinka

Sramota Cdm sto radite! Ko vas finansira da crtate metu drugima?

...
Gost
...

Па Мтл је био спонзор рукометаша Црне Горе. Значи комите раде за Србију, исто ко и Крст.😂😂😂

Jež
Gost
Jež

Zeleno, volim te zeleno!

Ljilja Karadzic
Gost
Ljilja Karadzic

Dajte i ostale firme koje su u vlasnistvu crmogorskih srba, da se postupi patriotski,a to je otkaz saradnje sa njima. Pa nidje na svijet nema da gradjani jedne drzave pune dzepove osobama koji ih negiraju, pale im zastavu ispred ambasade, negiraju himnu, napadaju im manjine itd.

Dr V. Perunicic
Gost
Dr V. Perunicic

G-djo, smanjite dozivljaj.

Kotor CG.
Gost
Kotor CG.

Bojkot svih Srbijanskih proizvoda i zabrana uvoza

Gaeta
Gost
Gaeta

Ne tarandaj.!

Šamo
Gost
Šamo

Samo naivni misli da će Srbi odustati od parole “svi Srbi u jednoj državi” , ova borba traje vjekovima i bila je i biće finansirana iz Srbije .
Ono što me čudi je činjenica kako to da državne firme posredno finansiraju one što im rade o glavi ?
“Ugroženi Srbi” zgrću milione od EPCG ?

Srbin6€
Gost
Srbin6€

srbe zaboli samo kad im dirnes pare i krmace .Krmace im necemo dirat a sve sto je povezano sa parama BOJKOT

Jaka
Gost
Jaka

Drzavo reaguj dok nije kasno

Aaaa
Gost
Aaaa

I sta je sporno? “Istrazivacko” novinarstvo…

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

Из чије фијоке је истраживање?

Cicko
Gost
Cicko

DOVOLJNO JE SAMO JEDAN DAN PREGLEDATI SRPSKE PORTALE ” INFORMER, KURIR, BLIC, ALO, B92, I MNOGE DRUGE , A KOJE DIREKTNO FINANSIRA VLADA SRBIJE, DA JE PORTAL CDM NESTO STO ONI NIKADA BITI NECE. CDM NE SIRI MRZNJU, CDM OBJEKTIVNO INFORMISE. PA I KOMENTARE NAS CITALACA , CDM OBJAVLJUJE BEZ RAZLIKE KO IH SALJE. SRPSKI PORTALI NE OBJAVLJUJU NI JEDAN… Više »

prijatno
Gost
prijatno

Kako se ti fino sprdaš svaka ti čast!

Crni
Gost
Crni

Svi imaju svog sponzora

Istina
Gost
Istina

Bravo istina ziva

PAUL
Gost
PAUL

Dovoljno je vidjeti da su obrisali klip Milojka Pantica gdje je objektivno sagledao cijelu situaciju. Mogu misliti kakav progon dozivljavaju ljudi intelektualci iz Srbije koji realno sagledavaju aktuelno stanje.

ElPatron
Gost
ElPatron

CdM kako se vi finansirate? 😂😂😂🤣😂

Barba
Gost
Barba

🙂 🙂 🙂

Zabrinut
Gost
Zabrinut

Odlično pitanje, odgovor suvišan, jer je potpuno jasno i djetetu od godinu. A, što ste čudo otkrili wow, mene više zanima kako Mili finansira Majami, i kako su 2/3 CG u porodičnom vlasništvu. Aj, ne brukajte se, pišite o zabavi, sportu, kozmetologiji, kad su vam koncepti novinarske hrabrosti, i uopšte novinarstva ‘ španska sela’ .

A eee
Gost
A eee

Ma, cuš, od Srpske elektroprivrede

Jaksa Lovcenac
Gost
Jaksa Lovcenac

Borba, IN4S i ostali portali samo siju mrznju prema svemu crnogorskom a regulatorna agencija cuti. Samo bojkot ovakvih medija je jedini lijek i nista drugo. Naravno ni pod razno dozvoliti da se nase firme reklamiraju kod ovakvih ljudi. Od njemaca treba uciti kako se ekonomski brani drzava

Zabrinut
Gost
Zabrinut

Ahahahah, obavezno ćemo ih bojkotovat, i dobijati ” prave ‘ Info ovuda, kako me zasmija. Smiri se ti u taj Lovcenac, da ti pasoš ne uzmu, ti si u Srbiji,.pa zar ne zastupas tezu da se ne treba mijesat, ahahahahaha

Sveto M.
Gost
Sveto M.

A vi,kako te?

Love me now
Gost
Love me now

E fino, Tangenti pare a oni ih koriste protiv nase domovine, Mtel da se bojkotuje i svi predju na druge tel, kompanije, ovo je strasno , sve im to treba ugasiti

Srbin7€
Gost
Srbin7€

U pravu si bojkot m tela tangente pa nek ide blazo po instrukcije u srbiju bojkot dake ratnog profitera bojkot….

Love me now
Gost
Love me now

Ovih 8 “dislikes” nijesu iz moje CG,

srbin 8€
Gost
srbin 8€

Priznat cemo mi drzavu beogradski Pasaluk kad bude vakat.
Da je VJECNA CRNA GORA.

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Da je vječan ovaj narod,a za drugo ćemo lako.

A eee
Gost
A eee

Sto ce ti narod bez drzave…? Nista ti ne treba.

Ceda narkoman
Gost
Ceda narkoman

Sto ne istrazite koliko su vladajuce strukture u Cg dobile od Amerikanaca od vremena bombardovanja 99′ pa na ovamo? Ajmo malo istrazivacko novinarstvo??? Cdm? 😂

PAUL
Gost
PAUL

Otrov!

Posrbica od90ih
Gost
Posrbica od90ih

Hrvati Bosnjaci Albanci su 100% u pravu sto se tice srba.

V.Cernozemski
Gost
V.Cernozemski

Stop fasistima stop fasizmu

bravo CdM
Gost
bravo CdM

Veličko Dimitrov Kerin (pseudonim Vlado Georgijev Černozemski je bio bugarski terorista, pripadnik VMRO-a, obučavao ustaše, koji je 9. oktobra 1934. u Marseju ubio jugoslovenskog kralja Aleksandra I i Prilikom atentata Veličko Kerin je zvjerski usmrćen!

Vasojevic
Gost
Vasojevic

Kako se finansira cdm,dnevne novine,pobjeda itd… Glasilo udbe cdm?

Rvz
Gost
Rvz

Kako god se finansiraju makar ne rade protiv CG.

Staxe
Gost
Staxe

Da li ovo Vesna ulazi u istraživačko novinarstvo,ako jeste za svaku je pohvalu…samo tako Vesna nastavi i na drugoj strani imaš mnogo više materijala….

RISTORIJA
Gost
RISTORIJA

Mijenjati operatera ima i drugih koji nijesu cetnucki

Majka
Gost
Majka

Ne znam dokle sve ovo vodi Zdradstvo nam salje dijecu u Srbiju Zasto ovoliko mrznje u jednom narodu ima … Moje dijete zavisi od Srbije jer nijesam ga ja poslala na lijecenje vec KBC … Utisajte mrznju zbog moje tvoje I njihove dijece .Ne razumijem Mozda zato sto zelim sa zadnjim atomom moje snage da okrenem ovu drzavu na piut… Više »

Rvz
Gost
Rvz

Sve je tako, samo mržnja dolazi sa druge strane, ne iz CG. I neka nas mrze, samo neka nas pušte na miru. Ali ne, oni moraju uvijek nekoga da mrze. Sad smo mi na redu.

Sunce s juga
Gost
Sunce s juga

Zdrav covijek ima hiljadu zelja
a bolestan samo jednu = zdravlje

Souu
Gost
Souu

Zasto politika da se umijesa u zdravlje
E prslo sve

A eee
Gost
A eee

Neki Srbi nece da prestanu da mrze…mi ih trpimo do zanjeg atoma ali to ne prijenja za njih. Ovo ti je istina

NN1
Gost
NN1

Koliko DPS placa CDM za 50 srbofobnih tekstova dnevno protiv crkve i hvalospeve za DPS i Djukanovica?

Neko
Gost
Neko

Mtel finansira in4s? Ako je to istina, onda to nije u redu!

DraganPG
Gost
DraganPG

Kako se cdm finansira? Niko vam vise ne cita ove tekstove. Dosta podjela!

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

Ako ti mijesi Niko onda si upravu

Off
Gost
Off

Pretpostavljam da je trebalo biti nesto sporno u ovom tekstu… Samo ne znam sta.

Slavko
Gost
Slavko

Da nije kovertama iz unutrasnjeg dzepa koje dijeli bankar kriminalac?

Sever
Gost
Sever

Ko finansira CDM ?

A eee
Gost
A eee

Ja i ti jer visimo po cio dan na CDMu. Ja branim ovu zemlju od tebe i takvih.

xyz
Gost
xyz

kako se finasira CDM?

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

У вези са тим, ко је Весна Шофранац и са њом повезана лица?

Dolje izdajnici
Gost
Dolje izdajnici

Možda i parama države Crne Gore, svoje države. SVOJE DRŽAVE!

Koki
Gost
Koki

Znači da se ljubav prema voljenoj im Srbiji naplaćuje.

volim te zeleno
Gost
volim te zeleno

Koki,oni i ljubav prema majci naplate.To je takav narod ,proracunat i pokvaren.

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Ovo je šovinistički tekst koji je jasno uperen protiv jednog cijelog naroda i isti tekst je izazvao kod mene paniku i nemir i ovaj portal nije smio objaviti ovaj tekst koji morate odmah povuči sa ovog portala,a ako to ne uradite onda vi podržavate i širite ovakve šovinisričke tekstove.

Arena
Gost
Arena

Da nijesi ovaj portal zamijenio sa nekim srpskim, patrioto.

A eee
Gost
A eee

Onaj koji zna…e bas mi je za tvoj stres…

Gospodin čovjek
Gost
Gospodin čovjek

@Onajkojizna
Navedene su činjenice, tako da ti nemaš problem sa portalom. Drugo, kad je Amfilohije nazivao Crnogorce raznim pogrdnim imenima onda nijesi reagovao. Što ce reći da si zadnja osoba koja će bilo šta reći o šovinizmu.

Nevjernik
Gost
Nevjernik

Sve finansira Srbija i srpske firme. Novac se troši u Crnoj Gori,porez u Cg,plate u Cg,itd. Ne vidim šta je tu loše za Cg. A ovi naši sve kontra,uzimaju od Cg,ukrivaju od Cg,troše van Cg,itd.

Staxe
Gost
Staxe

Bravo,svaka čast…

Rada
Gost
Rada

Trosi se u Crnoj Gori na aktivnistima da bi de srusila Crna Gora: lazne vijesti, placanje nelegalnog farbanja po noci, placanje pojedincima za litijanja,…

Car
Gost
Car

Srbi ugrozeni a obrcu milione, lijepo kazem Vijesti su srpski tabloid dobri su im sad i Vucicevi eurici. A moj Milo pospremi ovo vidis da se povampirio cetnicki pokret a sve im crkve ostavi sem onih na Cetinje . Nikad vise 1918

Uciteljica Rada
Gost
Uciteljica Rada

Greote..

A eee
Gost
A eee

Care, hahahaha…a kako ne : DA TI NEKO OSTAVI CRNOGORSKE CRKVE???? Pitaj Strasbur za to?

Jovo
Gost
Jovo

Što ste više ovakvi litije su masovnije, hvala i na zakonu i na ovakvom “novinarstvu”

A eee
Gost
A eee

Tek vas otkrivamo…da vidimo otkud pare za urusavanje ove drzave…

Roro
Gost
Roro

IN4S je imao promet za sedam godina 280hilj.eura!To da se ispita,zavede i pečetira.Izgleda da neprijatelj ne miruje.

A eee
Gost
A eee

Roro, TO ZNAČI DA VAM SE SIPA KEŠ U TORBU.

Mudrac
Gost
Mudrac

Pa sta ? Sto je problem primati pomoc od svoga naroda ?Postenije je i to.nego kao nasi.crnogorski koje finansira CIA i druge svetske organizacije.Nemas M…. O tome da pises !

volim te zeleno
Gost
volim te zeleno

Mudrac,a sto vam daju taj novac,za lijepe oči? Kako da ne,pa oni bratu uzmu euro ako mogu.

Dusan
Gost
Dusan

Kako se finansira cdm?

A eee
Gost
A eee

Evo i ti koristis CDM, visis po cio dan!

Gile
Gost
Gile

A je li moguće da tek sad vi vodite istragu o ovim licima i njihovim “srpskim firmama”

Staxe
Gost
Staxe

Da,de ste bili do sad…

BudoMne
Gost
BudoMne

Pa jasno je sve, najisplativi biznis…biti srbin u Crnoj Gori koji pljuje i radi protiv Crne Gore…
A dosta iskrenih i pravih Crnogoraca sjedi kući bez posla…a ostali, uključujući i manjine(koje trguju..)-drmaju…
E to je nesreća Crne Gore…

Tika
Gost
Tika

Odlična analiza. Pametnome dosta da shvati što se dešava.

Penzioner...
Gost
Penzioner...

Muke vase CDM

Nije vam lako

Nebojsa
Gost
Nebojsa

Plaćaju li sve te firme poreze crnoj gori,a na sve te promete i transakcije.Ako plaćaju,ja ne vidim što je tu sporno,osim ako nekome ne smeta konkurencija ili je neko zavidan, pa onda zloupotrebom državnih organa hoće da eliminiše konkurenciju.

Plunjaš
Gost
Plunjaš

Ne vidiš ti, jer ne želiš da vidiš. Mi normalni vidimo

volim te zeleno
Gost
volim te zeleno

Nebojsa,ono sto je u nasoj kuci je nasa stvar,ali kada mi “komsija” uskace u dvoriste -e to je bogami druga stvar,jer to niko nece da trpi.

Sova
Gost
Sova

Smeta to što ti isti pričaju kako su ugroženi u Crnoj Gori (na neki način imaju pravo da kukaju, ovo je demokratija), a vi im vjerujete (da je sreće, niko im ne bi vjerovao).

Anagastum
Gost
Anagastum

Konkurenciju??? Konkurisete, znaci. Ponisticemo vam taj konkurs, vjeruj ti meni, samo polako…do sad ste mlatili sa Crnogorcima na racun emocija, pa cemo malo korigivat tu svoju emotivnost.

Titov pionir
Gost
Titov pionir

Znaci
Oznaka tajno Majami

Balkanska ura
Gost
Balkanska ura

A sada ono sto njih j zanima uz ovo
Ko je finansirao let u Majami

Bojan
Gost
Bojan

A to se ne može istražiti, tu znanja ovih vrlih istražitelja iz DN i Pobjede staju, jer njihovi “izvori” nemaju te informacije

Anagastum
Gost
Anagastum

Bolje vidite koja vlada OTVORENO salje avione da preveze izdajnike Crne Gore…to je pitanje na koje još nije pravno odgovoreno.

Send this to a friend