Politika

Kalezić: DPS cirkusu se smije cijela Evropa

Cirkus zvani Demokratska partija socijalista nastavlja svoju turneju. Razumije se, uz svu prateću tresku, viku, galamu i bijes upravnika. Nije im bilo dosta da gostuju samo u crnogorskim gradovima, nego se tom cirkusu već smije cijela Evropa, saopštila je danas članica Glavnog odbora Demokrata i opštinskog odbora te partije u Budvi Veselinka Kalezić.

<<<Sekulović: Šojić, glavni klovn cirkusa Demagozi<<<

Ona je, reagujući na saopštenje predsjednika Savjeta mladih OO DPS Budva Milije Sekulovića, poručila da je cirkus zvani DPS, pod pritiskom međunarodne zajednice, postao internacionalni cirkus.

“Nema toga ko nije vidio njihovu tačku: Kačenje plana dogradnje izborne zakonodavstva mačku o rep. Naravno, cirkus nije cirkus bez svojih klovnova, a jedan od njih je, osim što je klovn, pomislio da, istovremeno, može da posluži i kao opsenar i da za račun impresarija cirkusa zvanog DPS, obmanjuje budvansku javnost. On od građana građana Budve očekuje da se i dalje dvoume između onih kojima je suđeno i presuđivano zato što su su te iste građana godinama potkradali, što je i dokazano osuđujućim presuda i onih koji su tada posrnulu Budvu ponovo podigli na noge”, navela je članica GO Demokrata.

Kako je istakla, valjda je i Sekuloviću jasno da se između takve dvije ponude niko ne bi dvoumio.

“Uzalud pokušava ovaj politički klovn da ubijedi javnost u Crnoj Gori da cirkus zvani DPS može građanima, osim za zabavu da posluži još i za nešto drugo. Ne može, vi ste gomila ražalovanih klovnova kojima u Budvi odavno nema mjesta, a uskoro neće ni u cijeloj Crnoj Gori”, dodala je Kalezić.

Naglašava da znaju da u DPS-u sanjaju o povratku na vlast u Budvi i da mnogo polažu na onu da se kriminalac vraća na mjesto zločina, ali da ni to, u njihovom slučaju, neće važiti.

“Vi ste rasadnik kriminalaca što je posvjedočila i međunarodna zajednica prihvativši Briselski plan, a odbacivši vaš, a građani Budve i Crne Gore znaju, da se tamo gdje vas nema opštine finansijski konsoliduju, da se u njima redovno isplaćuju plate, da se radi na opšte dobro građana, a ne u interesu par isluženih političkih cirkuzanata”, istakla je Kalezić.

Prema njenim riječima, dok se njihovi bilansi u Budvi broje milionima duga koje su vratili, milionima za koje su uvećali opštinsku kasu, bilansi DPS-a se broje brojem osuđujućih presuda, kao i brojem godina na koje su osuđeni.

“O vašem kompleksu izazvanom Briselskim planom dovoljno govori i činjenica da u svojim saopštenjima i ne smijete da pomenete dvije riječi: “Briselski plan”. A i kako biste smjeli kad je to akt vaše kapitulacije”, upitala je Kalezić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mojsije
Gost
Mojsije

Izgleda da ima dovoljno vremena za.citanje napisanog .Sta mis Kalezic radi osim prepricavanja o necemu sto nerazumije ?

nnn
Gost
nnn

Ko je ova i o čemu ona priča???

oooo
Gost
oooo

Svi ste vi isti. Prije izbora sve i svasta a poslije izbora se zalite na kradju jednih ili drugih. St ni jedna partija ili stranka ne izbci neki dobar plan izlaska iz krize u kojoj se CG nalazi? Zasto ne obecate ponistenje raznoraznih odluka i zakona koji su stetni po ovaj napaceni narod i uradjene su da bi se neko… Više »

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Haha.bravo.pravo medju rogove.

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Pa sad kome se smiju evidentno je.. a vi uzivajte ovo jos malo pa cete opet dwmagogiju kaoni do sad kad vas razbucaju na sledecim izborima. A i to uopste nije upitno ko su cirkusanti od kako ste se vi pojavili na politickoj sceni!!

Haris
Gost
Haris

Još jedan klaun iz cirkusa plagijatora aaahahahaha

Svjefol
Gost
Svjefol

Ko je ova?

Fileopg
Gost
Fileopg

Poštovana gospođo nikad ne pristajte čitati saopštenja, koja vam je neko drugi pisao i nema hrabrosti da stane iza njih, a kojih će te se brzo stiđeti. Vi ste dama i ponašajte se tako, izbjegnite makar i u čitanju taj uličarski rječnik kojim se pretežno služi vrh vaše partije. Održite dignitet jedne dame a ne da se spuštate na uličarski… Više »

Toliko
Gost
Toliko

Bez zelja da branim ijednu partiju… samo je bitno da se tebi ne smiju, to je najvaznije

J.j.j
Gost
J.j.j

Pljunite vi meni u brk svi ako si i ona i Sekulovic pisali ova saopstenje posto oboje ne umiju dvije sastavit sto mozete provjerit na njihovim fb profilima.

Jeź
Gost
Jeź

Medojević je malecni medo, naspram ovih iz De
mokratske i URE.

460
Gost
460

Jeli Aljeksa u Varšavu.

Mileva
Gost
Mileva

Što je gospođi?

O Tempora
Gost
O Tempora

Veselinka, ko se zadnji smije, najslađe se smije, glasi jedna mudra narodna izreka.

Libero7
Gost
Libero7

O vi kalezici u budvi svi sa ovim cetnicima

Kuki
Gost
Kuki

Briga njih kako ih zovemo,oni se obogatise i obezbijedise praunucad…sve na foru podjela i svadje svoga naroda…jedna ruka na srce a druga na dzep

Kuki
Gost
Kuki

Oni se obogatise pa mozemo ih zvati kako ocemo…briga nji obezbjedili su praunucad na seljacku foru zavadi pa poharaj

Mladen
Gost
Mladen

Ko je ova? O čemu ona to? Koji je to film? Đe živi ova?

Send this to a friend