Politika

Kalezić: Socijaldemokratama u Budvi cenzus postao neuhvatljiv

Značaj i veličina Socijaldemokrata u Budvi je takav da im stvarno ne treba pridavati značaja, posebno jer više nemaju ni status „hotelske stranke“, pa im je sada i cenzus postao neuhvatljiv, poručuje članica OO Demokrata Budve Veselinka – Vesna Kalezić.

Ranije su iz SD-a poručili da predlažu da se smijenjeni predsjednik SO Budva Krsto Radović učlani u udruženje anonimnih predsjednika Skupštine.

Kalezić je navela da je zbog javnosti osjetila potrebu da skrene pažnju na  “licemjerstvo koje krasi ovu kombi stranku u Budvi.”

“Krsto Radović je čovjek koji je uprkos svim izazovima sa kojima se koalicija, koja kao sedamnaestog odbornika ima lice nesposobno da rasuđuje, nosila svoj posao, radila korektno i apsolutno u skladu sa propisima. Uvijek i na svakom mjestu je prvo bio drug i kolega odbornik, koji je stajao u zaštitu ostalih odbornika, pa tek onda političar.  Njegova javna istupanja su u potpunosti bila u skladu sa onim što on iskreno misli i osjeća i vrlo sam ponosna što ga, prije svega, imam za prijatelja”, istakla je Kalezić.

Kako navodi, za razliku od Krsta Radovića, kombi partija ima jednu odbornicu koja je bitisanje u lokalnom parlamentu obilježila ćutanjem, a prema riječima Kalezić, ta gospođa nema mišljenje niti o jednom pitanju koje tišti lokalnu zajednicu.

“Za razliku od parlamenta, gdje je opet neko izabrao da iznosi određene političke stavove, na facebook društvenoj mreži vrlo je aktivna, glumeći budvanostalgičarku koja žali za nekim davno prošlim vremenima kada je Budva bila zelena, pješčana i odisala mediteranom. Ta licemjerna gospođa, Milica Petričević, ćutala je i ćuti na sva planska dokumenta koje je donijela njena majka partija – DPS, nikada od nje nismo niti ćemo čuti jednu riječ u vezi toga što je DPS napravio od nekadašnje mediteranske Budve”, navela je odbornica Demokrata.

Kalezić dodaje da ta odbornica nije nije podržala uklanjanje vašara sa šetališta, ali zato, tvrdi ona, po društvenim mrežama suze lije za murvama, primorskim borovima i palmama.

“To licemjerstvo prevazilazi svaku granicu dobrog ukusa, a kao kruna, ona kao učiteljica u jednoj školskoj ustanovi i osoba koja treba da vaspitava našu djecu, aminovala je i ćutala na batinjanje i trovanje hemijskim supstancama naših sugradjana . Nijednom se nije drznula da osudi premlaćivanje i vezivanje njenih bivših učenika, ali je zato prva kada treba da sa kriminalcima prekraja izbornu volju Budvana”, poručuje Kalezić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mojaš
Gost
Mojaš

Kaže “cenzus” a nema pojma što to znači.

Mojaš
Gost
Mojaš

Kuku nama ko mam se sve bavi polotikom!

Bonita
Gost
Bonita

Trebalo bi da poslusa djecu ipak, u ovom slucaju mladost je ispred isksustva i godina

overthinker
Gost
overthinker

Ovo prica zena kojoj su đeca u DPS, smiješno

Mayakovski777
Gost
Mayakovski777

Ova gospodja je budvanskoj javnosti poznata po izlivima nekulture i nevaspitanja koje je imala uoci satorske sjednice skupstine, a koje su kamere dobro zabiljezile. Tako da….. Nemate Vi pravo nista pricati i karakterisati druge na bilo kakav nacin. Poz.

Bbbbe
Gost
Bbbbe

Na brojnim snimcim iz Budve vidi se gospođa kako histerično viče, snima unoseći se u lice ” protivniku” i gađe jajima.Toloko o njenoj kulturi.

Blaki
Gost
Blaki

Spominješ da je Budva bila Medizeranski grad .I jeste Mediteranski grad .Ti bi htjela da bude Srpski grad .Malo si se zaigrala .Čim pređeš granicu sa Srbijom imaš koliko hoćeš Srpskih gradova .
Nikad više 1918. I da je vječna Crna Gora.

Budibogsnama
Gost
Budibogsnama

Da nijesam gledao snimke, vjerovao bih u ove opise iz zadnjeg pasusa. Međutim, na snimcima je upravo obrnuto. Policija trpi što ne bi trpjela ni jedna policija na svijetu, a par desetina divljaka i divjakinja se iživljava nad gradom i nad policijom. Nego, kad je već takva optužba, sledeći put treba uraditi sve ovo što je gospođa predložila.

Građanin Budve
Gost
Građanin Budve

Stidi se svog ponasanja Veselinka!

Irvas na moru
Gost
Irvas na moru

Nije uspjela da sredi svoj brak i život, sređivaće nam grad i državu.

cikoticka-drack
Gost
cikoticka-drack

pa i druge brakove je sredila kao svoj

JankoMaine
Gost
JankoMaine

Samo je SD ostao cist u Budvi. Ostali ste otisli do -10. A ti nisi nidje isla, ti si bila na -20 i ostala tu

Turizam10
Gost
Turizam10

Mozes ti za SD da pricas sta hoces, Budva je vidjela sta je kultura njihove odbornice. I sta je tcoja kultura. Stidi se

Remzo
Gost
Remzo

Sin ti u dps, zet ti predsjednik Opstine Budva. Zeno tebe ni kuci niko ozbiljno me shvata

Daka
Gost
Daka

Još jedan pripadnik/ca plagijatorsko- parazitske partijice uhljeba sa crvenim mašnicama.

Vaše ime
Gost
Vaše ime

nadam se da SD niđe neće preći cenzus

Šako
Gost
Šako

Nada potonja umire.

Rade
Gost
Rade

Bogami, tuda ste neđe. Bolje vi je da se udružite sa Amfijevom Srpskom pravoslavnom strankom, pa da vičete ,,Ala tutnjimo! “

Miloš
Gost
Miloš

A sto cini vesela 😂😂😂

Aki
Gost
Aki

Obigrava, čini mi se

I HAVE
Gost
I HAVE

Zena psiho

Budvanin
Gost
Budvanin

Tebe Vesna ni kući ne glasaju..

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Viđećeš koliko će te vi imat poslije izbora,a to poslije zafalite “harizmatičnom” malom aleksi što voli da uskače kroz prozor?

Send this to a friend