Politika

Kamenovane prostorije Crnogorske u Budvi

foto: Cetinjski list

Na prostorijama Crnogorske u Budvi sinoć razbijena su stakla, potvrdio je RTV Budva član glavnog odbora Crnogorske Miodrag Čučka.

foto: Cetinjski list

Prostorije stranke u Budvi nalaze se u zgradi Zavoda za izgradnju, kod Opštine. Slučaj je prijavljen policiji koja je izvršila uviđaj.

Predsjednik partije Vladimir Pavićević kazao je da su jutros članovi zatekli razbijen prozor i oštećene prostorije i naglasio da je sreća što nikog nije bilo u prostorijama stranke, tako da nema povrijeđenih.

“Najoštrije osuđujem nasilje i očekujem da se počinioci ovog napada na našu stranku i na naše ljude privedu i kazne. Nasilje ne smije biti legitimno sredstvo u demokratskom i prosvećenom društvu. Svi koji djelujemo u javnom polju treba da doprinesemo smirivanju tenzija umjesto raspirivanju strasti. Za Crnu Goru i sve naše građane je važno da uključimo pamet, a ne vrelu krv“, izjavio je Pavićević.

On je dodao da je slučaj odmah prijavljen policiji i da očekuje efikasnu reakciju nadležnih organa.

“Ne znamo ko stoji iza napada, niti koji su motivi za ovaj napad na Crnogorsku. Ali znam da nećemo odustati od onoga što radimo u crnogorskoj politici i bilo kakvi napadi, prijetnje i slične nečasne radnje ne mogu nas pokolebati u namjeri da Crna Gora bude savremena, demokratska i uređena država“, rekao je Pavićević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dukljanin
Gost
Dukljanin

ćetnicka

Misko
Gost
Misko

Politicki kameoloni mijenjajte ime stranke,ne kaljajte Crnu Goru,nazovite se kako ocete ali dje ……………. tesko mi je ime pomenuti od sramote!

Danko
Gost
Danko

Ko dade ljudima 100 puta gorima od recimo Seselja pravo da daju to ime stranci?! To je trebalo zabranit u startu!!!

Iljaz
Gost
Iljaz

Mašala kamen!

Tragikomedija
Gost
Tragikomedija

Koja je to stranka.prvi put cujem

Purko
Gost
Purko

Je li autohtoni kamen?

Danko
Gost
Danko

Valjda Velika Srbija da bude savremena, demokratska… Ovi ne samo da nijesu promijenili naziv stranke u cetnicka nego i dalje nesto Crnu Goru pominju! Na taj nacin su gori od ostale ” opozicije”, ovi drugi ni ne pokusavaju da maskiraju svoje namjere!

Prc CG
Gost
Prc CG

I treba!!!!!

Send this to a friend