Politika Kampanja we are nato

Kapetan Kovačević: Benefit ulaska u NATO je bezbjednost moje porodice

Benefit od ulaska u NATO je bezbjednost i sigurnost moje familije i prijatelja, poručuje kapetan Danko Kovačević, zamjenik komandira i pješadijske čete Vojske Crne Gore u okviru kampanje We Are NATO. 

Kako je istakao, u pitanju je i sigurnost same Crne Gore zato što smo postali članica najvećeg vojno-političkog saveza na svijetu.

Kovačevićevo obraćanje dio je medijske kampanje “Mi smo NATO”, koja je nedavno pokrenuta sa ciljem unaprjeđenja informisanja građana o svim aspektima članstva naše zemlje u Sjevernoatlantskoj alijansi.

Kako je ranije najavljeno iz Vlade, Komunikacioni tim Interresorne komisije Savjeta za NATO će u partnerstvu sa zainteresovanim medijima i nevladinim organizacijama tokom trajanja višemjesečne  kampanje otvarati teme u vezi sa članstvom naše zemlje u tom savezu koje su od interesa za javnost

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dukljanin
Gost
Dukljanin

Nato je jedina prava stvar…Jača za CG od EU…Nato je CG spasijo…Lakse se dise..

Bokelj
Gost
Bokelj

Ima li ovaj obraza

IQ 86
Gost
IQ 86

Za obraz ne znam ali mu je IQ znatno ispod prosjeka!

dejo
Gost
dejo

nadam se danko da ces biti prvi sa bracom rvatima na istocnom frontu jel to zasluzujes

russ
Gost
russ

… nije ovo iz njegove glave…

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Lako mi je za za kapetana nego sto cemo mi sto ne glasamo.nemamo ni kuceta ni maceta.dako mi makar jedan dzak brasna daju pred izbore.

Kaća
Gost
Kaća

Što su ovo navalili sa kampanjom, pogodila ih ona anketa CEDEM-a koja je pokazala da je većina građana Crne Gore i dalje protiv NATO. I to sada kada su nas učlanili, a zamislite koliki je procenat protiv bio prije nego što su nas nasilno ugurati u tu družinu bez referenduma.

Milica
Gost
Milica

Zivio NATO!I svaka cast svima koji predstavljaju nasu drzavu!I zao mi je sve vas koji Crnu Goru ne osjecate svojom, a trebalo bi!

Pomorac
Gost
Pomorac

To znaci da ja koji sam u kontaktu sa npr. Italijanima “obojenim” u crveno i koji preziru NATO mogu da kazem za njih da ne vole Italiju?

Djuro
Gost
Djuro

U Milice duge trepavice, al’ je pamet kratka !
Ajde mile na sendvich. Napravili su vam ih sa prsutom danas. Valja se okrijepit.

Dijaspora
Gost
Dijaspora

Mesi,mesi, nista nece da ti bude…

Svetlana V
Gost
Svetlana V

Treba li da volimo nato? Bombardovali su nas i toliko imamo oboljelih ljudi zbog nato-a.. A od koga to da nas brane ,oni samo otimaju … Koji god nato vojnik dosa ovamo ,nikad srece ni poroda vise ne imao ,sjeme mu se zatrlo daBogda !!!!!!!!!!!!!

milos
Gost
milos

dobar je . . . . . . . .ako je ovo on rekao . . a vidjoh na tv . . . . .on je ovo rekao . . ali cisto sumnjam da misli tako . . . eeeeeee . . . . .

Rajan
Gost
Rajan

NO COMENT

-Muljavi-
Gost
-Muljavi-

Polako te kovačeviću sa hvalisanjem kako teče med i mlijeko u taj amer-nato.Pitaćemo te kad budu stizali prvi sanduci kako stojite s tim benefitima….samo opušteno.

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Otvorice neki dps tajkun cepurke 2 i idemo dalje.

REPUBLIKASRBSKA
Gost
REPUBLIKASRBSKA

Zemljo otvori se

vojnik
Gost
vojnik

jako zanimljivo. pucamo od sigurnosti dok se bombama dizu po gradu.
a ko ce to da nas napada kad su svi nasi istorijski neprijatelji u nato-u a znamo da nato nije agresor 🙂

Dojčland
Gost
Dojčland

Prop prop proganda… pa neće valjda kapetan vojske da priča suprotno odluci vlasti. Vojniku je dato da sluša, a ne da razmišlja

Djuro
Gost
Djuro

A valja se i ugovor o radu produziti. Ovaj ga je osigurao do sledece izjave.

Send this to a friend