Politika

Kažić odgovorio Anđušiću: Taster je Vaš krajnji domet

Domaća javnost je navikla na saopštenja taster podmlatka Demokratske partije socijalista koja, po pravilu, odišu bezobrazlukom i primitivizmom. Takvo je i ovo posljednje taster poslanika Mihaila Anđušića, koji se javio kao portparol Agencije za sprječavanje korupcije, ali i kao tehničko lice kriminalaca za vezu sa javnošću. Naravno, onih kriminalaca koji nezakonito finansiraju DPS, saopštio je danas odbornik Demokrata u Skupštini Glavnog grada Nikola Kažić.

<<<Anđušić: Šaranović se na praznik rada narugao građanima<<<

“Kud ćete većeg bezobrazluka i primitivizma od lažnog moralisanja političkog nasljednika Slavoljuba Koverte Stijepovića”, upitao je Kažić.

Kako je rekao, to je već drugo saopštenje koje Anđušić potpisuje, a kojim blati Danila Šaranovića.

“Prvo je potpisao prošle godine iz Londona, a ovo jutrošnje, s obzirom na njegovu sadržinu, vjerovatno iz zagrljaja svog političkog mentora, Miga Koverte. Taster poslaniče lopovske organizacije, ekstremni je politički mazohizam kada Vi držite slovo o odgovornosti prema građanima, a pogotovo ako imate drskosti da govorite o kolegi Šaranoviću”, poručio je odbornik Demokrata.

Prema njegovim riječima, dok je krajnji domet Anđušićevog političkog djelovanja puko pritiskanje tastera u crnogorskom parlamentu, Šaranović je jedan od svih poslanika Demokrata koji ne uzmiču da izgovore ime bilo kojeg kriminalca i bore se prsa u prsa sa njima.

“Dok ste Vi klasičan prototip mlađanog branitelja šefa režima, Mila Đukanovića, kolega Šaranović je jedan od onih koji svakodnevno ukazuju na sva nepočinstva OKG DPS. Dok ste Vi za poslaničku platu branili interese mafije, Vaši kriminalni najamnici su pištoljima napadali kolegu Šaranovića na Cetinju. I konačno, dok ste širili zastavu DPS-a iznad glava mališana u vrtiću u Golubovcima, kolega Šaranović je jedan od onih koji su se odrekli svih poslaničkih beneficija i sa svojim kolegama poslanicima obnavlja škole po Crnoj Gori”, naveo je Kažić.

Istakao je da je tokom tri decenije vladavine DPS-u isplaćen 201 milion eura.

“Kad već virite u naše novčanike da vas podsjetimo da je za 28 godina vladavine DPS-u isplaćeno za plate poslanika – 31 milion; za plate javnih funkcionera koje je postavljao DPS – 82 miliona; za partiju sa državnog nivoa – 54 miliona; za partiju na lokalnom nivou – 34 miliona. Ukupno: 201 milion eura. Znate li, gospodine Anđušiću, da je u tih 201 milion eura koje su vam građani plaćali iz svog džepa – broj domaćinstava koje ste obišli: 0; broj kilometara koje ste prešli sopstvenim vozilima: 0; broj škola koje ste obnovili iz svog džepa: 0; broj litara goriva kojeg ste se odrekli: 0; broj fabrika koje ste otvorili: 0”, naglasio je Kažić.

Broj fabrika koje su ugasili je, kako je dodao, 200, broj radnika koje su ostavili na ulici je 100.000, a toliko je i mladih koji su napustili Crnu Goru.

“Stopa nezaposlenosti: 22 odsto; nezaposlenost mladih: 50 odsto; javni dug: tri milijarde; poreski dug: 500 miliona; broj ubistava: 60. Gospodine Anđušiću, jasno je da za ovakav politički bezobrazluk i primitivizam ne možete dobiti podršku poštenih građana, pa ste svjesni toga, među desetak ostalih, morali lično “lajkovati” sopstveno saopštenje na FB stranici OKG DPS”, rekao je Kažić.

<<<Šaranović: Zašto ćutite Radonjiću?!<<<

On je Anđušiću poručio da, kada se već javljaju u svojstvu portparola Sretena Radonjića, koji ćuti skoro dva mjeseca, odgovore šta se dešava sa slučajem tajenja imovine guvernera CBCG, Radoja Žugića.

“I na kraju, taster poslaniče Anđušiću, kolega Šaranović će uvijek dok bude obavljao funkciju poslanika raditi u ime i za račun građana, a Vi ćete ostati samo dizač ruke za račun lopovske organizacije čiji se politički očevi, sa milionima eura ukradenim od građana, bore sa suicidnim mislima po beogradskim birtijama”, zaključio je Kažić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Enesa
Gost
Enesa

Oni trebaju da se pokriju usima na praznik rada, sramota je sto su 2 i po godine placani da sjede kuci.

Svetlana_TV
Gost
Svetlana_TV

Mozda je i bolje da Demokrate ne dolaze na radno mjesto, jer smo vidjeli sta su uradili od Kotora.

Marelica
Gost
Marelica

Poslanici Dps-a su uvijek radili u interesu gradjana, za razliku od opozicije koja prima uredno platu, a ne obavlja radne zadatke.

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Za razliku od tebe Andjusic obavlja svoje radne zadatke, a Demokratama ocigledno treba neko da pokaze put do parlamenta.

marius
Gost
marius

Samo me interesuje kad ce ove demokrate shvatit da “pljuvacka” retorika vise kod naroda ne prolazi. Cak sto vise mislim ,da je se narod gadi.

Flojd
Gost
Flojd

Malo nam je bilo onih starih političara koje smo navikli za ovih 30 godina pa ih više i ne slušamo nego su se pojavile i ove mlade generacije koje lagano ulaze u elitu da nam otvaraju mozak svaki dan sa nekim glupostima. A iko nema nikakav plan i program

Zigman
Gost
Zigman

Licemjerstvo je takozvanim demokratama njihova glavna osobina

Vojnik777
Gost
Vojnik777

Andjusic je u skupstini i radi posao za koji je placen za razliku od ovih demagoga koji nista ne rade a izimaju pare

Cipsy
Gost
Cipsy

Vi ne dolazite u skupstinu jer sve svjesni da nemate kapaciteta da odgovorite DPS na licu mjesta kad vam saspe istinu o oci, ali imate obraza da uzmete platu! Koji apsurd!

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Jos ovo malo pa ce izbori opet a tada narod nece glasati ove sto za vrijeme mandata od 4 godine ne krocise nogom u skupstinu!

Ziva istina
Gost
Ziva istina

Ne razumijes Koviljka. Ne petljaj se,nego odrasti pa kad shvatis onda pricaj.

Vladika
Gost
Vladika

Ajde Nikola da pojednostavimo, kada tvoje kolege i ti budete glasali drugačije od Borisa i Alekse – skinućemo kapu. Nemoj Nikola potpisivati što ti Boris napiše, nemO.

zacanka
Gost
zacanka

Je li vas to Becic uci da ne dolazite na posao a uzimate onda ogromne pare ovamo??

ines23
Gost
ines23

Uzaludna ti je ova prica sve jer ne mozes pobiti cinjenice koje je Andjusic rekao, za nedolazak na posoa a primanje 40 hiljada nema opravdanja, nego je to vas bezobrazluk!

Vitinka
Gost
Vitinka

Sto ne bi covjek i ti i Saranovic pa da date novac u dobrotvorne svrhe kad vec vidim kako se prema poslu ophodite.

oliver14
Gost
oliver14

Ja do sad ne cuh Saranovica da ista rece pa ne znam ja dje to on prica, a ti ako mislis na ulicu dok su protesti bili to se ne racuna to svako moze, a i ne prima platu da bi setao ulicom.

Kosta
Gost
Kosta

Je li te sramota da uzimate platu a ne pojaviste se vec 3 godine u skupstinu??

Insajder
Gost
Insajder

Rece momak kog je sramota sto scer ceka, pa je pricao da cekaju sina dok mu se zena nije porodila

Franko
Gost
Franko

To mora da si iz Liberalne partije, čim te toliko tračevi interesuju.

Arbitar
Gost
Arbitar

Nećete, vi, iz Demokratske odmaći dalje ot tastature…..to vam je krajnji domet.

Franko
Gost
Franko

Tvoj nadimak bi trebao biti nebitar.

Balsa
Gost
Balsa

Taster podmladak 🙂

Ćukteraš trend
Gost
Ćukteraš trend

Promijenili su naziv, iz Sedam sekretara SKOJ-a u Sedam tastera DPS-a!

Send this to a friend