Politika

Klinički centar: Mandatar omalovažava napore svakog ljekara i medicinskog radnika

KCCG

Mandatar Zdravko Krivokapić ponovo sebi daje za pravo da proizvoljno i krajnje neutemeljeno optužuje zdrastveni sistem i zdravstvene radnike da su glavni krivci za širenje koronavirusa, saopštili su danas iz Kliničkog centra, ističući da on, omalovažavajući napore svakog ljekara i medicinskog radnika da pomogne u spašavanju ljudskih života, nipodaštava sve što je urađeno i uloženo u Klinički centar Crne Gore, bolnice i domove zdravlja.

<<<Krivokapiću sad korupcija kriva za prenošenje koronavirusa<<<

“Ne vidi mandatar Krivokapić koliko je nove, najsavremenije opreme kupljeno, koliko je uloženo u stručno usavršavanje naših ljekara i srednjeg medicinskog kadra, koliko je uloženo u rekonstrukciju objekata. Ne vidi ili ne želi da vidi ništa što je dobro u zdravstvenom sistemu Crne Gore. Naprotiv, on priča da je jedan od najslabijih u Evropi i o nesposobnosti sistema u borbi protiv korona virusa, a sam cijelo vrijeme ne poštuje propisane zaštitne mjere”, navode u KCCG.

Dodaju da, srećom, građani znaju kako i koliko su zaposleni u KCCG, kao i u ostalim zdravstvenim ustanovama, posvećeni njihovom zdravlju.

“To je potvrdilo i nedavno sprovedeno istraživanje IPSOS-a, po kojem skoro 80 odsto građana Crne Gore smatra da su ljekari i zaposleni u KCCG ključni u očuvanju zdravlja građana Crne Gore. Prema mišljenju oko 70 odsto ispitanika crnogorski ljekari i medicinsko osoblje KCCG prate svjetske preporuke u liječenju i sposobni su da se izbore sa svim problemima, a isti procenat njih smatra da su ljekari i zaposleni u KCCG najzaslužniji za dobre rezultate u borbi protiv koronavirusa, zaključci su IPSOS-ovog istraživanja”, podjećaju iz Kliničkog centra.

U toj ustanovi naglašavaju da, zahvaljujući viziji i dobroj organizaciji proteklih godina, kao i izuzetno kvalitetnom i stručnom kadru, Klinički centar Crne Gore, kao najveća zdravstvena ustanova u Crnoj Gori, danas može da odgovori brojnim izazovima.

“Naravno, da treba nastaviti sa unapređenjem i modernizacijom kroz rekonstrukciju i opremanje, što je i predviđeno brojnim projektima, za koje je Vlada već opredijelila sredstva i čija je realizacija izvjesna. A Vlada mandatara Krivokapića ima obavezu da završi započeto i da se fokusira na nove projekte i njihovo sprovođenje, a u međuvremenu neka ne otežava, i tako težak i odgovoran posao zdravstvenim radnicima, koji danonoćno brinu o zdravlju i životu svakog građanina Crne Gore”, poručuju iz Kliničkog centra.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mileva cg
Gost
Mileva cg

Milo,vrati se,hitno je!

Marina
Gost
Marina

Moj rodjak koji je imao virus i ozdravio ne moze opisati rijecima tretman koji je imao od strane ljekara i uopste osoblja.
Nema dovoljno rijeci kojima bi im se zahvalio za toliku paznju , brigu i pozrtvovanje.
Skupljati politicke poene vrijedjanjem tih savremenih gladijatora samo govori o ljudskom talogu kakav je mandatar.

Darko
Gost
Darko

Zasto ne odgovara krivicno ako je krsio zakone? Zato sto nema drzave odavno.

Vjera
Gost
Vjera

Znaju gradjani kad dodju u vase ruke nazalost koliko ste posvećeni. Cast izuzecima al vecina ne radi svoj posao kako treba

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

KCCG najkorumpiranija institucija u državi, posle sudstva i policije

Mitar
Gost
Mitar

Sto se sad javljate kad ste coce na istu stranu??? Jeste li vi pratili Rista ? Jeste li vi sirili zarazu? Jeste, uz blagoslov novoga premijera!!! I sto je sad ta buka kad ste isti???

Ned
Gost
Ned

Evo cekamo tebe Mandataru da nas sa Bratickom prosvijetlis i unaprijedis zdravstveni sistem. Stid te i sram bilo a hodas okolo bez maske i radis sve protiv zdravstvenog sistema. Sram te i stid bilo!

Tip Top
Gost
Tip Top

Onako nesto izjaviti za zdradtvene radnike je najveca sramota, sram te i stid bilo,ti obraza nemas vec si mu davno rekao doviđenja svetosavski sektašu.

milica
Gost
milica

Imala sam priliku da se uvjerim da je istina sve sto ste naveli .Vidjecemo sta ce mandatar uraditi dalje.

Dado
Gost
Dado

Nema on pojma

Ljiljana
Gost
Ljiljana

Zasto se ustezete od tuzbe? On je populista kojem treba pokazati gdje mj je mjesto. U suprotnom sve ce vise manipulisati i lagati.

Monako
Gost
Monako

Sta radi dolazeće DPS rukovodstvo!!!Dzaba vam je sve bicete bivši!!!

Šejks
Gost
Šejks

Mandatarvje iz druge dimenzije! Zato se ne razumujemo.

Laki
Gost
Laki

Lako je uporediti.Imamo nisku stopu smrtnosti u odnosu na broj oboljelih koji je veliki.Smrtnost je oko 2% spada u niže u Evropi.Nismo i pored toga imali većih problema u zdravstvenom sistemu,a imale su ih Italija,Španija ,Srbija V.Britanija kada su na dnevnom nivou imali po 700 oboljelih kao mi sada.To svi znamo i mogli smo da vidimo.Nevherovatan je cinizam da Krivokapić… Više »

Nina
Gost
Nina

Svaka naredna izjava mu je gora od predhodne.Ne znam zasto ne ucuti,a kazu da je neki tamo strucan profesor.Cudno bas.

Luka
Gost
Luka

Tužba!!! Tužba!!!
Sram ga bilo!!!

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Mandatar kaže da su oni ljekari koji su bili u NKT odnosno oni koji odlučuju, omanuli sa otvaranjem granica u momentu kad smo bili Corna free. Otvorene su na pogrešan način, to svako vidi. Odnosno on kaže ono što svako zna. I to, ta njegova kritika se mislim odnosi one ljeksre članove NKT, koji su to tako i na taj… Više »

delboj
Gost
delboj

Omanuli sa otvaranjem granica… Pa svi na svijetu su se otvorili u tom momentu. Da ne pricamo kako vi samo sto niste rat zapoceli da vam se otvore granice sa Srbijom prije izbora.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Ali du uveli kontrolu granica, tražili testove

Marina
Gost
Marina

Delboj
Tako je.Smeta im sto je otvorio granice a svi su pricali da ih je zatvorio zbog izbora da Srbi ne bi dolazili.I da nema sanse da ih otvore dok se izbori ne zavrse.

Harmljng 🇲🇪
Gost
Harmljng 🇲🇪

Ko njega doživljava ozbiljno, on i ovi njegovi kao neki Mapet šou!

Boka di cataro
Gost
Boka di cataro

Naravno, zdrvstveni radnici su ugroženi sa svake strsne sli i bolesnici i njihove familije. U HN bolesni danima ne mogu da ostvare konrakt sa ljekarima, bolesne ih voze taksisti di hitne. Familijama niko da se javi da im kaže kako su im najmiliji. Objektivni sistem slabo funkcioniše i to je sramota.Ljekari su tu najmanje krivi iako ima i njihove krivice.

Korona
Gost
Korona

Zovi rukoljuba da te obavijesti i liječi

Rašo
Gost
Rašo

Mandatar da ima gram obraza ćutao bi , jer on i njegova crkva su glavni krivci za haotično širenje virusa po Crnoj Gori. Mada se nedolično za ustanovu u kojoj rade, ponio dio medicinskog osoblja koji je dopustio i učestvovao u ispraćaju Amfilohija iz bolnice.

bravo
Gost
bravo

Postovanje za sve med. radnike koji izuzetnim naporima pokusavaju da pomognu u teskoj situaciji. Isto tako sramotno su vase kolege podrzali litije , ponajvece zlo za prenos korone, zatim ponasanje ljekara na sahrani Amfilohija i u KC. Sve dok vase kolege nekaznjeno protivno svim medicinskim pravilima i zdravom razumu rade protiv svih nas nemojte i nemozete ocekivati respekt i zahvalnost.… Više »

sara
Gost
sara

svi se okomili na mandatara. Ustvari “patriote” Al džabe vam

Tinkulica
Gost
Tinkulica

Saro.jeli ti dobro?ili si i ti ka ovaj PROTOJOTA OPICENA

KOMIT
Gost
KOMIT

E koja je tebi promaja…..

Marina
Gost
Marina

Sara
Nije dzabe nama nego vama kojima je idol covjek koji kaze da se virusom ne moze zaraziti onaj koji vjeruje i da ako vjerujes mozes i planinu pomjeriti.I da se to stvarno desilo.
Sto li je vama u glavama???
Mrkli mrak!
Vama je sve dzabe.

Srdjan
Gost
Srdjan

Puna podrška zdravstvenim radnicima. Molim vas ne obazirite se na lupetanja likova koji ne priznaju zvaničnu medicinu.

Branka
Gost
Branka

Omalovažili ste vi sami sebe pa ne očekujte da vas bilo ko drugi poštuje. Pokazali ste koliko poštujete svoje zvanje, ustanovu u kojoj radite i pacijente koje ste trebali da liječite i onoga dana i prije i poslije. Sramno je da se sada oglašavate i tražite poštovanje.

Bil Geits
Gost
Bil Geits

Đe vam je litijaški kadar,šta oni kažu

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Sad kad rukoljub/apostol/komesar uleti sa kutlačom umjesto kašičice, viđećete Vi!!

Stipe
Gost
Stipe

Tko je ovo napisa

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Popadija što liječi tamjanom?

Stipe
Gost
Stipe

Bas tako, takav je stil !

Saša
Gost
Saša

Ma nebitno on je u izjavama ,specifikum univerzuma ,dont worry..

niro
Gost
niro

Tako je!!!

Apple 13 6g
Gost
Apple 13 6g

Vaši zaposleni su ga birali.
Isti oni koje je taj dps zaposlio za stalno.
To je ta crnogorska prevrtljivost poznata

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Pustimo politiku sada, ti ljudi su dovedeni do granice pucanja, rade dan i noć po cijeloj CG, dobrim dijelom i zaslugom i djelovanjem dotičnog i njegovih nadređenih. Koliko ih je životom platilo ovu borbu i da dočekaju da budući premijer ovako priča!? Sram te bilo 3 puta i 3000 puta!

Send this to a friend