Politika Održana Četvrta sjednica Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva

Ključne aktivnosti sprovoditi u parlamentu, suština važnija od forme

Ključne aktivnosti treba sprovoditi u parlamentu, kroz snažniju ulogu političkih subjekata na već započetim aktivnostima, ocijenio je potpredsjednik Skupštine i predsjednik Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva Branimir Gvozdenović, poručujući da je važnija suština od forme.

Kako je saopšteno iz Skupštine, na današnjoj sjednici Odbora, u prisustvu generalnog direktora Direktorata za politiku susjedstva i pregovore o proširenju EU Kristijana Danijelsona i šefa Delegacije EU u Crnoj Gori Aiva Orava, predstavljen je dosadašnji tok aktivnosti u okviru reforme izbornog zakonodavstva, a Gvozdenović je zahvalio predstavnicima EU na naporima i podršci u dosadašnjem toku reformi.

“On je dodao da je reforma izbornog zakonodavstva, između ostalog, usmjerena i na sveukupnu izgradnju kapaciteta Skupštine Crne Gore”, ističe se u saopštenju.

Članovi Odbora, u skladu sa svojim političkim stavovima, iznijeli su svoje viđenje o dosadašnjem radu i modelima za nastavak reforme.

Danijelson je ukazao na značaj konstruktivne uloge svih političkih subjekata u cilju unapređenja vladavine prava i evropske budućnosti Crne Gore.

“Danijelson se osvrnuo i na važnost ispunjavanja preporuka u odnosu na pitanja slobode medija, medijskog zakonodastva, borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala, koje su značajne za funkcionisanje svakog demokratskog društva”, dodaju u Skupštini.

21

avatar
1000
21
0
0
 
20
oblandaKontraMitingDzekiCiciMiciAnti DPS
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
oblanda
Gost
oblanda

Ove demokrate bi se i sa djavolom udruzile, a ne sa Dps-om, da imaju koristi od toga.

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Dzabe reforma izbornog zakonodavstva kad nam je opozicija takva da su spremni da se poubijaju oko tamo neke fotelje u odboru koja platu povecava svega 100e

Dzeki
Gost
Dzeki

Demokrate su svaku svoju rijec pogazile, ko njima jos moze da vjeruje??

CiciMici
Gost
CiciMici

Normalno je da svi treba podjednako da ucestvuju i doprinose drzavi. S obzirom kakvu opoziciju mi imamo to se ne moze očekivati.

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Sto rekose ono demokrate ? Nikad s dpsom negde ?

Dzeki
Gost
Dzeki

Opozicija bi najradije da nista ne radi, da prima platu i da Dps sve probleme, sa kojima se drzava i gradjani suocavaju, resava.

KOCOBO
Gost
KOCOBO

A dje nam je crvenkapic plagistar ? Cudo nije on uletio na sjednicu da trazi paznju

Zoki
Gost
Zoki

Frustracije opozicije su enormne, posebno imajuci u vidu da nista korisno nijesu uradili zadnjih godina, a da im je bojkot umanjio podrsku koju su imali kod gradjana.

Kapetan
Gost
Kapetan

Moju podrsku ce uvijek imati partija za koju smatram da ozbiljno pristupa svom zadatku, a to je na prvom mjestu rad u interesu gradjana. Do sad se pokazalo da se jedino Dps iskreno zalaze za ovu drzavu i za njene gradjane.

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

Kakve izdajice od Demokrata majko mila, pricase nikad sa DPS-a a oni na prvi poziv njihov sad potrcase!

Dunja
Gost
Dunja

Opozicionari znaju jedino da glume velike govornike, bojkotuju rad institucija, a pritom se plata redovno prima.

ines23
Gost
ines23

Evo ja sad nesto gledam ove Demokrate su najgora moguca partija sto postoji ljudi moji, oni su spremni na sve samo da sebe stave u sto bolji polozaj!

Jasminka
Gost
Jasminka

Samo da opozicija konacno pocne da ispunjava svoje radne zadatke. Dosta je bilo primanja plata za nerad.

Komita
Gost
Komita

Cetri sjednice a momo ne tvrdi da je brutalno napadnut ,momi trepni ako si otet

Vitinka
Gost
Vitinka

Pa naravno da sve treba rjesavati kroz parlament a ne kao sto su Demokrate htjele preko ulice! Nego ih je i ulica izdala, nidje im naroda nije bilo!

Send this to a friend