Politika

Klub odbornika Evropski tim za Nikšić: Vučićevi danajski darovi

Nikšić

Ono što je ilegalno rađeno tokom predizbornog perioda u Nikšiću sada je i formalizovano. Umjesto sredstava iz crnih fondova kojima su kupovani glasovi i aktivisti SNS koji su vršili pritisak na birače, ovog puta i zvanično od čelnika lokalne samouprave imamo potvrdu da im Aleksandar Vučić uplaćuje finansijska sredstva, saopštio je Klub odbornika Evropski tim za Nikšić.

To je, naglašavaju, samo još jedan pokazatelj ko stoji iza nove vlasti u Crnoj Gori, a što sada sasvim transparentno pokazuje i zvanični Beograd.

“Pritom, posebno čestitamo Demokratskoj Crnoj Gori i Građanskom pokretu URA na podršci Aleksandra Vučića, uzevši u obzir da su oni ravnopravni partneri u nikšićkoj vlasti. Nikšić je sada i na papiru pretvoren u srpsku provinciju, a njihov udio u tome je od izuzetnog značaja. Razumijemo – problem je građanska opozicija, oni koji teže tim vrijednostima su “teroristi” i “pećinski nacionalisti”, pa su, shodno tome, aranžmani sa Vučićem poželjno utočište”, kaže se u saopštenju Kluba odbornika Evropski tim za Nikšić.

Čestitamo, dodaju, i Vladi Crne Gore – “Evropa sad” je već dala takve rezultate da, umjesto njih, lokalnim upravama u realizaciji projekata pomažu centri moći iz susjedstva.

“Sigurni smo da ni oni u tome ne vide ništa sporno, jer su i sami u vazalskom položaju. I na kraju, niko ne može biti nezadovoljan činjenicom da će Nikšić imati dva miliona eura više u budžetu, ali pitanje je kakva je pozadina ovog “novogodišnjeg poklona” kupljenog novcem poreskih obveznika Srbije, bez njihovog znanja?! Da li je to Aleksandar Vučić uplatio akontaciju, kako bi po završetku preuzetih obaveza “legao” i ostatak?”, zakkjučio je Klub odbornika Evropski tim za Nikšić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dreci
Gost
Dreci

Zamislite koliko miliona je uzela URA da napravi koaliciju sa Vucicem. Ni jedan Srbin u Crnoj gori nije u nekoj Albanskoj ili Bosnjackoj stranci a obrnuto ih ima dosta prodaju se drugo objasnjenje nema.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Što mi bi da 16 glasah za one klovnove sa crvenim mašnama,nikako mi nije jasno????
Ne smije Milo a se povuče nikako ako mislimo da ovo zlo pobjedimo,gore od korone!?

dusan
Gost
dusan

nercise zaboga pa Ti rece glasao si za njih a protiv Mila a sada vec kukas za Milom.Znas li narcise koliko je takvih kao ti? Kukaj moj narcise kukaj ali ne za Milom vec za drzavom koju svi gubimo bas zbog toga sto se sam pitas.Ja se pitam nesto drugo, pitam se dali je moguce da je jedan Niksic spao… Više »

Send this to a friend