Politika

Knežević Đukanoviću: Vi ste glavni glumac u seriji koju ću da emitujem

Duško Knežević

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević, poručio je predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću da je glavni glumac u seriji koju emituje, te da će mu se, nakon što je Đukanović danas poručio da mu nije prijatelj, ubuduće obraćati sa Vi.

Đukanović je danas kazao da Knežević umišlja da mu je prijatelj, i istakao da kuća na Gorici nije njegova, kao i da sve što je stekao je uradio legalno i po zakonu.

“Mi smo jedan drugom uvjek govorili ti. Pošto je Milo Đukanović danas direktno ili indirektno potvrdio mnogo toga što sam saopštio crnogorskoj javnosti, a usput u svom maniru i mnogo toga slagao, jedina puna istina koju je izgovorio je da nijesmo prijatelji. Zato ću mu se obraćati ubuduće sa Vi”, istakao je Knežević u saopštenju dostavljenom medijima.

Dodao je da je predsjednik Crne Gore glavni glumac u seriji koju emituje, “a čijih smo tek prvih par epozoda gledali”.

“Ako nastavite ovako plašim se da ću ostati bez glavnog junaka, jer mi se čini da ste počeli da se gubite. Vi možda zaboravljate šta ste pričali svojim partijskim saradnicima ni manje ni više nego na sjednicama Predsjedništva partije. Sjećate li se da ste govorili da je Duško Knežević najveći donator DPS-a i da ste sa njim prijatelj”, pita on.

Knežević poručuje Đukanoviću da pita Duška Markovića, Milicu Pejanović, Svetozara Marovića, Miomira Mugošu i Andriju Jovićevića koliko je dao para.

“Očito više nemate prijatelja. Najzad, ako kažete ‘krsta mi’ povjerovaću Vam da vila na Gorici, koja košta više od 10 miliona eura, nije Vaša. Ako se odlučite da je kupite, mogu Vam srediti kredit kod Pireus banke. Ugovor Vam šaljem sjutra gospodine Đukanoviću, svakako se nadam da ćete uživati u seriji jer Vi potpisujete i scenario i režiju. Ona je zasnovana na stvarnim događajima, za razliku od serije o meni koja se godinama emitovala u Informeru i na Pinku, za čiju ste režiju angažovali Bebu Popovića”, saopštio je Knežević.

A.G.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dk
Gost
Dk

DAJTE PUSTITE TAJ FILM VIŠE DA ODGLEDAMO GOSPODINE REŽISERU (DUŠKO KNEŽEVIĆU)

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Gotov je ! Puko je ko zvečka

Nik
Gost
Nik

Sta bi uradio neprijatelju kad ovo radis prijatelju. Toliko o ljuckovini

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Ti si bjegunac s 100 miliona…Sad glumis nevinost i dobrotu..

Dragutin
Gost
Dragutin

Neeee, samo dokazuje da ti milioni nijesu pali s neba nego su ih skupa pljačkali.
Tako da, opusti se. I vježbaj da kuliraš. Nekad moraju puć. Morate bit spremni u po dana u po noći da mijenjate kapu. Trokapići.

Uklještenje
Gost
Uklještenje

Da nam opozija nije neprijatelj sopstvene države, ne bi se DPS održao 24 sata, poslije svega ovoga i onoga, da ne nabrajam. Ovako smo prinuđeni da biramo između 2 zla, pa kako izvagamo…

Jednako
Gost
Jednako

Bilo kako bilo presjednik je saopstio sve isto sto i knezevic, samo drugim rijecima, sa namjerom da potpuno izrelativizuje sve sto se odnosi na njega licno i njegov dps!

Spasoje
Gost
Spasoje

Jedna polovina crnogoraca uziva u tudjoj bruci a druga polovina bi voljela da je ovaj knezevic naivan ka tele i da dotrci otuda dje je da ga ovi pridave !

Zecijasapica
Gost
Zecijasapica

Већи је проценат ових што уживају у бруци..много већи..

Dk
Gost
Dk

VELIKI GOSPODINE KNEŽEVIĆU VI STE IZGLEDA DOBAR REŽISER…. VI TREBA DA IDETE U HOLIVUD….

Ognjen
Gost
Ognjen

Koja ti je vajda od toga kad svi znamo da ces sad da radis sve i svasta ne bi li sebe pokusao da izvices iz sitiacije u kojoj si upao?? Bolje ti je da dodjes u Crnu Goru i odgovaraj za to sto si uradio a ne ovako da se glupisas sa ovim tvojim namjestaljkama od klipova!

stara garda
Gost
stara garda

Za cem da odgovara, sto je placao reket dps-u

Nik
Gost
Nik

Ne vec zato sto je svasta radio. Po tebi moze covjek da radi svasta samo da je protiv dps pa da je posten covjek?????

Dragutin
Gost
Dragutin

Ognjene, Ognjene… Da dođe i da odgovara, a? Kome? Pred čijim sudom? Kriv je čojek što je postao milioner radeći za vrh ove zemlje?? Naravno da je kriv. Može li bit da niko više nije kriv?? Odlučio neko da ne ćuti i pije kafu u Beograd ka Sveto. Frka, a? 🙂 Nacrta vam neko lopovluk, gledate s oba oka na… Više »

Bojan
Gost
Bojan

Aooo kako te je pogodilo sve sto je MIlo rekao, onim odgovorima na pitanja je sve tvoje do sad budalastine pobio! Objasnio covjek sve!

Dragutin
Gost
Dragutin

Vrhunski je pobio! 🙂 🙂

Voda
Gost
Voda

Kome ? Tebi ?

Fiona
Gost
Fiona

Ovo sad su samo ocajni pokusaju da spasi sebe i nista vise!

Radenko
Gost
Radenko

Ja bih bio voljan da odgledam seriju u kojoj nam ti govoris kako si svuda stecaj uveo ! E to bi bilo realnije dosta od ovog tvog pokusaja da rezisras u slobodnoj reziji kako ti oces i sta ti oces zarad sopstvenog interesa!

Rajka
Gost
Rajka

Ja ne znam kako te nije sramota za ovo sta radis? Sad si ti kao sta reziser, posto ti nije uspjelo da tvoje radnje koje su nelegalne ispolitizujes?? Mislim da je svima jasno da se preko prica koje sma sklapas samo pokusavas da operes od svega onoga sta si godina radio nezakonito!

Dragutin
Gost
Dragutin

Bravo. Aj za sendvič.

Cetinjanin
Gost
Cetinjanin

Radio nezakonito sa kim drugarice Rajka?

Crna trava
Gost
Crna trava

Da mi ti kukavice Rajka ne radis u Centralnu Banku ili oko nje nesto?

Zarija
Gost
Zarija

Nema nista lose u ovim dogadjanjima oko atlas banke, knezevica i ostalih direktnih ili povezanih aktera . Moramo vjerovat da su tuzilastvo i sudstvo dovoljno izgradjeni, kompetentni i nezavisni od politike i politicara i da će se na kraju znati, ko je sve govorio istinu a ko nije, ko se ogrijesio o drustvene, zakonske i moralne norme a ko nije,… Više »

Zvizdan
Gost
Zvizdan

A sto si cekao do sad ,sto nisi to pokazao narodu cim si snimio? Davao si pare godinama i dok su te pustali da uzimas koliko hoces a sad kad su stegli kais onda izlazis sa snimcima. Trebao si to davno da izneses u javnost da svi vide kakvi su nam politicari. Isti ste svi i vlada i opozicija i… Više »

Dragutin
Gost
Dragutin

On to i kaže.
Ovi drugi kažu da su sveci a da je samo on lopov. Pojma oni nemaju o pomenutim stvarima. Sirotani, naivno su nasjeli na koverte… nit luk jeli nit koverat mirisali.

vesko nk
Gost
vesko nk

Ima neka vila u C.G. 10.000.000.Mlogo kume.Smanji brato bar za 9 imaš okle eee kralju.Što toliko krupno Kneževicu.Neki tajni plan iza brda se valja.Ko sad stoji iza tebe jer sve što imaš i imaš zahvaljujući leđima ili nekom ispod leđa.Nekad Slobo onda Milo pa Putin a sad ko Duš(o)ko prodana.

marinko
Gost
marinko

Zoran

Eeeee
Gost
Eeeee

“KE PASA, MILO?”

Prc CG
Gost
Prc CG

Bravo majstore,kad počinje serija jedva čekamo.Nemoj samo da odustaješ ovo im je zvanično početak kraja!!!!!

putnik
Gost
putnik

A sto je ovo??? Jos se nije zavsila serija Drzavni udar , a pocinje nova … valja li to tako ??

Mirko
Gost
Mirko

Ponovo radi bioskop, ponovo radi bioskop!
Sta to radiš Kume? Vezbam za film kume i ti ćeš to isto da radiš ali sutra!!! A možda i malo sutra! Hahahaha

Lina
Gost
Lina

Po vas bijeli dan na instagramu.Do prije 2,3mjeseca klicao je Knezevic ponizno predsjedniku,saljuci mu pozdrave i aplauze,a sada sve ovo…Snimaj ti Knezevicu i reziraj koliko volis.Ceka tebe krevet u Spuzu

Crtani film
Gost
Crtani film

Lina, hajde porucaj malo Cokolina.

Dragutin
Gost
Dragutin

Lina, jesi našla jutros 100 eura kraj kreveta? 🙂

Vaka
Gost
Vaka

Jedno je sigurno za razliku od Marovica, Knezevic bar ima ponosa.

Dragutin
Gost
Dragutin

Samo je naučio na primjeru Marovića. 😉
Nadrljao je, realno. Nema više burdikovanja i raznih mobinga…
Ali vala fala svevišnjem da neko progovori o ovom našem “bezgrešnom” vječitom vladiki.
Znoji se, znoji. 🙂

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ristogorci!
U Srbiji otkrili veliko nalazište zlata! Trčite dok nije nestalo!

Jokic
Gost
Jokic

Knezevicu,bla,bla,bla,bla.. ocajnicki potezi.. zavrsiio si kumeee…

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Knezevic mora u Apsu…sve drugo je igra..

Zecijasapica
Gost
Zecijasapica

Како иду ти падежови?

Soko
Gost
Soko

Daj da vidimo !!! Pametan čovjek, muzli ga ovi iz DPSa i kad im je zavrnuo slavinu onda je sledio napad na njega ( naravno da nije ni on bolji od DPSa mafije) a on to lijepo snimio i ostavio na sigurno ! Izgleda da će prije on mila srušit sa stolice nego ovi naši političari !.

460
Gost
460

Ovaj je kao ona JK u srbiju.

Lena
Gost
Lena

Kako se javi brze bolje, zaboljela istina…??

Aooo
Gost
Aooo

Ahahahhahaha. Sad jos umislio je da je reziser.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Do kraja ! Što Milosu do koljena bilo,Vukasinu po zemlji se vuče

Dirigent
Gost
Dirigent

Kad dirneš u osinjak desi se da i ubode po koja.. pa tako Knežević nastavio da ubada a ne shvata svoju veličinu. Na kraju znamo kako ce biti. Knežević Hičkok.

Smjesak
Gost
Smjesak

Svaka ti Cass Dule,samo naprijed!

Tragikomedija
Gost
Tragikomedija

Di kej gospodin, navukao je mila da se izjasni.a sad ce tek sve da nam pojasni.kako dozira ove klipove dpsovci popise sve dijazepame.

Smjesak
Gost
Smjesak

Izgleda da je cekao da mu se ovaj Javi 😂
Bice sad zabavno sve mi se cini

Njegoš
Gost
Njegoš

Hahahaha joj sto mi Milo!!!

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Ovaj od najavljenih dokaza i nekih 2.000 sati snimaka, zaboravi na sve to i sada priča o seriji. Sprdnja, a neko je i mislio da je ozbiljan i da će izaći neki dokaz. Nisam bio među tima

Tomos
Gost
Tomos

Ima onaj klip “Kumare”, đe idu u banku i pričaju da su sa Milom prijatelji i uzimaju pare haha. Ko zna ko je ovome dolazio i uzimao pare. Sad mu je Milo kriv što je možda ispao naivan. Što daješ pare nepoznatim ljudima. Počeli su kumare kao Top lista nadrealisra da predviđaju…

NBA
Gost
NBA

NEMA GLUMCA TEBI RAVNOG KNEZEVICU: ZA OSKARA! ALI DOCI CE DJELO NA VIDJELO!

Tomos
Gost
Tomos

A znači nisi Milu davao nego treba da pita nekog. Zar ne reče da ga je Milo zvao da mu kaže kolko ko treba da daje. Potrudi se da ti se makar poklapaju izjave…

NBA
Gost
NBA

KNEZEVICU: ILI VUCE BRANKOVICU:? SNIMS LI SERIJU U MOSKVI, EEEEEEEEEE NA NISKE SI GRANE PAO!

Marinko
Gost
Marinko

Eto, priznao si ovim komentarom da si Srbin. Čim upotrebljavaš likove iz srpske istorije u kontekstu crnogorske današnjice. Neka 🙂 Je li Bog dao 🙂

Jovanka
Gost
Jovanka

Samo se nemojte sad po godine po novina prozivat, no ajde mec sto prije da bude, da vidimo koji ce u zatvor pa da idemo dalje…

kokolo
Gost
kokolo

Jeli ovo kraj dinastije đukanović? Ha ha ha ha ha ha.

Smuti
Gost
Smuti

Iskreno se nadam 😊

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Samo se nadaj. Uzalud se nadas. Kos 30 godina cemo da vladamo.

Nika vise
Gost
Nika vise

Sve ovo Kostunica radi, da unisti nasu visevjekovnu drzavu

Hus
Gost
Hus

On je prvenstveno finansijer DF-a. Kazu ucijenjen od ruskih sluzbi zbog nekih obskurnih poslova. Pretvarao se da podrzava Crnu Goru i DPS a u pozadini je radio protiv i podrzavo DF i snage oko afere drzavni udar (ne zbog bliskog rodjaka Pipuna nego zbog ove ucjene). Biznismeni ne smiju da rade protiv svoja zemlje ni po koju cijenu. Ako su… Više »

KRIZA
Gost
KRIZA

Hus,biznsmeni rade za sebe ,a političari koje je narod izabrao treba da rade za građane Crne Gore ,a ne za sebe i svoje najbliže .Mnogima iz DPS okruženja je politika donijela bogatstvo na uštrb sopstvenih građana

Hijo
Gost
Hijo

Neka ti ta prica. Ako ti je u redu da se radi samo za sebe pa makar i to bilo protiv svoje drzave to je veliki problem, ali i objasnjenje otkud dolazi peta kolona u CG.

Marinko
Gost
Marinko

Hijo, ti si promašio vrijeme. Kakav peta kolona??? To su devedesete.

Hijo
Gost
Hijo

Ocegledno da nisu prosle za neke koji se jos nadaju da ce da se vrate. Ali nece… Zavrseno. CG je u Nato. Pa pa peta kolono i srbadijo. Dzaba vam pare i montirani snimci.

Marinko
Gost
Marinko

Hijo, NATO-a nema za godinu, dvije. Možda i prije. 😉

Anonimus
Gost
Anonimus

Skrenuo si sa teme @KRIZA, poenta je da je Knežević bio finansijer DF-u…

rajo
Gost
rajo

Kakav je ovo bot ili nešto nije u redu sa njim???

Besim
Gost
Besim

Divan je to “prijatelj” kad finansira one koji rade o glavi i drzavi i “prijatelju”.

Zecijasapica
Gost
Zecijasapica

Бесиме, државу чини мултиетнички народ којем је живот сведен на преживљавање због накарадне дугогодишње политике .. држава није исто што и ДПС.. треба направити разлику и мало погледати у будућност шта остављамо будућим покољењима и својој дјеци..

Smuti
Gost
Smuti

Tooooooooooo legendo, samo jako 💪💪💪😉
Jedva čekam nove epizode!

Drezik
Gost
Drezik

Ako je meksicka serija Migo je batler

Boba
Gost
Boba

E Boze lazova ovoga😂😂😂
Ajde mali ne mlati vise, ne mozemo te slusat😂

Milaš
Gost
Milaš

Za ovaj komentar, dosta je 2€. Možeš ti bolje, Boba.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Ti si izdajnik za dzaba. Makar da si sto uzeo.

Marinko
Gost
Marinko

Kraljeviću, ti si nervoze predajnik. 🙂

Marinko
Gost
Marinko

Ti, Bobo, ne moraš, ako nećeš. Mi, ostali hoćemo.

Send this to a friend