Politika

Knežević: Javno pozivam Konjevića da sve kadrove DNP-a smijeni još večeras

Milan Knežević

Umjesto da se kao ministar odbrane i novoizabrani koordinator svih službi bezbjednosti izjasni na moje saopštene tvrdnje o njegovim zloupotrebama u sektoru bezbjednosti, Raško Konjević pokušava da skrene temu na ono što ga je čitav život u politici interesovalo, a to je dubinsko pozicioniranje, kazao je predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) i jedan od lidera Demokratskog fronta, Milan Knežević reagujući na izjavu ministra odbrane.

<<<Konjević: Knežević govori kao ljuti opozicionar dok DF tajno pregovara o zadržavanju kadrova po dubini<<<

“Da ne bi bilo zabune, javno ga pozivam i saopštavam mu da sve kadrove i funkcionere DNP-a, a po mojoj računici ih je oko sedam, smijeni još večeras. Posebno ga molim da odmah smijeni sa visokih pozicija moju ženu, oca, majku, brata, sestru, svastiku, kuma, kumu, i sve članove uže i šire familije koje sam zaposlio. Iako je Raško Konjević diplomirani ekonomista, imaće problem u ovom slučaju, jer nikog od gore pomenutih nisam zaposlio”, istakao je Knežević.

On je pozvao Konjevića “da ga demantuje”.

“Takođe ga dobronamjerno pozivam da bude obazriv u svojim malicioznim napadima na Demokrate jer zahvaljujući njihovoj podršci ima gradonačelnika Cetinja. A vršenje vlasti je vrlo principijelno zadovoljstvo, posebno ako imaš dva poslanika, i znaš da si na funkciji po nalogu ambasada, a ne naroda. Ne postoji dubinska ili površinska pozicija u izvršnoj vlasti zbog koje ću kao opozicionar prestati da ukazujem na rasulo u bezbjednosnom sektoru, koje svoju kulminaciju doživljava imenovanjem Sava Kentere za v.d. direktora ANB-a”, naglašava jedan od lidera DF-a.

On je pitao Konjevića da saopšti crnogorskoj javnosti “u kakvim je vezama sa Dragom Spičanovićem novoimenovanim načelnikom KOZ-a”.

“I da li je pomenuti bio ili je i sad uključen u šverc cigareta u luci Bar? Da li je Drago Spičanović upravo na insistiranje Raška Konjevića rehabilitovan do nivoa načelnika u ANB-u? Da li je Drago Spičanović u koordinaciji s Dejanom Peruničićem i još jednim brojem tada ražalovanih službenika ANB-a odavao informacije režimskim glasilima i portalima pod pseudonimom “profesionalac”? Da li se neki od danas pomenutih i novoizabranih načelnika ANB-a bave zelenašenjem? Ko je i po čijem nalogu obrisao sve tragove iz sistema prisluškivanja do oktobra 2020.”, upitao je Knežević.

Knežević, takođe, pita “ko je dao nalog” da se Andrija Mandić, Nebojša Medojević i on stave na mjere praćenja i uz koje obrazloženje.

“Koji je bivši član Odbora za bezbjednost i odbranu iznio tajni podatak sa zatvorene sjednice i odnio ga u jednu zapadnu ambasadu? Vjerujem da crnogorska javnost zaslužuje odgovor makar na jedno od ovih postavljenih pitanja, jer nam se bezbjednosni sektor u ovom trenutku pretvorio u kriminalno koruptivnu jazbinu da bi nam bio potreban još jedan blok u Spužu kako bi se svi koji to zaslužuju smjestili tamo”, zaključio je Knežević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Privatni
Gost
Privatni

Tako je Kneževiću svaka čast.

Pedja*
Gost
Pedja*

Placi mala , placi .

Sve vi cvjetalo
Gost
Sve vi cvjetalo

Ja bih mu udovoljio, samo zato da ne kaze kako su Srbi opet ugrozeni. Ucinimo to dobro djelo kad vec trazi.

Parilo
Gost
Parilo

Oće ne śekiraj se.

Dejan
Gost
Dejan

Konjevicu sta ovaj radi jos na slobodi zar nije trebao da ide u Spuz

Branko
Gost
Branko

Pipune, vrijeme je da sadis babure po Spuzu…

Andrija
Gost
Andrija

Zrtvovaces ti po dubini sve postene ljude iz DNP samo da sebe ispromovisrs ivispunis zahtjev svog voljenog vozda AV i ove sablje AV.

Sofija
Gost
Sofija

Lopuže prezirem i sve koji ne zaradjuju časno svoj dinar..ali isto tako prezirem izdajice i one koji vole vise tuđu drzavu od svoje..!!!

Moguće
Gost
Moguće

Kneževiću, ne mlati praznu priču. Hocete tajno da vam ostane izvrsna direktorica u zelj infrastrukturu, a ona ti je rodjena sestra od tetke… O cemu pričaš jadan ne bio.

CetinjeSvetinje
Gost
CetinjeSvetinje

Knezevicu , nije zdravo koliko ne podnosis Konjevica . Smiri se malo ne zivciraj se .

Niki
Gost
Niki

Neće biti da je tako.Nečija sestra od tetke je Izvršna direktorica Železničke infrastrukture.

prkosi
Gost
prkosi

trebali ste sami dati ostavke …….principijelno

Darija
Gost
Darija

Bla bla bla

Crni panter
Gost
Crni panter

Čega se plašiš? Spuza?

Warrior
Gost
Warrior

Ajde pipune odmori nijesi više interesantan

Fantom
Gost
Fantom

Knezevic je legenda najveca.

Vaso🇲🇪
Gost
Vaso🇲🇪

Kuci vodi legendu

Podgorica
Gost
Podgorica

Naravno jos veceras,a tebe odma u Spuz za terorizam

Lik
Gost
Lik

Sram te bilo..spuz teroristo

Eto tako
Gost
Eto tako

Ne nego ce vas ostavit da rovarite temelje ove i ivako unazadjene zemlje.Knezevicu da ti Srbija nije bliza od tvoga rodjenoga doma bio bi Bog

Jes, jes
Gost
Jes, jes

Okreni, obrni, moraće u zatvor, zbog pokušaja rušenja ustavnog poretka.

sičija
Gost
sičija

Auff, neka smijeni sve štetočine đe gođ ste ih nagnijezdili, i kojoj gođ partiji pripadali, e nas raskućiše i prosuše ka pirinač.

Send this to a friend